Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mirc
HV kasutaja

|
01.03.2012 18:16:00
|
|
|
Mul on mingisugune spämminud battlelogis.
18 tundi tagasi, nädal aega tagasi jne. Naljakas on see, et okei see 18 tundi on tõesti selline, et võis olla, aga nädal aega tagasi? See ei saa võimalik olla. Ma tean täpselt, mis mul seal toimunud on.
Vaatasin järgi, et mingisugune sakslane... Täiesti võõras.
Kellelgi teisel ei ole sellist juhust?
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sandor
HV kasutaja

|
01.03.2012 18:24:06
|
|
|
Mirc kirjutas: |
18 tundi tagasi, nädal aega tagasi jne. Naljakas on see, et okei see 18 tundi on tõesti selline, et võis olla, aga nädal aega tagasi? See ei saa võimalik olla. Ma tean täpselt, mis mul seal toimunud on.
 |
Mul on ka see vend korra kõik asjad "üle käinud". Kiire googleotsing, ja poiss üritab mingit veebilehte reklaamida niimodi.
Markxy10 kirjutas: |
Kopteripiloodid, kas teadsite, et kui see LOCK-ON hud-is kollaselt vilgub, lockib sind igla/stinger/AA/teine chopper/jet, aga kui see LOCK-ON on punane, siis lockib sind soflam või mõni muu laser-designated asi.  |
Maeitea, kui ma lendan, siis HUD on viimane asi mida jälgin . Mulle piisab sellest, kui käib pippip-piiiiiiiip(selge pilt, mürsik saadeti teele), flared välja ja aeg lähima metsa/maja vms poole ajama panna.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkky2002
HV kasutaja
|
01.03.2012 18:48:53
|
|
|
Pole ju mõtet Ultrat siis rohkem proovida, kui arvuti välja ei vea. Mängi Medium või Low peal ja FPS ka parem.
Fixed kirjutas: |
Kasutan ikka ühte monitori. Huvitav on veel see, et single player ja co op toimib ideaalselt ka ultra seadetel,
ei teki mingeid jamasid aga multiplayeriga hakkab mõne minuti pärast jama pihta, algul vähe aga mida edasi mängid seda hullemaks kuni lõpuks üldse viskab mängust välja. Temperatuuride viga pole kindlasti, prose mängimise ajal max 65C ja video 68C. |
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
munakull
HV kasutaja
|
01.03.2012 20:25:17
|
|
|
Sandor kirjutas: |
 |
Mul on ka see vend korra kõik asjad "üle käinud". Kiire googleotsing, ja poiss üritab mingit veebilehte reklaamida niimodi.
Markxy10 kirjutas: |
Kopteripiloodid, kas teadsite, et kui see LOCK-ON hud-is kollaselt vilgub, lockib sind igla/stinger/AA/teine chopper/jet, aga kui see LOCK-ON on punane, siis lockib sind soflam või mõni muu laser-designated asi.  |
Maeitea, kui ma lendan, siis HUD on viimane asi mida jälgin . Mulle piisab sellest, kui käib pippip-piiiiiiiip(selge pilt, mürsik saadeti teele), flared välja ja aeg lähima metsa/maja vms poole ajama panna. |
Kui see punane "piiiiiii" on peal juba ja Javelini-pihkur on raketi teele saatnud pole flaremisest ega ECMist enam tolku. Juba lukustatud ja välja lastud igla või AA raketti petab veel ära. Vahe on selles siis, et laser designated jama taba su lennumasinat suure tõenäosusega va juhul kui suudad raketi lennu ulatusest kaugemal jõuda. See on tegelikult väga oluline pilootide jaoks.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vylx
HV kasutaja

|
01.03.2012 21:09:52
|
|
|
 |
Sama siin. Järjekindel tegelane Kopteri HUD'i saladustest rääkides, siis all keskel see kast kopteri ekraanil näitab, kuhu gunner parajasti vaatab - kui peaks olema huvi/mahti jälgida.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
01.03.2012 21:24:40
|
|
|
Kui skill ja spm ja k/d ratio madal on, siis peaks olema erilevelid. Nt spawnis supiköögi vend, kellelt saab elud ruttu täis/ajutise health boosti. Või spawnis relvalao valvur
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
meesmetsast
HV veteran

|
01.03.2012 21:51:20
|
|
|
Deem, täna peal origin update BF3 ei mängi enam fullscreenis, ikka viska win ääred sinna ja alla taskbari, räigelt häirib see asi.
Juba leidsin põhjuse, ´Teamviewer tuleb välja lülitada
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Qufi
HV kasutaja
|
01.03.2012 21:52:53
|
|
|
Mul on lampi bf3 crashima hakanud peale origin update, mingi 5 min saan pelada ja siis mäng crashib, viskab desktopi peale ja kui üritan tagasi alt tabida ei juhtu midagi vaid desktopi pilt on ikka ees, kellelgi teisel ka niuke asi?
_________________ Origin: Qufi |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
munakull
HV kasutaja
|
01.03.2012 21:54:58
|
|
|
Vylx kirjutas: |
 |
Sama siin. Järjekindel tegelane Kopteri HUD'i saladustest rääkides, siis all keskel see kast kopteri ekraanil näitab, kuhu gunner parajasti vaatab - kui peaks olema huvi/mahti jälgida. |
Gunner peab jälgima, kuhu kopteri nina on suunatud, noh kuni 45 kraadi paremale-vasakul ning hävitama neid sihtmärke, mida piloot serverib. See on meeskonna töö, mida ei aeta oma mingit rida. Olen lennunud koos sellistega pooletoobistega, kes iga hinna eest üritab mingeid muid asja lasta, isegi kui need jäävad juba kopteri taha. Piloot valib prioriteetsed targetid ja gunner tegutseb vastavalt.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
01.03.2012 22:01:22
|
|
|
Samas tihtipeale ei pane kopteripiloot jälle lähenevat lennukit või eriti pime vend ei pane lähenevat vastase kopterit tähele ja siis üritad gunnerina ääri-veeri selja taha lasta, enne kui sind alla tõmmatakse.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rallih007
Kreisi kasutaja

|
01.03.2012 22:17:11
|
|
|
Kopteri piloot olla on väga tänamatu töö, enamus kille korjab gunner ja piloodile kes näeb vaeva, et kopter elus ja terve hoida antakse näpu otsaga kümneid punkte
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
karl14
HV vaatleja

|
01.03.2012 22:25:51
|
|
|
Rallih007 kirjutas: |
Kopteri piloot olla on väga tänamatu töö, enamus kille korjab gunner ja piloodile kes näeb vaeva, et kopter elus ja terve hoida antakse näpu otsaga kümneid punkte  |
kopteri piloot saab hästi punkte, õhkab masinaid,ja ega ei peagi punkte saama, mäng peab fun olema. Piloodil 10 kordi huvitavam kui gunneril.
_________________ Systeemid! |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
jonathan19
HV kasutaja

|
01.03.2012 22:45:20
|
|
|
c4 glitchi update võiks juba tulla
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiido
484

|
01.03.2012 22:57:23
|
|
|
viskad c4 oma meeste sekka teed enesetapu vahetad poolt sünnid valid c4 ja vajutad päästikule - kaboom .... ja nii muudkui vehid poolt vahetada ning c4 loopida omade sekka
|
|
Kommentaarid: 139 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
01.03.2012 23:05:40
|
|
|
Poolte vahetusel limiit peal ju. Ei saa tihti poolt vahetada. Adminid saavad ainult !move/!fmove commandidega. Või see oleneb serveri settingutest?
Edit: Mul krt jooksis lambist üle väga pika aja mäng kokku...Millegipärast arvan, et kickiti välja mu osavuse pärast ja sellepeale jooksiski kokku...Aga noh, kes teab. Pilt lihtsalt seisab, mängust välja pole veel visanud.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
Roid Rat
HV vaatleja

|
02.03.2012 02:30:40
|
|
|
Battlelog: SpaceMazi
mängin õhtuti, otsin squadi
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
02.03.2012 06:05:14
|
|
|
Kes siin enne mind kõnetasid, et mis spasist ma räägin. Ma olen suht tainas jah, SAIGA mitte SPAS loll nagu lauajalg kurat... peab poste enne mitu korda üle lugema, kui "sisesta" nuppu vajutan.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
02.03.2012 08:48:04
|
|
|
Qufi, upnp keera maha, igast mumble overlayd jms keera maha.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
02.03.2012 10:42:03
|
|
|
Päris vihale hakkab see uus Origin update ajama seekord juba. Vahest töötab origin.exe korralikult aga teinekord pead juba originTMP.exe taga ajama kuskilt mängukaustast, et üldse mängu tööle saada.
Üleüldiselt võiks EA ja Actievil ära lõpetada oma mängude sidumise igasuguste steamide ja originidega
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
02.03.2012 10:59:15
|
|
|
KohviPaus, kasuta battlelogi standalonet
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
02.03.2012 11:10:19
|
|
|
Leinö, Originist see ikka lahti ei saa ma pakun?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
02.03.2012 11:23:54
|
|
|
Ei krt, olin valesti battlelogi standalonest aru saanud. Origini on ikka vaja, browserit ei pea lihtsalt eraldi avama.
Seega jah, Originist nii lihtsalt lahti ei saa
Kuidas oleks, kui lisada BF3 steami ja origini jätad backroundile jooksma, ning BF3 käivitad steami kaudu?
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jack Vegas
HV kasutaja

|
02.03.2012 11:25:17
|
|
|
painkillah kirjutas: |
Kes siin enne mind kõnetasid, et mis spasist ma räägin. Ma olen suht tainas jah, SAIGA mitte SPAS loll nagu lauajalg kurat... peab poste enne mitu korda üle lugema, kui "sisesta" nuppu vajutan. |
Pole päris teemasse, aga see on naljakas, et USASe dog tagil on SPASi pilt millegipärast.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ol7s
HV vaatleja
|
02.03.2012 12:38:08
|
|
|
keegi bf3-e koodi müüb v ???????????????
|
|
tagasi üles |
|
 |
|