Tere!
Mul on probleem Linksys WRT54G ruuteriga. Nimelt tal on ühenduse ja kiiruse probleemid. Niisiis ma tahtsin uut firmwaret peale lasta,
aga sisse logides seadete lehele browserist, tuli ette selline pilt, mis on manustes näha.
Kuna kõik õpetused kuidas tarkvara uuendada käivad läbi veebiliidese, siis olen ummikseisus.
Proovisin telnetiga, ka see ebaõnnestus, päringuid netis tehes näidati kuidas jälle veebiliideses telneti porte suunata. ÜHesõnaga ma olen tupikus.
Samuti ei aidanud reset nupp tagaotsas, seadistuste leht veebis on ikka sama katki...
Kasutad Firefoxi NoScript laiendusega? Ma ise ka sellist pilti kohanud küll, abiks on skriptide lubamine, ilma nagu hästi ei toimi
Sorry, ma vaatasin ainult pisipilti enne postitamist. Suurel pildil on näha, et kasutad Chrome't, mitte Firefoxi, aga skripte peaks saama seal ka keelata-lubada. Vaata oma brauseri seadistus üle, vajadusel proovi teist brauserit. Linksysi veebiliides näeb välja täpselt selline, kui javaskript on keelatud. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Kummaline küll. Antiviirus või mõni viirus ei või ehk segavaks faktoriks olla? Teise arvutiga või mälupulga pealt Linuxiga proovida. Kui siis ka ei mõika, võiks juba ruuterit kahtlustama hakata. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Kuna mäletasin, et ruuteri paigaldamisega oli probleeme, siis kohe hardreset'i ei teinud. Proovisin tarkvarauuendust teha kolmest erinevast arvutist ja erinevate brouseritega. Scriptid olid lubatud.
Peale hard reseti tegemist ruuteri üles seadmine enam ei õnnestunud.
Kas kellegeil on mõtteid, mis suunast kala otsida?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.