Pelan ka vahelduva eduga, väga mõnus shooter on. Olin juba Closed betas möllamas kui tehti "Open betaks(wipe)" ja mu unlockitud klassid/skillid kadusid ära ja lisandus 6k kulda ja 500k Expi.
Päris palju tweakimist on tehtud võrreldes algse versiooniga ja mulle muutused meeldivad
Ostsin ka endale Doombringeri ära, päris lõbus secondary relv sellel pathfinderitega 1 shot 1 kill Kuidas oleks hea seal raha teenida? tahaks ka perke ja uusi classe lahti aga raha on aeglane tulema hetkel.
Ostsin ka endale Doombringeri ära, päris lõbus secondary relv sellel pathfinderitega 1 shot 1 kill Kuidas oleks hea seal raha teenida? tahaks ka perke ja uusi classe lahti aga raha on aeglane tulema hetkel.
CTF mapis ostad endale tanki ja paned sellega ringi
Märkasin sama ma ei tea kuidas aga kuidagi 2-3 mänguga sain algsest 70-st tekitada üle 4000 xp kui nii edasi läheb saab seda päris kergelt asjad lahti.
Mängijad, kes on lvl 10, saavad homme 10k XP. Kui on VIP konto, siis 15k ja kui booster ka aktiivne on, siis 30k 10k asemel.
Pubis on tavaliselt flagdef ja chasing kõige nõrgemad positsioonid, siis olengi pathfinderiga flagstandil. Vahepeal käin Juggeriga või Soldieriga vastase lipu juurde vastaste kaitset segamas oma capperite heaks, kuid tihti lähen ikka tagasi oma flagstandile pathfinderina, sest oma tiimi lipukaitse on olematu.
Ikkagi, mis nime alt siin keegi mängib. Nüüd, kus sõbrafunktsioone on parandatud, õnnestub koos ka mõned pelid teha ehk.
Mind leiab nime alt Tulnuk _________________ Kill ALL audio and lights !!!
Ise olen 100% Soldier tegelen nii baasi kaitsmise ja ründamisega (eriti lipuümbrust segamas/hävitamas) sai just ka technician lahti ostetud, et baasi vahest kaitsta.
Mängin M3rcury nime all.
Muig, väke fail minu poolt. Arvasin, et rohelise/kollase nimega mängija on admin või keegi. Tegelt hoopis sõber, kes samas mängus. Igatahes kesiganes nuke nime alt mängib, täitsa hästi sai pandud. Lõpus üks kaotus vist tuli ainult
Olin kahevahel, kas JUGile X1 LMG või tehnikule Thumper. Otsustasin tehniku kasuks ja peab mainima, et peale Thumperi muretsemist, on score ikka tunduvalt paremaks läinud antud klassiga. _________________ Kill ALL audio and lights !!!
Rääkides OP klassidest siis Infiltrator koos Rhino SMG'ga on täielik pepuvalu lagedal väljal kui ise heavy ning vastasel hea sihtimine. Või kasutasid vennad Aimbotti See ka üks põhjustest, miks mõtlesin X1 SMG oma Jug'ile võtta.
Samas ei päästa see paar tehnikut ja heavy kedagi kui Raiderid ja Jug lipuplatsist üle käivad korra ning Pathfinder/Inf su lipu ära näppavad tekkinud kaoses. Õnneks aga pole asi nii organiseerituks veel läinud.
Siiani ise enamuse ajast DMB olnud ja alljärgnev sobib nagu rusikas silmaauku:
"As a Doombringer, I already have to deal with Juggernauts shelling me (which my team refuses to deal with no matter how many times I call them out),
incoming Pathfinders,
Sentinels slowly wearing down my forcefields/me,
dead generators,
Raider bombing runs,
suicide bomber Infiltrators,
Tactical/Orbital Strikes zeroed in on my poor ass,
Shrike carpet bombing/capping before hiding behind a mountain so I can't lock on
and Beowulfs doing the same.
Now it's invisible ninjas with grenade launchers. (Inf cloak and dagger)" _________________ Kill ALL audio and lights !!!
Ise paar korda DMB proovinud. Suht lõbus. Paned Heavy ja Extra mines perki peale ja istud lipu lähedal, kedagi näed siis hüppa nende teele ja nad lendavad vastu sind surnuks. Või siis miinid/forcefield teeb oma töö
twitch.tv-s streamivad Area 51 vennad, AnarchyAO (Esimene lvl 50 tribesis) ja paar teist. Lust vaadata kohe kohe. Enamuse ajast teevad pulli, snipivad grav bike pealt jms.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.