huvitav kas nad suudavad sama vaimustava mängu teha nagu esimese osa
Loodetavasti teevad (palju) parema - XIII oli FF mänguseeria kontekstis ikka kaunis keskpärane... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
FFXIII meeldis, tõenäoliselt meeldib ka see. Loodetavasti ei pane sqeenix combat'i sisse mingeid debiilseid fps elemente, et laiale massile rohkem peale minna vms. Paradigm shift polnud kõige parem lahendus, aga kordades etem võrreldes ämbris väljaheitega, mis FFXII oli.
Puhtalt isiklik arvamus ofc .
Väljalaske aasta on üllatav, ootasin pigem versust sel aastal . _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Jään huviga ootama.
Süngem story, aga palun, peamine, et võitlus süsteemi ära ei rikuta,
selle all mõtlen näiteks FF 12-t, no ei istunud mulle see jookse ringi ja jaga käsklusi kollide nottimine.
FF 13 meeldis väga, aga ammendas ennast suht kohe peale The end-i, on küll, et crystarium laieneb
ja saad oma tegelased üles pumbata, aga pole nagu enam see.
Häiris natuke, et mäng oli liiga lihtsaks tehtud (iga teine samm savepoint näiteks).
mul on pre-ordered ;D
demo oli väga fun, gameplaylt üpris suur edasiminek ffxiii'st. soundtrack on ka meeldejäävam, värskem, mitmekesisem. also, chocobo racing, whee.
can't wait.
kokkuvõte review skooridest:
Dengeki PlayStation - S
Famitsu - 40/40
Snat.co.uk Import Review - 10/10
Xbox 360 Mag Italy - 9.5/10
X360 Magazine UK - 90/100
Official Xbox Magazine - 9/10
RPGSite Import Review - 80/100
GameInformer - 8/10
PlayStation Official Magazine - 8/10
Play UK - 80/100
Edge - 6/10
Playstation Lifestyle - 5/10
nõustun ühe eelneva kommentaariga, et ffxii oli ekskrement, vähemalt võrreldes teiste ff'idega. ainukene ff, mida polegi kunagi läbi mänginud, mingi 7h oli in game kell kui enam ei jaksanud. kahju.
Igatahes mulle istub täiega see FF. Stoori tundub jube segane alguses. Kaugemale, kus ta selginema hakkab, pole veel jõudnud _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Love it. Väga hea on, pole X'st saati FFi eriti nautinud enam, aga see tõi kõik hea tagasi.
Kui keegi on huvitatud selle ostmisest, siis tellimisveatõttu on mul üks kiles Collector's Edition üle. 55 eurot + postikulu küsin, poest nagu gamestar saab 70 euroga.
selle demos salvestada ka saab? Ja kas kogu mäng on vaid nende kahega, uusi charre ei tulegi?
Tegelasi ainult 2 jah + siis valitud monster.
Demos puudub igasugune võimalus seive lõudida, ei usu, et saab seivida. Võid ju muidugi start vajutada (paus) ja vaadata, kas seal pakub salvestamist. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Sai ka lõpuks seda demot natuke näpitud. Võrdlus moment on mul ainult FF XIIIga ja toogi jäi lõuni mängimata, sest helidisain (sammud) hakkas lõpuks närvidele käima koos monotoonseks kippunud gameplayga. XIII-2'e puhul on üks kahest veast parandatud ja võitlused on tunduvalt voolavamad ning mitmekesisemad, küll aga on sammud endiselt helindatud "tok-tok-tok-tok..." Loodame siis et mäng ise on piisavalt kaasa haarav ja mängija ei pea keskenduma kontsaplekkide klõbinale
Kui hind kukub, siis äkki lähen isegi teisele ringile selle XIII-2ga.
FF XIIIga ja toogi jäi lõuni mängimata, sest helidisain (sammud) hakkas lõpuks närvidele käima .
Kõikkidest põhjustest, miks ff13 mitte mängida on see kõige totram. Mängid mingi kõrvaklappidega või?
Rohkem häirib see, et seal ei saa midagi teha. Kui mingit bossu maha ei löö siis tegelased ei arene edasi. Ja levelid on kõik sellised, et jookse mööda pikka teed kus vahepeal mõni koll tuleb ka vastu. Aga muidu lihtsalt jooksed ja vaatad "oi kui ilus graafika" mingi super ebarealistlikul maailmal. _________________ Gdesainer
FF XIIIga ja toogi jäi lõuni mängimata, sest helidisain (sammud) hakkas lõpuks närvidele käima .
Kõikkidest põhjustest, miks ff13 mitte mängida on see kõige totram. Mängid mingi kõrvaklappidega või?
Rohkem häirib see, et seal ei saa midagi teha. Kui mingit bossu maha ei löö siis tegelased ei arene edasi. Ja levelid on kõik sellised, et jookse mööda pikka teed kus vahepeal mõni koll tuleb ka vastu. Aga muidu lihtsalt jooksed ja vaatad "oi kui ilus graafika" mingi super ebarealistlikul maailmal.
Ongi toter põhjus, aga kui mäng üksluiseks kisub (loe: mängus pole midagi teha), siis pole ime et mõnel pärast ma ei tea mitmekümnendat tundi gameplay'd katus ära sõidab mööda pikki teid" tok-tok-tok" joostes ja olegem ausad - sammud on si*asti helindatud kogu muu visuaalse silmakommi kiuste.
Klapide koha pealt on sul ka õigus - mängin enamsti öösel ja ei saa endale seda ülbust/luksust lubada, et kogu majarahvas minu tilu-lilu telekast kuulama peab ... nii et kasutan mingeid kõrvaklappe.
See on nüüd muidugi iga mängija enda otsustada kas fantaasiamäng peab olema reaalne või ebareaalne siinkohal ei ole diskussiooni isegi mõtet alustada.
Graafikast rääkides tundus mulle demo põhjal et XIII oli nagu natuke ilusam gameplay ajal, aga see võib olla tingitud lihtsalt konkreetsest leveldesign'ist XIII-2 demo puhul. XIII-2 tundus tiba "kandiline".
Lõpp on täiesti olemas. Lausa 8-9 erinevat lõppu .
Lõpp, mida võib pidada nö tavapäraseks lõpuks (st video jms nagu ikka) on jah kahtlaselt brutaalne ja üllatav ühe FF kohta, kohe kindlasti midagi, mida ei ootaks. Kuna video lõpus on "to be continued", siis võiks arvata, et pole päris läbi. Eks näis, kas üritatakse midagi pähe määrida tasulise DLC puhul või on see tekst seal seotud sellega, et taheti vältida new game+ asja. Pakun, et siiski midagi tehakse, sest ei taha uskuda, et see lõpp nii traagiliseks jääbki.
eShelobik kirjutas:
kas selle story jätkub kuidagi XIII'st? XIII'd ma lõpuni mängida ei suutnud juba väljatoodul põhjustel..
Otsene järg on jah, stoori läheb eelmise lõpust edasi. Kogu XIII stoori saab samas enne alustamist soovi korral läbi lugeda. _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.