Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
salatoimik
HV Guru

|
15.04.2011 15:09:27
|
|
|
ei tea kas täpselt office 2010 aga siiski küsimus.
On Offices selline asi võimalik et kui peale teksti (mitte enne) vajutada TABi siis liigub ka tekst kaasa?
Üks algaja täpselt sellist asja mulle MSNis ajab ja kuna ise office ei kasuta siis ei tea ka aidata...
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
15.04.2011 15:12:16
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
On Offices selline asi võimalik et kui peale teksti (mitte enne) vajutada TABi siis liigub ka tekst kaasa?
Üks algaja täpselt sellist asja mulle MSNis ajab ja kuna ise office ei kasuta siis ei tea ka aidata... |
Kui tal on joondamine paremale ning kursor asub tekstist paremal, siis TAB vajutades tõesti tekst liigub, küll aga vasakule, mitte paremale ...
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
13.02.2012 23:13:37
|
|
|
Küsimus et kuidas MS office 2010 Kodu/Õpilane lahendus 3 -le arvutile aktiveerimise mõttes funktsioneerib.
Kui ma soovin panna seda 3le arvutile ning näiteks vahetan ühel neist emaplaati või saadan üldse pensionile, siis kas see võti vms töötab ka järgmisel arvutil.
Mille alusel see enda eesmärgi pärast kasutamist kontrollib ning milega peaks arvestama et mitte ilma jääda kasutusõigusest arvutil/arvutitel?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
13.02.2012 23:33:45
|
|
|
Üks algaja täpselt sellist asja mulle MSNis ajab ja kuna ise office ei kasuta siis ei tea ka aidata... |
Ja mis eesmargil ta kasutab seda voi mida soovitakse sellega saavutada?
Killerwave kirjutas: |
Küsimus et kuidas MS office 2010 Kodu/Õpilane lahendus 3 -le arvutile aktiveerimise mõttes funktsioneerib.
Kui ma soovin panna seda 3le arvutile ning näiteks vahetan ühel neist emaplaati või saadan üldse pensionile, siis kas see võti vms töötab ka järgmisel arvutil.
Mille alusel see enda eesmärgi pärast kasutamist kontrollib ning milega peaks arvestama et mitte ilma jääda kasutusõigusest arvutil/arvutitel? |
Mis votit sa kasutad? Soovitaks Microsofti support telefonile helistada, vaga padevad on vastama. Karta pole midagi
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
13.02.2012 23:54:54
|
|
|
Andium kirjutas: |
Ja mis eesmargil ta kasutab seda voi mida soovitakse sellega saavutada?
Mille alusel see enda eesmärgi pärast kasutamist kontrollib ning milega peaks arvestama et mitte ilma jääda kasutusõigusest arvutil/arvutitel? |
Mis votit sa kasutad? Soovitaks Microsofti support telefonile helistada, vaga padevad on vastama. Karta pole midagi |
Plaan alles soetada uus MS
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
13.02.2012 23:57:30
|
|
|
Kui kolm aktiveerimist ühe võtmega saavad täis, tuleb edaspidi helistada Microsofti Supporti, et telefoni teel Ofiice'it aktiveerida.
Siin on veidi täpsemalt Office 2010 erinevatest litsentsidest ja tingimustest pajatatud. Puust ja punaseks kah veel
http://www.techsupportforum.com/forums/f57/ms-office-2010-versions-pricing-and-licensing-options-461772.html
viimati muutis Betamax 13.02.2012 23:59:18, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
13.02.2012 23:58:59
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Kui kolm aktiveerimist ühe võtmega saavad täis, tuleb edaspidi helistada Microsofti Supporti, et telefoni teel Ofiice'it aktiveerida. |
Aga kuidas ta neid aktiveerimisi loeb, iga installi pealt või emaplaadi jä'rgi või kuidas? Ja 3arvuti lahenduse puhul on ainult 1 key?
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
14.02.2012 00:01:43
|
|
|
Kui kolm aktiveerimist ühe võtmega saavad täis, tuleb edaspidi helistada Microsofti Supporti, et telefoni teel Ofiice'it aktiveerida. |
Aga kuidas ta neid aktiveerimisi loeb, iga installi pealt või emaplaadi jä'rgi või kuidas? Ja 3arvuti lahenduse puhul on ainult 1 key? |
Mõlemat. Üks võti kolmele arvutile. Siiani pole aru saanud, aga kahtlustan, et võtab emaplaadi järgi. Mälude, ventilaatori ja WiFi-kaardi vahetamine lapakatel uut aktiveerimisvajadust ei tekitanud.
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
14.02.2012 00:25:18
|
|
|
Aga kuidas ta neid aktiveerimisi loeb, iga installi pealt või emaplaadi jä'rgi või kuidas? Ja 3arvuti lahenduse puhul on ainult 1 key? |
Mõlemat. Üks võti kolmele arvutile. Siiani pole aru saanud, aga kahtlustan, et võtab emaplaadi järgi. Mälude, ventilaatori ja WiFi-kaardi vahetamine lapakatel uut aktiveerimisvajadust ei tekitanud. |
Siiamaani enamus säärase klassi tarkvarasid võtabki emaplaadi pealt, ega ventika vahetamine jah miskit ei muuda
Ma eeldan et edasimüüjad peaks ka suutma anda piisavat pädeva vastuse selle kohapealt, kinnitamaks siin kirjeldatuid väiteid.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
14.02.2012 00:29:22
|
|
|
Helista parem otse Microsofti Suppordi telefonile - nad suudavad kõige adekvaatsema vastuse anda selles osas. Viimasel korral tahtis üks edasimüüja mulle FPP asemel OEMi müüa ja väitis, et OEMi litsentsi saab liigutada ühelt arvutilt teisele. Õnneks äratas liiga madal hind kahtlust (hinnavahe FPP versiooniga oli üle 100 eurot) ja uurisin täpsemalt, millega tegu.
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
04.09.2012 21:28:07
|
|
|
kirjutan ka siis siia sellise asja mida ei suuda kuidagi välja mõelda, netis tuhninud küll a miskit tarka pole sealt leidnud.
probleem nimelt selline, et on pikk fail mille sisuks
(fail wordis)
1.
00:00:41:12
00:00:44:01
2.
00:00:44:08
00:00:46:20
3.
00:00:47:11
00:00:49:19
jne jne
oleks vaja aga sellist faili mis sisaldaks
1.
00:00:41.12
00:00:44.01
2.
00:00:44.08
00:00:46.20
3.
00:00:47.11
00:00:49.19
kuidas saaks talle selgeks teha, et ta asendaks real viimase kooloni punktiga?
käsitsi on jube tüütu seda teha, peaks ju ometi seda kuidagi lihtsamini ka saama...
on kellelgi mingeid häid ideid äkki?
|
|
Kommentaarid: 161 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
23.11.2012 17:28:43
|
|
|
Küsimus Outlook 2010 kohta.
Nimelt kas kuidagi on võimalik automatiseerida sellist asja:
1) Copy/salvesta 3 kuud vana kiri kõvakettale.
2) Kui on tulnud yyy@yy siis copy/salvesta kausta YY , kui on tulnud xxx@xx siis salvesta XX kausta.
2.1) Kui sama nimega fail eksisteerib lisa _kuupäev+kell
3) Kui copymine/salvestamine oli edukas, kustuta sõnum.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
jkddp
HV veteran

|
20.02.2014 21:58:21
|
|
|
üks küss. kas office 2010 suutis pdf-faile avada ja oli võimalik juurde kirjutada teksti?
_________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida  |
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
20.02.2014 23:08:03
|
|
|
Eip.
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
jkddp
HV veteran

|
21.02.2014 13:04:16
|
|
|
milline ms office siis? keegi mulle just näitas seda!
_________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida  |
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rauno.K
HV vaatleja
|
21.02.2014 14:01:47
|
|
|
Office 2013 saab muide .pdf-ide avamise-muutmisega isegi üllatavalt hästi hakkama (eeldusel, et .pdf ei sisalda skannitud dokumenti).
Varasemad versioonid (al 2007) võivad aga toime tulla .pdf-de muutmisega, mis on salvestatud PDF/A (http://en.wikipedia.org/?title=PDF/A) standardit kasutades. „Võivad“, kuna endal 2007 ja 2010'ga kogemus puudub; kuna aga OpenOffice/LibreOffice saavad PDF/A muutmisega kenasti hakkama, siis eelduslikult ka Office 2007, 2010.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
21.02.2014 14:28:05
|
|
|
jkddp kirjutas: |
milline ms office siis? keegi mulle just näitas seda! |
LibreOffice. Proovirud.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |