Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
UB
HV Guru

|
02.03.2012 18:52:22
|
|
|
Ilma konkreetse leheta, suudan olla küll, aga nädal ilma internetita, läheks vist veidi imelikuks...
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
QWhite
Kreisi kasutaja

|
02.03.2012 21:10:13
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
artikli autor tuleks kiirendatud korras ajateenistusse saata, kus ta veidigi maa peale tagasi tuuakse oma pseudoprobleemide vallast |
"oma pseudoprobleemide" vallast "uute pseudoprobleemide" valda, kui täpsem olla :) Las möllavad
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
02.03.2012 21:46:28
|
|
|
Mul on küll Facebook pidevalt lahti, aga see ei tähenda, et ma kulutan oma aega mingite suvaliste postituste like'imisega või mingi jama kirjutamisega. Vastupidi, Facebook on väga hea koht, kust ürituste ning teiste sünnipäevade kohta teada saada. Samuti levib seal info tihti kiiremini, kui näiteks kooli kodulehel.
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
02.03.2012 23:26:01
|
|
|
Ei tea... mõttetu teema... vahepeal ei vaatanud üle kuu aja.
Muidu oli ajaviitseks lahti. HV nii ja naa... vabalt saaks ilma hakkama. Kuigi jah, kui siin kunagi oli suhtumine, et foorum on nagu doteerimine HV põhilehe arvelt, siis selles ma küll kahtlen.
Vähemalt reklaami nägemise osas oleks suhe 99,5% vs 0,5%
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter

|
02.03.2012 23:29:43
|
|
|
ma arvan et mõnele oleks nädal ilma HV-ta kordades hullem
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
02.03.2012 23:31:39
|
|
|
alliance kirjutas: |
ma arvan et mõnele oleks nädal ilma HV-ta kordades hullem  |
Kindlasti, teatud teemades on juba see kiire "know-how" jagamine suur eelis... kuigi jah osa teemasi on ikka ära vajunud ja kavalam juba inglise keeles otsida.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
03.03.2012 02:04:22
|
|
|
Etz kirjutas: |
Ma olen 31 aastat selleta hakkama saanud...tehku järele...  |
Ma 34 aastat ilma selleta hakkama saand Kui teha katse siis ikka nii et: kas kogu elu ilma facebuugita on võimalik hakkama saada või mitte
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
03.03.2012 02:11:32
|
|
|
.:MDK:. kirjutas: |
Kuidas oleks "nädal aega HinnaVaatluseta"?  |
Pretendeerid AM'ile?
   |
298 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
03.03.2012 02:19:32
|
|
|
SurfData kirjutas: |
mnjaaa, ma siiani terve elu ilma feissbuukita hakkama saanud, pole hullu midagi
dvd vader kirjutas: |
artikli autor tuleks kiirendatud korras ajateenistusse saata, kus ta veidigi maa peale tagasi tuuakse oma pseudoprobleemide vallast |
ega seal see asi nüüd nii karm ka pole. Enamus nädalavahetustel lastakse koju. Nutimobiilid täitsa lubatud ning vahepeal said sealsed inimesed ka sülearvuteid kasutada jms. |
Nutitelefon on must have
Ise kasutan küll fbd ja ka twitterit koguaeg.
Blogiga ei viitsi tegeleda, kuigi kunagi plaan oli
_________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
03.03.2012 09:29:45
|
|
|
Magic kirjutas: |
Kindlasti, teatud teemades on juba see kiire "know-how" jagamine suur eelis... kuigi jah osa teemasi on ikka ära vajunud ja kavalam juba inglise keeles otsida. |
Tanel, Renka või keegi saaks kindlasti mahtusid hinnata kuid minu hinnangul on läbu ning Delfi stiilis kommenteerimise osakaal viimasel ajal HV foorumis hüppeliselt tõusnud. Märkimisväärne osa liiklust on läinud vabasse mikrofoni ning uudiste kommenteerimisse. Ning point pole selles, et lihtsalt postitatakse nendes osades - just kasutuid ja tühje postitusi (reeglina paljalt emotsioonide ja hinnangutega laetud) on hirmus palju. Samuti on vähenenud asjalikud ja informatiivsed postitused ning asemele tuleva onelinerid, viiteid ja videod. Ehk siis enda tõsiseltvõetav ja läbimõeldud arvamus on asendumas emotsioneerimise (ma ei tea, kas selline sõna tegelikult olemaski on :)), viitamise ning videode vaatamisega... st videode linkimisega.
Aga eks noorus on alati hukas olnud.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
03.03.2012 09:54:06
|
|
|
twitteri ajastu teeb oma töö
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
03.03.2012 10:08:20
|
|
|
Ma ainult käin väga korra FBs, mingi 1 minut ja siis läheb taas kinni
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.03.2012 10:14:41
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Hea küsimus. Mind huvitaks lausa, kas praegu nüüd ja kohe julgeks näiteks mõni Facebook'i suhtes (kerget) põlastust tundev AHV lubada, et 1 nädal ei ava kordagi HV foorumit. St HV pealeht ja kogu toodetepagas on üks tükk ning selge suunaga ning selle vajalikkust ei pane keegi kahtluse alla. Foorumi puhul saaks juba natuke vaielda. |
Nagu nalja. Igapäevaelus ei too mind HVsse küll ükski muu peale "enda loodud" probleemide. Artikkel on muidugi koomusk ja kvaliteetne.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
.:MDK:.
HV veteran

|
03.03.2012 11:07:24
|
|
|
Mis möllad, kirjutas: |
Pretendeerid AM'ile? |
Foorumi lugemist see ei takistaks, aga sellegipoolest ei aitäh.
Nädal aega siin üldse mitte käia oleks vist päris raske.
Küll aga võiksin täielikult loobuda facebookist, nagunii ei kasuta seda eriti.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
03.03.2012 12:21:51
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Magic kirjutas: |
Kindlasti, teatud teemades on juba see kiire "know-how" jagamine suur eelis... kuigi jah osa teemasi on ikka ära vajunud ja kavalam juba inglise keeles otsida. |
Tanel, Renka või keegi saaks kindlasti mahtusid hinnata kuid minu hinnangul on läbu ning Delfi stiilis kommenteerimise osakaal viimasel ajal HV foorumis hüppeliselt tõusnud. Märkimisväärne osa liiklust on läinud vabasse mikrofoni ning uudiste kommenteerimisse. Ning point pole selles, et lihtsalt postitatakse nendes osades - just kasutuid ja tühje postitusi (reeglina paljalt emotsioonide ja hinnangutega laetud) on hirmus palju. Samuti on vähenenud asjalikud ja informatiivsed postitused ning asemele tuleva onelinerid, viiteid ja videod. Ehk siis enda tõsiseltvõetav ja läbimõeldud arvamus on asendumas emotsioneerimise (ma ei tea, kas selline sõna tegelikult olemaski on ), viitamise ning videode vaatamisega... st videode linkimisega.
Aga eks noorus on alati hukas olnud. |
Kõik need FB-d, MSN-id on liiga paljudele mõjunud vist ajusid pehmendavalt - egas muidu foorum sellist soppa täis ole. Lisaks veel täiesti ajuvabalt oma teemade algatamised valedesse kohtadesse, ei mingit arusaamist, et milleks on üks või teine alamfoorum.
Ja tänu massilisusele paistab ammu olevat tüdimust administratsiooni seas, teemasid naljalt õigesse kohta liigutada ei viitsita, mitmel pool on silma jäänud näiteks ostuabisse kuuluvaid teemasid, mida keegi ei paista hoolivat sinna liigutada; tarkvaras lahendatakse riistvaraprobleeme; mängude suhtes hädaldamised võiks kah kõik mängufoorumis olla - las need kes päevast-päeva mängudega tegelevad, siis ka lahendavad mängude probleeme jne. jne. jne. (ma muidugi tean milline kiunumine sellise õigesse kohta tõstmistega on tihtipeale kaasnenud....ParemHV foorumis on selliste väärarusaamade näiteid piisavalt lugeda.)
Tulemuseks ongi see, et tõsisemate probleemide suhtes pole vähimatki mõtet HVF-ist midagi otsida, targem on kohe google abil mõne väljamaise foorumi seest abi vaadata. Saab kiirelt ja selgelt ja läbuvabalt abi.
Siit võib ainult poolajaviiteks emakeeles IT alast juttu lugeda ja mõnikord mõnda koolilast õigemasse suunda oma otsinguid jätkama suunata.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
03.03.2012 12:22:52
|
|
|
krist2an kirjutas: |
Facebook on väga hea koht, kust ürituste ning teiste sünnipäevade kohta teada saada. |
Minu jaoks on üritused ja sünnipäevad veel hullem tüütus ja kannatuste rada
Kooliajal olid need veel huvitavad tegevused, kuid nüüd juba mitmed aastakümned väldin neil osalemist... tundub kuidagi väga rutiin-primitiivtasemena juba.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
03.03.2012 18:03:50
|
|
|
Blokeerisin tööl enda jaoks FB ära, et kaoks ära see nõme harjumus automaatselt facebook.com kirjutada aadressireale. Päris ilma ei oleks, infot liigub seal ikka päris palju.
Täna näiteks magasin maha ühe üritusele piletite müügi, tuttaval piletid olemas kuna märkas eventi FB'is.
Muidugi müratekitajad on kõik juba eemaldatud (unsubscribe) ja üldiselt näen seda infot, mis huvitab.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
03.03.2012 18:08:55
|
|
|
Nädal ilma feissbookita on nali. Proovigu parem nädal ilma elektrita.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
04.03.2012 13:10:17
|
|
|
Kui kunagi oli popp MSN, siis nüüd on selle üle võtnud Facebook chat. Enamasti saab vajalikud asjad seal kirjutades ära aetud. Ja siis grupid, kus saad hulga inimestega koos infot vahetada. Umbes nagu kunagi olid postituslistid. Aga Facebook on selle lihtsamaks ja moodsamaks teinud. Ning kõik vastused saad ka vanamoodsalt e-postkasti tellida, kui soov on. Telefonis jookseb programm taustal ja suht kiirelt saab vastused kätte ning oma sõnagi sekka öelda.
Ise kasutan Facebooki aeg-ajalt reklaami tegemiseks, kuna suur osa meie sihtgrupist veedab palju aega just selles portaalis.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
04.03.2012 13:15:09
|
|
|
Ise kasutangi facebookist ainult chati vastava programmiga. Pidgin abiks
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
04.03.2012 15:13:45
|
|
|
Tjah, artikli autori peamine probleem tundub olevat pigem see, et ei osata infot muudest kanaleist hankida.
Kui siin vahepeal jõulude-uue aasta paiku paar nädalat eemal olin siis see oli puhtalt vabatahtlik ning mingit konkreetset eesmärki ega põhjust selleks eemaldumiseks ei olnud. Sai hakkama küll ning ei tekkinud kordagi mingit kiusatust vmt et ehk ikka peaks vaatama.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
05.03.2012 09:13:11
|
|
|
Mõistlikum oleks teha siis juba nädal aega ilma internetita. FB pole mingi näitaja .
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
05.03.2012 10:12:29
|
|
|
sirius4k kirjutas: |
Mõistlikum oleks teha siis juba nädal aega ilma internetita. FB pole mingi näitaja . |
Puhkuse ajal oleks mõeldav, töö ajal minu jaoks võimatu. Suurem osa tööst jääks tegemata.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Toomas
Kreisi kasutaja

|
05.03.2012 20:03:00
|
|
|
Ma pidin ükskord nädal aega ilma naiseta olema, vot see oli katsumus ...
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
05.03.2012 20:16:01
|
|
|
Toomas kirjutas: |
Ma pidin ükskord nädal aega ilma naiseta olema, vot see oli katsumus ... |
Ja ma mõtlesin, et tol artikli-eksperimentaatoril oli madal eesekontroll
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |