Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
munakull
HV kasutaja
|
02.02.2012 22:50:54
|
|
|
Nimetu112 kirjutas: |
Eks ta nii ole jah, aga kunagi pidi mingi update õnneks tulema siis saab driver rohkem punne. Ma lasin täna selle kuradi tavalise kopteriga kus 2 seda tukki küljes, higistasin end lolliks, et õhus püsida need 5-10 minti ja sain aint 200+ punni selle eest (kuigi praegu pole hullu minu jaoks, rohkem alles õpin seda lennu asja, hea harjutuse pähe läks see)
Ja kui juba lennu teema siis viimasel ajal on mul mingi bug, et mul seda lockimis häält ei tule ja nagu lambist järsku saan paugu kirja. Ma ei räägi javelinist vaid ikka tunduska ja yetid kopterid. Ei tea kas see mingi jammeri <b>piix</b> |
Ise ka kogenud seda. Tõenäoliselt sama bug nagu vanas BF2es nö misaimed missiles: õhutõrje raketid, mis pole sinule saadetud, vaid lastud mõne muu sihtmärgi suunas, kuid peibutiste kasutamise tõttu mingil tundmatul põhjusel teeb hääletu instant lock suvalisele lähedalseisvale/lendavale õhusõidukile.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
02.02.2012 22:58:48
|
|
|
karl14, gunneril on must have thermal optics, mitte flare. Jammerit kasutab ikka piloot ise. Mind häirib pigem see, kui piloodina hakkan lendu tõusma choppal, siis gunner näeb vastase kopterit teisel pool caspian borderit ja juba hakkab täristama sinna suunda, selle asemel et oodata mil saaksin kõrgust koguda ja et too vastase kopter esialgu mind ei märkakski ja saaks selja tagant lockoni tõmmata.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
olxter
HV kasutaja

|
02.02.2012 23:21:52
|
|
|
just. närvi ajab, kui lendad ilusti rahulikult ja madalalt ringi, kuid gunner ei näe keda kottigi, kuigi isegi mina näen oma tagaistmelt mehi ringi jooksmas.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
02.02.2012 23:36:15
|
|
|
Battlefield 3 DLC announcement next week
CVG
tsitaat: |
Speaking during EA's quarterly conference call last night, and responding to a question regarding the publisher's DLC strategy, vice president of investor relations Peter Ausnit said (via Seeking Alpha):
"We've got plans for all of our major franchises to turn them into more of... games for service that have a constant flow of downloadable content. You're going to hear some announcements from us on Battlefield actually as early as next week in an event we've got in New York."
What would you like to see from upcoming Battlefield 3 DLC? While there's no official word yet on the nature of the content, recent rumours have pointed towards an All American expansion pack featuring maps based on locations such as New York, Miami, New Jersey and San Francisco. |
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
X-Tream99
HV kasutaja
|
03.02.2012 00:10:46
|
|
|
DefXtreme kirjutas: |
Battlefield 3 DLC announcement next week
CVG
Speaking during EA's quarterly conference call last night, and responding to a question regarding the publisher's DLC strategy, vice president of investor relations Peter Ausnit said (via Seeking Alpha):
"We've got plans for all of our major franchises to turn them into more of... games for service that have a constant flow of downloadable content. You're going to hear some announcements from us on Battlefield actually as early as next week in an event we've got in New York."
What would you like to see from upcoming Battlefield 3 DLC? While there's no official word yet on the nature of the content, recent rumours have pointed towards an All American expansion pack featuring maps based on locations such as New York, Miami, New Jersey and San Francisco. |
|
DO WANT! San Francisco Urban battle, märg unenägu.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru

|
03.02.2012 03:03:52
|
|
|
töötab kellelgi üldse zpsy-lt ostetud key rus key ? hetkel ise ei saa asja tööle ( sound no picture) inglise keelsena, rus variandina töötab küll
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalle78
HV kasutaja
|
03.02.2012 03:07:07
|
|
|
mul pole ühtegi probleemi olnud
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
oggy
Kreisi kasutaja

|
03.02.2012 03:09:33
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
töötab kellelgi üldse zpsy-lt ostetud key rus key ? hetkel ise ei saa asja tööle ( sound no picture) inglise keelsena, rus variandina töötab küll  |
vaevalt asi võtmes on, vähemalt minul pole küll probleeme. minuteada oli see pildituse probleem lahendatav viimase pätsiga, zpsy-lt saad sellekohta vast rohkem infi
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
skyTronic
Kreisi kasutaja
|
03.02.2012 03:11:45
|
|
|
busta kirjutas: |
kuskil 30euri pigistaks hiire jaoks kokku hetkel
te võite veel soovitusi jagada
kas peaks olema laser või optical?
mis asi see tundlikuse sätttimine veel on...... ilmselgelt mul see vana logitech mängus läägab natuke
palju seda tundlikust peaks hiirel olema?
macrotav võiks ka olla |
Logitech G400, kui kuju sobib. Vaata lisaks veel: http://www.levelupyourgame.net/2012/02/02/1244/
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
03.02.2012 09:24:39
|
|
|
pots4t4j4, asi on täielikult tihendis kinni. googelda või midagi ja tõmba viimased pätsid peale ning asi jookseb nagu siid.
kuid endal on viimasel ajal hakanud vahes biskama connection timed out
jääb tunne nagu teatud maa serverid ei taha hästi koostööd teha
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xenomorph
Kreisi kasutaja
|
03.02.2012 09:32:05
|
|
|
kellelgi i3-i7 proset on?Äkki saate vaadata kas bf3 mängides turbo boosti võtab taha teil?Endal on i5 2520m prose,mis peaks defaultis jooksma 2,5ghz peal ja turbo alla 3,2ghz aga mul bf3 mängides on ta 2,0ghz peal ja turbot kordagi taha ei võta(desktopil läheb ilusti -3,1 kanti aga mängudes ei turbota)
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
03.02.2012 09:45:10
|
|
|
IvarV kirjutas: |
Kas keegi oskab soovitada mõnda programmi, millega saab kõik ebavajaliku pasa kinni panna?
Mul on 4gb rami ainult ning mäng jookseb alla 40 fps-i vist.
Tundub, et peab jälle pangakontot tühjendama vist. |
Mina kasutan sellist asja näiteks http://www.iobit.com/gamebooster.html
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
03.02.2012 09:58:45
|
|
|
El-Fuego, ndal pole uksu sellisesse värki
korralik raud ja kõik. pole vaja softiga jamadagi
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
03.02.2012 11:10:29
|
|
|
StaticX kirjutas: |
kellelgi i3-i7 proset on?Äkki saate vaadata kas bf3 mängides turbo boosti võtab taha teil?Endal on i5 2520m prose,mis peaks defaultis jooksma 2,5ghz peal ja turbo alla 3,2ghz aga mul bf3 mängides on ta 2,0ghz peal ja turbot kordagi taha ei võta(desktopil läheb ilusti -3,1 kanti aga mängudes ei turbota) |
i5 2500k defaultis oli 1.5 vist ja mängus viskab ikka ilusasti 3.3 peale. Kui sul on teine monitor või telekas taga ja win7 siis lase selline kasulik asi peale http://addgadget.com/all_cpu_meter/
_________________ Battlelog: Aivar1988 |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
03.02.2012 12:09:45
|
|
|
Keegi DxToryt on kasutanud BF3 videosid tehes?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
X-Tream99
HV kasutaja
|
03.02.2012 12:38:43
|
|
|
Davai... kas ma saan lõpuks endale ühe korraliku kopteripiloodi või mitte? Võimatu on sõita mingisuguste noobidega, kes lennata ei oska.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
pauljj
HV vaatleja
|
03.02.2012 13:07:09
|
|
|
Sõida ise...
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
2 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
in-sane
HV kasutaja

|
03.02.2012 13:18:39
|
|
|
Ei näe jah pointi, et vinguda teiste üle kes võibolla alles harjutavad lendamist. Õpi lendama. Kui oleks minu teha saaks sõna "noob" kasutamise eest kicki igas serveris.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
X-Tream99
HV kasutaja
|
03.02.2012 15:26:41
|
|
|
Asi on selles, et ma olen parem gunner, kui piloot. Ma oskan väga hästi sõita, aga eelistan gunneri kohta. Lihtsalt väga raske on leida endale head pilooti. VanKromosoom siit foorumist on näiteks üks parimaid piloote, kellega ma olen lennanud kunagi. Temaga võid teha 50-2 roundi, aga kahjuks pole ta eriti tihti saadaval . Anyway, viimasel ajal on palju Rushi mängitud ning kohe väga on hakanud meeldima. Teamwork on hoopis teistsugune, kui Conquestis (seal on see pea olematu kahjuks). Eile sai pool õhtut Eesti serveris madistatud.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
in-sane
HV kasutaja

|
03.02.2012 15:39:57
|
|
|
X-Tream99 kirjutas: |
Asi on selles, et ma olen parem gunner, kui piloot. Ma oskan väga hästi sõita, aga eelistan gunneri kohta. Lihtsalt väga raske on leida endale head pilooti. VanKromosoom siit foorumist on näiteks üks parimaid piloote, kellega ma olen lennanud kunagi. Temaga võid teha 50-2 roundi, aga kahjuks pole ta eriti tihti saadaval . Anyway, viimasel ajal on palju Rushi mängitud ning kohe väga on hakanud meeldima. Teamwork on hoopis teistsugune, kui Conquestis (seal on see pea olematu kahjuks). Eile sai pool õhtut Eesti serveris madistatud. |
No aga kui oled hea piloot sebi endale lihtsalt korralik gunner? Saad ju ka punne selle eest.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vylx
HV kasutaja

|
03.02.2012 16:45:25
|
|
|
Davai... kas ma saan lõpuks endale ühe korraliku kopteripiloodi või mitte? Võimatu on sõita mingisuguste noobidega, kes lennata ei oska. |
Unlockimises asi? Sel juhul hint: 1player start server + empty conquest map. Kõik flag capture punktid tiksuvad kenasti sõiduki arvele, milles parasjagu istud. Väga kiirelt saad oma puudulikud vidinad kätte..
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markxy10
HV kasutaja

|
03.02.2012 17:00:58
|
|
|
X-Tream99, teeme mängu? Ma oleks siis piloot.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
X-Tream99
HV kasutaja
|
03.02.2012 17:05:28
|
|
|
Vylx kirjutas: |
Davai... kas ma saan lõpuks endale ühe korraliku kopteripiloodi või mitte? Võimatu on sõita mingisuguste noobidega, kes lennata ei oska. |
Unlockimises asi? Sel juhul hint: 1player start server + empty conquest map. Kõik flag capture punktid tiksuvad kenasti sõiduki arvele, milles parasjagu istud. Väga kiirelt saad oma puudulikud vidinad kätte.. |
Ei ole asi unlockimises. Lihtsalt lahe on sõita ja õhku valitseda koos hea tiimiga.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
03.02.2012 17:27:07
|
|
|
Ma võin ka lennata, pole küll suurem asi piloot aga kõik õpivad. Pigem taandub õhuspüsimine sellele et kuidas mina / kaaspiloot flare kasutavad ja palju SOFLAMe väljas on. Tihtilugu on sedasi et korra kas kuuled et keegi lockib, siis teed paar manöövrit, kaotab locki, ja mingi hetk käib pauk(rakett ei lennanud välja), kohati täiesti ilma igasuguse hoiatuseta. Sama ka maapinnal olles. Varem seda jama polnud, viimase paari nädala jooksul javelin veidralt käituma hakanud ja kahjuks mitte ainult javelin...
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
03.02.2012 18:18:46
|
|
|
http://www.industrygamers.com/news/ea-praises-call-of-duty-elite-battlefield-subscription-next/
Electronic Arts, in their earnings call today, talked at length about their digital revenue which reached over $1 billion dollars for the calendar year. For the entire fiscal year, EA projects their digital revenue to be over $1.2 billion, which will account for more than 25% of their total revenue. EA CEO John Riccitiello said this was due in part to EA's continuing search for best practices; they look at all the different ways they've tried to acquire digital revenue, and take the best ones and apply them to other products and services.
This continuing search for the best practices is not confined to EA's own products, Riccitiello noted. He said “Frankly, I give a compliment to one of our competitors, who's got a subscription on the back end of an FPS title. I think that's a best-in-class performance.” Clearly he was referring to Activision's Call of Duty Elite subscription service that offers CoD players extra functionality for a monthly price. The Call of Duty Elite service very quickly acquired more than 1 million users, and we'll probably hear more about it when Activision announces its Q3 results soon.
Does this mean we may see a Battlefield 3 subscription service in the future? It seems like something EA would definitely consider, given their growing digital sales. With Battlefield 3 selling more than 11 million copies, it should be no problem getting an audience. It might be smaller than CoD's audience, but it would still be profitable. Don't be surprised if we see an announcement in the near future about a subscription service. |
Kui võtta DLC announcement uudisest üks lõik,
"We've got plans for all of our major franchises to turn them into more of... games for service that have a constant flow of downloadable content. You're going to hear some announcements from us on Battlefield actually as early as next week in an event we've got in New York." |
siis tõesti tundub, et tuleb ka EA poolt mingi subscription teenus!? Battlefield 3 võib olla esimene, mis seda kasutama hakkab!
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|