Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sir-Reinz
HV vaatleja

|
03.02.2012 22:56:38
Netipõhine mäng |
|
|
Küsimus siis sellest, et kuidas ja millega teha netipõhine mäng nagu oli kunagi businesia jms.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.02.2012 23:03:09
|
|
|
Esiteks genereeri korralik disain asjale ning mõtle otsast lõpuni läbi kuidas asjad töötama hakkavad. Kui see selge siis võid võtta suvalise progemiskeele millega serveripoole lihtsalt asju kirjutada saab ning hakka otsast implementeerima. Konkreetne keel on üsnagi suva, peaasi et selles kirjutada oskad.
Samas ma ise küll võtaks esimeseks programmeerimise või mängu projektiks miskit vähe lihtsamat et saaks mingisuguse aimduse mida üldse mängude arendamine endast ette kujutab.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
03.02.2012 23:06:21
|
|
|
Lihtsaima retsepti järgi läheks sul vaja:
1) Arvutit (Võiks olla selle sajandi väljalase)
2) Tekstiredaktorit (Notepad, Notepad++, Gedit, misiganes)
3) Oskusi HTML+PHP+MySQL vallast.
4) Sitaks palju aega
edit: okei, ma olen ikka räigelt slow
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
04.02.2012 14:39:07
|
|
|
Lihtsaim variant algajale on PHP +MySQL serveri poolele ja kliendipool tuleb niikuinii teha xhtml + Javascript + CSS
Ehk siis on sul vaja osata vähemalt viite keelt. Äärmisel juhul annab Javascripti välja jätta.
Alustada võib w3schools.com
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
05.02.2012 15:16:07
|
|
|
Serveri poolelt NodeJS ja kliendi poolelt JS ja saab ühe keelega ka hakkama Suhtlus front-end ja back-end vahel võib näiteks Socket.IO abil JSON formaadis käia ja oleks kõik "naturaalselt" lahendatud.
|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
05.02.2012 15:42:38
|
|
|
Olen ise kunagi ühe netimängu teinud ja seda jooksutanud.
Tol ajal sai kasutatud lihtsat PHP + mySQL'i. Kuna teadmisi nappis ja olin asjas väga uus, läks umbes 3-4 kuud aega.
Kõige olulisem on idee. Kui sa suudad kõik paberile joonistada / kirja panna ning tunned et see mis seal on tekitaks inimestele huvi, siis tegemine on lihtsam juba.
+ ära anna alla. Mul on umbes 3 veebimängu algused kuskil folderites istumas sest jäid lihtsalt poolikuks....
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|