Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Andium
HV veteran
|
11.02.2012 15:32:43
|
|
|
dud66 kirjutas: |
Andium kirjutas: |
Kui on taitsa uus ja vigane, siis peavad nad valja vahetama arvuti voi raha tagasi. Kui moni vaiksem asi siis voivad osa vahetada. Naiteks kui toide on vigane,
See on mingi nende poolne looming, juu siis nad soetasid arvutid kusgailt x kohast, kus pole tehase poolset garantiid. |
Kust kohast sa sellist jama võtad?  |
Endal on koguaeg nii olnud.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
11.02.2012 19:46:03
|
|
|
Kui on taitsa uus ja vigane, siis peavad nad valja vahetama arvuti voi raha tagasi. Kui moni vaiksem asi siis voivad osa vahetada. Naiteks kui toide on vigane,
See on mingi nende poolne looming, juu siis nad soetasid arvutid kusgailt x kohast, kus pole tehase poolset garantiid. |
Endal on koguaeg nii olnud. |
Aga on ehk allikas tarbiakaitselehelt või riigiteatajast?
_________________ tihti nähakse pindu teise silmades, samas ei panda tähele, kui palk enda omas... |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
1 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
dud66
HV veteran

|
11.02.2012 21:07:10
|
|
|
Endal on koguaeg nii olnud. |
Paraku on see vaid müügikoha õigus tulla vastu, kuna sellekohast kohustust vastavalt kehtivale seadusandlusele pole, samuti ei kehti see ka Internetipoest ostes, kuna tagastusõiguse eelduseks on siiski seadme korrasolu.
Asi kohe uus ja vigane - Ega müüja ei tea, kas sa kukutasid läpaka kohe maha, pidasid CD-rommi kohvihoidjaks või tõesti ongi tegu praagiga ja sellepärast saadetakse su uus ja kena läpakas remondivendade vaatamiseks ja tihti tehakse see ka seal kohe korda, kuna see on paratamatult tihti odavaim variant müügikohale ja seadusest tulenevalt on ka selline õigus
_________________ Kommenteerige kasutajaid, siis teavad teised ka mida oodata! |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
OverBoost33
HV vaatleja

|
11.02.2012 22:03:36
|
|
|
DesertFox.
Nali naljaks ,oma tellise ja rattaga aga mina rääkisin konkreetselt asjast, tellisin videokaardi tõesti üle 6 a tagasi, ettemaksu ei küsitud aga tellimine 3-4 päeva ja 2 nädala jooksul mil küsimas käisin öeldi sama varsti tuleb võtame teiega ühendust.
Klappide kohta sama teema võtame ühendust kui korras.
Nii et negatiivne kogemus minu poolt, sinna pole asja ka old samapalju aastaid.[/b]
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
ToivoLep
Kreisi kasutaja
|
11.02.2012 22:15:59
|
|
|
Sellepärast mina isiklikult väldingi niipalju kui võimalik selliseid kaupluseid kus kliente idiootideks peetakse kelle ainus kohustus on € poetada millest 300% on kasum. Taas rõhutan, et kuidas saab olla võimalik saada 100% paremalt tuge müüjalt kes asub tuhandeid kilomeetreid eemal ja siin maarjamaal klient lihtsalt mynni saadetakse. Ma lihtsalt lähen pühaviha täis kui lausa mõtlen sellele jamale Ei, ma ei osta patareisid ega mälupulka ka enem meie elektroonika kaubitsejatelt
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
OverBoost33
HV vaatleja

|
11.02.2012 23:23:16
|
|
|
KLICKI vennad teavad sama palju kui minu 8a tütar ja tema teab rohkem.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
RaleStinre
külaline
|
11.02.2012 23:52:35
|
|
|
OverBoost33, nõustun sinuga vähemalt Võru Klicki esinduse kohta.
Näide 1: Lähed küsima 4GB DDR3 ram- i. Müüja vaatab lolli näoga otsa, juhatab mind mingi leti juurde kus paar klotsi ddr2 ram- i ja jääb nõutult otsa vaatama: "Me varuosadega põhiliselt ei tegelegi."
Näide 2: Lähen vaatan uut läpakat, näen, et kõvaketta kiirust märgitud ei ole ja siis küsin kas ketta kiiruseks 5400 või 7200 ? Müüjad vaatavad nõutult otsa ja hakkavad kusagilt googlist infi välja kookima- müügis ainult 15 erinevat sülearvutit ja ei tea müüdava kauba kõige elementaarsemaid andmeid?
Näide 3: "Kas termopastat on teil?" -"Hetkel ei ole.", "Millal tuleb?" - "Ei tea.", "Missugused pastad on teil müügil olnud?" (kuna otsisin Võrust just Arctic MX3/4 pastat) Jälle see nõutult otsa vaatav pilk.
Eks tegelikult kõik need Klick- id, Elionid- olegi mõeldud rohkem sellejaoks, et lihtrahvale "odavaid juuste" pähe määrida hirmkalli hinna eest ja eks tööle võetakse sinna rohkem välimuse ja suhtlemisoskuse pärast mitte arvutialaste teadmiste pärast. (viimane lause osa käib ainult Klick- i kohta, mitte Elioni)
|
|
tagasi üles |
|
 |
ToivoLep
Kreisi kasutaja
|
12.02.2012 11:24:25
|
|
|
Kurimas, Klicki küll väimuse/suhtlemise pärast ei võeta - vähemalt Tallinnas. Ainus võimalus saab olla, et võetakse jube madala palgaga inimesi tööle.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
12.02.2012 11:56:48
|
|
|
ToivoLep kirjutas: |
Kurimas, Klicki küll väimuse/suhtlemise pärast ei võeta - vähemalt Tallinnas. Ainus võimalus saab olla, et võetakse jube madala palgaga inimesi tööle. |
Kui madal see palk siis on, et keegi eriti midagi teha ei taha?
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
12.02.2012 18:43:21
|
|
|
DesertFox kirjutas: |
Aga on ehk allikas tarbiakaitselehelt või riigiteatajast? |
Ei ole vajadust kunagi olnud tarbiakaitselehelt voi tiigiteatajast otsida neid.
On alati lihtsalt nendega raakimisest ning koik on ara lahendatud. Monikord olen pidanud viitama voi teavitama neile
tootja poolsetest tingimustest. Naiteks Dell toodete puhul on tavaliselt minul rahvusvaheline garantii ja Dell Monitoril oli
3 surnud pikslit. Naitasin firmale Dell garantii tingimusi ja vahetati kohe monitor valja.
Paraku on see vaid müügikoha õigus tulla vastu, kuna sellekohast kohustust vastavalt kehtivale seadusandlusele pole, samuti ei kehti see ka Internetipoest ostes, kuna tagastusõiguse eelduseks on siiski seadme korrasolu.
Asi kohe uus ja vigane - Ega müüja ei tea, kas sa kukutasid läpaka kohe maha, pidasid CD-rommi kohvihoidjaks või tõesti ongi tegu praagiga ja sellepärast saadetakse su uus ja kena läpakas remondivendade vaatamiseks ja tihti tehakse see ka seal kohe korda, kuna see on paratamatult tihti odavaim variant müügikohale ja seadusest tulenevalt on ka selline õigus |
ei ole nii. firma peab teostama ekspertiisi ja valja selgitama, mis tootel viga on. Kas tegemist on tehase praagi voi inimese poolt tehtud vargiga.
Kui lahed vihaselt karjuma siis koik saadavad sinu kohe pikalt. Olen nainud neid vihaseid kliente igalpool, kes tormavad sisse ja kukuvad karjuma. Kui viisakalt lahed raakima saab alati koik tehtud, ja monikord naen, et inimene pole padev siis kusin kohe kaupluse juhatajat.
Minul endal praegu meelde kull ei tule uhtegi negatiivset varki. Sai soetatud asuse eee arvuti Tigmast ning vahetati valja. acer arvutil oli klaveril midagi viga, vahetati klaver valja.
muidugi porandaalt kauplustest valdin ostmist.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad.
viimati muutis Andium 12.02.2012 18:47:12, muudetud 1 kord |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
12.02.2012 18:43:30
|
|
|
Aga on ehk allikas tarbiakaitselehelt või riigiteatajast? |
Ei ole vajadust kunagi olnud tarbiakaitselehelt voi tiigiteatajast otsida neid.
On alati lihtsalt nendega raakimisest ning koik on ara lahendatud. Monikord olen pidanud viitama voi teavitama neile
tootja poolsetest tingimustest. Naiteks Dell toodete puhul on tavaliselt minul rahvusvaheline garantii ja Dell Monitoril oli
3 surnud pikslit. Naitasin firmale Dell garantii tingimusi ja vahetati kohe monitor valja. |
Ma pean silmas seda, et juriidiline õigus tagataskus on alati rohkem abiks kui kõva hääl või miljon võiksi ja peaksi. On asju lihtsalt, mis polegi kõigi jaoks õiglane ja see ongi erinevate seadustega reguleeritud.
_________________ tihti nähakse pindu teise silmades, samas ei panda tähele, kui palk enda omas... |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
12.02.2012 18:49:25
|
|
|
Ma pean silmas seda, et juriidiline õigus tagataskus on alati rohkem abiks kui kõva hääl või miljon võiksi ja peaksi. On asju lihtsalt, mis polegi kõigi jaoks õiglane ja see ongi erinevate seadustega reguleeritud. |
taitsa nous. aga paljud tootajad ei jaga nendest juriidilistest oigustest ka midagi ja vastavad ei. Seega tuleb leida padevam inimene kellega raakida.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
GTR
HV veteran

|
15.02.2012 02:02:42
|
|
|
Spoiler 
Sattusin siis sellise pildi otsa, huvitav...
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
15.02.2012 12:12:14
|
|
|
RaleStinre kirjutas: |
Näide 2: Lähen vaatan uut läpakat, näen, et kõvaketta kiirust märgitud ei ole ja siis küsin kas ketta kiiruseks 5400 või 7200 ? Müüjad vaatavad nõutult otsa ja hakkavad kusagilt googlist infi välja kookima- müügis ainult 15 erinevat sülearvutit ja ei tea müüdava kauba kõige elementaarsemaid andmeid? |
Läpakatel on erinevad konfiguratsioonid. Ei arva, et müüja peaks peast teadma mis ketas konkreetsel mudelil täpselt sees on. Ning kui müüja vastab sulle 7200 rpm, ning tegelikult on midagi muud, siis on jälle, et kas on raske tootja lehelt järgi vaadata enne kliendile vastamist.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
TREMAN
HV kasutaja
|
15.02.2012 12:19:58
|
|
|
Üldiselt on enamus poodides nii: kui on 5400, siis pole kiirust kirjas. Kui 7200, siis üldjuhul on see ka kirjas.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
dud66
HV veteran

|
15.02.2012 19:28:11
|
|
|
Andium, Loe korra uuesti läbi, mis ma kirjutasin...
"Kui on taitsa uus ja vigane, siis peavad nad valja vahetama arvuti voi raha tagasi" - no ei pea
_________________ Kommenteerige kasutajaid, siis teavad teised ka mida oodata! |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
15.02.2012 21:31:24
|
|
|
TREMAN kirjutas: |
Üldiselt on enamus poodides nii: kui on 5400, siis pole kiirust kirjas. Kui 7200, siis üldjuhul on see ka kirjas. |
7200 on enamasti just äriklassi ja performance klassi masinatel. Kuigi alati on ka erandeid.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
22.02.2012 20:53:26
|
|
|
Eedeni Klicki vene aktsendiga müüja väärib preemiat, kiire ja konkreetne soovitus pärast lühikest vestlust. Suur pluss ka see, et ei olnud Euronicsi tunnet, kus lihtsalt kohe kargavad selga kui ole vähegi kallima toote juures
Tore, et on häid müüjaid leitud
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewil-apple
HV kasutaja

|
23.02.2012 00:34:24
|
|
|
Magic kirjutas: |
Eedeni Klicki vene aktsendiga müüja väärib preemiat, kiire ja konkreetne soovitus pärast lühikest vestlust. Suur pluss ka see, et ei olnud Euronicsi tunnet, kus lihtsalt kohe kargavad selga kui ole vähegi kallima toote juures
Tore, et on häid müüjaid leitud  |
Olen selle isikuga ise koos töötanud. Tegu on tõesti väga hea töötajaga. Saab täpselt aru, mida soovitakse ja on väga-väga abivalmis ja vastutulelik.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
zumin
HV kasutaja
|
26.02.2012 21:59:51
|
|
|
tõsine (ex)kartulisalongi pluss - hea suruõhk nomenklatuuris
miinus - peale selle ei ole nagu midagi osta
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
trioxide15
HV vaatleja
|
09.03.2012 15:36:28
|
|
|
Suur mure Klickiga.
Ostsin seal Delli läpaka. Noh, tuli välja et kohe uuena oli asi vigane, aga kuna ma olin välismaal, siis ei saanud arvutit kohe tagasi viia (14p. tagastusõigus). Nüüd siis viisin arvuti remonti, 3 nädalat olin ilma läpakata (küsisin asendusarvutit ja konkreetselt naerdi välja mind-nemad sellist asja ei paku!!!), sain oma "uhiuue parandatud" arvuti kätte, rõõmsalt koju ja kasutama. Nüüd nädalaga selgeks saanud, et arvutil on täpselt samad vead nagu enne.USKUMATU lihtsalt. Nende sõnul vahetati emaplaat ja touchpad, tõsiselt lootsin et töötab arvuti, kuna nüüd jälle välismaale minek ja ilma arvutita ei saa.
Kuidas käituda?
Poodi tagasi minema ja kuukese jälle ilma läpparita istuma?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramm
Kreisi kasutaja

|
09.03.2012 15:38:45
|
|
|
trioxide15 kirjutas: |
Poodi tagasi minema ja kuukese jälle ilma läpparita istuma? |
Täpselt nii.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
09.03.2012 15:54:29
|
|
|
Suur mure Klickiga.
Ostsin seal Delli läpaka. Noh, tuli välja et kohe uuena oli asi vigane, aga kuna ma olin välismaal, siis ei saanud arvutit kohe tagasi viia (14p. tagastusõigus). Nüüd siis viisin arvuti remonti, 3 nädalat olin ilma läpakata (küsisin asendusarvutit ja konkreetselt naerdi välja mind-nemad sellist asja ei paku!!!), sain oma "uhiuue parandatud" arvuti kätte, rõõmsalt koju ja kasutama. Nüüd nädalaga selgeks saanud, et arvutil on täpselt samad vead nagu enne.USKUMATU lihtsalt. Nende sõnul vahetati emaplaat ja touchpad, tõsiselt lootsin et töötab arvuti, kuna nüüd jälle välismaale minek ja ilma arvutita ei saa.
Kuidas käituda?
Kust on hakatud võtma kohapeal ostmise sutes 14p tagastuse pläma? Garantiisse! Ja kui seal korda ei suudeta teha, siis ümbervahetus või raha tagasi. Kuna Delli garantii on pikk, siis otsusta ise, kas saad sellisel kujul väljamaal temaga hakkama. Kuna arusaamine, et viga alles, võttis terve nädala, siis vist on viga väike või lausa oskamatust kasutamisest tingitud....
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
trioxide15
HV vaatleja
|
09.03.2012 15:57:47
|
|
|
ostsin netipoest-sellest ka see 14 päeva.
No nagu näha, siis ei suudetud korda teha- võib peab seda protsessi veel mitu korda kordama?
Sama viga esines nädala jooksul alles nüüd esimest korda.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
09.03.2012 16:26:18
|
|
|
Ramm kirjutas: |
Täpselt nii. |
tegelikult peaks olema nii, et teistkordselt sama veaga peaks saama, kas uue arvuti või isegi tagastada - loe seadusest kuidas see täpselt oli, kui tead oma õigusi oskad paremini küsida.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|