Arvatakse täpset objekti, mitte linna. Sa ikka esimeses postis olevaid reegleid lugesid?
Pildil kujutatu peab olema seotud konkreetse kohaga või olema mingile kindlale piirkonnale iseloomulik ning võimaldama paika tuvastada.
Deem, lugesin esimesest postitusest, et pilt peab olema minu tehtud, mida aga antud pilt mitte ei ole.
Paraku mul ongi antud hoonest pildid ainult negatiividel või paberkujul.
Spoiler
Mälestused lapsepõlvest, kuid kellegi saidilt sai see pilt laenatud ja inimene mainis, et esialgu mittemidagi ütlev hoone.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Oleks ka Nasvat pakkunud, aga kirikut ma seal küll näinud pole. _________________ You're programmed to die when a 180-second countdown ends. The countdown resets every time you take a breath.
Esimene merekool Eestis loodi loomulikult Tallinnas. Aga Tallinnast 50 km raadiuses küll sellist sadamat ette ei tule. Põhjaranniku sadamate juures ei kipu taimestik veepiirilt hakkama.
Ju siis polnud see merekool eestikeelne.
Esimene merekool Eestis loodi loomulikult Tallinnas. Aga Tallinnast 50 km raadiuses küll sellist sadamat ette ei tule. Põhjaranniku sadamate juures ei kipu taimestik veepiirilt hakkama.
Ju siis polnud see merekool eestikeelne.
Esimene eestikeelne oli Heinastes. Noh, Läti keeles sai seal ka õpetust. Faktide järgi pakuks ka Häädemeeste, aga selle autor juba välistas.
Igatahes Läti piiri ja Pärnu vahel peab olema.
Punnitades Maaameti aerofotode kallal pakun Treimani sadamat.
Klapivad veetorn, kai, sellest vasakul olev slipp, terasest mast ja ehitised ka suht hästi. Paadid pole küll päris need
Google abil sai teada, et kirikud on ka olemas. _________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee
viimati muutis trebla 16.03.2012 19:31:02, muudetud 3 korda
Sults, esimese Eestikeelse merekooli asutas Mats Grant 1864. aastal Heinastesse. Ma jään vastuse võlgu, kas Tallinnas saksa/venekeelne oli või mitte, kuid üldiselt käidi sedalaadi haridust saamas Riias, kus tegutses saksakeelne kool.
Pole mul panna.
Annan võimaluse kõigile, kiireim jätkab mängu. _________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.