|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
metallika
HV Guru

|
27.01.2012 23:41:30
|
|
|
iir,
kas sina oledki see Hiir21?
|
|
| Kommentaarid: 388 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
28.01.2012 13:27:52
|
|
|
Esimeses postituses kasutajad kirjas
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
28.01.2012 13:57:12
|
|
|
iir,
sry, minu viga - pea vist liiga uimane veel
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
28.01.2012 14:10:14
|
|
|
Kes sa ise oled?
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
28.01.2012 14:31:37
|
|
|
iir,
Super_Bee_1986
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tali
HV kasutaja
|
28.01.2012 16:44:03
|
|
|
olles tunde ja tunde replayd vaatand tekkis minul küsimus,et mis karistused määrata patustajatele?
tahtlik rammimine
ühekordne tahtlik lõikamine
mitmel korral tahtlik lõikamine
rikkumisi on nii palju,et oleks imelik nendele mitte reageerida.
abikohtunikku oleks vaja
mina oma lolli peaga paneks kõik rikkumised ühte patta ja patustaja läheb tabelis koha tahapoole.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
28.01.2012 17:16:00
|
|
|
tali, räägi siis juba nimedest ka..
Tahtlik rammimine ikka eriti julm IMO..
Pmst võiks ju kõiki ühtemoodi karistada küll, aga kas ajaline karistus poleks võimsam?
Ei tea, kuidas seisud jäid, aga kui nt Sõitja 1 võitis 2. ja 3. Sõitjat nt 3 ja 6 sekundiga, siis oleks nadi kui sõitja nr 3 ikkagi oma kohale jääks vms..
|
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tali
HV kasutaja
|
28.01.2012 18:00:10
|
|
|
hetkel räägiks 2-5 kohtadest
super bee rammis lõpusirgel targetit tahtlikult .
samas viimasel ringil lõikas target tahtlikult nii otse kui võimalik seda betoonist kurvi ja võibolla sealt tuli see väike võit millepärast lõpusirgel nii lähedale super bee-le jõudiski.poleks target kurvi lõikand ja selline rammimine ikka toimund oleks siis oleks igal juhul target teise koha saand.samas kui oleks lõikand ja rammimist poleks olnud ja mööda saanud siis tänu lõikamisele poleks teist kohta väärt olnud.
minuarust mõlemad patused ja niiöelda "pada sõimab katelt" olukord.mina jätaks mõlemale need kohad nagu tulemustes näha.
egert sõitis korduvalt tahtlikult betoon kurvi otse ja viiks ta tabelis koha allapoole,sest rulx sõitis puhtalt.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nikson
HV kasutaja
|
28.01.2012 20:18:45
|
|
|
Sai omalgi mitmed korrad sealt üle sõidetud. Kuna vaatasin, et mitmed sõidavad, juba treeningutel, siis mõtlesin ka, et ju siis nii normaalne.
Kuna see sõit läks minul täiega niigi tuksi, siis pole ka hullu kui sellest viimasest punktist seetõttu ilma jään.
Ja selle Bee rammimise kohta. Vaatasin ka seda powwa viimast ringi. Nende viimasel ringil möödusin ka mina Beest ja kui olin kõrvale saanud paistis replayst, et tegi kege haagi minu suunas. Kokkupuudet küll polnud. Powwa oli sel hetkel väikese vahega minu taga. See selleks.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tali
HV kasutaja
|
28.01.2012 22:35:10
|
|
|
nikson. sa ei jää oma punktist ilma.zipzic lõikas samamoodi kurve.
asja selgitamiseks.
mina ei taha nüüd kellelegi meelega käru keerata, aga no olukord on jube ja kui nüüd hoiatuseks karistusi ei jaga siis ei hakkagi keegi teistel radadel kurve õieti sõitma.neid betooniga kaetud kurvidega radu on kalendris teisigi.ma ei ole jõudnud kõiki ringe jälgida replays ,aga osad sõitjad sõidavad suure osa sõidust normaalselt ja siis lõpus järjest hakatakse tahtlikult lõikama .mõni mees paneb sõidu algusest-lõpuni.target vist ainult viimasel ringil.ma ei arvesta neid olukordi kus on eksitud sõidutrajektooriga/pidurdamisega ja natuke lõigatud.see ei ole profiliiga ja väiksed eksimused on normaalsed ja neid ei hakka loomulikult ka karistama.tagantotsasõidud on ka sõiduvead ja kurvides tuleb ikka nügimisi ette ja ka need käivad võidusõiduga kaasas.
mul on veel mõned tunnid replay vaatamist ees ja eks ma lõpuks otsustan ära, kas teeb ajalise karistuse või siis läheb automaatselt koht tabelis tahapoole.
tehke nüüd minu elu ka lihtsamaks järgmine sõit.see on jube aeg mis läheb replay vaatamisele
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
29.01.2012 01:50:57
|
|
|
Peab muidugi midagi tegema.. Nii ei saa..
Aga tali Sa võid õnne tänada, et ma boksist välja sõite kaebama ei hakkand... Korra tuli endalgi seal räme eksimus sisse..
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
29.01.2012 17:32:29
|
|
|
oijah, just mõtlesin mis järgmise sõiduga teha, seal on võimalik igas kurvis lõigata... Penalt HARD? Siis jälle hakkavad ghostid tekkima kes läbi auto sõidavad. Samas on see ainult esimeste ringide probleem, pärast poole on juba vahed suuremad ja kui penalt hard siis ei saa taganttulija kurve lõigata et eessõitjale järgi jõuda...
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
29.01.2012 18:32:54
|
|
|
| No kui võimalik lõigata, siis lõigatakse millalgi ikka. Pärast replay'de vaatamine on ka suht tänamatu töö. Ning siis vaieldakse mida rikkujatega teha. Las mäng keelab-lubab
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Karmalaks
HV kasutaja

|
29.01.2012 22:24:30
|
|
|
Kui ainsaks teistega arvestama panevaks jõuks on Penaltyreegli kasutamine,siis tuleb seda ka kasutada.Ka GT500 hooaja alguses oli see kasutusel aga siis suudeti teineteisega rajal arvestada ja polnud hiljem vajalik ehk siin samuti kuni uued osavõtjad sarved maha sõidavad seniks võiks selle romuralli ärahoidmiseks taakord kasutusse võtta ja vaadata, kas ja kuidas see võitluste käiku korrektsema sõidu huvides muudab.
_________________ Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee |
|
| tagasi üles |
|
 |
lamp55
HV kasutaja
|
29.01.2012 22:35:47
|
|
|
Selle penalty süsteemiga kaasned peale ghosti asja veel üks jama mis mind isiklukult suht närvi ajab. Ehk siis söida rahulikult oma ette ja kui mingi mart sulle tagant selga söidab ja välja lennutab kurvis saad ka oma penalty kätte ja mitte enda vea vms töttu. Ehk siis suht haige teema või et söidad välja ise ja siis saad penalty ka veel otsa-
_________________ PSN: Kupitz55
Egas möistus ei hüüa tulles.
www.japanparts.ee autovaruosade müük |
|
| tagasi üles |
|
 |
tali
HV kasutaja
|
30.01.2012 01:18:27
|
|
|
seda "penalty" süsteemi ei hakka kohe kindlasti kasutama.siis hakatakse tahtlikult selga lendama ,kuna arvatakse, et saab läbi sõita.selline 50-50 võimalus et saab.
märgin igaks juhuks ära ka ,et trial mountain sõidame 30 ringi
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lamp55
HV kasutaja
|
30.01.2012 10:31:32
|
|
|
Btw läbi saab söita ainult siis kui ees olev aparaatus pidurdab nii kui piduri nupp lahti lasta siis muutub eessöitja jälle "tahkeks"
|
| tagasi üles |
|
 |
tali
HV kasutaja
|
30.01.2012 17:25:22
|
|
|
kuna eelmine sõit oli liiga palju rikkumisi siis alates sellest sõidust tulevad kasutusele trahvisekundid.
tahtlik ajavõitmise eesmärgil lõikamine lisab 5 sekundit sellele ringiajale.iga rikkumine 5 sekundit.
tahtlik rammimine,et takistada konkurenti möödumast. 30 sekundit.kaks tahtlikku rammimist ühe sõidu jooksul tähendab automaatselt võistluse viimast kohta.
trial mountain rajal ei või lõigata 8ja9 kurve(ei või sõita kõigi nelja rattaga üle kollase triibulise asfalteeritud sisekurvi osa).sealt võib üle sõita siis kui on takistus rajal ja muud võimalust takistusest möödumiseks pole.
konkurendist möödumiseks seda teeosa kasutada ei või.kui olete ikkagi eksinud trajektooriga/pidurdamisel ja konkurendist möödunud nii, et kõik neli ratast on üle kollase joone siis laske koheselt konkurendil mööduda ja karistust ei järgne.
pange peale driving line ja see näitab täpselt ära õige trajektoori nendes kurvides.driving line näitab auto keskkohta.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
target
Kreisi kasutaja

|
30.01.2012 17:42:23
|
|
|
Mis siis lõplikud tulemused on? Need mis rulx siia postitas?
_________________ PSN: powwa25 |
|
| Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tali
HV kasutaja
|
30.01.2012 18:43:33
|
|
|
tulemused jäävad samaks v.a. niksoni koht mis peaks tegelikult olema 10.viimasel ringil möödus zipzic-ust.
miks ma karistusi ei jaga.
osaliselt minu süü,sest ikkagi mina oleks pidand täpselt paika panema kus ,mida võib ja kuipalju.kuna siiamaani on ausalt hakkama saadud ja ei osanud arvata ,et nii hulluks asi läheb.
takkajärgi ei oleks vist õiglane reegleid ka teha.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
target
Kreisi kasutaja

|
30.01.2012 19:07:03
|
|
|
Trial mountain rajal enne lõppu läheb driving line üle raja ääre, see on lubatud?
Põhimõtteliselt kui sõita mööda driving line'i, siis on kõik OK?
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tali
HV kasutaja
|
30.01.2012 20:36:09
|
|
|
see on lubatud.sealkohas näitab driving line täpselt selle viimase lubatud piiri ära .lähed kõigi ratastega murule siis on juba lõikamine.
tavaliselt ei tohi kõigi nelja rattaga üle valge joone minne,aga sel rajal on need valged jooned viimastes kurvides nii imelikult tõmmatud.
valge joon on ka julmalt boxisissesõidu tee ette tõmmatud ja nagu niimodi ei saakski boxi minna. väljasõit ei ole ka siis rajal tähistatud.imelik värk.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
30.01.2012 22:23:14
|
|
|
Peaks saama sõita ka rehvi jälgedes vist? st, et seal osa rada on tumedam, kui mõõda seda osa sõita siis peaks kõik ok olema, sest muidu poleks neid jälgi sinna tehtud?
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
30.01.2012 22:25:34
|
|
|
Ma mäletaks et litsentside aeg on ka seal sõidetud..
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tali
HV kasutaja
|
30.01.2012 22:55:31
|
|
|
| Rajareits kirjutas: |
Ma mäletaks et litsentside aeg on ka seal sõidetud..  |
kui see oli nüüd mõeldud kurvid nr 8 ja 9 kohta siis see on vähe imelik jah ,et miks seal rehvijäljed on.mäng ise ka juhib autod ümber kollase joone ja kergelt kahe rattaga lõigates.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
target
Kreisi kasutaja

|
30.01.2012 23:44:19
|
|
|
| tali kirjutas: |
see on lubatud.sealkohas näitab driving line täpselt selle viimase lubatud piiri ära .lähed kõigi ratastega murule siis on juba lõikamine.
tavaliselt ei tohi kõigi nelja rattaga üle valge joone minne,aga sel rajal on need valged jooned viimastes kurvides nii imelikult tõmmatud.
valge joon on ka julmalt boxisissesõidu tee ette tõmmatud ja nagu niimodi ei saakski boxi minna. väljasõit ei ole ka siis rajal tähistatud.imelik värk. |
pigem mõtlesin, seda sirget mis enne viimast S-kurvi on.
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tali
HV kasutaja
|
31.01.2012 13:24:19
|
|
|
selge .sain nüüd aru.
seal võib sõita.driving line lubab ju.ja nagu ma ütlesin siis need valged jooned on imelikud siin rajal.
ma nüüd vaaten teised rajad ka üle ja jälgin driving line ja äkki saab ka teistel rajal panna sõidujooned selle järgi paika.siis hea lihtne kõigile.
ma sõitsin kõik rajad läbi ja trial mountain on ainuke rada kus driving line lubab kõigi nelja rattaga üle valge joone minna.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
target
Kreisi kasutaja

|
31.01.2012 16:38:52
|
|
|
teeb homme?
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nikson
HV kasutaja
|
31.01.2012 16:45:32
|
|
|
| Seal pole küll online mängimisest midagi mainitud, aga teatud tegelastel on siiski probleeme hoolduse ajal netis mängimisega.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tali
HV kasutaja
|
31.01.2012 16:56:31
|
|
|
minul on täiesti savi kus ruumis toimub sõit ja kes host on.mingi hetk gt500 sõitudes hakkas lihtsalt rahvas minu tuppa tulema ja siiamaani ka sõidetakse. ei olnud ju mingeid probleeme gt500 sõitudes.
küll on aga vaja teist hosti kellel kõik mängijad sõbralistis oleks,et vajadusel 2 gruppi teha.see kõige lihtsam viis läägi vastu võitlemiseks.
selles teadeandes ei räägi sõnagi selle kohta,et online ei saa mängida.ma arvan ,et võiks ikka üritada mängida ja kui ei saa siis lükkame edasi ja kõik.
praegu on jah niimodi,et kuu aja jooksul on olnud metsikult harjutamisi,vaidlusi,kordusõit,läägi ja nüüd tuleb jälle edasilükkamine.kuu aja jooksul ainult ühed punktid tabelis .
samas siit jälle üks mõte.
kui nagunii peab hakkama sõitjaid kahte gruppi jagama,siis võivad ju erinevad grupid eri päevadel sõita.kõigile ei sobi neljapäev ju.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
31.01.2012 17:16:42
|
|
|
tali,
neljapäev sobib mulle
naisukesega juba räägitud kah
seega, kui võimalik ja keegi vastu pole, siis sooviksin jääda esimesse gruppi - kus on Rulx, Sina ise (rallimees), Rajareits jms tegelased
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tali
HV kasutaja
|
31.01.2012 17:55:44
|
|
|
| no loogiline oleks ,et sarnase kiirusega sõitjad oleks ühes grupis.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
31.01.2012 18:21:32
|
|
|
Mille järgi panna paika kes kui kiire on?
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
31.01.2012 18:29:08
|
|
|
| iir, tulemuste?
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Karmalaks
HV kasutaja

|
31.01.2012 20:13:45
|
|
|
Kui tulemuste järgi kruppidesse jagada siis ilmselt maandun teise kruppi,vabandan kui kedagi tahtmatult solvan aga ei tahaks küll teises krupis koos suurema osa uute võistlejatega maid ja piike jagada ning neljapäev sobib mulle ilusti.
_________________ Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee |
|
| tagasi üles |
|
 |
tali
HV kasutaja
|
31.01.2012 20:40:16
|
|
|
karta on,et paljud ei taha aeglasesse gruppi minna.ei tahaks isegi kui just ei muud võimalust ei ole.
kupitz hõikas ennist ,et tal väga hea nett ja äkki võiks proovida nii,et tema hostib.lootuses, et saab ikkagi ühes ruumis sõita.
on vist palju loota,et tuleb vähem kui 16 mängijat.aga kuna nagunii täpselt eei tea kui palju rahvast tuleb siis läheb see gruppidesse jagamine nagunii viimasele minutile.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Karmalaks
HV kasutaja

|
31.01.2012 22:21:48
|
|
|
Ise seda aglasemat kruppi aegluse pärast niiväga ei kardagi,oleksingi ehk veidi kõvem kunn aga hirmutab,et algab romuralli ja enesetõestamine mis rikuks sõidutunde.Eks neljapev enne võistlust saab teada,ega ettehädaldamine vist ka midagi ei aita nii,et ootan ja vaatan.
|
| tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
31.01.2012 22:38:21
|
|
|
Karmalaks, see "romuralli" paraneb üldiselt üsna kiirelt.. Vähemalt siiamaale on seda teinud..
Tegelt võiks ju teha enne seda trenni, kus harjutaks startimist.. Või nt kui start esimese või teise korraga välja ei tule, siis on kõigil võistlejatel kohustus sõidu asemel starti harjutada see 45 minutit.
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Karmalaks
HV kasutaja

|
31.01.2012 23:30:10
|
|
|
| Rajareits kirjutas: |
Karmalaks, see "romuralli" paraneb üldiselt üsna kiirelt.. Vähemalt siiamaale on seda teinud..
Tegelt võiks ju teha enne seda trenni, kus harjutaks startimist.. Või nt kui start esimese või teise korraga välja ei tule, siis on kõigil võistlejatel kohustus sõidu asemel starti harjutada see 45 minutit. |
Seda muidugi kui asi on lihtsalt harjutamises aga kui ei ole soov korralikut sõita siis seda selgeks harjutamisega ei saa.Loodan/usun,et kui enamus sõidavad korrektselt siis hakkab see ka neile kel algselt teised plaanid peas külge ja kõik on rahul
|
| tagasi üles |
|
 |
Nikson
HV kasutaja
|
31.01.2012 23:38:35
|
|
|
Selle romuralli kartuses oleks siis juba mõistlik igaühel oma lobbys see võistlusdistants, 30 ringi, läbi sõita ja seejärel vastavalt saavutatud ajale paremusjärjestus selgitada. Pole keegi teine rajal segamas ja saad rahulikult ise oma sõitu sõita.
Mida ma tahan öelda, et külg külje kõrval sõitmine kuulub võistluse juurde. Ja seoses sellega tuleb ka kokkupõrkeid (meenutage kasvõi viimast hooaega F1-s Massa ja Hamiltoni vahel). Muidugi eraldi teema on nn. samuraidega, kes julmalt kogenematusest rammivad. Eks omalgi pidurdumaa arvestamisega eksimusi sisse tulnud.
Kaks gruppi nüüd küll, aga kuidas seda ühtseks võistluseks teha. Tuleb siis arvatavasti kaks eri võistlust teha, sest ma küll ei näe, et kuidas saaks kahe grupi tulemused ühtseks pingereaks järjestada. Alati võib võidusõidus mingeid sinust olenemta avariisid või mida iganes tekkida mis sõidu aega võivad muuta.
Minul pole midagi teises grupis sõitmise vastu. Saaks ainult varakumalt teada, kui palju inimesi neljapäeval osa võtta kavatseb. Seega võiks siin või www.gtplanet.eu foorumis sellest eelnevalt teada anda.
Võistluste teemal on juttu ka www.gtplanet.eu foorumis
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tali
HV kasutaja
|
01.02.2012 00:59:37
|
|
|
nikson. äkki sa mõtlesin samurai asemel kamikazet või mis iganes see oli
aga ma jääks ikkagi oma arvamusele,et kui läägi pole siis saaks 2 grupi lõpuaegade järgi lõpptulemused.
romuralli kartust minul pole.mingi piirini on see normaalne ,et sellise amatöör klassis kokkupõrked on ja mina ka alguses julmalt eksisin ja rammisin teisi välja ja on ka mind välja nügitud tagant sissesõites ja kõige rohkem on mind rajalt kurvides välja nügitud.ma pole kunagi vihastanud, et mind välja rammitud on.küll aga lähen vihaseks ja närvi kui ise eksin .kuni teatud piirini mulle isegi meeldivad väiksed kontaktid teiste võistlejatega.minuarust käib see võidusõiduga kaasas.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nikson
HV kasutaja
|
01.02.2012 01:59:13
|
|
|
Aga need kes ei jõua üle finishi, ei saagi aega kirja. Kuigi need peaks tavaliselt esikümnest väljaspool ka olema. Peaasi, et ei tuleks pärast ka selliseid kaebusi, "et poleks näiteks see mulle seal sisse sõitnud, oleks ma saanud veidi kiirema lõpuaja ja seoses sellega üld tabelis eespool". Juhul kui peaks kellekagi teisest grupist sekundite mänguks minema.
Aga eks kamikadze oleks õigem sõna jah.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
01.02.2012 12:32:44
|
|
|
Tehke ära siis mingi esialgne gruppidesse jagamine. Siis on näha, kes üldse osaleb.
_________________ PSN: weaselEST |
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
01.02.2012 12:47:41
|
|
|
| Ei ma saan aru et kui osalejaid tuleb rohkem kui 16, siis toimub jagamine ju..?
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tali
HV kasutaja
|
01.02.2012 13:15:47
|
|
|
| ei tahaks kuidagi selle jagamisega tegeleda tegelikult.ma loodan ,et kupitz või zipzic ise hostivad.neil parimad netiühendused.see gruppidesse jagamine võiks ikka viimane variant olla
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
01.02.2012 13:18:50
|
|
|
Kuidas te mõtlete kahe grupi tulemused liita? Las olla nii nagu on ja kui keegi meelega lollusi teeb siis järgmine sõit ei stardi. Lihtne. Teha siis juba kaks eraldi sõitu mingi 12 sõitjaga, kes tahab teeb seal GT planeedis oma teise sõidu teema ja ongi korras.
Läägist ma arvan et pidurdab keegi kles üle wifi on või mingi üli aeglase neti taga istub. Endal on selline tulemus ja ei ole eriti probleeme kuskil esinend, nüüd viimane sõit oli täitsa jube, algus oli hull lääg ja siis paar ringi enne lõppu sain Dc ka veel miskipärast, sama oli ka järgmise usakate sõiduga...
Spoiler 
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lamp55
HV kasutaja
|
01.02.2012 15:22:15
|
|
|
Mul nett üle wifi ja kiiruse probleemi pole, juhet ei viitsi taha panna äkki läheb veel liiga kiireks teine
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
01.02.2012 15:24:44
|
|
|
Soovitaks juhtmega panna, kiiruse vahe ei pruugi nii suur olla, aga stabiilsem on küll.
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
01.02.2012 15:28:50
|
|
|
PlayStation Network is offline for scheduled maintenance from 14:00 on Thursday 2 February 2012 until 07:00 on Friday 3 February 2012, GMT.
Tasub leida parem päev.
_________________ PSN: weaselEST |
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |