Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Anna tooli
|
17.02.2012 11:12:27
Kiduralt laekuva kassetitasu kogumine muutus absurdiks |
|
|
link :: E24
Kui ühe maksu kogumise kulud moodustavad üle poole lõpuks kättesaadavast summast, siis kui mõttekas selle kogumine üldse on? Just nii juhtus eelmisel aastal nn tühja kasseti tasuga.
Eesti Esitajate Liidu (EEL) tegevdirektor Urmas Ambur ei välista, et kassetitasu kogumiseks peab riigi poolt selleks volitatud Eesti Autorite Ühing (EAÜ) tänavu juba peale maksma.
Loe edasi ..
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
17.02.2012 11:29:44
|
|
|
Ma ei ole aastate jooksul ühtegi ostetud autori cd'd tooriku peale ümber kirjutanud. Kas mul on õigus aastate jooksul seadmete ja toorikute pealt makstud autorite "protsent" tagasi saada, miks nemad peaksid saama "tühjast kohast" summa?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
its2cold
HV veteran
|
17.02.2012 11:41:42
|
|
|
Ma ei saa üldse aru, et kuidas võimaldab seadus koguda sellist alusetut kümnist. Alusetut selles mõttes, et ÄKKI ma kasutan ostetud toorikut/kassetti piramiseks. Samuti peaks tohtima minu mälu järgi endale kas või miljon koopiat originaalist teha, ilma et see seaduse vastane oleks.
Harige ja parandage mind, aga hetkel tundub see maks veel mõttetum ja alusetum kui Tallinna müügimaks.
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
173 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
17.02.2012 11:46:02
|
|
|
its2cold kirjutas: |
Ma ei saa üldse aru, et kuidas võimaldab seadus koguda sellist alusetut kümnist. Alusetut selles mõttes, et ÄKKI ma kasutan ostetud toorikut/kassetti piramiseks. Samuti peaks tohtima minu mälu järgi endale kas või miljon koopiat originaalist teha, ilma et see seaduse vastane oleks.
Harige ja parandage mind, aga hetkel tundub see maks veel mõttetum ja alusetum kui Tallinna müügimaks. |
Tolle ühingu arvates tühjade andmekandjate ainus kasutusotstarve ongi ju koopiate tegemine. Ja iseenda jaoks nad lubavadki sul seda teha, ainult et kasserivad seda maksu..........
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
17.02.2012 11:46:18
|
|
|
Tänu sellele olid omal ajal paljudel EU turule loodud digivideokaameratel firewire ühendused kinni keeratud või ei saanud selle kaudu valmis videot kassetile tagasi saata kuna see oleks teinud sellest salvestatava seadme ning oleks mingisuguse aktsiisi jälle otsa väänanud Praegu on vist mingi teema imporditavate asjadega, mis ei salvesta üle 30 minuti materjali korraga, sest siis klassifitseeruvad jälle salvestusseadmeteks ja lähevad eraldi tasu alla. Parandagu mind keegi kes täpsemalt neid lugusid mäletab.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
HellWalKeR
HV kasutaja

|
17.02.2012 18:17:00
|
|
|
Võiks autodele ka mingi tasu peale panna - mine tea, ehk kasutan seda piraatmeedia transportimiseks või lausa pangarööviks...
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
17.02.2012 18:37:29
|
|
|
HellWalKeR kirjutas: |
Võiks autodele ka mingi tasu peale panna - mine tea, ehk kasutan seda piraatmeedia transportimiseks või lausa pangarööviks... |
Sama loogika järgi saaks kõiki mehi süüdistada vägistamises - sest riistad on selle toiminguks olemas.....
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
17.02.2012 18:46:12
|
|
|
Mis siis 2009 juhtus, et langus nii järsk
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
DoS
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
HellWalKeR
HV kasutaja

|
17.02.2012 20:31:15
|
|
|
PCman kirjutas: |
HellWalKeR kirjutas: |
Võiks autodele ka mingi tasu peale panna - mine tea, ehk kasutan seda piraatmeedia transportimiseks või lausa pangarööviks... |
Sama loogika järgi saaks kõiki mehi süüdistada vägistamises - sest riistad on selle toiminguks olemas.....  |
Spoiler 
tsitaat: |
Subject: FW: Worth thinking about Peter Cosgrove interview
For those that don't know him, Major General Peter Cosgrove is an "Australian treasure!"
General Cosgrove was interviewed on the radio recently. You'll love his reply to the lady who interviewed him concerning guns and children. Regardless of how you feel about gun laws you gotta love this! This is one of the best comeback lines of all time. It is a portion of an ABC interview between a female broadcaster and General Cosgrove who was about to sponsor a Boy Scout Troop visiting his military headquarters.
FEMALE INTERVIEWER:
So, General Cosgrove, what things are you going to teach these young boys when they visit your base?
GENERAL COSGROVE:
We're going to teach them climbing, canoeing, archery and shooting.
FEMALE INTERVIEWER:
Shooting! That's a bit irresponsible, isn't it?
GENERAL COSGROVE:
I don't see why, they'll be properly supervised on the rifle range.
FEMALE INTERVIEWER:
Don't you admit that this is a terribly dangerous activity to be teaching children?
GENERAL COSGROVE:
I don't see how. We will be teaching them proper rifle discipline before they even touch a firearm.
FEMALE INTERVIEWER:
But you're equipping them to become violent killers.
GENERAL COSGROVE:
Well, Ma'am, you're equipped to be a prostitute, but you're not one, are you?
The radio went silent and the interview ended.
|
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
18.02.2012 00:14:17
|
|
|
kusjuures ma olen ka mõelnud et tahaks oma neetud toorikute eest makstud kümnist tagasi saada.
eelmine aasta kulus umbes 100 dvd'd ja 150 cd'd ning mitte ükski polnud pira.
Kuidas raha tagasi küsida? Või peaks selle autorikaitseliidu käest kogutud rahast protsendi küsima. Äkki keegi kuskil jagab kuskil minu tehtud pilti või loeb minu kirjutatud artiklit ilma ajakirjale maksmata.....
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
18.02.2012 09:45:29
|
|
|
peaaegu sama nagu tervisekindlustusega - kõik maksavad. aga ise saad valida kes ja mil määral saab tulu. ning kes ja miks näpu urruauku pistab
Rattuse-laadsele poleks ennegi midagi loovutanud, veel vähem peale Rock Cafe-s möllamist ja platel maandumist.
minu toorikud tulevad kõik UK-st, isegi koos postikuluga odavam (10+ tk korraga ostes).
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
18.02.2012 10:04:07
|
|
|
No seega maksad sina UK riigile seda maksu... ega see tasu ainult Eestis ole välja mõeldud
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
18.02.2012 10:34:11
|
|
|
oled sa kindel, et UK-s on toorikumaks? ja isegi kui on, siis igatahes on nad rohkem tasustamist väärt kui Eesti muusikud ja filmimeistrid
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
18.02.2012 11:10:35
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
oled sa kindel, et UK-s on toorikumaks? ja isegi kui on, siis igatahes on nad rohkem tasustamist väärt kui Eesti muusikud ja filmimeistrid  |
kas autori taskusse maandub see maks? see läheb ju kõik EEL ja EAÜ ninameestele, autorid/artistid ei saa sealt sentigi.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
rang
HV kasutaja

|
18.02.2012 17:05:23
|
|
|
ThedEviL kirjutas: |
kusjuures ma olen ka mõelnud et tahaks oma neetud toorikute eest makstud kümnist tagasi saada.
eelmine aasta kulus umbes 100 dvd'd ja 150 cd'd ning mitte ükski polnud pira.
Kuidas raha tagasi küsida? Või peaks selle autorikaitseliidu käest kogutud rahast protsendi küsima. Äkki keegi kuskil jagab kuskil minu tehtud pilti või loeb minu kirjutatud artiklit ilma ajakirjale maksmata..... |
Sooviks ka teada, kas saab selle raha tagasi. Saan vajadusel hunniku plaate ette näidata, kus on erinevate linuxite iso-d kõrvetatud
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|