Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aarnet
HV kasutaja

|
27.01.2012 16:26:32
Thomson TG784 vs. Linksys WRT160NL |
|
|
Sain Elionist seoses eKodu internetiühendusele minekuga kaasa ruuteri Thomson TG784 sest müüja väitis, et see on kindlasti vajalik. Tegelikult töötab uus ühendus vabalt ka olemasoleva WRT160NL ruuteriga ka täiesti probleemivabalt.
Lugesin mõlema ruuteri spetsifikatsiooni ei suuda kuidagi otsustada, et kas peaksin uue ruuteri kasutusele võtma või kapi taha viskama. Mingit lisafunktsionaalsust ma leida ei suutnud aga äkki jäi mul midagi kahe silma vahele?
Elioni telefoni ja TV’d kasutada ei plaani.
_________________ -- Aarne bloog -- |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
27.01.2012 16:29:44
Re: Thomson TG784 vs. Linksys WRT160NL |
|
|
aarnet kirjutas: |
Elioni telefoni ja TV’d kasutada ei plaani. |
Seega ära pole tompsooni sul vaja.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
aarnet
HV kasutaja

|
31.01.2012 12:13:58
|
|
|
Seega Elioni omad määrisid mulle selle Thompsoni lihtsalt kaela väites, et see vajalik on. Nüüd olen rõõmsalt 2a tähtajalise lepingu ori sest ei raatsinud uut ruuterit välja osta.
_________________ -- Aarne bloog -- |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinnawaatluz
HV kasutaja
|
31.01.2012 13:40:20
|
|
|
"oi, kohe kindlasti peate ruuteri välja vahetama kui teil on mingi muu kui tg784" laulu on nad laulnud juba mitu aastat.
tegelikult pole seda 784 junni vaja isegi siis, kui huvi voip telefoni või iptv-d kasutada. lihtsalt nende featuuride seadistamine mõnda muud seadet kasutades nõuab pisut rohkem teadmisi ja pealehakkamist ning sobivalt väänatavat rauda (reeglina mingit linuxi baasil ruuterit või arvutit).
samas on ka tg784 pushimine arusaadav, kuna klienditeenindus ei hakka kõigile tädi maalidele linuxit õpetama ja selgitama ruuteri ja koogikarbi erinevusi. või kujutame ette, nad soovitakski kliendi enda x ruuterit kasutada ja siis hakkab neile laekuma hala "mul ei tööta see ja teine aga te, va bastardid ju reklaamite neid asju jne.".
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Harmoonia
HV veteran

|
09.02.2012 15:27:22
|
|
|
aarnet kirjutas: |
Seega Elioni omad määrisid mulle selle Thompsoni lihtsalt kaela väites, et see vajalik on. Nüüd olen rõõmsalt 2a tähtajalise lepingu ori sest ei raatsinud uut ruuterit välja osta. |
Tähtajalise lepingu esimesel kuul on võimalik lepingust loobuda. Kui see aeg pole veel möödunud, siis vii 784 elioni esindusse ja leping lõpetatakse.
|
|
Kommentaarid: 193 loe/lisa |
   |
173 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|