Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
friik1
HV Guru

|
08.02.2012 11:57:15
|
|
|
Ma olen kah vahel mõelnud, et peaks ikka DZ ära rootima ja midagi uuemat peale toppima, aga pole seni viitsinud. Kas keegi omab kogemust - kuidas custom ROMide Sense syncimine Outlookiga toimib?
|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
RvD
Kreisi kasutaja
|
08.02.2012 12:13:25
|
|
|
friik1, väga hästi toimib, appid jäävad ju samaks.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
0 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
08.02.2012 13:02:15
|
|
|
Miks ma ei ole oma Desire'ga custom ROM teed läinud?
Tegemist on töötelefoniga, mille puhul ebastabiilsus omaks väga halbu tagajärgi.
Norm custom ROM tähendab reeglina ka mälukaardi laiendusena kasutamist, samas kurdavad paljud, et selline kasutus läheb pikapeale hapuks - hakkab uimerdama.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
08.02.2012 14:50:52
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Tegemist on töötelefoniga, mille puhul ebastabiilsus omaks väga halbu tagajärgi.
Norm custom ROM tähendab reeglina ka mälukaardi laiendusena kasutamist, samas kurdavad paljud, et selline kasutus läheb pikapeale hapuks - hakkab uimerdama. |
Minu kustuv mälestus originaaltarkvarast meenutab varalahkunut tunduvalt vigasemana, kui enamus "töötluse läbinud" modifikatsioone.
Jutt ebastabiilsusest on BS. Mälukaardi kiirus on oluline, kui plaanid seda laiendusena kasutada. "Originaal" class 2 küpsis tuleks vähemalt class 6 kaardi vastu vahetada. Eriti veel vaadates tänaseid hindu... Lisaks, kaart jääb telefoni püsikomponendiks. Ei saa seda jooksult teise vastu välja vahetada. Ning peab hoolikas olema, kui USB kaudu arvutiga ühendad. Kui jätad enne juhtme eemaldamist "turvaliselt lahti ühendamata", siis võid sellega kaardi sassi keerata. Aga see võib juhtuda ka originaaltarkvaraga...
"Töötelefoni" stabiilsus on üldjuhul sama oluline, kui misiganes muu telefoni korral. Kui ikka vägisi ise tarkvara häkkima ei kipu, siis pole ilmselt enamus juhtudel stabiilsusega mingit probleemi. Lihtsalt ei tasu kohe esimest ettejuhtuvat uut variatsiooni peale lasta. Loe foorumites kasutajate tagasisidet. Sealt saad teada, mis on potentsiaalsed probleemid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tamm85
HV vaatleja
|
09.02.2012 22:21:20
|
|
|
Kui mälukaardile uusi lugusi peale panna siis miskipärast telefonis neid ikkagi ei ole,panen küll kaardi peal õigesse kausta jne, mingit sellist võimalust ei ole et värskendaks muusikat nagu on nokial vms...
Desire Z
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
10.02.2012 10:17:24
|
|
|
Music kaustas ning minu DZ mängib kenasti.
|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
keeRISTOrm
HV kasutaja
|
10.02.2012 11:15:59
|
|
|
Üldiselt peaks telefon need kaardilt ükskõik kust üles leidma. Varem panin niisama avakausta, nüüd tegin ise eraldi uue kausta. Samamoodi leiab videod ükskõik kust üles.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
2 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
10.02.2012 11:29:43
|
|
|
MultiUser kirjutas: |
Norm custom ROM tähendab reeglina ka mälukaardi laiendusena kasutamist, samas kurdavad paljud, et selline kasutus läheb pikapeale hapuks - hakkab uimerdama. |
Minu kustuv mälestus originaaltarkvarast meenutab varalahkunut tunduvalt vigasemana, kui enamus "töötluse läbinud" modifikatsioone.
Jutt ebastabiilsusest on BS. Mälukaardi kiirus on oluline, kui plaanid seda laiendusena kasutada. "Originaal" class 2 küpsis tuleks vähemalt class 6 kaardi vastu vahetada. Eriti veel vaadates tänaseid hindu... Lisaks, kaart jääb telefoni püsikomponendiks. Ei saa seda jooksult teise vastu välja vahetada. Ning peab hoolikas olema, kui USB kaudu arvutiga ühendad. Kui jätad enne juhtme eemaldamist "turvaliselt lahti ühendamata", siis võid sellega kaardi sassi keerata. Aga see võib juhtuda ka originaaltarkvaraga...
"Töötelefoni" stabiilsus on üldjuhul sama oluline, kui misiganes muu telefoni korral. Kui ikka vägisi ise tarkvara häkkima ei kipu, siis pole ilmselt enamus juhtudel stabiilsusega mingit probleemi. Lihtsalt ei tasu kohe esimest ettejuhtuvat uut variatsiooni peale lasta. Loe foorumites kasutajate tagasisidet. Sealt saad teada, mis on potentsiaalsed probleemid. |
Minu mälestused varasemate telefonidega (näiteks SE X1) on umbes samasugused - piisavalt hea arendaja custom ROM võib olla stabiilsem kui originaal, kuid nad pole läbinud niivõrd laiapõhjalist testimist kui tootja ROM.
Kahjuks pole mul olnud Desire puhul aega piisavalt süveneda - mingid probleemid on iga ROM puhul kellegi poolt tuvastatud, kuid süvenemist nõuab uurimine, kas on olnud süüdi kasutaja või miski muu.
Ka kiirusklasside teema on tuttav - Kingstoni class 6 sai sisse ostetud üsna kohe peale telefoni soetamist.
Töötelefoni stabiilsus on sõltuvalt töökohast siiski olulisem kui eratelefoni puhul (alati on ka erandeid) - kas näiteks ootamatu ja mõne minuti jooksul lahenev kokkujooksmine on ok või mitte - kui taustal toimub kriisi lahendamine, mis mõjutab paarsada töökohta, siis pole ok. Eratelefoni puhul sellest reeglina suuremat jama ei sünni, kui just keegi tõesti pole suremas teisel pool otsas.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smir
HV kasutaja
|
10.02.2012 11:47:07
|
|
|
Kas kellelgi siit on õnnestunud oma telefon lõplikult ära brickida?
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
10.02.2012 11:58:08
|
|
|
Töötelefoni stabiilsus on sõltuvalt töökohast siiski olulisem kui eratelefoni puhul (alati on ka erandeid) - kas näiteks ootamatu ja mõne minuti jooksul lahenev kokkujooksmine on ok või mitte - kui taustal toimub kriisi lahendamine, mis mõjutab paarsada töökohta, siis pole ok. Eratelefoni puhul sellest reeglina suuremat jama ei sünni, kui just keegi tõesti pole suremas teisel pool otsas. |
Nõustun täielikult. Ja ka mul endal on n.ö. "töötelefon". Aga konkreetsel juhul tuleb ikkagi endal teha valik sellise ROMi kasuks, millel sedasorti kriitilised vead puuduvad. Sellise valimine paraku nõuab omajagu aega, et foorumeid järjepidevalt jälgida ning siis valida "piisavalt stabiilne" tarkvara, mille kohta ülejäänud kasutajad on oma arvamusi ja kogemusi jaganud. Selle põhjal saab üsnagi hea ülevaate subjekti plussidest ja miinustest. Üldjuhul on vead pigem kosmeetilised...
Lisaks, pole mõtet alati seda kõige uuemat ja viimast ahjusooja versiooni kasutusele võtta. Pigem natuke "laagerdanud" variant, mille kohta on rohkem tagasisidet erinevatelt kasutajatelt tulnud.
Alati tasub enda jaoks jätta varuvariant, kui tarkvarauuendus peaks ebaõnnestuma. Varukoopia eelmisest tarkvarast, andmetest. Ja ehk ka teine (vana) töötav telefon. Mul on reisidel tihtipeale kaks telefoni kaasas. Iial ei tea, millal üks otsad annab...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
10.02.2012 12:42:57
|
|
|
MultiUser kirjutas: |
Töötelefoni stabiilsus on sõltuvalt töökohast siiski olulisem kui eratelefoni puhul (alati on ka erandeid) - kas näiteks ootamatu ja mõne minuti jooksul lahenev kokkujooksmine on ok või mitte - kui taustal toimub kriisi lahendamine, mis mõjutab paarsada töökohta, siis pole ok. Eratelefoni puhul sellest reeglina suuremat jama ei sünni, kui just keegi tõesti pole suremas teisel pool otsas. |
Nõustun täielikult. Ja ka mul endal on n.ö. "töötelefon". Aga konkreetsel juhul tuleb ikkagi endal teha valik sellise ROMi kasuks, millel sedasorti kriitilised vead puuduvad. Sellise valimine paraku nõuab omajagu aega, et foorumeid järjepidevalt jälgida ning siis valida "piisavalt stabiilne" tarkvara, mille kohta ülejäänud kasutajad on oma arvamusi ja kogemusi jaganud. Selle põhjal saab üsnagi hea ülevaate subjekti plussidest ja miinustest. Üldjuhul on vead pigem kosmeetilised...
Lisaks, pole mõtet alati seda kõige uuemat ja viimast ahjusooja versiooni kasutusele võtta. Pigem natuke "laagerdanud" variant, mille kohta on rohkem tagasisidet erinevatelt kasutajatelt tulnud.
Alati tasub enda jaoks jätta varuvariant, kui tarkvarauuendus peaks ebaõnnestuma. Varukoopia eelmisest tarkvarast, andmetest. Ja ehk ka teine (vana) töötav telefon. Mul on reisidel tihtipeale kaks telefoni kaasas. Iial ei tea, millal üks otsad annab...  |
Nii on. Pole ka mul hetkel muud teha kui täielikult nõustuda sinu kirjutisega
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olaf

|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tamm85
HV vaatleja
|
11.02.2012 22:26:55
|
|
|
Kas facebookis on võimalik nii käia et ei suunaks sellele m telefoni versioonile ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
11.02.2012 22:40:34
|
|
|
Tamm85, võta brauseri seadetest maha, et ei näitaks lehtede mobiilseid versioone.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
12.02.2012 00:24:17
|
|
|
Mida täpsemalt võiks tähendada "later this year"? Suve või sügise poole?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
13.02.2012 20:06:27
|
|
|
Nii, lasin oma Desirele RUU-ga stock froyo peale aga bootloaderis näitab ikka üleval alpharev ja S-OFF
Kaks korda lasin RUU-ga üle aga ikka jääb S-OFF millegipärast... kunagi kui rootisin ja tegin S-OFF ning lasin RUU
peale, siis oli S-ON ja ka aplpharev kiri kadus ära hboot-st, mis jama nüüd on huvitav... oskab keegi nõu anda kuda
saaks S-ON ja 100% stockiks ?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
keeRISTOrm
HV kasutaja
|
17.02.2012 11:45:25
|
|
|
Kuidas saan ma primaarse google accounti ära muuta? See account mille alguses panin on nüüdseks kustutatud. Lisasin sinna uue accounti, aga vana ära ei luba kustutada, ainult factory data resetiga. Okei, see selleks, aga iga kord kui wifisse lähen viskab telefon notificationi, et your google account password is wrong or account has been changed. Kirjutada saan ainult passwordi, accountile endale klikata ei saa, et see ära muuta. Kuidas ma sellest notificationist lahti saan?
Desire Z.
Edit: Marketisse ei saa üldse sisse, ei lase uut kasutajat panna, ainult passwordi aken on aktiivne.
|
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
17.02.2012 11:47:59
|
|
|
keeRISTOrm, minu meelest tuleb ikkagi factory reset teha ja siis uus account sisestada.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
keeRISTOrm
HV kasutaja
|
17.02.2012 12:13:26
|
|
|
Suht lamp ikka, ühte accounti ei saa muuta ja peab terve telefoni nulli lükkama sellepärast. Aga olgu, mis tasuta appiga/appidega on kõige parem sõnumid, kontaktid ja kalender backuppida ja hiljem restore'ida?
|
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
17.02.2012 12:15:23
|
|
|
kontaktid/kalender käivad nagunii ju google synciga enamusel... sõnumeid ma pole kunagi alles hoidnud
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
17.02.2012 15:17:58
|
|
|
HTC Desire
Kas keegi veel on täheldanud, et stock 2.2.2 pealt stock 2.3 peale (see "ainult vapratele häkkeritele mõeldud" HTC poolt välja antud downloaditav 2.3), on muutnud wifis püsimise kehvemaks?
Mul on voodi ja öökapi vahel olnud kogu aeg umbes see piir, kus wifi levi kaob. Varem sain telefoni käest ära panna öökapile ning wifi levi ei kadunud, nüüd on hakanud kaduma
Wifi ruuterit pole vahepeal liigutanud ega seadistanud.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
17.02.2012 19:33:15
|
|
|
..... Varem sain telefoni käest ära panna öökapile ning wifi levi ei kadunud, nüüd on hakanud kaduma
Wifi ruuterit pole vahepeal liigutanud ega seadistanud. |
Telefoni peale on tekkinud õhuke kiht ainet (rasv/tolm/liköörijäägid/suhkruglasuur/jne) mis ei mõju levile kohe mitte hästi.
Samaviisi võib olla niiskus imendunud seintesse ja see ekraniseerib wifi levi.
Kui wifi ruuter on kusagil kaugemal, siis tavaliselt on just talvetingimustes levi parem.
Suvel moodustavad puulehed arvestatava ekraani.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
17.02.2012 22:51:34
|
|
|
wiinanina kirjutas: |
..... Varem sain telefoni käest ära panna öökapile ning wifi levi ei kadunud, nüüd on hakanud kaduma
Wifi ruuterit pole vahepeal liigutanud ega seadistanud. |
Telefoni peale on tekkinud õhuke kiht ainet (rasv/tolm/liköörijäägid/suhkruglasuur/jne) mis ei mõju levile kohe mitte hästi.
Samaviisi võib olla niiskus imendunud seintesse ja see ekraniseerib wifi levi.
Kui wifi ruuter on kusagil kaugemal, siis tavaliselt on just talvetingimustes levi parem.
Suvel moodustavad puulehed arvestatava ekraani. |
Telefon on piinlikult puhas.
Keskküttega talvel on mul toas õhuniisutit kasutamata umbes 30% õhuniiskus, seega niiskus seintes võib ka välistada.
Puulehti 50m raadiuses ei ole.
Lisaks on enam kui kahtlane, et telefon määrdus piisavalt täpselt sama õhtul kui Gingerbread uuendus peale sai.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
äss
Kreisi kasutaja

|
21.02.2012 13:31:19
|
|
|
tavalisel desirel´mingit driverit ka vaja et arvuti ära tunneks?
praegu igatahes ei tunne
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
21.02.2012 13:55:59
|
|
|
äss kirjutas: |
tavalisel desirel´mingit driverit ka vaja et arvuti ära tunneks?
praegu igatahes ei tunne |
synci ja tetheri jaoks on vaja. Välise kettana kasutamiseks ei ole vaja. Kohe, kui telefoni sisse lükkad, siis telefonile tekib ülesse taskbarile ikoon juurde ja kui alla rebid taskbari, siis saab valida, mida teha tahad. Kas siis laadida, syncida, tetherit või mäluseadmena kasutada.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|