(BF2 mänguaega võib lugeda mul kümnetes minutites...)
No mul jääb ~6 minutit puudu, muidu oleks 500 tundi mängitud BF2'e
No asi ongi selles, et mänginud pmst pole ja tahaks teada, miks neid UAV-sid tahate kui MAV olemas...
sa vist ei tee neil vahet
yks on komandöri opereerida oma puldi tagand
bf2's hea oli veel see, et sai Uav omale vajalikku kohta tellida näiteks tahan mingit kohta rynnata ja on võimalus sinna radar tellida kui boss tahab seda
teine on snaipri teema kuskil, kus ta asub juhuslikult
viimati muutis busta 31.01.2012 20:24:46, muudetud 1 kord
No sest MAV pead sa juhtima ja jändama. UAV oligi nagu sonar radar. Commander tegi kaardipeal klõpsu ja kaardipeal olid teatud raadiuses ja teatud aja vaenlased näha. Seda said soovitud kohta requestida nii squad leaderid kui ka squad memberid. Kasulik oli ta siis kui commander saatis näiteks squadi mingit punkti ründama või kaitsma siis pani ta ennem sinna UAV peale, et oma mehi säästa. _________________ Battlelog: Aivar1988
aivar1988, assignmentidel on selle unlockitava relva pildi paremal üleval nurgas selle klassi märk. Kui seal on neli kastikest, on see unlock kõikidele klassidele. AS VAL ja P90 on suppordil, kuna need relvad unlockitakse enda ranki tõstmisega (General unlocks all siis). Need lähevad kõikidele klassidele.
No need kastikesed mind ei huvita. Ma tahtsin teada, mis relvad, mis klassi kuuluvad. Näiteks see "Professional Russian" on vaja "100 kills with Assault Rifles". Mis need assault rifled on? Ma olen igast automaadist täristanud aga mul näitab seal tulemust 0 / 100. _________________ Battlelog: Aivar1988
Võta Assault klassi esimene relv kätte ja tärista 100 killi täis.
Või need siis mis on "Weapons" alla paremal "Unlock Progression" ja seal "Assault" relvad, mis on lahti. Need peaksid vist kvalifitseeruma. _________________ Battlelog: Aivar1988
Suur üllatus minu jaoks, et suppordil on P90, AS VAL jne short range relvad. Arvasin siiani, et tal ongi ainult kulla tüüpi relvad. Et mis relvadega ma neid assignmente siis tegema pean.
P90, AS VAL, UMP-45, PP-2000, PDW-R, MP-7 ja PP-19 on PDW relvad ehk Personal Defense Weapons.
Neid saad soovi korral kasutada k6ikide kititega nagu shotgun'egi.
Ja minul pole mitte mingit tahtmist seda mängu üldse käima panna, enne kui PB ja Realtek oma probleemi ära suudaks lahendada. PB jätab 90% aimboteritest nagu nii oma kahe kõõrdise silma vahele ja nad võiksid ammu oma poe kinni panna. Minu meelest oli see sama bug, mis ka BFBC2es mitte kunagi lahendust ei leidnud. Mis seal ikka, lähen siis homme uut soundcardi ostma...
Battlelogis mine uuri enda unlocked relvi, seal on ka ometigi klasside kaupa relvad ära jaotatud. Assaultil on assault rifle, inseneril karabiinid, supportil kuulipritsid ja reconil noh .. peaks selle peale ise tulema mis relvad tal on.
Ja minul pole mitte mingit tahtmist seda mängu üldse käima panna, enne kui PB ja Realtek oma probleemi ära suudaks lahendada. PB jätab 90% aimboteritest nagu nii oma kahe kõõrdise silma vahele ja nad võiksid ammu oma poe kinni panna. Minu meelest oli see sama bug, mis ka BFBC2es mitte kunagi lahendust ei leidnud. Mis seal ikka, lähen siis homme uut soundcardi ostma...
täpselt sama lugu. olen aegajalt googlest otsinud ja pole ühtegi normaalset lahendust. idioodid ainult ostavad omale uue helikaardi, et seda mängida. viga ikkagi mängu tootja oma, ma ei pea küll sellepärast omale uut helikaarti ostma hakkama.
pigem tihendi probleemid
pange pea tööle
mul ka jamas koguaeg see mäng
proovisin igasuguseid variante, heliprobleemid esinesid ka vahetevahel, igasugused freezid jne
aitas see et 4 gb 8 gb juurde lisada
üldiselt mai viitsi sellest enam rääkida
viimati muutis busta 01.02.2012 13:57:18, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.