Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Cemtey
HV kasutaja

|
10.02.2012 20:18:45
|
|
|
.. kustutatud ..
viimati muutis Cemtey 04.05.2014 16:41:55, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
10.02.2012 21:19:51
|
|
|
Sealt küll pole mõtet rentida. Suht sama teema nagu hostweb
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cemtey
HV kasutaja

|
10.02.2012 22:14:00
|
|
|
.. kustutatud ..
viimati muutis Cemtey 04.05.2014 16:41:17, muudetud 2 korda |
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
10.02.2012 22:45:02
|
|
|
ega cemty'l ka head mainet pole.
Alles liikusid kuuldused, et nad oma mänguserveritel mingit fakeping lahendust kasutasid, et näitajaid paremaks valetada.
Ju siis oskavad ka muus osas sahmerdada.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cemtey
HV kasutaja

|
10.02.2012 23:26:37
|
|
|
.. kustutatud ..
viimati muutis Cemtey 04.05.2014 16:40:59, muudetud 2 korda |
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
10.02.2012 23:45:26
|
|
|
Kineskoop kirjutas: |
ufo56 kirjutas: |
Sealt küll pole mõtet rentida. Suht sama teema nagu hostweb |
kuule alienservers, siin võiks siiski erapooletute arvamused olla mitte konkurentide mahategemise teema
ära avalda arvamust asjadele mida sa proovinud ei ole. |
sa ei ole mulle konkurent isegi kaugelt.
Ei tee kedagi maha vaid antud teema on soovitamise teema.
Pealegi kui sa oled kasutaja Cemty siis topeltkasutajad on siin foorumis keelatud
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
15.02.2012 17:24:26
|
|
|
Minul on tuua hoiatus: 1and1.com eest.
Neil on domeenide registreerimiseks soodsad hinnad, näiteks 0,99$ aga arve saabub täie hinna peale ehk 9,99$. See tundub olema nende järjekindel poliitika, sest mul on seal 3 kontot ja kõigile on esitatud soodushinnata arveid. Tavaliselt ongi nii, et 0,99 asemel küsitakse 9,99 või 4,99 asemel 9,99. Õnneks olen hoidnud maksmise kontodel piirangut ja üleliigset raha pole nad saanud aga see muutub juba kurnavaks kui pead umbes 8 kirja saatma, et järjekordselt üritate mind petta 10 kordse hinnaga.
Samuti on nende klienditeenindus lihtsalt rõve, mingi enda aretatud halduspaneel.
Ilmselt tekib küsimus, et miks ma sealt ära pole tulnud? Nad üritavad kliente petta aga mina olen neilt need soodsad hinnad siiani kätte saanud ja ühe aasta võib ju seal ka olla.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
16.02.2012 00:06:31
|
|
|
montez kirjutas: |
Minul on tuua hoiatus: 1and1.com eest.
Neil on domeenide registreerimiseks soodsad hinnad, näiteks 0,99$ aga arve saabub täie hinna peale ehk 9,99$. See tundub olema nende järjekindel poliitika, sest mul on seal 3 kontot ja kõigile on esitatud soodushinnata arveid. Tavaliselt ongi nii, et 0,99 asemel küsitakse 9,99 või 4,99 asemel 9,99. Õnneks olen hoidnud maksmise kontodel piirangut ja üleliigset raha pole nad saanud aga see muutub juba kurnavaks kui pead umbes 8 kirja saatma, et järjekordselt üritate mind petta 10 kordse hinnaga.
Samuti on nende klienditeenindus lihtsalt rõve, mingi enda aretatud halduspaneel.
Ilmselt tekib küsimus, et miks ma sealt ära pole tulnud? Nad üritavad kliente petta aga mina olen neilt need soodsad hinnad siiani kätte saanud ja ühe aasta võib ju seal ka olla. |
Verisign võtab peale hinnatõusu .com domeeni eest $7.85. See tähendab, et alla selle ei ole ausat hinda mitte kellelgi üldse võimalik pakkuda, muidu makstaks sulle peale. Kui sul lihtsalt arvele tuleb 9-dollariline kulu (mis on tegelikult norm. hind) võid tänada oma õnne. Turul on ka selliseid tegijaid, kellel domeeni aastaks registreerimine maksab küll hetkel 1-2 dollarit, aga kui aasta pärast pikendama lähed, tuleb juba näiteks 50 dollari võrra kukrut kergendada. Seepärast tasuks ikkagi registreerida mõistlike tegijate juures: Namecheap (veidi kallim) ja internetbs.net (minu teada odavaim, eriti arvestades veel tasuta private whoisiga, mille pikendamise eest Namecheap juba raha tahab).
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
16.02.2012 15:02:05
|
|
|
Seda ma pean vastuvõetavaks, et esimene aasta on soodus või ülekanne on odavam kui teisest aastast edasi pikendamine. Minu hoiatus ja kriitika oli ikkagi selle kohta, et hinnakirja järgne erihind (special price) kipub neil arve koostamise ajaks ära ununema. See on tegelikult petmine kui kliendile näidatakse ühte hinda ja pärast küsitakse 10 korda kõrgemat ja ähvardatakse, et 14 päeva pärast paneme maksmata jätmisel kontole piirangud.
Muidugi olen mõelnud, et järgmiseks perioodiks viin domeenid mujale üle. Ning 0,99$ hind oli .info domeenidel.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
16.02.2012 23:55:10
|
|
|
montez kirjutas: |
Seda ma pean vastuvõetavaks, et esimene aasta on soodus või ülekanne on odavam kui teisest aastast edasi pikendamine. |
Minule tundub see esimese aastaga meelitamine ja teisest aastast kõigest jõust äsamine küll SMS laenule sarnaneva äriideena. Ainuke vahe on, et riski ei ole mingisugust. Leht on ju registreerija käes pantvangis ja kui ka klient tõesti loobub, saab aastavanuse domeeni ikka kaubaks teha.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
Cemtey
HV kasutaja

|
17.02.2012 21:57:53
|
|
|
.. kustutatud ..
viimati muutis Cemtey 04.05.2014 16:40:46, muudetud 2 korda |
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
17.02.2012 23:20:07
|
|
|
perenoel kirjutas: |
Minule tundub see esimese aastaga meelitamine ja teisest aastast kõigest jõust äsamine küll SMS laenule sarnaneva äriideena. Ainuke vahe on, et riski ei ole mingisugust. Leht on ju registreerija käes pantvangis ja kui ka klient tõesti loobub, saab aastavanuse domeeni ikka kaubaks teha. |
Domeeni peaks saama üle viia sellest sõltumatult kui vähe sa tema eest tasunud oled. Või kehtivad neil teised reeglid  |
Ma ei ole nende korraldusega nii peensusteni kursis, aga ma eeldan, et nad võtavad oma hinnakirja järgi selle 50 dollarit siis lihtsalt ülemineku eest ära.
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
18.02.2012 16:19:34
|
|
|
No eks seal tuleb vaadata kelle nimele domeen regatakse. Kas selle teenusepakkuja või reaalse kliendi.
Kui teenusepakkuja nimele siis palju õnne
Ehitad aastaga korraliku saidi sinna ja siis hakatakse raha välja pommima.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
19.02.2012 20:59:18
|
|
|
beehosting.net on äge koht.
1) Reklaamivad 3,33€ paketti, aga maksmisel selgub, et hind on hoopis üle 5€. Selgitasid, et see hind kehtib ainult aastase ettemaksuga. Kas see on normaalne?
2) "Domeeni aliased" oli alguses unlimited. See feature muidugi ei töötanud, e-maili peale tegid ühe sloti lahti. Nüüd panid lampi limiidi peale esilehel, http://beehosting.net/est/packages siin on unustanud veel ära muuta.
3) Vahetasid lampi kõik paroolid ära. (FTP, CPanel, iseteenindus) Ootan vastust praegu.
jne.
Kahtlane seltskond igatahes, ei soovita.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Toomas
Kreisi kasutaja

|
19.02.2012 23:48:16
|
|
|
z@ke kirjutas: |
1) Reklaamivad 3,33€ paketti, aga maksmisel selgub, et hind on hoopis üle 5€. Selgitasid, et see hind kehtib ainult aastase ettemaksuga. Kas see on normaalne? |
See on tavapärane, et makstes korraga pikema perioodi (nt aasta võik kahe) eest, saab soodsama kuutasuga. Seda rakendavad ka Zone ja Virtuaal. Loomulikult oleks eetiline seda paketi kirjelduses või hinnakirjas mainida, et see kliendile üheselt arusaadav oleks.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
20.02.2012 01:06:29
|
|
|
Kui klient tellib pikema perioodi, siis on kõigil kasud sees.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
ander
HV kasutaja

|
20.02.2012 23:50:35
|
|
|
aastal 2012 on endiselt veel inimesi, kes arvavad, et selline asi nagu "piiramatu" hosting on reaalne ja maksab 5 euri kuus?
masendav.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
4 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
20.02.2012 23:57:11
|
|
|
ander, kes-mis-kus? Mis piiramatust räägiti?
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cemtey
HV kasutaja

|
21.02.2012 23:20:26
|
|
|
.. kustutatud ..
viimati muutis Cemtey 04.05.2014 16:40:37, muudetud 2 korda |
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shad
HV vaatleja
|
26.02.2012 02:26:46
|
|
|
Oleks vaja esialgu veebimajutust blogile ja pisikesele fotonurgale. Arvan, et 2-5GB mahtu oleks täiesti piisav. Kindlasti plaanin domeeni juurde jebida. Mysql andmebaaside arv min 5. Jooksma tahaks saada: Joomla, Wordpress, Imagevue.
Mingit hinnapiiri ma ei sea, kuid arvan, et nii väiksed nõudmised ei tohiks erilist hinda tekitada. Ootan kaaskodanike soovitusi, et oleks mille seas valida. Seniks ma Googledan miskit.
Hetkel mõlgub mõtteis Tantumi pakett: Entry 2€ kuu, kuigi nii palju ketast üldse ei vajagi. Soovitusi ootan endiselt.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
26.02.2012 03:44:03
|
|
|
ander kirjutas: |
aastal 2012 on endiselt veel inimesi, kes arvavad, et selline asi nagu "piiramatu" hosting on reaalne ja maksab 5 euri kuus?
masendav. |
Piiramatu all ehk silmas peetud andmeside mahtu? Ehk siis niipalju kui serveril interneti ühendus võimaldab, samas lepingu tingimusi silmas pidades (igal asjal omad konksud) ja täpsustab et su serveriteenusel ei hüppa mingi hetk ette kirja "suletud kuna kasutas liiga palju andmeedastust"
Piiramatut ketast sa vaevalt kuskilt leiad. või leidsid  |
See "piiramatu" on üks majutusteenuste juures üks ebameeldiv moeasi, millest oleks hea meel, kui sellest kuidagi üle saadaks. Sest tegelikult ei saa ju nii ehk teisiti mitte midagi piiramatut olla ning see mõiste tekitab ainult palju segadust ning tegelikkuses ei paku jagatud majutuse puhul mitte keegi mitte midagi piiramatult. Ka mitte liiklusmahtu.
Sest mida tähendaks see piiramatu liiklusmaht, mille korgiks oleks ainult ühenduse läbilaskevõime? Ikka seda, et selle serveri lehed enam korralikult ei avane. Kas suudab üks klient oma hea trafficuga selle korda saata või mitu üheskoos, aga tulemuseks on, et ka samas serveris asuv kuus mõnikümmend külastust saava advokaadi visiiitkaart-leht enam ette ei kipu tulema. Kui rahul ta sellega küll oleks, eks ole! Seepärast on praktikas ikkagi nii, et teatud maalt saab "piiramatule" piir ette ja kliendile tehakse ettepanek kolida kallima paketi peale. Melle endale istub nagu paremini, kui ma seda piiri algusest peale täpselt tean.
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
26.02.2012 09:00:32
|
|
|
Tee leht, mis sisaldab piiramatut ehk lõputut andmebaasi päringut ja vaata, mis juhtub.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shad
HV vaatleja
|
26.02.2012 12:17:27
|
|
|
Shad kirjutas: |
Oleks vaja esialgu veebimajutust blogile ja pisikesele fotonurgale. Arvan, et 2-5GB mahtu oleks täiesti piisav. Kindlasti plaanin domeeni juurde jebida. Mysql andmebaaside arv min 5. Jooksma tahaks saada: Joomla, Wordpress, Imagevue.
Mingit hinnapiiri ma ei sea, kuid arvan, et nii väiksed nõudmised ei tohiks erilist hinda tekitada. Ootan kaaskodanike soovitusi, et oleks mille seas valida. Seniks ma Googledan miskit.
Hetkel mõlgub mõtteis Tantumi pakett: Entry 2€ kuu, kuigi nii palju ketast üldse ei vajagi. Soovitusi ootan endiselt.  |
Keegi oskab sellise asja peale midagi soovitada?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priidik199
HV kasutaja

|
28.02.2012 14:36:02
|
|
|
Olen üle aasta nüüd Tantumi Entry paketi peal olnud mis maksis ~2€ kuu kuid nüüd tuli meil, et muudavad selle 4.5€ kuuks (jah, korraga 12 kuud on hind 2.50€). Minu arvates on seda natuke palju maksta, eriti Tantumi teenuse eest.
Äkki keegi oskab soovitada mingid odavat hostingut mis toetaks kõike vajaminevat (MySQL, domeenid, korralik CPanel jne)?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
v6savillem
Aeg maha 30
|
28.02.2012 16:20:26
|
|
|
Priidik199 kirjutas: |
Äkki keegi oskab soovitada mingid odavat hostingut mis toetaks kõike vajaminevat (MySQL, domeenid, korralik CPanel jne)? |
http://freehostingnoads.net/
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |