Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
22.02.2012 06:45:29
tuneup utilities 2012 |
|
|
mida pealkirjas nimetet programmist arvate?kas teeb mida lubatakse või pigem on efekt vastupidine...?
_________________ Ära taha olla see,kes sa ei ole.Ole see,kes sa oled ja peagi märkad et olid see,kes tahtsid olla |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
22.02.2012 08:06:05
|
|
|
Tegi, 5a tagasi.
Tegelikult teeb ka praegu seda, mida lubatakse aga ... on kasvanud selliseks monstrumiks, et mina oma masinasse seda enam ei paneks. Hunnik protsesse kogu aeg monitoorib ja möllab, et "automaatselt" masinat korras hoida. Paraku see "automaatne" korras hoidmine tähendab, et sa kunagi ei tea millega masin tegelikult tegeleb.
Kui TuneUp esimesed versioonid käivitusid siis kui kasutaja need ise käivitus, siis viimaste aastate versioonid jooksevad masinas kogu aeg. Vint üle keeratud mu meelest.
E: Proovisin kiirelt 2012 versiooni ka ära ... ulme. Selline rakett ehitatud, et anna armu.
Soovitan selle asemel pigem CCleaner'it.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
22.02.2012 10:05:33
|
|
|
Miki-Hiir, jah nii ta paraku on,vaatasin jah et startupist eemaldada ei saa,mis tegelt nats kahtlane et prge ennast peale surub.MA kasutan niigi auslogics tarkvara,mis on siiski usaldusväärne nagu ka cccleaner:9Aga lihtsalt tahtsin teada mida sest arvatakse.Aga rakett on asi tõepoolest.Esiteks lähemalt tutvumisel avastasin et progrekesega saab teha selliseid asju,mille peale ise ei tuleks.....
_________________ Ära taha olla see,kes sa ei ole.Ole see,kes sa oled ja peagi märkad et olid see,kes tahtsid olla |
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
MotorHead
HV veteran

|
22.02.2012 11:19:39
|
|
|
Endal asi peal ja vahest hea sellega puhastust teha. Samuti näeb igasuguseid failihõived ära (palju on pilte, filme jne). Isiklikult tõmbasin peale sellise programmi nagu Soluto, kus annab Tuneupi startupi keelata. Seega vajadusel käivitan Tuneupi ise ning peale restarti ta enam üles ei tule.
|
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
22.02.2012 12:02:44
|
|
|
olen teda kasutanud vist nüüd mingi alates 2007 versioonist alates, phmts minuarust väga hea programm, isegi ostetud ja puha , ccleaneriga kusjuures ei leia niipalju junki üles kui selle tuneupiga, tavaliselt kui tuuakse mõni masin millel vaja hooldust teha vms, kui tuneupiga üle lasta igatpidi ja pärast maha võtta on masinal vahe sees küll, hea kui saab kõik ühest kohast ära teha. ala startupist maha võtta asjad, junk maha, register puhtaks, ja defrag.. niiet ise kiidan igati
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
22.02.2012 12:16:10
|
|
|
MotorHead, ja see soluto...sellega sama teema suht nagu miki kirjeldas.Aga see selleks ärme hakka otsima tonti igaltpoolt... chesm6mmi, no usun jah,aga samas kui vaadata seda nö raketti ja ´´midakõike see teeb´´ paneb nats mõtlema,et kas pc puhastuseks ja tuunimiseks mõeldud proge peaks kõike seda suutma mida ta suudab...mõnes kohas tekkis küll mõte et asi võiks siis juba suuta ka antiviruse tööd teha ja interneti ühendust turvata nö...see oli veel puudu...jään siiski Auslogicsi juurde:)
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
22.02.2012 13:33:57
|
|
|
ega sessuhtes keegi käsigi ju tal lasta teha nö kõike? mina phmts ainult neid asju kasutangi mida mainisin, ja muud asjad lihtsalt kinni keeratudkes 2012 ei taha kasutada siis võtke näiteks 2010, töötab samahästi ja pidevalt jooksvad serviced saab kinni keerata, ja siis saab kasutada siis kui parasjagu vaja on
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
22.02.2012 13:57:55
|
|
|
chesm6mmi kirjutas: |
kes 2012 ei taha kasutada siis võtke näiteks 2010 |
Legaalsel teel on siiski saada ainult 2012
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
22.02.2012 14:02:39
|
|
|
Mul oleks küsimus samal teemal.
Mida arvatakse Auslogics BoostSpeed kohta ?
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
johhu12
HV kasutaja

|
22.02.2012 21:58:21
|
|
|
Miki-Hiir kirjutas: |
chesm6mmi kirjutas: |
kes 2012 ei taha kasutada siis võtke näiteks 2010 |
Legaalsel teel on siiski saada ainult 2012  |
Väidan vastupidist
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
23.02.2012 07:46:17
|
|
|
Mercury, Sinu nimetet progret ise kasutan ja ei kurda.Mõnus programmike,mis ei tee´´liiga palju ja ei suru end peale´´junkid,traced ja muud anomaaliad suudab kõrvaldada ja teeb ka mis lubadakse:)Julgen soovitada(Y).pisike tähelepanek,et sobib ideaalselt natuke lahjematele masinatele.Olen tähelepannud et mõni masin et suuda hakkama saada cccleaneri joksutamisega normaalselt...siis ideaalne auslogics..
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
23.02.2012 08:49:31
|
|
|
hallhunt kirjutas: |
[b][user]Olen tähelepannud et mõni masin et suuda hakkama saada cccleaneri joksutamisega normaalselt...siis ideaalne auslogics..  |
Milline masin CCleaneri jooksutamisega hakkama ei saa? Gigane PIII 512 MB mäluga veab kenasti välja.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
23.02.2012 13:57:33
|
|
|
konkreetselt üks asuse läpakas,cpu dual core 2.8ghz,mälu 4gb...tiris natuke palju kooma masina...samas auslogicsiga pole muret.See sama teema nagu winamp vs bs näiteks...lihtsalt mõni masin ,mis confi poolest peaks suutma jooksutada ei suuda seda normilt.Siin kehtib see kuldne ütlus et ega bensiinipaagi suurus ei näita auto kiirust:)Ehk konkreetsemalt,võta näiteks see sama sinu toodud PIII,cpu 1ghz,aga prosse lihtsalt maakeeli aeglase reageerimise/tööga,paneme juurde veel näiteks olematu rpm´ga hdd+ veel näiteks 133mhz mälud....ja tulemus?võib olla ideaalne,ja ka mitte...
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
24.02.2012 21:25:15
|
|
|
Ise sain tuneup ühe giveaway kaudu ja minu arust suht ok programm. Startupist saab ilusti maha võtta, ei ole vaja mingit lisa programmi selleks ja servis manuali, siis ei sunni midagi peale. Vahel vajadusel saab ise käsitsi käivitada ja arvuti üle kontrollida.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|