Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 34, 35, 36  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 14.02.2012 11:29:30 vasta tsitaadiga

Ise olen samuti tulihingeline ME1 ja ME2 fänn, kuid tõesti...
whats the fun.
loading screeni järgi saad aru, et ala vahetub NPC alast shooting alaks.
et vaatad filmi ja siis 2 min enne actionit hakkab narrator filmi ette rääkima.
this game is DOOMED.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Whiskey
HV vaatleja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 14.02.2012 16:24:43 vasta tsitaadiga

Kellaajast ka keegi midagi maininud on?
Loogiline on, et vist sama teema nagu Dragon Age 2 demoga, et meie ajaarvamise järgi ~19:00 ?
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.02.2012 16:36:26 vasta tsitaadiga

Arvata on jah, et Edmontoni (Kanada) aja järgi mis meil on õhtul.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 14.02.2012 16:53:13 vasta tsitaadiga

10am PST, ehk siis 20:00 meie aja järgi!
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
kriist
HV veteran
kriist

sõnum 14.02.2012 20:19:41 vasta tsitaadiga

https://twitter.com/#!/Battlefield/status/169448419100860416
Muidugi link seal suht koomas.
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 93
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.02.2012 20:33:16 vasta tsitaadiga

Jama, et PC-le mingit early access asja ei tulnudki thumbs_down.gif . Ainult konsooliomanikud said mõned koodid + siis BF3 inimesed. Nii, et MP osas tuleb oodata kuni reedeni (17), et saaks seda proovida.
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 14.02.2012 20:57:28 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Jama, et PC-le mingit early access asja ei tulnudki thumbs_down.gif . Ainult konsooliomanikud said mõned koodid + siis BF3 inimesed. Nii, et MP osas tuleb oodata kuni reedeni (17), et saaks seda proovida.

jap, aga on ka palju muud teha ))
Mul endal Meistrite Liiga nr 1 kindlalt, ME3 j22bki k6rvale selle arvelt ))

>>>

kui keegi teab me1 ja me2 diile kuskil odavalt (vaatan ise originsi aeg ajalt) siis kirjutage foorumi ))
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 14.02.2012 21:03:49 vasta tsitaadiga

Tõmbama siis!
http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/originweb/play4free/pbPage.play-free-games-en_IE
tagasi üles
scarface
Kreisi kasutaja
scarface

sõnum 14.02.2012 21:05:40 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
Tõmbama siis!
http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/originweb/play4free/pbPage.play-free-games-en_IE

11mb sec tuleb thumbs_up.gif kohe all.

Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 14.02.2012 21:07:35 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
Tõmbama siis!

:O Thx lingi eest :p
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 14.02.2012 21:11:54 vasta tsitaadiga

"co-op multiplayer missions" kas see on see tavaline multiplayer või mingi eraldi teema?
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.02.2012 21:13:00 vasta tsitaadiga

Tuleb kenasti alla thumbs_up.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
vutt
HV kasutaja

sõnum 14.02.2012 23:27:52 vasta tsitaadiga

Tegin läbi! Combati osa on actionlikumaks tehtud. See kukerpallitamine nõuab harjumist. Minujaoks tõsi ei ole see probleem. Pole kunagi "turn-based RPG" purist olnud. Graafika on vist natuke parem. Igaljuhul AA oli juba mängu optsioonides. Ei pea läbi driveri nikerdama. Samas ürba textuuride resolutsioon kaelast alla poole ajab okse.gif. Tuleks see ixbox 720 juba kiiremini. Saab main striim mängudel PC jälle detailset graafikat nautida.

Tundub, et soundi poolega on natuke vaeva nähtud. Reaperite sound oli muljetavaldav.

Bugi leidsin kohe ka - näib, et Garrusel tekkis kole tahtmine oma mune sügada:

Kokkuvõte: Ei kahetse, et pre-orderi olen juba ära teinud.

viimati muutis vutt 14.02.2012 23:34:59, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 6
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 14.02.2012 23:30:42 vasta tsitaadiga

Ma oma demo muljeid ei hakka kirjutama väga, peale selle et kõik mu kartused/ootused on täitunud.

Ehk rämedalt kõntsane aga huvi täismängu vastu tekkis miskipärast.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 15.02.2012 00:33:46 vasta tsitaadiga

Multiplayer on isegi suht normaalne, tükk aega sai lastud! icon_razz.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.02.2012 00:43:22 vasta tsitaadiga

Demo päris hea imo. Heli oli suht nauditav. Ainsad pisiasjad mis häirivad:

* Menüüdes ei taha ENTER valikuna töötada hästi. Peab hiirega klikkima.
* UI on millegipärast kuidagi väikseks tehtud. Eriti ilmne on see dialoogi pidades kui isegi subtiitrid on suht väikese fondisuurusega. Samas ESC vajutades on valikud normaalsuuruses.
* Combatis juhtub vahepeal veidrusi. Nt keeran nurga taga kükitades äkki otse tule ette kükitama.

Aga muidu näeb veel parem välja kui ME2. Profiiliarvutil kõik mängusisesed sätted (v.a Motion Blur) sees:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
32851,    764967,  25,  62, 42.944

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
316786,   6495133,  24,  63, 48.112

Min fps veidi madal. Ju siis graafikakaart ei vea välja hästi aga eks see veidi paraneb kah kui õiged driverid tulevad.

EDIT:
Mängisin Insanity peal kohe alguses ja oli tõesti raske. Lahinguväljal peab ikka liikuma nüüd. Muidu oled kutu kah.
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 15.02.2012 01:27:37 vasta tsitaadiga

Üks asi mis häiris oli texturide kvaliteet, eriti hakkas see silma cutscene-des, kõik sai nagu põhja pandud enda arust...

ME2 Intreduction oli kuidagi parem, kuidagi selline meh oli see algus sellel, rääkimata siis kahest dialogi valikust, mis on ehk demo pärast..

Kindlasti olen huivtatud täis versioonist, just story pärast ja MY GOD ma loodan et FOVi saab muuta või kaamerat kaugemale suumida...

Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 15.02.2012 02:30:44 vasta tsitaadiga

Haigelt kiiresti tõmbab. Starman XL ühendus on (150mb) reaalselt tõmbab 19mb/sec! icon_biggrin.gif Päris hea välislingi kohta võiks öelda. 2.2GB tuli 2 minutiga icon_razz.gif
Nüüd mängima. thumbs_up.gif

E:
Story mode's sai läbi tehtud. Graafika on täitsa ok, mingi Crysis just pole, kuid seda ei otsi ka sellest mängust. Jään huviga ootama lõppvaatust.

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 196
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.02.2012 05:24:01 vasta tsitaadiga

Mafia kirjutas:
Üks asi mis häiris oli texturide kvaliteet, eriti hakkas see silma cutscene-des, kõik sai nagu põhja pandud enda arust...

Küll modijad teevad paremaid nagu ME1 ja ME2 tehti thumbs_up.gif . Otseselt seinu jms ei uurinud, seega silma ei hakanud kriipima see.
Mafia kirjutas:
ME2 Intreduction oli kuidagi parem, kuidagi selline meh oli see algus sellel, rääkimata siis kahest dialogi valikust, mis on ehk demo pärast..

No ME2 algus oli sama: pop,boom,crash`n`burn icon_smile.gif . Aga jah. Tahad veidigi teada mis juhtus ME2 ja ME3 vahepealt, siis ME Incursion,ME Homeworlds ja ME Deception vaja ära vaadata. Kaks esimest koomiksid. Kolmas raamat.
Mafia kirjutas:
Kindlasti olen huivtatud täis versioonist, just story pärast ja MY GOD ma loodan et FOVi saab muuta või kaamerat kaugemale suumida...

Üsna kindlalt saab. UE mootor üsna mod sõbralik.

Ise tegin Roleplaying režiimis läbi, et täit elamust saada. Vaatan raskuse põhjal, et Insanity on liiga hull ikka esimese korra jaoks. Ilmselt lähen Hardcore peale, et mõistlik tasakaal saada. Mulle meeldib, et suurema raskusastme peal peab ikka mõtlema ja ette planeerima. Mis tüüpi vastased ees ootavad. Kes kaasa võtta. Mis ammot ja relvi kasutada. Millesse skill punkte investeerida jne. Pole lihtsalt nii, et ah suva kes ees. Küllap saab kuidagi läbi icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Sowney
HV kasutaja
Sowney

sõnum 15.02.2012 08:38:45 vasta tsitaadiga

Rääkisite mingist demost.Kas on mõtet proovida?Olen kindal ostja sellel mängul ja olen meelega ennast kõikidest videotest ja muus säärasest eemale hoidnud.Tasub Demot proovida või ootan mõned nädalat veel icon_smile.gif
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 15.02.2012 08:41:03 vasta tsitaadiga

Tasub proovida küll, pole väga pikk, kuid siiski midagi.
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 15.02.2012 10:48:38 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Küll modijad teevad paremaid nagu ME1 ja ME2 tehti thumbs_up.gif . Otseselt seinu jms ei uurinud, seega silma ei hakanud kriipima see.

Ilmselt tehakse aga tõenäoliselt on mul mäng selleks ajaks nurka visatud juba, ME2 Characters HD Texture mod tuli millal? Umb 2 aastat peale ME2 väljatulekut...

Mafia kirjutas:
No ME2 algus oli sama: pop,boom,crash`n`burn icon_smile.gif . Aga jah. Tahad veidigi teada mis juhtus ME2 ja ME3 vahepealt, siis ME Incursion,ME Homeworlds ja ME Deception vaja ära vaadata. Kaks esimest koomiksid. Kolmas raamat.

Esiteks, mul ei ole mingit aega, viitsimist ja tahtmist lugeda läbi eelnevad raamatud ja koomiksid seega ma eeldaks, et see mis juhtus ME2 a ME3 vahepeal, kust mäng hakkab oleks kuidagi lühidalt mängu alguses koomiksi või tekstide näol kuidagi ära seletatud, see pole eriti raske.

Teiseks, ei ütleks et oli sama hea intro kui ME2-l. Kuidagi väga rushed ja unpolished on see algus (ja seda ei väida ainult mina, bioware foorumis pea iga teine on sama meelt). Reaper attack ei tundunud mitte midagi erilist, kuigi oleks võinud olla ja siis see lõpu klišhee lapsega... My god, isegi dialogi wheel näeb välja nagu mingi placeholder, ei saa aru mis sellel vanal viga oli. Ja häiris palju ka bioware foorumis kritiseeritud - 'auto dialoogid' ehk siis sellised, kus ei ole mingit valikut sul, rääkimata siis sellest et kokku oli üldse vist ainult 5 dialoogi kus sa midagi valida said (ja valikus oli ainult 2 optioni icon_lol.gif). Üldsegi, demo põhjal tundus nagu oleks see (DEMO) suunatud rohkem Gears of War auditooriumile, 95% shooting 5% dialoog....

Oleks soovinud näha inventoryt ja relvade modimist aga paraku seda ei võimaldatud.

Ja see BS jutt, et see on mingi kuuaega vana build ja final versioon on kindlasti hoopis teine on mõttetu, kui palju on seda nähtud, et nii paraku ei ole. (nt. Dragon Age 2).

Nagu juba mainisin, see on arvamus DEMO-st ja ma loodan täisversioonist eelkõige head storyt. Olgu palju laskmist, olgu RPG komponent asja juures kärbitud aga kui dialoogid ja lugu on sisukad ja tasemel (nagu ME2-s) siis mul pole vahet.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.02.2012 11:25:39 vasta tsitaadiga

Mafia, Heh arvad kohe,et nii halb tuleb, et teed läbi ja müüd maha või? icon_smile.gif
Minul on küll nii ME1 kui ka ME2 alles ja ei kavatse küll kunagi maha müüa. Kunagi uuesti isu tuleb, siis teen läbi ja lased HD modid kah peale. Tegelikult ME2 ma juba mängisingi HD modidega.

Mis puudutab muud meediat, siis jah see on süvenemise küsimus. Tõsine fänn loeb/vaatab ka need ära. Ülejäänud kas ei teagi neist või siis ei viitsi jebida nendega.

Kolmandaks - ma ei öelnud, et sama hea intro kui ME2-l. Ma lihtsalt ütlesin, et sarnane selles mõttes, et kohe alguses kallatakse pang külma vett kaela stoori mõttes ja ülejäänud mängu siis teed queste, kuni võtad neilt tõbrastelt lõpus revanši selle eest mis nad mängu alguses tegid icon_lol.gif thumbs_up.gif
Seda lõppu lapsega ma ette ei näinud, seega see oli hea pööre imo. Kõige lamedamad on need stoori pöörded mida sa näed 10km eemal juba tulemas.

Mis puutub auto dialooge, siis sätetest tuleb ise paika panna. Minule ei sobi kumbki. Ei Story ega Action režiim thumbs_down.gif
Inventory ja relvade modimine oleks võinud olla jah. Veel lahedam oleks kui missiooni lõpus annaks ette statid selle kohta mis tabavusprotsent oli,kui kiiresti vaenlased surid,palju kille jms. Annaks nagu tagasisidet kas valitud tiimikaaslased on paremad kui teised.

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 15.02.2012 11:28:48 vasta tsitaadiga

ME2 nüüd küll eriti sisukas polnud ~ palgasõdur - mine ja päästa maailm reaperite käest, kui tahad, võta sõbrad ka kaasa. Suht koridorishooteri ideoloogia.
ME1 oli ses suhtes ikka eepiline.
Ja selles arvamuses pole "vanasti oli rohi rohelisem" nostalgiat, kuna ME1-te sai peale ME2-te mängitud.

tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 15.02.2012 12:34:56 vasta tsitaadiga

Link

Relva holsterdamise asemel läks RAMikasutus vähemalt õigesse kohta.

Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis EvilKatarn 15.02.2012 13:04:49, muudetud 1 kord
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 15.02.2012 12:51:07 vasta tsitaadiga

Lolz.

Tõmbasin demo eile ära = panin tõmbama.
Hommikul panen siis asja tööle - kõik sujub kenasti.
Kuna olen BF3 omanik, sain MPsse sisse. Ei hakanud SP puutumagi, kooli vaja veel jõuda,e t teen ühe kiire MP.
Panin female human sentinel vist, ja search game, saan mängu sisse, (enne seda mõnusalt hääled juba tulid, kui pildi ette viskas). Laks laks, vaatan et 2 vastast passib üleval, tõmbasin oma weakling relvaga neile sisse (kasu 0 vist); keegi oli levitate'i peale visanud, lükkasin throw peale ja naksti üks lendas minema.
Kokku võttis see 5-6 sekundit ja siis oli "you are succesful" vmt ja missioon/lahing läbi icon_biggrin.gif
Igatahes 5-6 sekki gameplayd ja sain Level4 juba (wave11)

kahjuks pean nüüd kooli kiirustama, üks megaporr 4h aine, ja siis saan juba mõnusalt perke ümber laduda (mis mulle alati meeldinud) icon_smile.gif
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 15.02.2012 13:02:57 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Mafia, Heh arvad kohe,et nii halb tuleb, et teed läbi ja müüd maha või? icon_smile.gif
Minul on küll nii ME1 kui ka ME2 alles ja ei kavatse küll kunagi maha müüa. Kunagi uuesti isu tuleb, siis teen läbi ja lased HD modid kah peale. Tegelikult ME2 ma juba mängisingi HD modidega.

Ma ei öelnud, et ma maha müün kohe kui läbi teen, lihtsalt kui ma teen mängu läbi siis ma tavaliselt seda tükk aega ei mängi icon_razz1.gif

yxtom
HV kasutaja
yxtom

sõnum 15.02.2012 14:37:49 vasta tsitaadiga

marcor1 kirjutas:
ME2 nüüd küll eriti sisukas polnud ~ palgasõdur - mine ja päästa maailm reaperite käest, kui tahad, võta sõbrad ka kaasa. Suht koridorishooteri ideoloogia. ME1 oli ses suhtes ikka eepiline. Ja selles arvamuses pole "vanasti oli rohi rohelisem" nostalgiat, kuna ME1-te sai peale ME2-te mängitud.

aga sama siin.
ME1 meeldib rohkem kui 2... rohkem nokitsemist / variante. ME2 graafika jah aga midagi jäi puudu... 1 oluliselt vaheldusrikkam / huvitavam. Mõlemad on nad lineaarsed kuid tõesti, sellist "koridorishooteri" maiku ME1 juures pole mis ME2-l küljes. Loodab, et ME3 tuleb selle mikro/macro-majanduse poolelt veidi sisukam (relvade mod, armorid jne). ME3 kohta väga ei loe, ei uuri ja demo ei proovi... kui asi väljas siis kallale.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 15.02.2012 17:41:50 vasta tsitaadiga

See MP on päris äge, vähemalt hetkel icon_smile.gif
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 15.02.2012 18:27:29 vasta tsitaadiga

Keegi multiplayeri smoke grenade suitsu on vaadanud, icon_lol.gif täielik 2d vms, näed ainult ühte külge, mis liigub sinuga kaasa! icon_lol.gif
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 15.02.2012 20:25:15 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
Keegi multiplayeri smoke grenade suitsu on vaadanud, icon_lol.gif täielik 2d vms, näed ainult ühte külge, mis liigub sinuga kaasa! icon_lol.gif

tõsi ta on icon_smile.gif

Asarid raisk on nii overpowered, et jube icon_smile.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.02.2012 20:45:24 vasta tsitaadiga

Kaks asja mis Demo SP pooles häirivad:

* Pole võimalik valida pärast läbitegemist levelit. Nt ei saa valida seda teist levelit, et harjutada combatit.
* Esimeses levelis see ukse vahel vehkiv husk on jõle tüütu. Peab tükk aega teda klobima seal thumbs_down.gif

Aga noh see on nitpicking niikuinii. Tegu ju demoga.
MP-d saan alles reedel proovida.
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 16.02.2012 00:59:23 vasta tsitaadiga

Unlockisid Salarian Infiltratori, L4 olin juba kõvem imho kui Human Sentinel L12, vb ei oska mängida..
kahekesi suutsime bronze leveli ära teha L12 adeptiga, päris vinge.

70% success sõltub tihti, kas su tiimikaaslastel on mõistust nii palju, et neljakesi ei jääda ritta, vaid kaetakse flanki nurgad ära. ja ei rushita.
Tihti on nii, et üks saab surma kukuvad kõik = AI jookseb selja tagant ligi.

edit:
väga kõva ikka Salarian Infiltrator icon_smile.gif
annan näpunäited:
Kõik asjad kasulikud - cloak kui vaja tight kohas liikuda v mingi asi ära hackida,
grenade/bomb lihtsalt hea maha visata kuskil ja vahel massi või kaugelt kõmmutada.
Energy draini suhtes oli skeptiline, aga see on imho key to success.
Paned energy draini vastasele peale (autolock on, sihtima ei peagi väga) ja ta jääb paariks sekundiks ühe koha peale = clear [head]shot !
nice.
tagasi üles
aivo80
HV veteran
aivo80

sõnum 16.02.2012 10:47:53 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
* Esimeses levelis see ukse vahel vehkiv husk on jõle tüütu. Peab tükk aega teda klobima seal thumbs_down.gif

Pead seda kohta silmas, kus Shepard pärast ukse laiali venitas, et admiral läbi pääseks? Üks litt ja kutt oli kadunud sealt ukse vahetl nagu s*tt lehma ihust.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 16.02.2012 12:38:12 vasta tsitaadiga

aivo80 kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

Pead seda kohta silmas, kus Shepard pärast ukse laiali venitas, et admiral läbi pääseks? Üks litt ja kutt oli kadunud sealt ukse vahetl nagu s*tt lehma ihust.

Laadisin eile üles selle. Ühe litiga ta kohe kindlasti ei kadunud. Vaata kaua ma peksan seda tõbrast seal icon_lol.gif
Muidugi jah see Hardcore peal videos. Vastased ei sure nii kergelt:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 16.02.2012 12:47:08 vasta tsitaadiga

Hoia melee nuppu all järgmine kord.
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 16.02.2012 12:51:13 vasta tsitaadiga

Jap, Melee nupu all hoidmine = heavy melee vmt.

MPs panin tähele, et Sentinel kestab ikka päris kaua ja on ikka väga kõva support klass. Warp on ownage, muidugi Asari Adeptid on veel kõvemad.
XPi väga ei tule nii väga (kui just turian sentinel pole), aga kui sina langed (=sentinel), siis tihti teised nagu noored kased samamoodi. Imelik!

Peaks SPd ka proovima nüüd icon_smile.gif

Raskusastme lükkan ka lõppu = saan kindlasti sisse ka , mõnus!

Kellelgi homme näiteks v millalgi MP soovi = targalt mängime, ei rushi ja proovime Silver leveli challengidki ära teha, siis võiks PM vmt.

edit: miks ma nii "elevil" olen nagu väike laps = alati on meeldinud rpg, action, levelid, upgrade, perk, ja wave'id icon_smile.gif

viimati muutis Ertai 16.02.2012 13:07:23, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 16.02.2012 13:00:14 vasta tsitaadiga

EvilKatarn, Ertai, Nulligi kasu polnud sellest. Proovisin pärast video salvestamist. Shep hakkab suure hurraaga oma heavy meleed tegema omniblade-ga aga niipea kui huski haardeulatusse satub lendab kohe tagasi nagu videos näha. Isegi siis kui üritab parajasti omniblade killi icon_eek.gif
Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 16.02.2012 13:40:21 vasta tsitaadiga

Ma võtsin vist kahe hoobiga maha, läksin huske'ist vasakule poole ja andsin külje pealt hoobi, mitte otse eest.
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 16.02.2012 14:05:34 vasta tsitaadiga

Ainult Origin'ist saab seda? okse.gif
ilma kuidagi mängida ei saagi?

Dude .
HV Guru

sõnum 16.02.2012 18:51:18 vasta tsitaadiga

Kaua see demoperiood vms kestab?
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 16.02.2012 19:40:28 vasta tsitaadiga

See enhanced melee vms on ikka fail küll.... enamik kordasid paneb mul mööda selle.
Nii kui enemy natukenegi ennast liigutab on fail. Mõnikord flangid taha ja ikka failid selle melee ja siis oled kohe kutu. Ja ma ei ole ühtegi normaalse poweriga chari veel näinud endal. Et peaks vähem kuule kulutama
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 55
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 16.02.2012 20:13:27 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:
Kaua see demoperiood vms kestab?

tsitaat:
How long will the Mass Effect 3 demo be available?
The multiplayer section of the demo will be deactivated March 5, 2012. The single player demo will continue to be available past game launch (for a number of months – exact date for the demo to be taken offline is TBD).

https://help.ea.com/article/mass-effect-3-demo-faq
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 16.02.2012 20:21:22 vasta tsitaadiga

Tomorrow, siis aega küll. thumbs_up.gif

Üks asi, mis tõesti jubedalt häirib on see, et pm 360 puldi pealt on võetud "A" nupp ja visatud Space'i peale automaatselt. Kuigi tegelt PC peal nuppude puudust ei ole ja võiks roll'i, sprint'i ja cover'i kõik eraldi nuppudele visata. Nii kuradi harjumatu, et mängi single-player kasvõi puldiga läbi.

EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 16.02.2012 20:37:17 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:
Nii kuradi harjumatu, et mängi single-player kasvõi puldiga läbi.

Yeah, well... about that...

http://www.vg247.com/2012/02/15/no-gamepad-support-for-mass-effect-3-pc-says-bioware/
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 16.02.2012 20:41:35 vasta tsitaadiga

EvilKatarn kirjutas:
Dude . kirjutas:
Nii kuradi harjumatu, et mängi single-player kasvõi puldiga läbi.

Yeah, well... about that...

http://www.vg247.com/2012/02/15/no-gamepad-support-for-mass-effect-3-pc-says-bioware/

polegi vaja ju, jeerum küll.. miks peaks olema nagu mingi enesenuhtleja ja üritama kangiga sihtida :O

ma proovisin m3 demot xboxi ja pc peal... raudlaks, et pc peale see mäng ka mul tuleb, xbox jääb ilmselgelt nõrgaks.
ma ei viitsi mingit udust ja virvendavat pilti vaadata.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Sowney
HV kasutaja
Sowney

sõnum 16.02.2012 21:07:09 vasta tsitaadiga

Razer saating kirja uutest toodetest icon_razz.gif

http://www.razerzone.com/me3?utm_source=RazerStore&utm_campaign=me3preord&utm_medium=edm_IE

Me Want! icon_razz.gif

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 16.02.2012 21:14:05 vasta tsitaadiga

inks88 kirjutas:
Razer saating kirja uutest toodetest icon_razz.gif

http://www.razerzone.com/me3?utm_source=RazerStore&utm_campaign=me3preord&utm_medium=edm_IE

Me Want! icon_razz.gif

Muidu razeri tooteid ei vaata (eriti kõrvaklapid on näruse ehituskvaliteediga) aga see hiirepadi huvitab veidi küll.
tagasi üles
Sowney
HV kasutaja
Sowney

sõnum 16.02.2012 21:17:31 vasta tsitaadiga

Hiirepadi ja see Imperator on palju lahedam kui teised sellised hiired icon_smile.gif Kõvasti huvitavamad minuarust.
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 16.02.2012 23:06:07 vasta tsitaadiga

Insatllin just ME2'te et veel 1 korra enne ME3 läbi teha ja kõik oleks värske. Pealegi vaatasin, et on paar DLC'd juurde tulnud mida pole varem peal olnud. Seega natuke uut ja huvitavat ka juures.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mass Effect 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 34, 35, 36  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.