praegune kellaaeg 19.06.2025 21:22:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Helseth
HV kasutaja
|
28.02.2012 18:09:07
Online kontod |
|
|
Mõni aeg tagasi tekkis probleem NovaLogic, Inc. pakutava mängude kontoga - nimelt ühel ilusal päeval lugesin nende foorumit ja avastasin, et foorumlastel (personal fan-club) käib tants ja trall, kuna minu NovaWorld'i konto olevat ära bannitud. Sai siis proovitud sisse logida ning tõesti, "Account suspended" kiri tuli ilusalt, suurelt punaselt ette. Saatsin nimetatud firmasse mitu kirja, vastati, et ma olevat rikkunud nende poolt seatud tingimusi. Uurisin edasi, millise punkti vastu ma siis eksisin. Vastati, et moderaator olevat leidnud, et ma kasutan "cheate" ning "otsustas" minu konto lukku panna. Ei no tere-tore, pole kordagi ühtegi cheat'i kasutanud, ega salli üldse neid, kes kasutavad.
Saatsin neile isegi oma viimasest mängitud map'ist frapsitud video, oma 25min oli, aga ei midagi, saadeti pikalt, et põhimõtteliselt unusta ära kaabakas.
Nimetatud konto all oli sisestatud kolme mängu CD-key'd , nüüdseks kõik läinud.
Põhimõtteliselt polegi tavainimesel mingit sõnaõigust, admin/mod võib konto savilt kinni panna ja proovi siis talle selgeks teha, et kui lammas ta on, et ei tee vahet legaalsel ja mitte-legaalsel mängijal.
On ehk kellelgi mõni mõte, mida võiks proovida? Meili saatmisest pole mingit kasu. Lastakse muudkui oma broken recordit "Your account was suspended for violating the User Agreement and Rules of Conduct accepted when joining NovaWorld."
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
28.02.2012 18:28:35
Re: Online kontod |
|
|
Helseth kirjutas: |
Lastakse muudkui oma broken recordit "Your account was suspended for violating the User Agreement and Rules of Conduct accepted when joining NovaWorld." |
Ma ei ole küll kursis konkreetse juhtumi või firmaga kuid kui Sinu poolt aktsepteeritud lepingus on selline punkt kirjas siis ega väga vaidlusvõimalust pole.
Kas neil pole kohustust tõestada, et olen cheatinud? Või mis tõendusmaterjali nad annavad, millele nad tuginevad? Ma ise küsiks analoogilises olukorras tõendusmaterjali - mingil põhjusel on ju konto suletud.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Helseth
HV kasutaja
|
28.02.2012 19:27:07
Re: Online kontod |
|
|
Mark0 kirjutas: |
Helseth kirjutas: |
Lastakse muudkui oma broken recordit "Your account was suspended for violating the User Agreement and Rules of Conduct accepted when joining NovaWorld." |
Ma ei ole küll kursis konkreetse juhtumi või firmaga kuid kui Sinu poolt aktsepteeritud lepingus on selline punkt kirjas siis ega väga vaidlusvõimalust pole.
Kas neil pole kohustust tõestada, et olen cheatinud? Või mis tõendusmaterjali nad annavad, millele nad tuginevad? Ma ise küsiks analoogilises olukorras tõendusmaterjali - mingil põhjusel on ju konto suletud. |
See firma on täiega alla käinud, võrreldes sellega, mis ta oli 90ndate lõpus või 2000 alguses.
Nagu ma aru olen saanud, puudub neil igasugune cheatimis vastane soft, ban'e jagatakse täiesti silma järgi.
Algul öeldi lihtsalt üldiselt, et rikkusin varem nõustutud lepingu tingimustes. Peale mitmeid meile ja privaatsõnumeid lõpuks admin vaevus põhjuse välja tooma. "Mängija X tabati cheatimas moderaatori poolt."
Tõendusmaterjali neil ilmselt pole, aga proovida võib.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|