|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
EvilKatarn
diivanilill

|
10.01.2012 14:03:50
|
|
|
Oeh, kas keegi mulle relvade upgrade süsteemi viitsib selgeks teha? Boss soulidega on lihtne, reinforced +5 peale, ascendid +6 peale, reinforce'id +9'le, ascendid +10'le ja saad Boss soul relva teha. Ise ainult Quelaagi furyswordi teinud, mis on fucking balls to the walls businessgiving swagdevice.
Aga praegu tahan veel NG jooksul Divine Iaito maxida.
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 368 loe/lisa |
   |
2 :: |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
12.01.2012 20:50:42
|
|
|
Fuсk.Yes.
|
|
| Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
12.01.2012 21:16:54
|
|
|
Öhh, mets. Sooviks rohkem alasid nagu Anor Londo ja Painted World. Darkroot Forest pole mul siiani täielikult avastatud nende kuradi kasside ja seenemeeste tõttu kelledele ma konkreetselt ei julge enam ligi minna.
Räägitakse et võib tegu olla Ash Lake'ist nähtava metsaga hiiglaslike puudega. Too osa olevat mängust välja lõigatud aga ilmselt mitte DLC plaanide pärast. Muidu oleks see juba väljas.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
12.01.2012 23:21:40
|
|
|
| EvilKatarn kirjutas: |
Öhh, mets. Sooviks rohkem alasid nagu Anor Londo ja Painted World. Darkroot Forest pole mul siiani täielikult avastatud nende kuradi kasside ja seenemeeste tõttu kelledele ma konkreetselt ei julge enam ligi minna.
Räägitakse et võib tegu olla Ash Lake'ist nähtava metsaga hiiglaslike puudega. Too osa olevat mängust välja lõigatud aga ilmselt mitte DLC plaanide pärast. Muidu oleks see juba väljas. |
kiisu miisud on ju täiesti ohtud.... ma võtsin vibu. seadsin end sisse künkale. ja siis .. järjest nottisin maha. Samuti võisin teha seda ka kilbi + mõõga comboga aga milleks vaeva näha kui mäng nõnda kerget lahendust pakub. Suht kindel, et maagiaga tüübid teevad neile kiisudele 2 -3 löögiga ära (s.t kõik vastased). Näinud neid kes pms minuga coop'is lasevad paar spelli ja vsio. Ma mok töllakil passin ja imestan, et pms ma ei saanudki midagi teha.
btw - seened ei ründa seega neid pole mõtet karta. Kõige hullem koht seal mängus oli "jää" ala. Vat seal oli pms igast august anti peksa
DLC - veider, dev'id algselt ütlesid et mäng on täiesti tasakaalus, tervik ja valmis ning ei plaanita midagi lisada. Küllap siis tuleb reaalne expansion mis ei ole fullist välja lõigatud (nagu 95% DLC'sid). Ise ootaks mingit karmi ala koos parema nodiga ning vastastega kellele ei mõika iga relv ja pead hooligalt valima mida kaasas kannad või mis relva omad. See "pikse" jura (enamustel mingi pikse relv käes mis teeb suht meeletut damage'it k.a endal) viskab üle... õnneks luukeredele see ei mõiganud
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
12.01.2012 23:31:57
|
|
|
Tegelikult uus ala võiks olla hoopis mikstuur Crystal Cavesist ja Tomb of the Giantsist - pead nähtamatutel sildadel täielikus pimeduses kõndima samal ajal kui Giant Skeletonid ja Ice Golemid peale jooksevad.
Nendest kassidest metsas on lihtsalt kole mälestus sest esimest korda seal käies ründas mind algselt üks kass kelle ma pika võitluse peale alistasin ning siis viimast Estust juues jooksid kaks kassi korraga peale ja tapsid mu ära. See oli nii wtfdarksouls moment.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
13.01.2012 00:03:47
|
|
|
see oli just epic in your face moment... endal oli sama jama. see on see kui tormad seal mängus. pannakse kohe sind paika Pms iga kord kui väsinud peaga mängida, tormata = saad tappa. Pärast järgmine päev selge peaga proovid ja pms pisssss easy. Ma saanud ka pms väga hea tegelasega new game +'is nende "asassin" tüüpide käest peaaegu peksa. Läksin lohakaks ja hakkasin lahmima (nagu skyrim võitlus 24/7 ) ja sain kohe tappa nii, et üle poole elu läks. Sain vist 1x nõnda surma kah seal. Pms tegelasega kes tappis need vandid ühe hoobiga ära
See "nähtamatud" sillad oli jah hea... päris 1x sain seal surma kuna läks natuke nihu. Kasutasin neid alasid ära siis kui keegi invaidima tuli... ise olid paigal ja hakkasid andma järjest katanaga... vastane ei saanud "backstab" cheati kastuada ja oligi game over talle
... ise alguses ei märganud, et laest tilgub vett... siis kui nägin et mingid "hint"'id maas olid ja mingid asjad "säravad" seal kukkudes sain aru süsteemist. Alguses oli suht WTF
Pinda käib see ainult, et ei leia üldse maagia vastu kaitset. Iga üks spämmib mingeid rõvedaid spelle ja vsio. kellelgi on huva nõu? Pms iga invade kaotan selle pärast et keegi kasutab läääg stabi vms back stab cheati (suht cheat, demon souls'is sellist paska ei juhtunud) või siis laseb ühe kõva spelliga sind maha kuna kaitse on 0% suht.
Seal metsa tehakse sageli ka kambakaid...
invade'imisel imo tundub, et pannakse ka väga ebavõrdseid tegelasi omavahel vastamisi.. osad tüübid tunduvad küll kõvasti kõrgem level olevat kui mis mul... saanud seal suht alguses mingite müstiliste revade käest tappa... ise kah ivnade'inud seal kiisu pärast ja sama teinud mõnele -> lähed lihtsalt peale ja lööd paari hoobiga tüübi maha.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
13.01.2012 00:11:33
|
|
|
Humanina alas kus mul PVP võib toimuda olles on mul alati kõrge magic defense'iga shield peal. Pyromancy PVP's väga populaarne just pole. Muid shielde peale Crest Shieldi, Black Knight Shieldi ja Dragon Crest Shieldi pole ma väga kasutanud. Grass Crest laseb physical damaget läbi ja Haveli kilpi veel kanda ei jaksa (STR 50) ja ilmselt ei sihi ka selle poole.
Ise olen Darkmoon Blade e. nagu aru saan, siis invade'in patustajaid. Enamasti kaotan ikka, backstabid tulevad vastastel jõle kergelt. Tahaks kasvõi siis parryt näha või korralikku võitlust...
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
13.01.2012 00:42:07
|
|
|
back stabimine on imo bug mis tuleks kiiresti ära fixida. mul pms tüübid "teleportinud" seljataha ja vsio. mingi "nõks" on sellega. Lähed teatud piirkonda ja kõik. Tüüp liugleb sulle seljataha ja lööb mõõga selga. Suht piixus on selles osas see invade'imine.
pean siis endal kilbi laadungi üle vaatama. Endal varsti vist võimalik see suur kolakas kilp ette laduda. Pms "sein" siis ees Aga probleeme tekib siis minema "rullumisega". Sellise varustusega just kõige kiiremini ei liigu :S
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
22.01.2012 17:49:55
|
|
|
On siin ka selliseid inimesi, kelle esimene mõte, kui vastane kummardab, on "Oh ma nüüd lähen ründan teda! Ta kummardab!"
Paneks hea meelega negatiivse.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.01.2012 20:04:11
|
|
|
.... mis teha kui mõni nii koba ja nõrk on, et ausa võitlusega toime ei tule (imo k.a backstabi cheat kuulub sinna hulka)
ise enamasti enne rünnakut vaatan lihtsalt vastasele otsa, et näha mis teha tahab. enamus kummardavad või teevad mõne muu liigutuse millele saab ka vastatud. Ja siis läheb lahing lahti.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
31.01.2012 11:22:08
|
|
|
| Kas kuidagi on võimalik neid evil soule blokeerida ka? Absoluutselt ei ole mingist PvP või coo-opist huvitatud.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
31.01.2012 11:24:31
|
|
|
| sukelduja kirjutas: |
| Kas kuidagi on võimalik neid evil soule blokeerida ka? Absoluutselt ei ole mingist PvP või coo-opist huvitatud. |
offline saab ka mängida. logi PSN'st välja, siis kui load võtad mängust küsib PSN'ga ühendamist, pane cancel.
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
31.01.2012 11:35:09
|
|
|
ai pvp jääb ikka alles
ehk siis invaditakse sind ikka
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
31.01.2012 13:57:01
|
|
|
| angel kirjutas: |
ai pvp jääb ikka alles
ehk siis invaditakse sind ikka |
kui sa ei ole PSN sisse logitud siis jääb invadimine alles? ei taha uskuda seda... offline modes invade'b ainult AI, mängu loojate poolt loodud tegelased kes peavadki teatud kohtades invade'ma kui oled human vormis.
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
31.01.2012 18:42:56
|
|
|
pidasingi silmas AI invade'imist.
Ofline on suht igav nagunii. Ei saa teisi aidata, ei saa teisi appi kutsuda. Kaob ära "pinge", et keegi ivade'ib. Kaob ära ka hindid maas kus midagi võib olla või siis kus keegi parasjagu laiaks löödi.
End on suht lambist AI invade'inud. Vist oli seotud ka midagi sellega milliseid "itemeid" maha visatakse. Kas polnud mingi teema nendega selles mängus? Väga veidraid ja lampi ai'sid on vastu tulnud.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
31.01.2012 20:43:24
|
|
|
| Kui itemeid maha viskab keegi, siis kellegi teise mängu võivad tekkida vagrantid. Päris inimesi just ei teki ja need kohad kus AI sind invade'ib on alati kindlad ja samad.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
31.01.2012 23:08:07
|
|
|
hm kindel? ma üks kord seisin seal "lag town" tulekese juures, lihtsalt "idle" ja tegelesin teiste asjadega. Ja üht äkki lambist invade'is mingi tont mind. Suht kindel, et AI kuna väga lõdvalt sai ta sillalt alla kukutatud. Kuidagi "to easy" oli. Siis seal "lava" levelis täiesti lampi sealt mööda seina äärt müüride poole (tean, üli täpne kirjeldus :S ) mindud kus tulevad need "sarvikud" järjest vastu tuli kah üks lampi invade'ima. Sai seegi sillalt alla visatud. Enamasti kui päris "invade" on siis on teine player palju targem + enamus üritavad cheatida ehk siis back stab'i teha.
Aga vähemalt AI invade'ib siin mängus kõvasti rohkem kui demon soul'sis. Ilma online'ita on suht "tühi" mäng. Teisi mängijaid nähes jms coop'i tehes on palju lahedam. Üks koht kus raudne invade tuleb kui oled online + inim vormis on see "mets" ja siis see level kus "luukered" pesitsevad. Seal peedistatakse ikka 100'ga ja järjest. Eriti hea on see kui see kes peedistab tundub olevat kõrgema leveliga ja muidugist spammib kas maagiat või siis kasutab backstab cheati
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
31.01.2012 23:24:12
|
|
|
NPC Phantoms
•Maneater Mildred in Blightown
•Witch Beatrice in Darkroot Garden and New Londo Ruins/Abyss
•King Jeremiah in Painted World of Ariamis
•Knight Kirk in Depths, then Demon's Ruins, then Lost Izalith
•Paladin Leeroy in Tomb of the Giants
•Iron Knight Tarkus in Sen's Fortress
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
31.01.2012 23:32:51
|
|
|
tiah ehk ajan midagi sassi, mind on stabiilselt invade'itud ja alati ebasobivamatel hetkedel. AI tavaliselt käitub teisiti kui human player. Ehk olidki üli kobad human playerid kes ei saanud isegi must jagu siis kui ma idlena seisin. Silmas pean eriti seda kohta "lag town"'ina tuntud kus oled seal silla peal üleval ja pead hakkama alustama teekonda alla, et saada läbi "vee" järgmise tuleni või siis bossi juurde.
Eks kui üks päev 2x teise tegelasega asja läbi teen näen ära kas samades kohtades invade ja nii kui invade lõppeb üritan vaadata kas nimi kattub mõne player nimega keda kohanud olen just.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
05.02.2012 16:36:04
|
|
|
http://m.next-gen.biz/features/dark-matters-0
Intervjuu Dark Soulsi eest vastutava Hidetaka Miyazakiga. Kardab et Souls seeria on otsas. Loodetavasti ei ole.
Edit:
Saime Angryheadiga Ornstein&Smough buildid valmis. Mina Ornstein, tema Smough. Päris mõnus on nii invadereid tappa duona. Või siis üksteist invadeda, for fun.
Spoiler 
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olavip
HV kasutaja

|
25.02.2012 17:33:13
|
|
|
alustasin ka Dark soulsiga ning olen täiesti sisse võetud sellest. Küsimus neile, kes mängu juba lbi mänginud on või uuel ringil, olen päris mitu NPC-d maha löönud, mõni kogemata, mõni lihtsalt huvist, mis looti dropib, kas neil on hilisemas etapis mängus ka oma roll, või ei ole sellest otseselt hullu midagi ja mänguelamus palju ei muutu ?
list ka all, keda enam minu maailmas ei eksisteeri
Spoiler 
Griggs of Vinheim
Laurentius of the Great Swamp
Petrus of Thorolund ja tema kompanionid
Solaire of Astora
ise mängin Tank Knighti, magicut ei plaani veel kasutama hakata ( mainin ära igaks juhuks, kui mõni neist trainer oli )
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
25.02.2012 18:27:53
|
|
|
Griggsilt sa ei saa enam sorcereid osta.
Laurentiuselt pyromance.
Petrus on väärakas, tema kompanjoonid mõttetud ja Reah'l oli päris huvitav story arc, millest ilma jääd.
Solaire'i sa ei saa enam tema bossivõitlustele summonida.
Nende tapmise eest saad sinneriks kah, ehk Darkmoonid hakkavad sind invade'ima alades, kus sul boss tapmata.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olavip
HV kasutaja

|
25.02.2012 19:09:43
|
|
|
ok spellid mind hetkel ei huvita, story osast on natuke kahju, aga mis teha, solaire i bossi lõin mättasse ka juba.
Hetkel vast uut chari selle tõttu tegema ei hakka, eks hiljem nagunii tekib tahtmine teistmoodi läheneda, siis jätan NPC-d ellu
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.02.2012 19:14:25
|
|
|
uut charri selle pärast küll teha pole mõtet, tee mäng läbi ja hakkad new game +'iga uue hooga. Enamasti ei tasu lambist kõiki mättasse lüüa... ise tegin selle vea kogemata (mängul on paar "piix" kohta kus kogemata võib rünnak tulla) ning jäin osa story'st ilma ning ühes kohas vajalikust upgrade kividest.
Kui piisavalt võimas tegelane siis lööd need npc'd maha ühe hoobiga. Muideks kui sa "tanki" mängid siis võib sul kohati asi päris raskeks minna... vihje oleks spelliga spämmijate suunas. Vaata endale korralik kilp muidu soul arrow 'ga spämmijad teevad 1:0 kohe ära
Seal jää levelis saad kah tina kui kaua ühel kohal püsid. Aga kui võimekas kilp siis murrab läbi.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olavip
HV kasutaja

|
25.02.2012 19:19:24
|
|
|
eks ma siin ka alles tutvun mängumaailmaga, hetkel on spiked shield +4 ja black knight sword +2, ja elite knight armor koos gargoyle helmiga, mis on ka väheke upgrade saanud. (et ta on rohkem selline heavy hitting, damage absorbing slow moving Tank)
senimaani on sissetungijad probleemi valmistanud küll, 6st 2 olen suutnud välja ajada, kes on siis human playerid, AI phantom pole probleemi valmistanud.
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
25.02.2012 20:03:04
|
|
|
olavip, Solaire aitab üpriski mitme bossivõitlusega sind. Kui oma kaardid õigesti mängid on ta ka lõpubossi juures valmis abistama.
Muide Black Knight Sword on väga haruldane saada. Ma isiklikult pole ühtegi Black Knight relva saanud enne lõpulevelit.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olavip
HV kasutaja

|
25.02.2012 20:10:04
|
|
|
mul joppas sellega väga naljakalt, kohe esimene Black Knight keda kohtad, enne seda taurus bossi, kes seda sõrmust valvab, ma läksin uurima, et mis vend see passib seal ja siis kui ta ringi keeras, lasin täis ennast ja panin jooksu, little did i know, et kui ma trepist vasakule hoian, siis on dead end drop lihtsalt, jooksin sealt alla, black knight mul sabas, kukkusime koos alla ja tema loot määga näol hüpps kotti mulle. siis ajasin statid üles, et seda kasutada saaks ja senimaani pole midagi talle ette heita, upgrade materale on raske ainult leida.
--
äkki on kellelgi mingeid häid nõuandeid jagada, mida veel külastada ja mis kohtades hea soule farmida on enne kui ma selle teise kella bossi juurde satun.
Blighttowni pole veel avastama läinud kuna öeldi ,et võiks resistanceit üles ajada veel ja poisin cure sebida.
viimati muutis olavip 25.02.2012 20:14:05, muudetud 1 kord |
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
25.02.2012 20:13:56
|
|
|
| Sellele vajalikku Twinkling Titanite'i saad hiljem mängus osta ka, senimaani peaks ta isegi algsena või +1'na hirmutoov tapatera olema.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olavip
HV kasutaja

|
25.02.2012 20:15:35
|
|
|
ma kaks sisalikku suutsin ära tappa kes mõlemad droppisid twinklingit, et sellega sain +2 ära teha
see Capra demon nt oli suht naljategu selle relvaga
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
25.02.2012 20:22:46
|
|
|
| olavip kirjutas: |
äkki on kellelgi mingeid häid nõuandeid jagada, mida veel külastada ja mis kohtades hea soule farmida on enne kui ma selle teise kella bossi juurde satun.
Blighttowni pole veel avastama läinud kuna öeldi ,et võiks resistanceit üles ajada veel ja poisin cure sebida. |
Poison cure'i jaoks mine blacksmithi keldrist metsa ja tapa seal elutsevaid puid. Purple Moss Clump on see, mida sa tahad ja mida võiksid Blighttowni varuda 5-20 kanti - olenevalt kui palju ringi tuuseldad jne.
Aga üldiselt ürita igasugustest guidedest ja walkthroughdest esimesel läbimängimisel eemale hoiduda. Dark Soulsi esimene playthrough on kõige fantastilisemalt hirmsam elamus mängudes, mida kogeda võib.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olavip
HV kasutaja

|
25.02.2012 20:31:13
|
|
|
ma olen jah proovinud võimalikult palju nagu ise katsetada ja proovida, seda NPC. asja tulingi siia igaks juhuks küsima ,et äkki olid mingid vajalikud tegelased edasi progressimiseks, aga nagu aru saan olen lihtsalt natuke raskemaks teinud endale bosside maha nottimise ja invasioonidele avatumaks
ja noh, kui ilmub kiri ,et ... invaded, siis on ikka absoluutselt teine tunne mängida. ja uues areas käin ma alati kilp ees ja silmad kuklas... Kindlasti on dark souls teinud minuga midagi, mis on kõik mu teised A.lister mängud tahaplaanile jätnud - poleks ise ka uskunud
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.02.2012 20:42:12
|
|
|
über mäng mis teha. Ühte ainult ütlen, et ennem kui sa lõppu bossi lamedaks lööd siis farmi kõik kivid jms nänn endale hunnikutena valmis. Ja uuenda oma relvad ära (sellepärast ei tasugi ennem kedagi maha koksata, eriti kes sul uuendusi annavad). Lõppu poole antakse just neid väärtuslike kivisid mida vaja uuendada. Ise sain oma lightning katana max'i aetud.
pms seal mängus võid kõik maha lüüa ilma, et juhtuks, et sa ei saa mängu lõpetada. lihtsalt jääd osast story'st ilma, uuendustest /nännist. Ning saad kari invasione enadle kaela
kui kogemata kedagi ründad siis pane liduma, seal ülemises kella tornis on vana kes su patud andeks annab teatud hingede arvu eest
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olavip
HV kasutaja

|
26.02.2012 13:06:03
|
|
|
mul on üks küsimus veel humanity kohta, mida ta veel peale summonimise ja asjade leidmise ratio mõjutab ?
kui mul on nt soule mingi 5 nt aga ma ise olen hollowed, kas siis jääb midagi leidmata, et nt kas bossid dropivad ekstra looti kui human formis nad maha lööd ?
sest mul 3-4 bossi on õnnestunud nii maha lüüa, et surma ei saagi, siis on droppinud küll mingi demoni relva mulle.
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
26.02.2012 13:57:55
|
|
|
See kui palju humanityt sul inimvormis olles on lisab curse ja muid resistanceid mis eriti oluline pole enamus ajast. PvP's soovitatakse see-eest 99 humanityt kasutuses hoida. Lisaks Chaos tüüpi relvad scale'ivad Humanityga kuni kümneni.
Konkreetselt sellist geari pole, mida keegi dropiks vaid siis kui inimvormis oled. See ikka random ja millele lisab ka Item Discovery siis.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
26.02.2012 15:09:19
|
|
|
99 humanity... ise pole vist üle 20 'ne näinud kunagi. kui coop nii peetis poleks kohati siis vast oleks isegi toestav.
olavip - loe dark souls wikit. seal kõik inf pms kirjas
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
26.02.2012 15:21:47
|
|
|
| angel, ma kaotasin Bed of Chaosele üleeile 180 000 souli ja 41 humanityt lvl 65 tegelasega. Hingedest oli savi, sest toda tegelast ei levelda edasi aga Humanity kadumine oli küll... halb. Inventorys ka 99 humanityt olemas.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
26.02.2012 16:40:50
|
|
|
level 65? kus kohast te neid hingi nii palju siis korjate. endal on tüüp kõvasti kõgema leveliga ja peale seda kui 1x sain mängu läbi tehtud ei olnud ikka humanitit nii palju... farmite kusagilt? coop'i kaudu?
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
26.02.2012 16:49:14
|
|
|
| Ei farmi midagi. Ma lihtsalt Anor Londos jõudsin oma sihini, 65, välja ja sealt lasin Kilnini välja sama leveliga. 65'ga õnnestub Anor Londos veel invade'ida ilusti ja seega hea lõbus.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olavip
HV kasutaja

|
28.02.2012 20:46:10
|
|
|
| kas on mõni covenant ka, mis nagu eriti benefical on ? või on nende eesmärk rohkem selline, pvp ja co op eesmärgil ?
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
28.02.2012 20:52:46
|
|
|
http://darksoulswiki.wikispaces.com/Covenants
Neid võib uurida, mingeid julme spoilereid pole.
Way of White, Princess Guard ja Chaos Servant on sellised, mis multiplayeriga üldse ei tegele. Aga muidu enamus covenantidel omad tugevad eelised.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
06.03.2012 10:42:15
|
|
|
| level 65? kus kohast te neid hingi nii palju siis korjate. endal on tüüp kõvasti kõgema leveliga ja peale seda kui 1x sain mängu läbi tehtud ei olnud ikka humanitit nii palju... farmite kusagilt? coop'i kaudu? |
Rottide tapmisega teeb Depthis "Covetous Gold Serpent Ringiga" 20-30 Humanityt tunniga lõdvalt, mul on maksimum ühe ringi pealt 5 Humanityt ja 3 Large Shardi.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
06.03.2012 10:49:48
|
|
|
peab proovima, ise tapsin neid rotte aga enamasti ei näkkanud. sõrmust vist ei olnud peal ja humanity oli kah 0 või 1-2.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
06.03.2012 10:56:50
|
|
|
| peab proovima, ise tapsin neid rotte aga enamasti ei näkkanud. sõrmust vist ei olnud peal ja humanity oli kah 0 või 1-2. |
Seal on see pikk koridor, kus slime'id( droppib large ja green titanite sharde) laest kukuvad ja mille lõpus on lõke. Lõkkest paremale ja 2 korda trepist alla ja paremale on kohe 5 rotti ja vasakule veel 5 rotti, siis ots ringi ja lõkke juurde tagasi. Enam vähem ohutu ring.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
06.03.2012 11:10:18
|
|
|
tean seda kohta, ise üritasin kah seal 1x farmida aga mitte keegi ei andnud mulle midagi
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
07.03.2012 11:01:46
|
|
|
| Üritasin eile thiefi thiefi moodi mängida ja kohe sain esimesed invaderi skalbi ka.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|