Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Samsung Wave S8500 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 28, 29, 30  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Napsi
HV kasutaja
Napsi

sõnum 07.02.2012 21:04:55 vasta tsitaadiga

MartinV kirjutas:
Eheh, mul on bada 1.2, mingi moditud versioon. Ma olen vist magama jäänud? Kas ma pean omama bada 2.0i, et neid appe tõmmata? Arvuti mul kiesega koostööd ei tee...Avab ja tuleb must kast, midagi muud ei toimu, sellele lahendust ka?

Pead jah bada 2 omama.
Kui kies ei tööta siis maha ja kõige uuem peale.
Ilma selleta ei saa sa ka Multiga telefoni kallale minna sest see tahab kindlasti et kies tunnistab telefoni ära.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tsihh
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.02.2012 18:23:32 vasta tsitaadiga

Kuskohast Bada 2 all kaamera piltide ja videote salvestuskohta muuta saab?
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 08.02.2012 18:32:01 vasta tsitaadiga

tsihh kirjutas:

mis mõttes? tahad mingit kindlat kausta talle määrata või?

tsihh
HV veteran

sõnum 08.02.2012 19:06:04 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
tsihh kirjutas:

mis mõttes? tahad mingit kindlat kausta talle määrata või?

Ei, seda et ta salvestaks mälukaardile mitte telefoni

E: never mind, leidsin üles. Esialgu ei toiminud see kerimine seal settingute all
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 08.02.2012 19:46:37 vasta tsitaadiga

isegi esimese hooga vaatasin, et kolevähe settinguid icon_razz.gif

muidu sain sellest ka aru miks algolekus nagu natukse tõkkas - bada 1.2-le treitud widgetid. koristasin need ära ja kõik jookseb nigu kulda.

aks
HV veteran
aks

sõnum 08.02.2012 23:56:59 vasta tsitaadiga

Napsi Kas seda oled proovinud peale panna? Kas töötab korralikult?
http://www.badapps.ru/3657-proshivki-s8500xxla1-rusificirovannaya-oficialnaya-evropeyskaya-bada-201.html
Kommentaarid: 128 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
Napsi
HV kasutaja
Napsi

sõnum 09.02.2012 10:28:47 vasta tsitaadiga

aks kirjutas:
Napsi Kas seda oled proovinud peale panna? Kas töötab korralikult?
http://www.badapps.ru/3657-proshivki-s8500xxla1-rusificirovannaya-oficialnaya-evropeyskaya-bada-201.html

See oli vahepeal peal enne kui balti oma peale tuli kuna seal oli eestikeel peal.
Ma vist isegi andsin sellele siin linki. Hetkel peal mingi ümber tehtud ingliskeelne kuna läks vaja polaris officit
tagasi üles
rolfvector
HV kasutaja

sõnum 09.02.2012 11:40:49 vasta tsitaadiga

Sain ka ilusti eesti bada peale multiloaderiga:)

Küsimus ka et bada 2.0 is saad lisada ekraane aga maha enam võtta ei oska.. (loodan et keegi sai aru icon_biggrin.gif ) kuidas neid vähemaks võtta?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 09.02.2012 12:03:50 vasta tsitaadiga

tahaks isegi teada. netis räägitakse pinch-zoomimisest aga omast arust kõik kohad läbi zoomitud ja kuskilt targemaks saanud pole icon_confused.gif
tsihh
HV veteran

sõnum 09.02.2012 12:34:37 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
tahaks isegi teada. netis räägitakse pinch-zoomimisest aga omast arust kõik kohad läbi zoomitud ja kuskilt targemaks saanud pole icon_confused.gif

Ma ka otsisin seda ja juhuslikult just avastasin. Seda pinch-to-zoomi teed suvalisel homescreenil aga enne ei tohi homescreeni edit mode'i panna
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 09.02.2012 13:28:12 vasta tsitaadiga

oligi nii, tänud.
mul korra tel pani pange ja peale restarti tekkis statusbarile täheke millel küsimärk peal, keegi teab mis see tähendada võiks?

Spoiler Spoiler Spoiler

Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 09.02.2012 13:33:56 vasta tsitaadiga

This is the icon that indicates you have missed some calendar event
wave s8500
HV vaatleja

sõnum 10.02.2012 10:59:02 vasta tsitaadiga

Tere.
Mure järgnev, et mulle pole siiani tulnud softi uuendust tahaks ka saada kasvõi prooviks peale 2.0 versiooni(Hetkel 1.2). Praegune versioon on : S8500XXKF3/S8500OXBJL1(NEE) ehk siis see on versioon Bada 1.2 mille uuendasin ametlikul KIES ´i kaudu. Tahaksin teha telefonist Eesti keelse telefoni kuna hetkel on inglise keelne. Kas oleks mõni inimene siin kes kirjutaks õpetuse täpselt samm sammu haaval kuidas flashida peale Bada 2.0 ning samas kirjutaks ka õpetuse kuidas telefon vajadusel hiljem alg seadetesse viia nii , et saaks taas hakata kasutama uuendusi KIES´i kaudu.
tagasi üles
Napsi
HV kasutaja
Napsi

sõnum 10.02.2012 11:38:04 vasta tsitaadiga

wave s8500 kirjutas:
Tere.
Mure järgnev, et mulle pole siiani tulnud softi uuendust tahaks ka saada kasvõi prooviks peale 2.0 versiooni(Hetkel 1.2). Praegune versioon on : S8500XXKF3/S8500OXBJL1(NEE) ehk siis see on versioon Bada 1.2 mille uuendasin ametlikul KIES ´i kaudu. Tahaksin teha telefonist Eesti keelse telefoni kuna hetkel on inglise keelne. Kas oleks mõni inimene siin kes kirjutaks õpetuse täpselt samm sammu haaval kuidas flashida peale Bada 2.0 ning samas kirjutaks ka õpetuse kuidas telefon vajadusel hiljem alg seadetesse viia nii , et saaks taas hakata kasutama uuendusi KIES´i kaudu.

"NEE" ei ole kindlasti Eesti oma sellepärast sa ei saagi ametlikult Bada 2.0 Eestis peale.
Pead paar sammu tegema ainult.
1. Alla tõmbama Bada 2.0 Balti riikide jaoks, eelnevalt oli link kust saab.
2. Tõmbama alla MultiLoader.
3. Kui sa ei ole kunagi varem telefoni flashinud siis otsi sõber kes oskab sest 1 vale liigutuse tõttu võid saada ilusa telliskivi endale.
tagasi üles
wave s8500
HV vaatleja

sõnum 10.02.2012 12:16:49 vasta tsitaadiga

Napsi kirjutas:
wave s8500 kirjutas:
Tere.

"NEE" ei ole kindlasti Eesti oma sellepärast sa ei saagi ametlikult Bada 2.0 Eestis peale.
Pead paar sammu tegema ainult.
1. Alla tõmbama Bada 2.0 Balti riikide jaoks, eelnevalt oli link kust saab.
2. Tõmbama alla MultiLoader.
3. Kui sa ei ole kunagi varem telefoni flashinud siis otsi sõber kes oskab sest 1 vale liigutuse tõttu võid saada ilusa telliskivi endale.

Just sellepärast polegi ma hetkel veel midagi näppinud kuna ei tea millist multiloaderit kasutada ja kuidas teha nii, et midagi pekki ei läheks kuigi tahaks väga juba proovida seda Bada 2.0 ja eesti keelt. Kahjuks pole kedagi kes teeks selle minu eest ise ära kuna asun Soomes.
tagasi üles
M@rten
HV kasutaja

sõnum 10.02.2012 12:29:17 vasta tsitaadiga

õpetus on siin:

Spoiler Spoiler Spoiler

Asi on ülimalt lihtne. Need failikesed ja nende arv võib vahel natuke varieeruda, kuid üldjoontes on asi sarnane.

Eestikeelse firmware link käis vist ka juba läbi, seega seda ei hakka andma.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
wave s8500
HV vaatleja

sõnum 10.02.2012 17:17:07 vasta tsitaadiga

M@rten kirjutas:
õpetus on siin:

Spoiler Spoiler Spoiler

Asi on ülimalt lihtne. Need failikesed ja nende arv võib vahel natuke varieeruda, kuid üldjoontes on asi sarnane.

Panin ametliku SEB´i multiloaderiga peale ja peab ütlema et suht harjumatu, kuid asjalik asi see bada 2.0
Kuid kui mingi hetk tahan siis kuidas telefon taas süütuks teha, et saaks ka KIES´i kaudu uuendama hakata?
tagasi üles
rolfvector
HV kasutaja

sõnum 10.02.2012 17:38:38 vasta tsitaadiga

wave s8500 kirjutas:
M@rten kirjutas:
õpetus on siin:

Spoiler Spoiler Spoiler

Panin ametliku SEB´i multiloaderiga peale ja peab ütlema et suht harjumatu, kuid asjalik asi see bada 2.0
Kuid kui mingi hetk tahan siis kuidas telefon taas süütuks teha, et saaks ka KIES´i kaudu uuendama hakata?

Nagu mina aru sain siis kui panid ametliku bada 2.0 balti oma ja muutsid pre-configuratsioonis (SEB-ks) siis saadki uuendada.
tagasi üles
Napsi
HV kasutaja
Napsi

sõnum 10.02.2012 18:35:35 vasta tsitaadiga

rolfvector kirjutas:
wave s8500 kirjutas:
M@rten kirjutas:
õpetus on siin:

Spoiler Spoiler Spoiler

Nagu mina aru sain siis kui panid ametliku bada 2.0 balti oma ja muutsid pre-configuratsioonis (SEB-ks) siis saadki uuendada.

Kui pani ametliku SEB-i siis ei pea pre-configuratsiooni tegema sest see on niiguni balti riikide jaoks ja järgmine uuendus tuleb automaatselt peale.
Noh alati võib üle kontrollida.
tagasi üles
rolfvector
HV kasutaja

sõnum 11.02.2012 01:48:46 vasta tsitaadiga

Napsi kirjutas:
rolfvector kirjutas:
wave s8500 kirjutas:
M@rten kirjutas:
õpetus on siin:

Spoiler Spoiler Spoiler

Kui pani ametliku SEB-i siis ei pea pre-configuratsiooni tegema sest see on niiguni balti riikide jaoks ja järgmine uuendus tuleb automaatselt peale.
Noh alati võib üle kontrollida.

Niisama mainin et ma pidin muutma SEB-ks

Ja veel et kõik on seal lehel kus firmware tõmmata saab, olemas..
soovitan S8500 Flash Guide.pdf ka tõmmata (ja kui juba flashimiseks läheb siis peab FOTA ka valima/updateima - Flashguide-is seda kirjas ei olnud).
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 11.02.2012 11:56:39 vasta tsitaadiga

olen ma ainus kellele tundub, et B2.0 on üsnagi puugine? küll ei suuda B1.0 või B1.2-le treitud appe normaalselt jooksutada, kaotab lambist WiFi-võime, status-bari alla kerimine hakib jne?
1.2-ga oli telefon kuid restartimata. 2.0-ga olen pidanud poole nädala jooksul rohkem (sund)restartima kui 1.2-ga kokku icon_rolleyes.gif

wave s8500
HV vaatleja

sõnum 11.02.2012 12:20:15 vasta tsitaadiga

Tervist taas!

Lasin Bada 2.0 ametliku baltikumi versiooni flashides peale ja peale seda panin pre-configuratsiooni SEB-ks siis kuidas saaksin nüüd tagasi minna vana Bada 1.2 Balti versiooni peale? Kas peab taas Flashima? Asi lihtsalt selles, et see 2.0 variant on väga tahumatu st. ei lase muuta seda isiklikult endale kõige meelepärasemaks samas 1.2 seda võimaldas. See Bada 2.0 on üldse kuidagi liialt keerukaks tehtud minu arust ja lisatud on asju mida tegelt vaja ei olekski samas on selle tulemusena ära kaotatud vajalikud asjad. Kuidas teile see 2.0 versioon meeldib?

Milline oli viimane ametlik 1.2 versioon kus oli eesti keel sees? Tahaksin endale selle peale tagasi lasta, sest 2.0 on ikka suht jube aku röövija. Vanema versiooniga pidas aku vastu igapäevases kasutuses 2 nädalat nüüd suudan juba päevaga tühjaks lüpsta :S

viimati muutis wave s8500 11.02.2012 18:01:23, muudetud 1 kord
tagasi üles
tsihh
HV veteran

sõnum 11.02.2012 15:29:50 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
olen ma ainus kellele tundub, et B2.0 on üsnagi puugine? küll ei suuda B1.0 või B1.2-le treitud appe normaalselt jooksutada, kaotab lambist WiFi-võime, status-bari alla kerimine hakib jne?
1.2-ga oli telefon kuid restartimata. 2.0-ga olen pidanud poole nädala jooksul rohkem (sund)restartima kui 1.2-ga kokku icon_rolleyes.gif

Vanemad appid jooksevad minu arust aeglasemalt, muud häda pole tähele pannud. Wifit eriti tihti ei kasuta (olen laisk ja istun 3G otsas) aga nii palju kui olen kasutanud, siis ei ole kordagi ära kukkunud.

Ainus millega ma rahul pole on aku kestvus, varem sai ikka 3 päeva ilusti hakkama, nüüd vaata kas veab teise päeva lõpuni või ei
tagasi üles
andre55
HV vaatleja

sõnum 11.02.2012 16:26:14 vasta tsitaadiga

Selline mure, et lükkasin oma wave 2 arvutile külge, avasin kiesi, ütles et uus trakvara ehk siis bada 2.0, panin siis asja uuendama, tõmbas tarkvara kuhugi arvutisse ja siis läks uue tarkvara laadimise teade kinni kui teatas et asi 100%. Edasi rohkem miskit ei toimunud. Kui nüüd uuesti ühendan siis ei paku ka nagu uut tarkvara, oskab keegi aidata?
tagasi üles
tsihh
HV veteran

sõnum 11.02.2012 18:32:58 vasta tsitaadiga

Kuskohast saab seadistada sõnumite salvestuskohta? Mul hetkel salvestatakse sim'ile aga ei leia kohta kuskohast seda muuta
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Samsung Wave S8500 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 28, 29, 30  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.