Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Andium
HV veteran
|
24.02.2012 14:53:29
Google AdSense? |
|
|
huvi pakub, kui palju raha on tegelt voimalik teenida Google AdSense-ga?
Kui paljud inimesed tegelt klikkivad reklaamidele mis on Google AdSense kaudu lehtedele lisatud.
mina naiteks ei klikki kunagi.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
24.02.2012 15:01:05
|
|
|
Mina klikin, kui olen sisse logitud enda google kasutajaga. Pakub täpselt neid variante, mida ma vajan.
Raha niipalju, et võib-olla serveri rendiraha saad tasa.
Loe mõnda õpetust, kuidas paremini teenida sellega.
Mingi Adsense Secrets oli "raamatu" formaadis olemas.
EDIT:
tsitaat: |
Top 20 high paid keywords in 15 Feb 2012
AdSense is basically a CPC network and it pays you (publishers) at a per click basis.AdWord advertisers bidding system is also unique.So your blog’s earning basically depends on your site content and keywords and traffic sources (US, UK and Canada traffic brings more money per click than other).
Keyword Cost Per Click
Insurance $54.91
Treatment $37.18
Loans $44.28
Attorney $47.07
Mortgage $47.12
Hosting $31.91
Rehab $33.59
Classes $35.04
Transfer $29.86
Recovery $42.03
Software $35.29
Claim $45.51
Trading $33.19
Lawyer $42.51
Donate $42.02
Credit $36.06
Conference Call $42.05
Degree $40.61
Gas/Electricity $54.62
Cord Blood $27.80
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
24.02.2012 15:07:52
|
|
|
Kas kavatsed oma olemasolevale lehele lisada või kavas teha nn leht selleks, et teenida.
Viimast olen natuke uurinud ja oskaks rääkida ühteist. See on paras teadus, samas tundub, et osadel täitsa õnnestub.
Esimese puhul. Lisasin oma blogile niisama kord. Keskmiselt 0.6€ kuus tuleb - unikaalseid külastajaid mu inglisekeelsel blogil 3000 kuus. CTR on jõhkralt madal.
Tegelikult räägitakse, et see peaks oelma 2% aga mul on see umbes 8 klikku kuus 3000 unikaalse kohta, seega paaaalju madalam. Samas see loogiline ka minu lehe puhul kuna on üles ehitatud how-to vms tutorial artiklite najal, ehk kes googlest sinna tuleb- vaatab oma asja ära ja lahkub. Võiamlik, et aitaks agressiivsem adsense paigutus. Keywordid mille eest saan- ma ei teagi, aga kliki eest olen saanud üle 60 €sendi ka. Enamasti siiski 8 või 1 senti kliki eest.
Räägi oma asjast lähemalt mis huvitab konkreetsemalt.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
24.02.2012 17:29:37
|
|
|
Adsense'ile tasub mõelda siis, kui kohtad mõnda väga hea liiklusega ja madala konkurentsiga keywordi, millega sügavuti tegeleda ei soovi. Paned kähku mingi üldsõnalise ja hästi optimeeritud veebilehe kokku, muretsed veidi backlinke, et reitingut saada ja potsatad Adsense'i maksimaalselt agressiivselt keset sisu, parem kui ka mitmesse kohta. Traffic tuleb ja jõuab sinu kaudu tegelikku sisu omava veebilehe juurde, sina aga saad Googlelt tshekke. Kui sinu poolt leitud võtmesõna CPC on liiga madal nagu (sageli isegi alla dollari), nagu see üldsõnalistel hea arvuga otsingutel sageli on, tasuks mõelda sellele, et doorpage'le veel mitte Adsense'i panna, vaid lasta liiklusel klikkida edasi (automaatset suunamist ei tohi teha!), teisele lehel, mis on siis optimeeritud hoopis parema CPC-ga võtmesõnale.
Veebilehele, millega pidevalt vaeva näed, ära mitte kunagi Adsense'i pane! Oma sisuliselt veebilehelt külastaja ärasaatmine on kõige viimane asi, mida tahad. Tasuvus on selleks liiga madal, seal ehita ikkagi külastajaga püsisuhet (list!!!). Listi võid siis lisaks heal jutule ja sisukatele nõuannetele panna mitmesuguseid pakkumisi, millelt teenid affiliate tulu. Affiliate'i protsent võib päris sageli (just virtuaalsete toodete puhul) olla isegi sada - toote pakkuja ei teeni küll midagi, aga saab seevastu reaalse ostja oma listi.
Adsense'i osas tasuks veel tähelepanu pöörata sellele, et see asi on natukene haavatav ning pead oma kontot pidevalt jälgima. Sinu konkurent võib sooritada nn "clickbomb" rünnaku reklaamidele ning kui sa siis kiirelt ei reageeri sellele, kui toimub seletamatult rohke klikkimine (võtad reklaamid maha, tühistad klikid ja selgitad Googlele olukorda), jääd lõplikult ilma Adsense kontost ja rahast sellel. Uut kontot ka enam registreerida ei saa. Sama kehtib ka sellel puhul, kui juhtud kogemata ise reklaamil klikkima -- kohe tuleb see tühistada. Kui Google enne asjaga tegelema hakkab, ei huvita teda nutulaul enam absoluutselt, jäädavalt on Adsense'i kasutamine isegi su pereliikmete jaoks, kes samal aadressil elavad, lõppenud.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
24.02.2012 17:36:50
|
|
|
Tanan, huvi just pakub, kui on tehtud lehekulg kas sellega ara elatub ja kui palju reaalselt teenida on voimalik.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
24.02.2012 17:46:14
|
|
|
perenoel kirjutas: |
/--/Sama kehtib ka sellel puhul, kui juhtud kogemata ise reklaamil klikkima -- kohe tuleb see tühistada. Kui Google enne asjaga tegelema hakkab, ei huvita teda nutulaul enam absoluutselt, jäädavalt on Adsense'i kasutamine isegi su pereliikmete jaoks, kes samal aadressil elavad, lõppenud. |
Üldiselt nõus, et karmid seadused.
Olen enda reklaami klikkind kogemata(näppisin oma lehte ja reaalselt huvipakkuv reklaam oli ja klikkisin enne kui jõudsin mõelda, et oma veeb ). Aga tundub, et ikka juhtub teistelgi seda aegajalt. Google ühe 2 kliki pärast veel kinni äri ei pane. Vähemalt minul alles.
Üldiselt teema algatajale - nishi saidid on see kuum teema praegu minuteada.
Googelda vähe adsense nische sites, longtail keyword, content spinner jne.
Leidad kindalsti hulgaliselt blogisi mis sellest räägivad.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
24.02.2012 18:25:32
|
|
|
Andium kirjutas: |
Tanan, huvi just pakub, kui on tehtud lehekulg kas sellega ara elatub ja kui palju reaalselt teenida on voimalik. |
Olen kuulnud, et mõni on sattunud tõelisele "goldmine" võtmesõnale, millele optimeeritud veebileht oskuslikult sättides teenib tuhande ja kahe tuhande dollari vahel. Aga see on suur erand ning eeldab ka spetstarkvaraga paljude prokside kaudu (Googlele ei meeldi, kui ühelt IP-lt miski bot Adwordsi kammib) päris suurt oskuslikku tööd. Reeglina võid arvestada, et eriti üle saja dollari kuus ühelt hea liiklusega veebilehelt ei tule ja enamasti jääb ikka kuhugi 10-50 kanti. Et ära elada, pead lihtsalt omama kümneid ja kümneid headele võtmesõnadele optimeeritud domeene. Ja arvestama pead veel sellega, et sellel alal oled pidevalt kahe tule vahel: konkurendid, kes sinu kohta SERP-is ihaldavad ning Google, kes on pideval sõjakäigul sisuvaeste veebilehtede vastu.
Aga kui tahad teha lehekülje, seda arendada, siis esmajärjekorras katsu iga külastajaga kontakt luua. Selleks on parim moodus, kui pakud mingi infomaterjali PDF-formaadis tasuta välja ning allalaadimise eel korjad emaili oma listi. Seejärel, kui listi on juba kanne tehtud, paku jutu vahele näiteks Amazoni asju. Amazon on hea selles mõttes, et vahel võib juhtuda, et saadad inimese 9.95 maksva raamatu järele, temal aga tuleb seal ühtäkki imeväel meelde, et muruniiduk läks rikki--ja saadki oma protsendi murutraktori ostult Samuti vaata muid võimalusi, näiteks Clickbankis.
Seda ka veel, et affiliate lingid pane Google eest peitu, talle need ei meeldi! Kasutad kas miskit Iframe'i või lihtsalt nofollow redirecti.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
Platinet
HV kasutaja
|
05.04.2012 12:34:45
|
|
|
Huvitav, kuidas HV seda kasutab, kui ametlikult eesti keelt ei toetata?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
06.04.2012 15:33:18
|
|
|
Platinet, mul tekkis hetkel just sama küsimus.
Või on Eesti keelsed lehed nüüd ka Google Adsenses lubatud? Ise kuskilt selle kohta infot ei leidnud.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
06.04.2012 16:10:52
|
|
|
Spott kirjutas: |
Platinet, mul tekkis hetkel just sama küsimus.
Või on Eesti keelsed lehed nüüd ka Google Adsenses lubatud? Ise kuskilt selle kohta infot ei leidnud. |
Minu teada valib see IP jargi ja monikord mis OS region on valitud arvutis. Ma elan teises riigis ning uks koik kuhu lehele lahen. Naen ma selle riigi keeles ja firmade reklaame. Kui ma lahen eestisse siis naen eesti keelseid reklaame.
Minul naiteks HVs Googli omad on kohalikus keeles.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
06.04.2012 17:51:32
|
|
|
asi lihtsalt selles, et HV sisu on peamiselt eesti keelne. Kuid eesti keel pole Google lubatud sisukeelte nimekirjas. Seega google reklaamide panek eestiikeelsele lehele on google kasutustingimuste rikkumine.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
06.04.2012 20:15:15
|
|
|
asi lihtsalt selles, et HV sisu on peamiselt eesti keelne. Kuid eesti keel pole Google lubatud sisukeelte nimekirjas. Seega google reklaamide panek eestiikeelsele lehele on google kasutustingimuste rikkumine. |
siis ei tea.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Platinet
HV kasutaja
|
06.04.2012 20:22:06
|
|
|
Samuti on näha google reklaame rate.ee portaalis.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
30.04.2012 18:02:20
|
|
|
Mina näen näiteks HV lehel hispaania keelseid reklaame(AdSense).
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled" |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
29.05.2012 15:52:03
|
|
|
asi lihtsalt selles, et HV sisu on peamiselt eesti keelne. Kuid eesti keel pole Google lubatud sisukeelte nimekirjas. Seega google reklaamide panek eestiikeelsele lehele on google kasutustingimuste rikkumine. |
Tegelikult ei räägi Adsene'i TOS keeltest mitte kui midagi. Tõsi, algse kinnituse saamisel valikus eesti keelt ei ole. Sellest saab aga ümber väga lihtsalt: esimene neile ülevaatamiseks antud sait peab olema mõnes sellises keeles, mis on valikus olemas. Harilikult siis mõni inglisekeelne blogi vmt. Järgnevaid saite pole enam vaja eraldi kinnitada ning seal kärab juba eestikeelne ka.
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
|
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
05.06.2012 03:10:39
|
|
|
Tanel, kui saladus ei ole siis kui usinalt Adsense reklaame sul klikitakse? On asi end ka õigustanud?
_________________ lapsesuu: "kui sa surnud oled, siis ei saa sa ise sellest aru, ainult teistel on raske. samamoodi on siis, kui sa loll oled" |
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3891
HV veteran

|
05.06.2012 03:59:46
|
|
|
Aga kui lehe CTR ikka väga madalaks läheb suure külastuse ja vähese klikkimisega, siis pole tast muud tolku kui vilkuv igapäevane nähtus
Eks aegajalt kui adsense ette viskab siis saab ka toetuseks klikatud
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
05.06.2012 04:02:37
|
|
|
Mul kiiks klikkida välismaa blogides siis kui nn abi saan kellegi artiklist. Niiõelda tänuks. Üritan muidugi leida enda jaoks huvitava reklaami, aga enamasti on puhas kräpp mida müüa üritatakse ja landing page'id puudu jne jne - suht sad
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
05.06.2012 08:57:40
|
|
|
Eks me seda filtreerimist tee jooksvalt ja teie tagasiside on tänuväärt
Kiirlaenu firmad, kes maksaksid väga head hinda meile, oleme kõik blokeerinud
Ainult teie, HV kasutajate pärast teeme seda, et te muid reklaame ei blokeeriks.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
02.07.2012 13:23:56
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Eks me seda filtreerimist tee jooksvalt ja teie tagasiside on tänuväärt
Kiirlaenu firmad, kes maksaksid väga head hinda meile, oleme kõik blokeerinud
Ainult teie, HV kasutajate pärast teeme seda, et te muid reklaame ei blokeeriks. |
Paluksin vastust küsimusele, kuidas Google AS reklaamidel SMS-laenudest lahti saada. "Sensitive categories" all on ainult "Get Rich Quick", aga selle alla laenufirma ju ennast kohe kindlasti ei arva. Kas blokeerid nad domeenide kaupa?
|
tagasi üles |
|
 |
|