praegune kellaaeg 19.06.2025 11:25:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kenkauksi
HV veteran
|
12.02.2012 04:19:42
Küsimus rami teemal |
|
|
Küsimus on selline et, kui näiteks inteli prosadel näiteks näitab kasvõi i7-2600k lehel memory types all 1066/1333mhz, kas siis on üldse mõtet 1333mhz+ kiirusel mälu üldse osta kui ei kavatse üle kiirendada süsteemi?
Ma saan aru et amd prosedel näiteks oleks midagi 1866mhz ramiga midagi peale hakata stocki juures või saan ma millegist väga valesti aru?
EDIT: Leidsin et uues sb-e prosed suudavad kasutada 1600mhz mälusid. Kas tõesti 1866+mhz mälud on lihtsalt overclockijatele?
Või siis näiteks timingud , saan aru et mida rohkem mhz seda halvemad timingud, või et paremaid raskem saada. Kas asi ära ei nulli ennast mingil ajal?
|
|
Kommentaarid: 178 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
158 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
12.02.2012 04:57:08
|
|
|
Tegelt vaata emaplaadi järgi on mälude kasutus. Vastavalt kiibile on ka mälud. Jah osad mälud mõeldud ainult teatud kiibistikudele.
Näiteks nii: Compatibility: Intel X79
On kiiremaid mälusi kui 1600 mhz Üle 2000mhz -i ning kui ülekiirendamisega tegelema hakata siis ka kiirendad koos prosega mälusi.
Paremad maksavad lohkem. Kindlasti nullib aga seda ennem rahakotipeal
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
6 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.02.2012 10:46:15
|
|
|
Ma ei oska vanemate Inteli ja uuemate AMD omade kohta öelda aga Sandy Bridge peal saab vähemalt mälu sättida sõltumatuks prose kiirusest. Seega osta 1600Mhz mis on igati piisav ja ära muretse suuremate kiiruste pärast
Mahtu võiks olla 8GB kokku tulevikule mõeldes. 4GB võib hakata väheks jääma. Peaks siis olema 2x4GB pulgad. Kohalikes arvutipoodides nt G.Skill Ripjaws X ja Corsair Vengeance head valikud
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|