praegune kellaaeg 21.06.2025 09:44:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
deferender
HV vaatleja
|
23.02.2012 02:22:43
Paluks abi |
|
|
Mikriga rääkida siis ei kuulda mind, kõik sätted õiged ja driverid peal. Aga kui arvutist kõrvklappidega muusikat kuulan ja panna skypes vestlus mickriga, kuuleb ta mu tavaliste klappidega minu muusika heli, aga kui panen mikri järgi ja räägin ei kuule:S.
Windows xp-s toimis kõik õieti aga win 7-ga jamab nii. Oskab keegi öleda milles asi? Olen pikka aega jamand selle asjaga ja pole läbi hammustand milles võib asi olla. Driveri programmis asjad paigas, windowsis ka, olen kõik asjad läbi tuhnund, no ei saa pihta asjale.
Oleks tänulik kui saaks abi.
Ma pms saan aru et inimene kuuleb minu arvuti siseset heli mis arvuti mängib, aga ei kuule välist heli mida mikrisse räägitakse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
23.02.2012 10:56:08
|
|
|
recording device vale?
vaata mis Sul default recording device on control panel -> sound -> recording
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
deferender
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
innu18
HV Guru
|
24.02.2012 17:37:09
|
|
|
Kas mitte skype sätetes pole kala sees, mitte windowsi alt? Skype enda sätete alt tuleb ära muuta mikrofoni sisend (mitte wave out vaid mic vms), korra sama jama isegi läbi teinud.
|
|
Kommentaarid: 332 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
285 |
|
tagasi üles |
|
 |
deferender
HV vaatleja
|
25.02.2012 16:19:03
|
|
|
innu18, suured tänud!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|