Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Jahutus »  Dell Inspiron N5110 ülekuumenemine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Oja95
HV vaatleja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.11.2011 22:06:02 Dell Inspiron N5110 ülekuumenemine vasta tsitaadiga

Tere HV!
Mina olen siis üks neist õnnetutest, kes kõrgeid prosetemperatuure taluma peab. Mure siis selline, et mängides on temperatuurid väga kõrged ja olen kogenud ka shutdowne temperatuuri pärast. Jah, tean küll, et sülearvuti ei ole mängimiseks, aga lauaarvuti on mul liiga lahja ja vahel on ikka isu mängida ka. Kasutan ka seda meetodi, et tõstsin arvuti lauast 1 cm kõrgusele, see parandas veidi, kuid siiski on tempsid liiga kõrged. Arvuti on iseenesest umbes 3 kuud vana. Olen kuulnud jahutusalustest, võib-olla on nendest abi? Ehk oskate veel soovitada midagi.

Üks pilt...
Spoiler Spoiler Spoiler

Arvutis on Intel i5 2410m 2,3GHz prose ja Nvidia GT525M gfx.

viimati muutis Oja95 03.11.2011 22:16:13, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
markedmen
HV kasutaja
markedmen

sõnum 03.11.2011 22:15:00 vasta tsitaadiga

Mida sa mängid ning kui kaua et sa sellise tempi selle läppariga kätte saad? Ning mis configa see läppar on? Kuna mul sama(i3,GT 525M) ning BF3 betat mängisin tund aega järjest ning max temp oli umbes 84 kraadi
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
RaleStinre
külaline

sõnum 03.11.2011 22:16:02 vasta tsitaadiga

Inspiron seeria mõeldud siiski tavakasutajale, mängida näitajate poolest oleks tõesti võimalik aga millegipärast jääb jah konkreetsel mudelil jahutus puudulikuks. Ühesõnaga võib uuemaid Inspirone liigitada "odava klassi" läpakateks mille jahutuse disain pole hästi läbi mõeldud ja samuti ega need komponendid seal sees nii head ei ole kui võiks Dellilt oodata.

Ühesõnaga tegemist tüüpveaga ja aitab ainult ise jahutuse modifitseerimine vasetükiga tavalise termopadja asemel ja turu parimatest termopastadest valides (näiteks Artic MX3, MX4) termopasta vahetamine.
tagasi üles
saker
HV vaatleja

sõnum 05.11.2011 18:32:46 vasta tsitaadiga

Endal sama arvutiga (küll protsessoriks i7) sama probleem. BF3 mängides viskas kuskil tunniga pildi taskusse. Vahet pole kas mängin LOW MED või HIGH peal. Üle kuumeneb ikkagi. Olen ka proovinud tõsta arvutit, pooleldi üle laua ääre jne kuid midagi nagu pole aidanud. Tahaks ka teada kas näiteks sellisest võiks abi olla : http://www.ebay.com/itm/280748600965?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649.
Kuid tean mitut inimest kellel on veel see sama 5110 kuid mingit probleemi pole ülekuumenemisega olnud.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Villemk2
HV veteran
Villemk2

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.12.2011 23:27:45 vasta tsitaadiga

Nendel dellidel on väga väikesed õhuavad ja selle tõttu jääb jahutus puudulikuks. Kõige parem variant on vahetada läpakal prose lahjema vastu, näiteks pentium (sandy seerias). http://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Bridge
Boonuseks saab veel vana prose maha müüa icon_lol.gif

ärge mind nüüd imelikuks pidage beer_yum.gif icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 127 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
slashji
HV kasutaja

sõnum 27.02.2012 11:45:42 vasta tsitaadiga

Alati on võimalik põhja alt, korpuse küljest prose jahutuse resti/võrgu avad suuremaks teha(HP Pavilionide puhul aitab eriti hästi), seda muidugi alles siis kui garantiiaeg on läbi.
Mul paar kursavenda kasutavad sama Inspironi all cooling padi, mängivad BFi, Skyrimi jne täiesti normaalselt.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Jahutus »  Dell Inspiron N5110 ülekuumenemine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.