Loll küsimus: on see uus texture pack võrreldav/parem kui see http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=607#content ?
+ Endal on antud mod peal koos lugematu arv erinevate modidega (Nightsky, roads, roadsigns, rock, eyes, animalfur......)
Tasub seda uut proovida?
Skyrim HD on kvaliteedi poolest minu teada parem, aga kohati tundib imelik ja ei sobi. Paljud tekstuurid on täiesti väljavahetatud (mitte lihtsalt parema kvaliteediga). _________________ TALUSILDID
Kas kellelgi teisel save'id ei läinud peeti? _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Oma maja ehitamine,jäljed lumes,pimedad koopad jne. Väga kena .Aga üks asi mis Skyrimi looduse illusiooni lõhub on staatiline mets. Puud ei liigu. Tuult pole. Vot seda tahaks küll näha aga paraku see eeldab vist päris suuri muutusi ka füüsikamootori osas.
Dragon mount
Mul oli väga kahju sel kohal, kus draakoni seljas Alduinile külla sõitsid. Ei olnud isegi videot sellest ilmselgelt suurepärasest vaatest, mida ülevalt nautida oleks saanud. Eriti veel kuna minu mälu järgi seesama lohe kekkas, et ülevalt hea vaade on:) _________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea.
See metsa asi on küll jah, kogu loodus tegelikult - seisab.
Oeh, aga tundub, et ma pean siis uue tegelase tegema. Craptastic. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Oda on tore jah, aga attack animation võiks olla tiba teine. Oda ei ole slashing weapon Ja noh, epic mudcrab is epic. _________________ Avatar by Flacko
Loll küsimus: on see uus texture pack võrreldav/parem kui see http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=607#content ?
+ Endal on antud mod peal koos lugematu arv erinevate modidega (Nightsky, roads, roadsigns, rock, eyes, animalfur......)
Tasub seda uut proovida?
Ei olevat parem, "võrdne" olevat. Erinevate mängijate kommentaaride põhjal. Nii et kui sul praegu kõik pörfi on, siis pole mõtet proovima hakata, mingit "võitu" ei saavuta...
Evil14, need on kahjuks kontseptid, mida nad plaanivad teha. Veel ei tea, milliseid asju sealt tehaksegi.
Kus juures moderite community on osa nendest puhtjuhuslikult juba ära katnud:
http://www.skyrim.in.rs/?p=640
- parem vesi
- loomadel ratsutamine _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Hea video neile, kes olid Bethesda peale vihased, et neid GameJam'il näidatud asju polnud mängus edas, sest ainult nädal aega võttis tegemine aega (algab 10:03):
Kokkuvõttes on suht obvious, et näidati ainult poolikuid ideid ja seda paar sekundit. Enamus neist tuleks palju korralikumalt teha, näiteks erinevad hooajad:
* Tuleks teha tervele maailmale.
* Inimesed ja loomad peaksid käituma vastavalt.
* Ütlused, farmerite tegevus, loomade liikumine (karud lähevad talveunne jne). Vähemalt teades Bethesda't läheksid nad palju rohkem detailidesse.
* Muud detailid nagu loomadel karvavahetus ehk jms. _________________ TALUSILDID
mingit kiiremat liikumis meetodi ka selles mängus on ?
ma pole palju mängind ja pole väga fän ka nagu
kohati ajab pisut närvi et vastase maha koksamisel võtab nii palju lööke jne ja endale piisab ühes kahest laksust
luku lahti muukimine võiks ka lihtsam olla
samas treinerit ka ei ole mis kattuks versioonidega ja update-id ka nagu ei kattu versiooni numbritega mis on kole kahtlane
samas pole ka ühtegi vajalikku asja treineris ka ... tahaks mingi hulgi neid ukse avamis nõelu
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.