Trenni tehakse alati, kui huvilisi on.
Paraku vist on Triobetis nädalavahetused üsna kinni juba.
Vähemalt loogika ütleb seda.
Aga igaüks, kellel soov trenni minna, võiks mingi päeva pakkuda välja ja siis vaatab, kuidas huvilisi on.
Triobetis peaks esmaspäeval ja teisipäeval olema 2=3 võimalik teha.
Vähe mõistlikum vist. _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
Jah, esmaspäeval ja teisipäeval on 2=3 . Pealegi nüüd peaks olema teisipäeva õhtu vaba ka . Kui on piisvalt tulijaid, siis võib ju ära bronnida. Mina oleks käpp !
Laitses saab sõita Laupäeval 28.01.2012, alates kella viiest. idee poolest sai bronnitud u 1,5 tunniks. Ei tea palju seda rahvast siit soovib näole anda.
Öeldi ka, et võib juhtuda, et on elav järjekord. Seega andke teada, palju tulijaid on. _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
Brook, sa muidu järgmine ndl algus hulgud Triobetis? Äkki saaks mingi AHV ide trenni aja paika? _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
Brook, sa muidu järgmine ndl algus hulgud Triobetis? Äkki saaks mingi AHV ide trenni aja paika?
Praeguse seisuga olen kindlalt kolmapäeval seal. Aga aja võib ikka bronnida. Usun, et ise saan ka tulla sõitma ehk siis. Kas inimestele sobiks esmaspäev või teisipäev ?
Brook, mul on paar lehte Rotaxi kleepekaid, kui tahad omale saada.
Mojo vist oli ka.
Sul Rott olemas, passivad peale küll. _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
Väga uhke.
Mine tee pühapäeval puhas vuuk ära.
Hoian pöidlaid.
Ah ups, sa ju ei sõida. _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
Vabamees, kes röövis aadlipreilisid. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.