24.02.2012 17:51:08
Dorkly.com Greatest PC Game of all Time
Glorioosse pealkirja taga ei peitu mingi ennasttäis klouni koostatud edetabel (kui, siis natukene) vaid võimalus ise enda lemmikud selgeks saada.
125 matchupi, mis sinu valikute põhjal järjest raskemaks lähevad. Lõpus saad ka enda tulemusest kokkuvõtliku pildi, mida võiks siis siia teemasse koguda selgitamaks, millisel HV'lasel on kõige kohutavalt kehvem mängumaitse eales. Tõsi, nimekirjas pole kõiki mänge ja seega ka mitte kõigi lemmikuid, ning vahele on isegi sattunud mõni pirn (Dragon Age 2) aga tulemus peaks rahuldav olema.
Siin siis minu tulemus. Payne ehk isegi kuuluks sinna, Dark Forcesit pole läbinud aga selle sünnitatud seeria on üks mu lemmikutest ja järgnevatega võib ka nõustuda.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
päris mõttetu, nt GTAd seal üldse pole ja vahepeal loobib järjest tundmatuid mänge ja ära ka ei lähe enne kui ühe valib.
eks lõpuks jäid sõelale ikka MW3, BF3, HL2, DEUS EX jne
Minul pani küll jama. Näiteks Mafiat pakkus ainult ühe korra ja seda Portali vastu - sealt valisin Portali, ja Mafiat ei näinud enam kordagi, olgugi et esiviisikusse kuuluks ta nende seast kindlasti. Mingi kummaline algoritm on neil.
Väga lahe sait tegelikult. Kuskil 65 kandis pannakse eelnevad 60 valikut teineteise vastu. Alla 20 läheb asi huvitavaks. Alla 10 raskeks ja alla 5 kakud juba juukseid peakst, kuna raske üht eelistada teisele
Tabel on üsna hästi minu kohta käiv v.a see Witcher 2 seal lõpus:
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.