Nuubtuub on see metros. Smoke M320 on aga igati kasulik
Ma eile kasutasin esimest korda M320, lihtsalt et saaks smoke grenade lahti. 10 esimest TDM's grenaga ja ülejäänud buckshotiga (buckshot oli nii efektiivne, et ka cheateriks süüdistamine ei jäänud olemata)
Nuubtuub on see metros. Smoke M320 on aga igati kasulik
Ma eile kasutasin esimest korda M320, lihtsalt et saaks smoke grenade lahti. 10 esimest TDM's grenaga ja ülejäänud buckshotiga (buckshot oli nii efektiivne, et ka cheateriks süüdistamine ei jäänud olemata)
No ma ise ka metros kasutanud M320 alguses kui mind ei huvitanud...nüüd väldin selle kasutamist, isegi siis kui teised kõik spämmivad sellega. Samas mõnes muus serveris on sellega seinu küll peale kukutatud neile kes kusagil nurga taga kükitavad.
Ma mäletan Battlefield 2 ajal seda, kui vastas tiim oli halvemas seisus, ehk mitte nii konkurentsis, siis sai alati nõrgema tiimi eest võidelda.
Battlefield 3 enamus mängud kujunevad selliseks ühe tiimi konkureerimiseks. Võetakse kõik üle ja nii kui ilmud kuskil saad kohe tina.
Minu jaoks ei oma see W/L ratio mingisugust tähtsust. Mäng peab lõbus olema, mitte lihtsalt teistel mängulõbu rikkuma.
Battlefield 2 puhul meeldis see, et kui võtsid lipu üle, siis said seal ka ilmuda. Praegu on tegelikult tehtud mäng väga "easy" peale. Ilmud seal, kus squadi liige parasjagu jooksnud on.
Granaat võiks olla ka lihtsalt heliga, mitte hoitav punane. Piisab täiesti "kolks" helist.
Samas HC serverites mängides juhtub pidevalt seda et viskan granaadi ja siis jookseb oma mees sellele järele ja saab surma, mitte et ta ei võiks näha seda vms...
Samas HC serverites mängides juhtub pidevalt seda et viskan granaadi ja siis jookseb oma mees sellele järele ja saab surma, mitte et ta ei võiks näha seda vms...
kindlasti juba siit läbi käinud, aga nii väärt tükid et võiks veel postitada isegi viimaselajal C4-ga palju kino tehtud, näiteks c4-skidloaderiga terroriseerimas mitmeid korda käidud
Kes oskab öelda, kuidas saan oma pingi esile scoreboardis? Praegu seal pingi kohal minul vaid - ?
Ei saagi
Aga ega keegi pole leidnud mingit fixi "endless loading" probleemile erinevate levelite vahel.
Ehk mäng lõpeb, saving ja siis must ekraan jätkub ja all vasakul loading ja hiire kursor vaidnähtaval ja kõik. Otseselt kokku ei jookse miskit, lihstalt ei lae enam edasi faile RAMi. Ei esine alati, kuid kui esineb siis uute mappide laadimisel. See algas B2K exp-iga ja vahelduva eduga on iga mängupäev aga täna vabsjee hulluks läinud, ala iga kord kui mappi laeb. Ehk aitab vaid alt-f4 ja uuesti sisse. Maru närvi ajab.
Keegi BF3 LE Product Key Originile osta soovib, või vahetada xbox mängude vastu saatke PS.
Tegin ühele kasutajale video ka tõestuseks : http://www.youtube.com/watch?v=PIwS33GKV60 _________________ Hello world
Kõik läbi teinud, v.a tagurpidi lendamised...See vajab harjutamist. Ja need teisedki kõik esimese korraga välja ei tulnud kahjuks. Jet unarusse jäänud vahepeal, peaks uuesti asja kätte võtma ja oma 20 lennutundi kätte saama.
Vaenlaste jetide eest väga hea põgeneda kuskil asjade vahelt või pmst maad puudutades lennata. Kahjuks proffidele jään ikka korralikult alla.
Oggy poolt toodud videod on küll väga head
(ei kasuta midagi peale klava + hiire) _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Soovitusi. Mängu ikoon kaob peale initialize ja ei ühtegi errorit. Pole juba teab kui kaua mängida saanud. Viimati ennem selle PB jama _________________ Lae pildid -> pilt.io
EA’s servers will be undergoing maintenance this Tuesday from 12:00 a.m. to 3:00 a.m. PST. Your ability to access Battlefield 3 online services during this time may be affected.
EA’s servers will be undergoing maintenance this Tuesday from 12:00 a.m. to 3:00 a.m. PST. Your ability to access Battlefield 3 online services during this time may be affected.
Mitmed eeldatavad fixid/update-d on teretulnud nagu suurem assist punktisumma, mavi fix ja random suitsiidid, samas aga resupply aja kiiremaks tegemine m320 on retarded, väga ei istu ka relvade lisade muutmine, mis tähendab jälle relvade ümberõppimist.
Signaal autole on muidugi aga tuleb tunnistada et kohati olen puudust tundnud, kui vajadus kellelegi märku anda et roni sisse vms. Mõnes muus mängus see hästi toiminud.
HC serverites võiks selle kohustulikuks teha sõidukojuhtidele et nad omasid alla ei ajaks. Enne liikuma hakkamist(eriti tagurdamist) signaal ja alles siis alustaks sõitu.
Samas miks ei ole fix-e tehnilise poole pealt mis kõige rohkem karjuvad...
Lõpuks hakkab mängu mõõtu võtma. Ma ei saa aru, miks sellised basic asjad juba algusest saati mängus polnud. Commo rose-s ammo ja medicu request, autol signaal jne. BF2-s oli ju kõik olemas ja toimis. Lisaks võiksid tagasi tuua selle UAV, mis BF2-s commanderil oli. Suurematel mapidel oleks täitsa asjalik. Mingi squadide uus moodustamise viis pidi ju ka tulema omavahelise VOIP-ga. M320 on õnneks kinnitamata fixide all ja loodame, et nii see ka jääb. _________________ Battlelog: Aivar1988
Mina igatsen BF2'st kõige rohkem seda, et iga roundi alguses sai keegi kandideerida terve meeskonna commanderiks ja kõik Squadid allusid commanderile. Imo oli tänu sellele meeskondlik töö palju edukam, sest commander sai igale squadile eraldi käske jagada (kes kontrollib punkt B, kes kaitseb punkt A, kes ründab punkt C) ning üldiselt squadid ka täitsid neid käske.
Mina igatsen BF2'st kõige rohkem seda, et iga roundi alguses sai keegi kandideerida terve meeskonna commanderiks ja kõik Squadid allusid commanderile. Imo oli tänu sellele meeskondlik töö palju edukam, sest commander sai igale squadile eraldi käske jagada (kes kontrollib punkt B, kes kaitseb punkt A, kes ründab punkt C) ning üldiselt squadid ka täitsid neid käske.
Pole küll BF2 väga mänginud aga sellest tunnen BF3s puudust küll.
Annab palju suuremad võimalused nii koordineeritud klannisõjas kui ka lihtsalt public serveris.
Annab palju suuremad võimalused nii koordineeritud klannisõjas kui ka lihtsalt public serveris.
Idee poolest peaks ju piisama sellest, et chatis suu lahti teha. A`la squad Alfa attack B. Pole katsetanud, aga maybe sellele ka allutakse =)
Squadi siseselt samuti. Hakkame käsklusi jagama ja siis juba loomuliku selektsiooni teel saab teada, kellel see paremini välja tuleb.
No klannisõjad on enivei kokkulepitud ja VOIP ftw.
Whiskey kirjutas:
Killerwave kirjutas:
X-Tream99 kirjutas:
Idee poolest peaks ju piisama sellest, et chatis suu lahti teha. A`la squad Alfa attack B. Pole katsetanud, aga maybe sellele ka allutakse =)
Squadi siseselt samuti. Hakkame käsklusi jagama ja siis juba loomuliku selektsiooni teel saab teada, kellel see paremini välja tuleb.
Chatis käskluste andmine esiteks aeganõudev ja nagu mainiti siis kaob kiirel eest ära.
Üleeile juhtus siis esimest korda selline huvitav äpardus, et võtsin vastaselt juba kratist kinni ja noaots puudutas juba rinda ja siis võttis tank mind maha. Tema jäi ellu.
Kui pole BF2-te mänginud siis olete ikka paljust ilma jäänud. BF3-le teeb silmad ette välja arvatud graafika poolelt. BF3-s squad leaderine saab küll neid käske anda, et attack või defend X punkti aga samas vastast spottides käseb hoopis vastase taga olevat punkti rünnata. _________________ Battlelog: Aivar1988
Üleeile juhtus siis esimest korda selline huvitav äpardus, et võtsin vastaselt juba kratist kinni ja noaots puudutas juba rinda ja siis võttis tank mind maha. Tema jäi ellu.
Kui pole BF2-te mänginud siis olete ikka paljust ilma jäänud. BF3-le teeb silmad ette välja arvatud graafika poolelt. BF3-s squad leaderine saab küll neid käske anda, et attack või defend X punkti aga samas vastast spottides käseb hoopis vastase taga olevat punkti rünnata.
Karta on et olen ilma jäänud paljust, kahju et pole BF2 EDASIARENDUS vaid hoopis mingi nuditud kena graafikaga alternatiiv. Samas mulle on graafika oluline, kuid mängul paks sisu ka korralikult olema.
See käskluste and,mine on tõesti ääretult kohmakas. Üritades spottida vastast röögib mees hoopis punkti suunas nagu segane. Vb tehakse see nüüd korda.
See commanderi lahendus meeldis endalegi..Muidugi Artillery võiks olemata olla. Ja võimalus vastase commanderi "tööriistu" šaboteerida võidaks ka tagasi tuua. BF2 aegadel esimene missioon mis endale seadsin oligi see, et lähen lõhun vastase comm centerid ja artillery'd ja UAV'd ära.
Chatti ise mänguaeg eriti vaadata ei jõua, küll aga kirjutan kus vastane on, kui surma saan.
Jah, too radarite ja comm. centerite õhku laskmine C4'dega oli väga lahe asi, andis sulle eelise meeskonnatöös vastaste üle. Praegu võid ju squadleaderina käsklusi jagada Chatis, aga enamus ei pane seda teksti tähele, sest chatis käib anyway üks pidev möla ja pas*. BF2's ilmus konkreetselt squadleaderina sulle Commanderi poolt käsklus keset ekraani, et juhata oma väed nüüd punkti B. Imo UAV peaks olemas olema kindlasti, sest tegemist on ju modern-warfare'ga... tänapäeval kasutatakse koguaeg UAVsid, et vaenlaste positsioone paljastada.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.