Ma ei loodaks väga palju _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Eelmised Carmageddonid on väga meeldinud. Loodetavasti ei jää uus mäng vanadele alla. Tahaks juba kasvõi screenshotte näha aga 2012 ka enam õnneks kaugel pole
1-2 olid tõesti sellel jalal head, kuid see kolmas oli täis rämps. Niipalju järgedega petta saanud, et väga kõrgele ootusi ei aja _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Never say never! Milleks spekuleerida ,kui pole mängu veel proovinudki. Kui see kõik vana tuleb uues kuues + mõned uuendused juurde ,siis ei näe põhjust pettumiseks!
Igatahes omal ajal parim (auto)võrgumäng üldse + single player! _________________ Euroopast kasutatud ja uued autod tellimise peale !!!
Mäng võiks olla uudne ja võimas, aga samas võiks see vana hea Carmageddoni atmosfäär alles jääda. Oleks hea, kui tegelased/võistlejad ka tagasi tuleks 1-(3) osast
It's that time again! CompeTITion time!! And this time round, we want you to take on the role of Carmageddon driver, and make your own prat cam video like the one that featured in the original game! How cool is that? I'm tempted to do one myself! I might just do that if I have time hehe. The winner will be the one which makes us laugh the most.
The prat cam doesn't have to feature you if you're a little camera shy... you just have to make the video… it could be your mate, your other half, your little kid sister, an animated drawing or even a finger puppet! It's up to you go wild! Just make sure to read the competition rules!
1st prize is an exclusive Carmageddon Comp-winner's t-shirt. Runners up will receive a Carma: Reincarnation t-shirt.
All prat cams entered will feature on our very own Carmageddon Youtube channel!
To enter this competition simply posts your link here in this thread to your Youtube video or picture. Make sure the video on Youtube is commented or annotated with "Competition #3 "What a Prat!" and your Carmageddon forum name (so we know it's your video).
The winning entries will be announced on the forum after the competition closing date, and the competition winners will be contacted via private message for their full name and details to receive their prizes.
Sain Carmageddoni ühelt developerilt niipalju infot, et mäng tuleb ka üsna suure tõenäosusega ka PC peale
Hetkel neil probleeme rahastamisega... _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Winterwind, misasi? Reincarnation on täies hoos töös igatahes. Paari kuu pärast peaksime skriine nägema. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
reincarnation tuli jutuks umbestäpselt siis kui teema loodi, mis ei olnud just kaua tagasi. ma ei näe põhjust dnf-iga võrdlemiseks. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Selle nimega asi võis tulla tõesti jutuks siis kui siinne teema tehti.
Neljandat osa tehakse sellegipoolest juba 12 aastat ning iga x aasta tagant on asi kohe-kohe välja tulemas.
Vahet pole kellel need õigused siis vahepeal olnud ei ole.. Miskit toota pole ikkagi suudetud.
Ei usu mina, et siit sel aastal midagi tuleb seda enam, et hetkel pole veel piltegi, rahastajast rääkimata.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.