Igaugused "minimängud" tihti kipuvad olema lihtsalt "venitame kummi" mängud. No ME2 puhul oled rikka organisatsiooni palgal, asud päästma maailma ... sorry - universumi. Laevas on ~20 meeskonnaliiget ning kapten peab isiklikult, mingit kaevurit mängima? _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
Ega see esimese osa süsteem eriti parem ei olnud. Ei pidanud küll tervet planeeti mingi kuradi skanneriga üle käima aga kui planeedil maanduda sai, siis see MAKOga ringi sõitmine kah eriti põnev polnud _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Ega see esimese osa süsteem eriti parem ei olnud. Ei pidanud küll tervet planeeti mingi kuradi skanneriga üle käima aga kui planeedil maanduda sai, siis see MAKOga ringi sõitmine kah eriti põnev polnud
Minu lemmik tegevus oli Viimased maailmad olid eriti mõnusad
See planeedi skannimine võiks olla optional, kui tahad skännid käsitsi, kui ei taha, siis auto scänn. Pärast kütad planeedil makoga ringi ja vaatad kuhu probid kukkusid mulle küll meeldiks niipidi _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Ega see esimese osa süsteem eriti parem ei olnud. Ei pidanud küll tervet planeeti mingi kuradi skanneriga üle käima aga kui planeedil maanduda sai, siis see MAKOga ringi sõitmine kah eriti põnev polnud
Kõvasti parem. Need avatud alad oli tõeline vaheldus võrreldes "mööda relssi" kulgevate tavamissioonidega. Erinevad ilmad ja vaated taevakehadele tekitasid omaette fiilingu.
Ma saan aru, et XBOX-i vennad ei saanud gamepadiga mako juhtimisega häst hakkama seepärast see feature kadus ME2-st.
edit:
Mass Effect 3 ülevaate kokkuvõte Saksa ajakirjast "Gamestar".
tsitaat:
Mass Effect 3 "is constantly thrilling, spectacular and dramatic- largely thanks to the well-presented story and dialogue."
"In summary, the game builds on the strengths of ME2 and takes some notes from ME1 to create the most compelling experience in the franchise yet."
Spoiler
• 15-20 hour-long main quest
• Around 40 hours playtime in total- side missions are vital to amass enough opposition to the Reaper threat
90 minutes of cutscenes
• No loose ends or cliffhangers, the game is truly an appropriate end to the trilogy with a very intense and touching finale
• More than 100 scenes, conversations and/or events change depending on our choices after importing a save-game from ME2- from something small like someone thanking us for completing a mission to bigger repercussions which would be to spoilerous to write down- you are definitely going to feel the consequences, and not always like them
• If and how many of these quests we complete influences how the game ends, and who- individually and globally- survives
• While the game can be enjoyable for newcomers as well, because the game is strong on its own mechanically and story-wise, it is recommended to play the first two entries to make more sense out of the wealth of information that the game builds on
• There's an interesting sequence after the end credits
• The Role-Play mode of the game (In contrast to Action and Story) feels very much like ME1
• The game gives you more opportunity to customize your Shepard. Each class has 8 talents with 6 levels each, and up from Level 4 there are two branches to choose from to level up each individual talent differently. Weapon customization is also a factor and noticeable, but the effects (which have both pros and cons) are only marginal
• Balancing isn't optimal
• The game is noticeably more difficult up from Medium", which makes using the correct weapon mods and talents integral to survive. Shepard also shoots more accurately in cover.
• The AI, on the other hand, is still not very advanced
• There are multiple turret sections which aren't very well directed
• Despite the shortcomings in level design, which are similar to ME2, the game is constantly thrilling, spectacular and dramatic- largely thanks to the well-presented story and dialogue- and there are lot of small and large choices again to ponder on
• Scanning isn't nearly as repetitive as before, because it works a lot quicker now and incorporates a new mini-game where you have to navigate your ship away from Reaper threat
• The new melee option is fun, but a little overpowered
• Graphically, the low polycount, lack of detail and low texture resolution disappoints- the characters are well animated and modeled however, and the overall look, despite its age, is quite moody
• Great dynamic soundtrack and sound-effects
• Our progress in the war effort is constantly trackable on a terminal on the Normandy
870$ kulub mänguga seotud füüsilise träni ostuks, mitte DLC'de jaoks.
+1
Ma arvan et inimesed hakkavad vaikselt lolliks minema ja näevad igal pool ainult DLC´d ja kuidas neilt kogu aeg nahka üle kõrvade tahetakse tõmmata.
Mõistlikum oleks üldse pool aastat oodata ja siis mäng osta. Siis saad juba täismängu koos DLC-dega mitu korda odavamalt.
Täiesti haige värk nende DLC-dega. Jube kuidas inimesi lüpstakse ja lollideks peetakse. _________________ Futurist
Mõistlikum oleks üldse pool aastat oodata ja siis mäng osta. Siis saad juba täismängu koos DLC-dega mitu korda odavamalt.
Täiesti haige värk nende DLC-dega. Jube kuidas inimesi lüpstakse ja lollideks peetakse.
Mass Effect 2'l ju mingit Complete/GotY editionit ei ilmunud.
Ma ei tea kas järgnev pilt on mängust päriselt võetud aga eks see ka ütleb midagi juba mängu kohta, kui huumorist raske aru saada. Näod igatahes piisavalt puised.
Selle pildi järgi tundub, et on nagu dragon age 2, et kui meeskarakterile midagi sealt valimisrattalt valida, siis tuleb ootamatu ja soovimatu stseen/juhtum
Mängu väljatuleku aeg on küll perfektne...Õpetajate streik toimub 7-9 märts ja mäng tuleb välja 6. märts Saab ming 4-5 päeva muretult mängida. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
Kas keegi veel on multiplayeris mapilt "välja kukkunud?" Ma olen nüüd kolmel korral seda kogenud, iga kord Drell Vanguardiga. Lihtsalt üks hetk ei jookse enam chari liikumine ja map enam kokku, alguses lihtsalt jooksed maapinnast kõrgemal, lõpuks "vajud" vaikselt läbi maapinna ja oledki limbos Reaalsuses oled ikka kaardil, teised näevad sind kuskil nurgas taidlemas kui miskit teed. Aga ise pilti tagasi normaalseks ei saa ei surres ega uue wave alates. Ainult exit ja uus mäng.
Kas keegi veel on multiplayeris mapilt "välja kukkunud?" Ma olen nüüd kolmel korral seda kogenud, iga kord Drell Vanguardiga. Lihtsalt üks hetk ei jookse enam chari liikumine ja map enam kokku, alguses lihtsalt jooksed maapinnast kõrgemal, lõpuks "vajud" vaikselt läbi maapinna ja oledki limbos Reaalsuses oled ikka kaardil, teised näevad sind kuskil nurgas taidlemas kui miskit teed. Aga ise pilti tagasi normaalseks ei saa ei surres ega uue wave alates. Ainult exit ja uus mäng.
Jah, korra juhtus see. Väga häiriv, pidin väljuma mängust.
Arghhgh Yay (pirates), suutsid venekeelse? vanilla versiooni juba rootsis asuvasse lahte üles laadida. Mängida saab küll ilmselt alles nädala/kahe pärast kui võtmed saadaval ja drm murtud.
Njaa, samas hea kui alguses selline valik juba on. Saad ära määratleda, kas tahad minna gei või sirget joont mööda.
Samas diskrimineerib ju neid, kes pole veel otsustanud ja tahavad "to go both ways"
Kui ma ei eksi on see soldout, selletõttu pahandati kah. Sest CE-ga saab DLC tasuta kaasa, kuid neid pole enam vist.
Niisama, ma pelasin seda mp demo ja suht ok oli. Mõtlesin, et võiks osta isegi. Aga jah.. _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.