Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
zipelgas
HV kasutaja

|
17.02.2012 09:28:02
|
|
|
Villem01 kirjutas: |
Üllatus oli suur kui avastasin, et aku kaan krigiseb nagu kunagi X8'l
Kas kellelgi on sama teema? |
päris üksi sa selle murega ei ole..
_________________ Overkill is just about enough! |
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Villem01
HV vaatleja
|
17.02.2012 16:34:54
|
|
|
zipelgas kirjutas: |
Villem01 kirjutas: |
Üllatus oli suur kui avastasin, et aku kaan krigiseb nagu kunagi X8'l
Kas kellelgi on sama teema? |
päris üksi sa selle murega ei ole.. |
Käisid poes näitamas ka? Või panid paberi vahele?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
BanTIIT
HV kasutaja

|
04.03.2012 13:36:47
|
|
|
Kas Arc S'il on olemas klaviatuur millel ka Õ,Ä,Ö,Ü tähed kohe olemas (mitte et peab vastavat tähte all hoidma)?
Kui ei - siis kas on võimalik midagi sellist lisavidinana kuidagi kuskilt alla laadida ?
Kasutan hetkel Nokia 5800 ja kõik uuemad telefonid mida vaadanud ja näppinud olen ei oma täis eestikeelset klaviatuuri kahjuks. Suur puudus minu silmis kuna kirjutan palju...
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
04.03.2012 14:29:32
|
|
|
BanTIIT kirjutas: |
Kas Arc S'il on olemas klaviatuur millel ka Õ,Ä,Ö,Ü tähed kohe olemas (mitte et peab vastavat tähte all hoidma)? |
Sonyl on päris hea T9 funktsioon, mis paranadab automaatselt enamuse vigu ära. Kirjutad ara ja T9 muudab ära'ks. Toimib päris hästi. Alternatiivseid klaviatuure, kus kohe eesti tähed peal, on ka olemas. Aga mulle meeldib originaal koostöös T9 funktsiooniga.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
04.03.2012 19:24:07
|
|
|
Sai kolitud nokia e50 pealt arc S-le ja kohe tekkisid mõningad küsimused:
1. kas on võimalik kuidagi saada telefonihelinale sarnaselt nokiaga valik "valjenev"? Suht häiriv on, kui kohe täistuuridel lõugama hakkab, nagu oleks ajas 10a tagasi läinud.
2. kuidas on võimalik nokia kalendrist sünnipäevad importida ja panna nad sarnaselt symbianile õigel päeval desktopile ilmuma? Hetkel sain ainult FB-s olevad sünnipäevad kalendrisse ja ka desktopile, kõigil aga pole FB kontot ja enda vanast telefonist käsitsi kuidagi ei viitsi neid ümber toksida.
3. pildistades ei salvesta kaadrit kui vajutada telefoni küljel olevale pildistamisnupule, fokusseerib või krt teab, mida ta seal teeb, aga pilti ei tee, pildi saan salvestatud ainult ekraani toksates, mis pole hea lahendus. Kuidas selle nupu toimima saaksin?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
04.03.2012 20:10:16
|
|
|
antonio1,
1: Kindlasti leiab vastava loo. Kindlasti on olemas APP millega saad soovitavat lugu timmida, nagu tahad. ühesõnaga, vaata android marketisse
2:kardan, et pead ümber toksima. Samas võid proovida otsida vastavat app-i.
3: See nupp on kahe positsiooniline. Esimeses asendis fokuseerib, ning tugevamalt vajutades teeb juba pildi.
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
04.03.2012 20:17:50
|
|
|
antonio1 kirjutas: |
2. kuidas on võimalik nokia kalendrist sünnipäevad importida ja panna nad sarnaselt symbianile õigel päeval desktopile ilmuma? Hetkel sain ainult FB-s olevad sünnipäevad kalendrisse ja ka desktopile, kõigil aga pole FB kontot ja enda vanast telefonist käsitsi kuidagi ei viitsi neid ümber toksida. |
https://www.google.com/contacts_v2/
Lihtsam
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
05.03.2012 02:11:34
|
|
|
Cb4 kirjutas: |
antonio1,
1: Kindlasti leiab vastava loo. Kindlasti on olemas APP millega saad soovitavat lugu timmida, nagu tahad. ühesõnaga, vaata android marketisse
2:kardan, et pead ümber toksima. Samas võid proovida otsida vastavat app-i.
3: See nupp on kahe positsiooniline. Esimeses asendis fokuseerib, ning tugevamalt vajutades teeb juba pildi.  |
1. Teab keegi midagi konkreetset soovitada, mis lisaks telefoni kõnemärguande helina seadetele valiku "valjenev"?
2. Outlookiga see SE PC Companion vist mõlemat pidi väga ei suhtle? Eks ma proovin siis kõigepealt kalendri nokiast outlooki ajada, sealt gmaili ja gmailist SE Arc-i
3. on jah..proovisin. jube sügavale peab vajutama!
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
markox
HV vaatleja
|
05.03.2012 03:11:24
|
|
|
1. Teab keegi midagi konkreetset soovitada, mis lisaks telefoni kõnemärguande helina seadetele valiku "valjenev"?
|
1. Kui Android OS sellist funktsiooni ei oma siis lihtsalt seda sinna lisada ka ei saa. Ehk lisandub see kunagi mõne update-i käigus.
Üks app millega saad mp3 helile lisada fade in/out: https://market.android.com/details?id=com.herman.ringtone
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
07.03.2012 19:10:53
|
|
|
Sattus mu kasutusse Arc S ja ei jõua ära kiruda, et miks nad ei võinud sellele secondary camera külge panna... lahjematel variantidel (neo, ray) on see samas topitud....
Mida tahaks: kiire prose, korralik ekraan (ideaalis samoled, vähemalt 220ppi max 4,5tolli), led välk(taskulambi jaoks), videokõne võimalus eesmise kaameraga, hdmi liides
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
07.03.2012 20:57:41
|
|
|
carlking kirjutas: |
Sattus mu kasutusse Arc S ja ei jõua ära kiruda, et miks nad ei võinud sellele secondary camera külge panna... lahjematel variantidel (neo, ray) on see samas topitud....
Mida tahaks: kiire prose, korralik ekraan (ideaalis samoled, vähemalt 220ppi max 4,5tolli), led välk(taskulambi jaoks), videokõne võimalus eesmise kaameraga, hdmi liides |
Ainus Arc S'i eelis teiste Xperia 2011 mudelite ees on kiirem protsessor, mudel sama, aga kõrgem kell. Seda saab moditud kerneliga iga mats ise ka endale peale keerata.
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
pistyk
HV veteran

|
07.03.2012 23:24:48
|
|
|
carlking kirjutas: |
Mida tahaks: kiire prose, korralik ekraan (ideaalis samoled, vähemalt 220ppi max 4,5tolli), led välk(taskulambi jaoks), videokõne võimalus eesmise kaameraga, hdmi liides |
a mille poolest neo lahjem on,m'lu vist on vähem ainult,muu sama ja mõõtmetelt väiksem,mille pärast selle omale ostsingi,arc hoopis lahjem ju,pole ees kaameratki
_________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
11.03.2012 16:05:29
|
|
|
ArcS
1. kuidas sms-ide raporteid näha saab?
Sõnumiseadete alt on pandud edastusraportile linnuke ette, aga mitte ühtegi piuksu ta ei tee, kas adressaat on sms saanud, või on endiselt ootel, ka üles teadaannete ribale sellekohast teadet ei kuvata.
2. kas on mingit appi, mis paneks selle aparaadi sarnaselt nokiaga kontaktiloendis olevale nimele pildi kohalt klikkides kohe nn põhinumbrile helistama?
Kui tahan sms-i või meili saata, siis saan nii ehk naa enne teksti kribada ja seejärel adressaadi otsida. Samuti on häiriv, et nimepildile klikkides kuvatakse nii gmailis, kui ka telefonis olev number, kuigi numbrid on täiesti identsed.
3. Kontakti avades kuvatakse esimesel lehel "teave", edasi on FB mudru ja siis kõnelogi selle isikuga ja edasi smsid, kas kuidagi on võimalik seda järjestust muuta, et oleks nr 1. teave, 2. kõnelogi ja nr3. smsid? Edasi võib tulla see FB mudru..pildid jms.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
markox
HV vaatleja
|
11.03.2012 16:22:02
|
|
|
ArcS
Sõnumiseadete alt on pandud edastusraportile linnuke ette, aga mitte ühtegi piuksu ta ei tee, kas adressaat on sms saanud, või on endiselt ootel, ka üles teadaannete ribale sellekohast teadet ei kuvata.
2. kas on mingit appi, mis paneks selle aparaadi sarnaselt nokiaga kontaktiloendis olevale nimele pildi kohalt klikkides kohe nn põhinumbrile helistama?
Kui tahan sms-i või meili saata, siis saan nii ehk naa enne teksti kribada ja seejärel adressaadi otsida. Samuti on häiriv, et nimepildile klikkides kuvatakse nii gmailis, kui ka telefonis olev number, kuigi numbrid on täiesti identsed.
3. Kontakti avades kuvatakse esimesel lehel "teave", edasi on FB mudru ja siis kõnelogi selle isikuga ja edasi smsid, kas kuidagi on võimalik seda järjestust muuta, et oleks nr 1. teave, 2. kõnelogi ja nr3. smsid? Edasi võib tulla see FB mudru..pildid jms. |
1. Sõnumi juurde tekib linnuke kui sõnum on kohale toimetatud.
2. Ära siis synci gmaili kontoga. Otse valimiseks saad avakuvale lisada enim kasutatavate numbrite vidinad, millel vajutades helistab kohe sinu määratud numbril.
3. Ära synci FB kontoga ja ei ole seda FB mudru!
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
11.03.2012 22:18:50
|
|
|
markox kirjutas: |
ArcS
3. Kontakti avades kuvatakse esimesel lehel "teave", edasi on FB mudru ja siis kõnelogi selle isikuga ja edasi smsid, kas kuidagi on võimalik seda järjestust muuta, et oleks nr 1. teave, 2. kõnelogi ja nr3. smsid? Edasi võib tulla see FB mudru..pildid jms. |
1. Sõnumi juurde tekib linnuke kui sõnum on kohale toimetatud.
2. Ära siis synci gmaili kontoga. Otse valimiseks saad avakuvale lisada enim kasutatavate numbrite vidinad, millel vajutades helistab kohe sinu määratud numbril.
3. Ära synci FB kontoga ja ei ole seda FB mudru! |
1. kui saajapoole telefon on väljas, kas sellest ka kuidagi märku annab? Nokial jäi raportitesse kiri "ootel". Kaua see android ootel hoiab üldse, selle seadistuseks ma kohta ei leia sel tarkvaral.
2. Kuidas ma kontakte synkin siis, aegajalt manuaalselt läbi Sony PC Companioni?
3. FB mudru on natuke kasulik ja informatiivne ka vahest, ainult et mitte nii prioriteetne, et peaks eespool kõne- ja sms logisid olema. Nagu ma aru saan, sellele mingit muud lahendust peale synkimise lõpetamise pole?
Paar uut küsimust ka:
4. kas SMS-ide sisestamisel mingi valemiga järelejäänud tähemärkide arvu 160-ne täitumiseni näeb?
5. milline võiks olla parim app kõnede salvestamiseks? Piiksuda ei tohi, võiks olla võimalik määrata konkreetseid numbreid, kelle kõnesid salvestab.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
markox
HV vaatleja
|
12.03.2012 08:46:08
|
|
|
4. kas SMS-ide sisestamisel mingi valemiga järelejäänud tähemärkide arvu 160-ne täitumiseni näeb?
|
Kui järele on jäänud 20 tähemärki siis näitab palju alles on ja kui täis saab ilmub üles tekst 2 SMS-i.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
12.03.2012 13:50:15
|
|
|
1. kui saajapoole telefon on väljas, kas sellest ka kuidagi märku annab? Nokial jäi raportitesse kiri "ootel". Kaua see android ootel hoiab üldse, selle seadistuseks ma kohta ei leia sel tarkvaral.
|
HTC puhul on võimalik sms peal näppu hoides avanevast menüüst valida "view report", mis siis kuvab staatust, kui pole kohale jõudnud siis on "pending".
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
12.03.2012 22:35:16
|
|
|
Draqula kirjutas: |
|
HTC puhul on võimalik sms peal näppu hoides avanevast menüüst valida "view report", mis siis kuvab staatust, kui pole kohale jõudnud siis on "pending". |
SE Arc'il sms peal näppu hoides avanevad valikud: kopeeri sõnumi tekst, edasta sõnum ja kustuta sõnum..ei mingit raportit.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
13.03.2012 13:52:46
|
|
|
milline oleks parim programm arvutile videote ümber konvertimiseks telefoni jaoks sobivaks?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
rv30
HV kasutaja
|
13.03.2012 14:16:39
|
|
|
Renq kirjutas: |
milline oleks parim programm arvutile videote ümber konvertimiseks telefoni jaoks sobivaks? |
Olen kasutanud sellist asja: http://video-converter.hamstersoft.com/ Ei tea kas ta parim on, aga lihtne kasutada.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
17.03.2012 00:06:50
|
|
|
tsitaat: |
milline võiks olla parim app kõnede salvestamiseks? Piiksuda ei tohi, võiks olla võimalik määrata konkreetseid numbreid, kelle kõnesid salvestab. |
soov nn liinilt salvestada, mitte kõlarist!
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
21.03.2012 20:00:11
|
|
|
krt, mul on küll selline tunne, et mu arc hakkab vägisi kooma vajuma. tegin isegi puhta tarkvara installi aga jälle suht ruttu hakkas läägima.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
POZ
HV vaatleja
|
21.03.2012 22:39:05
|
|
|
Kusjuures tundub, et see on kõikide xperia perekonna telefonide viga. Mul, elukaaslasel, sõbral ning töökaaslastel on erinevad xperia perekonna telefonid ja kõikidel on hakanud läägima, muutunud aeglaseks ning aku tarbimine on nagu suurenenud. Huvitav, kas see võib olla sellest viimasest firmware updatest ja vb sellest, et ICS on tulekul?
Vandenõu teooria
_________________ Audi, VW, Seat ja Skoda sõiduautode varuosad, remont ja hooldustööd Tallinnas (ka peale tööaega)
Inimeste (kuni 7) ja kaupade (kuni 5m3) transport väljaspool tööaega ning nädalavahetustel.
51-52-492 |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
21.03.2012 22:41:52
|
|
|
Mul ja kolmel sõbral töötab asi nagu uus
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|