Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Spezz
HV veteran
|
01.03.2012 17:35:57
|
|
|
Keegi Hyper-V on tööle saanud niipalju, et virtuaalmasin ka pildi ette võtaks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
01.03.2012 17:42:59
|
|
|
Etz kirjutas: |
brixxx kirjutas: |
Küsimus kui ma käivitan Windows 8 Consumer Preview, kas see avaneb eraldi programmina või peale installimist on arvutil uus op.süsteem? |
Uus OS on see ikka, ehk siis oma vanast datast saad samuti lahti, kui ettevaatlik pole...  |
Okei, aga kui exe formaat muuta isoks, kas siis on võimalik panna VirtualBoxi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Vants...
HV vaatleja

|
01.03.2012 18:54:51
|
|
|
Olen nüüd mõnda aega kasutanud ja tunnistan, et ta tundub tõesti suht toores ja keeruline. Ma loodan, et lõppversioon saab omale mingit laadi õpetaja või tehakse see asi teisiti kasutajale arusaadavamaks. Samas mulle meeldivad mõned tema lahendused(hiirega vasakusse serva, et näha avatud rakendusi... ja mõni ehk veel).
Kas keegi on leidnud mõne inimliku lahenduse sellele, et kui Messaging-iga MSN-i logida siis ta ei jääks sisse logituks, ka siis kui too programm või arvuti üleüldse kinni on? Ma leidsin, et enne sulgemist tuleks panna end "Appear offline" või siis teise arvuti kaudu end välja logida. Kuid see ei ole eriti normaalne lahendus.
Ning kas kellegi on olnud probleemi sellega, et kui võtta app'i ülemisest servast kinni ja vedada ta paremasse või vasakusse serva siis ta ei lähe nii nagu all spoleris näidatud pildis vaid hüppab vanasse positsiooni tagasi. Küllaltki hea asi oleks see... kui toimiks
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
01.03.2012 18:56:25
|
|
|
sul vähemalt töötab messageing
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
01.03.2012 19:01:38
|
|
|
Vants... kirjutas: |
Olen nüüd mõnda aega kasutanud ja tunnistan, et ta tundub tõesti suht toores ja keeruline. Ma loodan, et lõppversioon saab omale mingit laadi õpetaja või tehakse see asi teisiti kasutajale arusaadavamaks. Samas mulle meeldivad mõned tema lahendused(hiirega vasakusse serva, et näha avatud rakendusi... ja mõni ehk veel).
Kas keegi on leidnud mõne inimliku lahenduse sellele, et kui Messaging-iga MSN-i logida siis ta ei jääks sisse logituks, ka siis kui too programm või arvuti üleüldse kinni on? Ma leidsin, et enne sulgemist tuleks panna end "Appear offline" või siis teise arvuti kaudu end välja logida. Kuid see ei ole eriti normaalne lahendus.
Ning kas kellegi on olnud probleemi sellega, et kui võtta app'i ülemisest servast kinni ja vedada ta paremasse või vasakusse serva siis ta ei lähe nii nagu all spoleris näidatud pildis vaid hüppab vanasse positsiooni tagasi. Küllaltki hea asi oleks see... kui toimiks
Spoiler 
|
mida moodi sa selle käima said ? Mul suutis ilusti kontakt listi tühjaks jätta ja mitte kedagi manuaalselt juurde lisada ei saa . Rääkimata selle tagataustas jooksmast , Läksin ise kergemat teed sikutasin eraldi Laivi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Priidik199
HV kasutaja

|
01.03.2012 19:08:50
|
|
|
See Messaging on mu arust täis bs.
Logib ise kuidagi sisse, välja logimist ma kuskilt ei näinud. Kontakti listi ka pole, või siis pean People'st otsima inimese, et temaga rääkida saaks. Samal ajal Windows Live'ga töötab, siis kuvab üles paremasse äärde "uusi" sõnumeid, mis on üsna häiriv.
Hetkel mul asi nii, et pole ühendatud Live kontoga ja rahu majas.
Üldiselt on jah toores. Metroo muutub igavaks peale tunnikest näppimist ja mõistlike rakendusi sinna eriti juurde kakkuda ei saa.
Task Manager ja nt kiiruse näitamine faile kopeerides on aga päris vinge.
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
01.03.2012 20:11:44
|
|
|
Spezz kirjutas: |
Keegi Hyper-V on tööle saanud niipalju, et virtuaalmasin ka pildi ette võtaks? |
Ma mõtlesin, et ma olen ainus. Kas sa tegid puhta installi? Minul igatahes peale upgrade Hyper-V ei tööta, enne seda töötas veatult.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
01.03.2012 21:10:12
|
|
|
diablo3 beta jooksis väga kenasti
|
|
tagasi üles |
|
 |
spreiii
HV kasutaja
|
01.03.2012 21:25:57
|
|
|
Väidetavalt peaks saama Stardis tile'e grupeerida kategooriate järgi - oskab keegi öelda, mismoodi?
Olen nüüd näppinud CP-d eile õhtust saati ja hetkel jääb selline mulje, et läpparil kestab aku ligi pool tundi vähem..
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
01.03.2012 22:08:24
|
|
|
spreiii, suumi välja (arvutil ctrl klah ja siis hiirerullikuga scrollid). Siis saad neid gruppe ümber lohistada (ja saad ka aru mida mõeldi gruppide all)
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
spreiii
HV kasutaja
|
01.03.2012 22:30:59
|
|
|
d3t kirjutas: |
spreiii, suumi välja (arvutil ctrl klah ja siis hiirerullikuga scrollid). Siis saad neid gruppe ümber lohistada (ja saad ka aru mida mõeldi gruppide all) |
Zoomisin välja, paremklikk grupi peal ja name group toimis
E: nüüd võiks leida mingi mooduse, kuidas saaks Music ja Video librarysse lisada võrguarvuti vastavad kaustad. Endiselt nõuab see indekseerimist. Juba proovisin lahendada selle "linkimisega", aga siis tuleb mängu Offline Files ja kohe üldse ei taha, et need kaustad läpparisse syncitakse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
grizzly
HV vaatleja
|
01.03.2012 23:23:54
|
|
|
Kuidas ID kaardi töölesaamine õnnestub? Mul IE all jääbki nõudma, et kaardi sisse paneksin. Cromega on kõik OK.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lil-nuki
HV vaatleja

|
01.03.2012 23:30:49
|
|
|
Oli endal algul sama jama selle Messaginiga, et logisin enda tavalisse msni sisse siis mõneajapärast logib välja ei saanud mitte muidagi seda paska kinni keerata. Lõpuks leidsin lahenduse, kui sul arvuti kasutaja on ühendatud live msn adressiga siis muuda see ümber arvuti kasutaja aadressile muidu ta jääbki sinna sisse logima..
Start menu endale tahate siss kasutage seda varianti http://www.eightforums.com/tutorials/2460-start-menu-toolbar-create-windows-8-taskbar.html
Muidu ma ütleks, et see on täielik pask Metro UI ainuke asi mis mind häirib selle windows 8 juures, muidu mulle vaikselt hakkab see meeldima vajab harjumist. Seni kui windows 8 ei sega mõne programmi kasutamist siis jään seda seni kasutama nii kui hakkab segama lähen win 7 peale tagasi ning ootan selle täisversiooni väljalaskmist loodetavasti selleks ajaks saab Metro UI välja keerata. Win7 beta väljatulekuga oli sama jama algul ei saanud midagi aru kuid nüüd juba täitsa mõnus see.
EDIT2: üks võimalus on veel unistall teha sellele messaginile millega ta laseb veel mingi jama maha nagunii ei kasuta seda jama siis pole tarvis kah seda
Vants... kirjutas: |
Spoiler 
|
EIDT:
ise tõmbasin sealt endale win8 http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/consumer-preview
seda kasutades ei pea sa endale tegema mingit formati, installid win7 all selle ära ning kõik su programmid ja asjad töötavad edasi ilma probleemideta.
viimati muutis lil-nuki 02.03.2012 00:11:07, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
02.03.2012 00:01:15
|
|
|
tsihh kirjutas: |
.. Ainus millest ma aru ei saa, et kuidas neid programme kinni pannakse? Alt-F4 või peaks kusagilt mingid nupud ka ikka nähtavale tulema? |
Kusjuures programme ei pandagi kinni Metromaailmas! See filosoofia oli vist kuidagi Androidilaadne, et kuna korraga saab nagunii olla ekraanil üks app, siis mitteaktiivsed lähevad taustal magama..
Igal juhul ühinen eelkõnelejate ja veel miljonitega, kelle meelest oleks võinud kogu see Metro hurraa tablettidele jääda. Vanadele kaladele ja 'multi-taskeritele' on see tableti-stiilis sahmimine ikka jube piinarikas.
Aga MS ilmselt jonnib lõpuni ja riskib tõsise ämbrisse astumisega..
Taheti pilte - tegin paar stiilinäidet:
Keegi tarkpea peab kiirelt keelekursustele saama saadetud!
Miks ometi on sel ilmetul Metrol ainult mingid kohutavad taustavärvi valikud. Õudus!
Virtualboxis vist hetkel Guest Additions ei peagi töötama? Ega see akna sees proovimine õige asi ju ei ole ka - "suurepärane" Metro-stiilis nurkadesse sihtimine on talumatult ebamugav
|
|
tagasi üles |
|
 |
grizzly
HV vaatleja
|
02.03.2012 00:58:31
|
|
|
Mis selle Consumer Preview olemus õieti on? Ses mõttes, et kas sellelt peaks saama kunagi ka lõpliku versiooni peale (tasuta) upgrade teha?
Ja huvitav, et Product ID näitab ikka Vindows 7 oma, mis enne oli, kuigi jah, seda 8-ga kaasas olnut installi käigus ei küsitudki.
|
|
tagasi üles |
|
 |
iguaan
HV veteran

|
02.03.2012 01:21:19
|
|
|
olen aus ja ei viitsi teemat lugeda pikemalt aga
kas asi on ainult minus või tõesti keerab see win8 "värvid pekki"?
sama olen ka 7 puhul täheldanud, et xp all tundub kõik norm aga kui 7 või 8, siis kõik paigast ära (ilma või koos video driveritega)
|
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
02.03.2012 03:01:59
|
|
|
iguaan kirjutas: |
olen aus ja ei viitsi teemat lugeda pikemalt aga
kas asi on ainult minus või tõesti keerab see win8 "värvid pekki"?
sama olen ka 7 puhul täheldanud, et xp all tundub kõik norm aga kui 7 või 8, siis kõik paigast ära (ilma või koos video driveritega) |
Display Settings->Color Management alla uusi värviprofiile ei ole äkki siginenud? Tulevad tavaliselt uuendustega koos monitori draiveriga..
Delli draiveriga kaasatulnud vaikeprofiil keeras mul värvid ka täiesti metsa...
PS. Beetade ja muude asjadega ei ole minu teada vähemalt seni mitte kunagi saanud lõppversioonile uuendada..
|
|
tagasi üles |
|
 |
grizzly
HV vaatleja
|
02.03.2012 05:44:06
|
|
|
Nüüd pusitud selle ID kaardiga...
Chromega saab panka sisse, aga allkirja anda ei lase, hangub ära. Firefoxiga ei leia üldse kaarti. IE hakkas kummalisel kombel peale kaardiutiliidi värskendamist toimima, aga 100 % ainult desktopilt käivitades. Kui Metro pealt IE käima lasta, saab panka sisse, aga allkirjastamine (PIN-2) ei õnnestu. SEB soovitab valida seadetest java rakendus, aga seda jääbki laadima. No vähemalt desktopilt toimib...
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
02.03.2012 06:51:26
|
|
|
see metroos sõitev IE on suht pluginavaenulik siiski.
kas sul see "installi ID-kaardi tugi firefoxile" on tehtud?
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
02.03.2012 09:32:19
|
|
|
grizzly: Aga MS ise ju on kogu aeg seda kirjutanud, et Metro IE10 ongi selline "ainult surfamis-vahend". Ja et tõsisemateks tegevusteks on siis Desktop ja temas olev täisfunktsionaalne IE10.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
02.03.2012 09:44:38
|
|
|
d3t kirjutas: |
Spezz kirjutas: |
Keegi Hyper-V on tööle saanud niipalju, et virtuaalmasin ka pildi ette võtaks? |
Ma mõtlesin, et ma olen ainus. Kas sa tegid puhta installi? Minul igatahes peale upgrade Hyper-V ei tööta, enne seda töötas veatult. |
Puhta jah, proovisin koguni kolme erineva masinaga kokku
Lisaks proovisin ka Windows server 8 preview'd ja sellel ei õnnestu isegi Hyper-v rolli install =/
|
|
tagasi üles |
|
 |
Bilderberg
HV kasutaja

|
02.03.2012 09:49:23
|
|
|
Sai ka ära proovitud-puhas install,aga võrreldes Win7-ga on see Windows 8 Consumer Preview esialgu küll aeglasem,kuigi käivitub kiiremini.
ATI uued draiverid on ka juba olemas:
http://www2.ati.com/DRIVERS/hotfix/win8/amd_catalyst_win8_consumer_preview_[rc10].exe
Kuigi kõik vajalikud proged läksid peale-isegi Eesti ID kaardi tarkvara hakkas tööle jään esialgu ikkagi Win7 peale edasi.
Minu arvates esimene proov(Windows Developer Preview) oli parem.
Panen üles ka mõningased kiirkäsud:
Windows-Space Switch input language and keyboard layout.
Windows-O Lock device orientation.
Windows-, Temporarily peek at the desktop.
Windows-V Cycle through toasts.
Windows-Shift-V Cycle through toasts in reverse order.
Windows-Enter Launch Narrator.
Windows-PgUp Move the Start Screen or a Metro-style application to the monitor on the left.
Windows-PgDown Move the Start Screen or a Metro-style application to the monitor on the right.
Windows-Shift-. Move the gutter to the left (snap an application).
Windows-. Move the gutter to the right (snap an application).
Windows-C Open the Charms bar.
Windows-I Open the Settings charm.
Windows-K Open the Connect charm.
Windows-H Open the Share charm.
Windows-Q Open the Search pane.
Windows-W Open the Settings Search app.
Windows-F Open the File Search app.
Windows-Tab Cycle through apps.
Windows-Shift-Tab Cycle through apps in reverse order.
Windows-Ctrl-Tab Cycle through apps and snap them as they cycle.
Windows-Z Open the App Bar.
Windows-/ Initiate input method editor (IME) reconversion.
Windows-J Swap foreground between the snapped and filled apps
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
02.03.2012 10:34:29
|
|
|
Metro All jookseb Mail kokku , hetkel panin 2 Hotmail accounti jooksma sinna ja nüüd programmis sees midagi enam teha ei lase .
|
|
tagasi üles |
|
 |
pwn13
HV veteran

|
02.03.2012 10:39:37
|
|
|
Ma leidsin ühe plussi enda jaoks võrreldes DP-ga, nimelt on see lambine roheline taust kadunud ja saab ise valida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
02.03.2012 10:51:32
|
|
|
Keegi veel on suutnud metro appid korralikult pangestuda , st , hiirega peal midagi teha ei saa ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|