cubedude, eks hetkel polegi. kolmekesi suht ajaviiteks käime seal vahest. _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
cubedude, eks hetkel polegi. kolmekesi suht ajaviiteks käime seal vahest.
Suuremaks probleemiks on, et Mojang ei taha (veel) ametlikult toetada neid mode, ilma et oleks vaja custom mode cliendile külge pookida.
Teoorias võiks olla nii, et server saadab cliendile kõik vajalikud failid ja lasku käia.
Kas mingit head võimalust client-spawni pole teha? Et näiteks võtta kui tahan mängida MineKraft.eu serveris, valin vanilli clienti, tahan aga nüüd kiirelt vahetada sinna tekkit serverisse, läheb kiirelt modid peale ja connectib ära, mitte et ei peaks hakkama mässama?
tee mitu MC installli, igal pool eri modid. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Kas mingit head võimalust client-spawni pole teha? Et näiteks võtta kui tahan mängida MineKraft.eu serveris, valin vanilli clienti, tahan aga nüüd kiirelt vahetada sinna tekkit serverisse, läheb kiirelt modid peale ja connectib ära, mitte et ei peaks hakkama mässama?
Ma saan tekkit modiga ka HV serverisse ja ei pea millegagi mässama.
E: minu viga tekkitit pole veel 1.1 see oli HV server 1.0 ajal:D
ise mängin suuremahulises välismaa serveris, kus õhtuti raske sisse saada sest 100 sees ja järjekorras 20-30:D Reklaami mõttes nime ei avalda. Mäng mul ostetud 1.2 betast saati
IG Nimi : Alo
ise mängin suuremahulises välismaa serveris, kus õhtuti raske sisse saada sest 100 sees ja järjekorras 20-30:D Reklaami mõttes nime ei avalda. Mäng mul ostetud 1.2 betast saati
IG Nimi : Alo
White-listi pole peal, nii et kui liituda tahad, siis lihtsalt tule
Minekraft.eu:25570 on juba pikemat aega s.t 1. Juuli 2011
Sorri ei saanud aru sellest lausest, aga sellist serverit nagu / Minekraft.eu / üldse ei eksisteeri ju, kas keegi saaks anda SERVERI NIME mitte mingi IP vms, kui panna otsingusse ntks / Minekraft / siis ei leia mitte midagi .
Sorri ei saanud aru sellest lausest, aga sellist serverit nagu / Minekraft.eu / üldse ei eksisteeri ju, kas keegi saaks anda SERVERI NIME mitte mingi IP vms, kui panna otsingusse ntks / Minekraft / siis ei leia mitte midagi .
Kuhu otsingusse sa seda paned? Kas sa oled selle teema esimest postitust lugenud? Seal on selgetl välja toodud kõik selle serveri informatsioon.
minekraft.eu:25570 on see, mille sa sisestad Minecraftis, et serveriga ühendust võtta. Googlisse sisse kirjutades see jah ei pruugi anda seda tulemust, mida sa soovid.
Äkki sa seletaksid täpsemalt, mis on see, mida sa teada tahad, mis on sinu eesmärk?
-EDIT-
Kiirelt googlisse visates Minekraft siiski leiab esimeselt otsingu lehelt kohe lingi: http://minecraft-server-list.com/server/3787/ Niiet interneti otsing tuvastab selle serveri täitsa ära. Edu
Mis ime otsingut sa kasutad
IP: minekraft.eu:25570 (46.105.108.79:25570)
minecraft.net otsisin ja World Of Minecraft, ma ei tea nüüd, kas ma olen sellega mingi illegaal? Ma ei ole endal seda mängu ostnud vms. Keegi üldse on kursis sellega, mis see WOM on ?
kas ma olen sellega mingi illegaal? Ma ei ole endal seda mängu ostnud vms
Kui ostnud pole siis loomulikult oled illegaal _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
kas ma olen sellega mingi illegaal? Ma ei ole endal seda mängu ostnud vms
Kui ostnud pole siis loomulikult oled illegaal
No aga milleks see leht Minecraft.net siis on ? seal saavad kõik tasuta pelada netibrowseri kaudu, ja see nagu offical site vms. Sealt saab osta ka, aga ega ei pea, saab nsma ka mängida.
Classsicus on puudu viimase suts enama kui kahe aasta arendustöö viljad. Sisuliselt on tegu pre-alpha tasemel värgiga. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
--------------------------
LOL! Genobe HV nimega Aavo.
04.02 13:05:31 [Server] INFO [STAB] Genobe[Genobe] was KICKED for Chat Spamming!
04.02 13:05:31 [Server] INFO Genobe was kicked for SPAMMING
04.02 13:05:31 [Server] INFO Genobe #######___##
04.02 13:05:31 [Server] INFO Genobe _____##___##
04.02 13:05:31 [Server] INFO Genobe _____##___##
04.02 13:05:31 [Server] INFO Genobe ############ MEIN KRAFT!
04.02 13:05:31 [Server] INFO Genobe ##___##_____
04.02 13:05:31 [Server] INFO Genobe ##___##_____
04.02 13:05:31 [Server] INFO Genobe ##___#######
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.