Mul ka see lahingu osa on keeruline. Ehitus ja tootmine on üsna head aga jah....Pelan muidugi ka endast 2x parema mängijaga.
Pole veel Practice liigas midagi teinudgi _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Kas keegi peale minu veel USA regioonis mängib? Ostsin mängu usast, kui hiljem avastasin, et regioonilukk mängul peal. _________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury
saada blizardisse kiri et tahad ümber regada siia regiooni, endal oli täpselt sama et ostsin sealt ja avastasin et oih erinevad regioonid on, teevad sul selle täitsa tasuta ümber
Kle see on siis päris hea, olgugi, et mu 1,5 megase netiga laggi pole(vähemalt ei tunnetanud), siis tulevikuks parem, kui EU servu, aga tänud, eks võtan nendega ühendust.
Kuigi saaksin ka EU-st mängu osta ja kahes regioonis korraga mängida, suurim küsimärk on Expansionil, et mis siis kui US tavaline aga Expansion EU, kas siis saab mõlemat pidi mängida, see oleks ideaalne.
EDIT: Ei vedanud mul siiski
Natuke infot Blizzardi poolt, kes tulevikus sama vea teevad:
tsitaat:
In reviewing the account I can see the Starcraft 2 account was purchased back September of 2011. In order to swap regions we would need to have been contacted within 30 days of the purchase of the game. To swap regions after that 30 days would require a purchase of the other regions game client.
Igaks juhuks, kui keegi siinsetest inimestest, kes ladderit mängib ja pole veel "eesti ladderis kirjas" võiks end sinna kirja panna ja näeks miskitki võrdlust eestlastest
hmm ei noo üks on suht kõvasti, teine kuidagi eriti tagaplaanil, phmts kuueb aga üks oluliselt vaiksemalt
Nüüd jah teine kuskil taustal sosistab, aga enne oli korras. _________________ Pentestimise ja küberturbe konsultatsiooni soovi korral võib kirjutada..
Algul oli kaja probleeme, vahepeal oli päris hea ja lõpus kadus üks casteritest lihtsalt kuskile musta auku ära. Muidu üllatav lõpp oli, kuna Mikamit "promoti" pisut kui "kohalikku koreakat" ja Pilbas tundus underdogi staatuses olevat pisut. _________________ Pentestimise ja küberturbe konsultatsiooni soovi korral võib kirjutada..
Probleem oli arvatavasti selles mikrofoni mute lülitis, mis mulle anti, sellest et ma castin sain teada 20 minti enne mänge, niiet ei olnud eriti aega asju proovida. Teinekord paremini
Hiljuti tegin 1v1 placement matchid ära ja pandi platinumisse pärast poolt aastat mitte mängimist. Endalegi tundus kahtlane, sest eelmine kord pronksist kaugemale väga ei saanud. Kukkumine oli päris kiire sinna kuhu ma tegelikult kuulun. Ei mõista ainult mis loogika järgi ma platiniumisse sain.
Hiljuti tegin 1v1 placement matchid ära ja pandi platinumisse pärast poolt aastat mitte mängimist. Endalegi tundus kahtlane, sest eelmine kord pronksist kaugemale väga ei saanud. Kukkumine oli päris kiire sinna kuhu ma tegelikult kuulun. Ei mõista ainult mis loogika järgi ma platiniumisse sain.
endal oli sama aga pärast kukkusin ikka oma pronksi vms
Ma võitsin ka algul 3 mängu, viskas kulda ja peale seda korrigeerus see asi pääris kärmelt ära... _________________ Pentestimise ja küberturbe konsultatsiooni soovi korral võib kirjutada..
Blizzard has announced details for an upcoming major update for StarCraft 2.
Update 1.5 “will be our most feature-laden patch to date”, says game director Dustin Browder, who adds that the update will lay the foundations for the incoming expansion, Heart of the Swarm.
“One of the most significant additions will be the all new Arcade feature which includes improved custom game visibility, ratings, reviews, game instructions, screenshot support, and more,” he says.
“Patch 1.5 will also include significant improvements throughout the overall user interface, streaming support, antialiasing, editor and modding upgrades, new art tools, and more.”
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.