praegune kellaaeg 18.06.2025 22:11:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
destiny12
Piiratud kasutaja

|
04.03.2012 20:05:33
Paar küsimust Corsairi toite kohta |
|
|
Sai ostetud uus TX550M toide. Kinni kruvimisel aga selgus, et viimase kruvi kinnitamine on raskendatud, kuna ühe kruviaugu ees on plastikust kile. Ilmselgelt peab see seal olema, kuid miks ka ühe kruviaugu ees? Saaks kinni keerata küll, kuid siis ju kruvi pressib kilet taha poole ja ma ei ole kindel kui ohtutu see on.
Ja arvutit välja lülitades on kuulda kasti seest ka susinat/vilinat vms. Jääb mõne aja pärast vaikseks, kuid võib ka uuesti kuuldavale tulla.
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.03.2012 20:23:55
|
|
|
See kile näitab pigem odav-tootmist ning seda, et Hiina tehases töötaval mõnel kooliplikal jäi see isoleerkile kudagi viltu / valesse asendisse. Ning seetõttu on ka selle kruviava ees.
Keera see kruvi rahulikult kinni.
-----------------------------
Muude häälitsuste korral küsi müüjalt, et kas vahetab garantiikorras korras toite vastu välja. Kui tootja toodab odav-toodet, siis pole ostjal sinna midagi teha muud, kui edasi-tagasi joosta ja vahetada ja vahetada.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
08.03.2012 12:10:41
|
|
|
Codegen-i toodangu puhul ei imestaks, kuid corsair peaks siiski teine klass olema. Aga eks ma keeran selle kruvi kinni, vast ei litsu kuhugi midagi vastu. Aga see "buzzing" sound siiski niivõrd vaikne ja harva, et ei tasu jamada. Ehk see mööduv nähtus ka kui sisse töötab ennast.
Nii palju, kui ma uurinud olen siis arvuti ei peaks mingisugust häält tootma kui välja lülitatud, ometigi minu oma midagi toodab. Vaikne sirin vms, kuid siiski. Kuna kõik töötab ja see hääl väga vaikne siis kuhugi pöörduma ma ei hakka.
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaan
HV veteran
|
10.03.2012 09:53:23
|
|
|
tahanteada, sul on endal silmade ees mingi kile, jutt on Corsair-st, mitte suvahiinakast
Siin on pilt, kus need kinnituskruvide augud näha- millisel see kile on eest? Olen seda toidet kasutanud, ei mäletagi, et seal üldse mingi kile oli kuskil.
http://cdn5.tweaktown.com/content/4/3/4373_12_corsair_tx550m_modular_power_supply_review_full.jpg
Äkki sul on toide vales asendis (näiteks "sussid püsti), need augud on seal nii, et ainult õiges asendis saab toite vaevata kinni.
Või kasutad ebastandartse pikkusega kinnituskruve (liiga pikkasid)? Sellel on õiged kaasas, kasuta neid.
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
10.03.2012 10:04:03
|
|
|
Jaan: Kvaliteet-tootja ei tooda "kiunuvat-vilistavat" toiteplokki.
Ning juhuslikult on endalgi üks katkine TX750W Corsair olemas ning veaks siis see, et ettenähtud võimsusest on veel õnnelik mälestus alles. Ja jääkvõimsust võib arvestada mingi a 150-200W, kui sedagi.
Nii, et ei näe kusagilt seda reklaamitud kvaliteet-tootjat, vaid näen tootjat, mis suure kasumihimu tõttu mingit odav-Hiina tootmist kasutab ja siis oma nime all kallilt maha müüb.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaan
HV veteran
|
10.03.2012 11:22:52
|
|
|
Anna vihjet mis poes seda ettenähtud võimsuse mälestuse mõõtjat pakutakse, tahaks ka osta ja mõõta.
Katki võib aga kõik minna loomulikult, kuid kogu see jutt on offtopik selles teemas.
tahanteada kirjutas: |
Jaan: Kvaliteet-tootja ei tooda "kiunuvat-vilistavat" toiteplokki.
Ning juhuslikult on endalgi üks katkine TX750W Corsair olemas ning veaks siis see, et ettenähtud võimsusest on veel õnnelik mälestus alles. Ja jääkvõimsust võib arvestada mingi a 150-200W, kui sedagi.
Nii, et ei näe kusagilt seda reklaamitud kvaliteet-tootjat, vaid näen tootjat, mis suure kasumihimu tõttu mingit odav-Hiina tootmist kasutab ja siis oma nime all kallilt maha müüb.  |
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
10.03.2012 11:30:15
|
|
|
Mul Zalman 600w sahistab/piniseb samamoodi kui arvuti väljas on aga vool taga. 2 tükki neid läbi käinud ja esimene ei teinud seda aga teine teeb, seega ei ole üldse konkreetse tootja probleem vaid pigem konkreetse isendi. Samas on minul töötanud juba 2,5a või nii muretult. Ega ma rõõmus pole, et see pinin seal aga selle pärast uut toidet ka ostma ei hakka. Esimene Zalman ei tulnud enam sleep'st üles peale 4a kasutamist ja see uus oli siis granatii vahetusest, seega väga võimalik, et mingi lapitud versioon.
Kasutaja tahanteada juttu ära nüüd kullana ka võta, mulle väitis, et 850W toide miinimum minu komplekti puhul (tol ajal veel oli 4870 kaart ja 4GB rami) tal on iga toite kohta oma teooria aga pingutab ka alati üle
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
10.03.2012 20:32:16
|
|
|
Toide on nagu olema peab ja kasutan kruve mis kaasas olid. Plastik on augu ees aga keerasin kruvi jõuga kinni ja asi ühel pool.
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|