Nojah aga kõrge pingiga või kõikumisega ei jookse ka mäng normaalselt. Teleporteerumised jne. Tavaliselt esimese asjana uuritaksegi kohe pingi, mille tõtte ma ütlesingi, et see on korras.
E: Samas on "Minimum System Requirements 2 GB" ja "Recommended System Requirements 4 GB". _________________ Battlelog: Aivar1988
mäletan neid aegu, algul kui stinger oli normaalne. hea küll alguses oli liiga võimas (mingi vingumise peale, kujutan ette kuidas nokad lihtsalt tõestasid nii hullult seda)
peale nerfi paar korda proovisin,..... nüüd pole enam seda tühist junni rohkem olnud mõtet kätte võtta, lihtsalt täispasaks on see tehtud
ja mis et efektiivne oleks siis peaks kolm stingerimeest helikat jahtima nagu muud teha poleks
ja veel loogika, et tanki on lihtsam rpga maha saada kui helikat
ja siis meeldis veel see uudis, et see rumal nerfar lahti lasti
Tõsi jutt. See aeg kui ma stingeriga lockin, võtab kas tema või mõni muu vaenlane mind maha kuna ma pean vaenlasele piisavalt lähedal olema. See, et ma ta korra taganema panen ei ole mingi näitaja. Selle eest ei saa punkte ega ole ka niisama FUN. _________________ Battlelog: Aivar1988
Mina kui über sitt piloot püsin küll juba õhus, 90% kui alla lastakse siis jet gun või AA Gun. ECM vms jammer on üli hea asi. Ja kopteril peale ecm ja gunneril flared, voice sisse ja on suht raske alla saada VA Guniga
ega sa javelini ja aa missilet vist ei kaota ecmiga, sest mul teatud asjade peale ei funka
AA ja javelini vastu peaks töötama küll. ECM'i mõte on lock kaotada, kui juba missile välja lastud on, pole abi. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Oeh järgmine kamm. Battlelogis party-ga liitumine võimatu. Ei saa ka ise luua. Kui tahan liituda siis viskab vasakule errori et ala oled juba selles partys. kui valida mingi muu siis ennem küsib, et kas ikka tahad lahkuda praegusest ja kui OK panna siis jälle see, et sa juba oled selles partys. Samas ei saa ise ka teha, sest all on selle asemel kiri "Not in voice... settings". _________________ Battlelog: Aivar1988
Nojah aga kõrge pingiga või kõikumisega ei jookse ka mäng normaalselt. Teleporteerumised jne. Tavaliselt esimese asjana uuritaksegi kohe pingi, mille tõtte ma ütlesingi, et see on korras.
E: Samas on "Minimum System Requirements 2 GB" ja "Recommended System Requirements 4 GB".
Arvesta Win7 jaoks mõeldud 4GB ka. Saadki kokku 8 GB
Oeh järgmine kamm. Battlelogis party-ga liitumine võimatu. Ei saa ka ise luua. Kui tahan liituda siis viskab vasakule errori et ala oled juba selles partys. kui valida mingi muu siis ennem küsib, et kas ikka tahad lahkuda praegusest ja kui OK panna siis jälle see, et sa juba oled selles partys. Samas ei saa ise ka teha, sest all on selle asemel kiri "Not in voice... settings".
Reload page või kui ei aita siis pane korra browser kinni
KOHE! nüüd! ja PRAEGU! Otsin endale head pilooti! Vaja kopteri viimased asjad veel ära unlockida, aga mingisuguse lambast piloodiga, kes lennata ei oska ega flares kasutada, seda teha ei soovi. Fearless98404 BattleLog.
E: Samas on "Minimum System Requirements 2 GB" ja "Recommended System Requirements 4 GB".
Ei pea arvestama, sinna juba arvestatud. Lihtsalt 8GB tuleb kindlasti kasuks, selles pole kahtlustki. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Oeh järgmine kamm. Battlelogis party-ga liitumine võimatu. Ei saa ka ise luua. Kui tahan liituda siis viskab vasakule errori et ala oled juba selles partys. kui valida mingi muu siis ennem küsib, et kas ikka tahad lahkuda praegusest ja kui OK panna siis jälle see, et sa juba oled selles partys. Samas ei saa ise ka teha, sest all on selle asemel kiri "Not in voice... settings".
Reload page või kui ei aita siis pane korra browser kinni
Ma proovisin mitu korda browser kinni ja origin exit jne jne. Vahest oli nii, et kui BF3 uuesti startisin siis battlelogis lambist mingi party lahti.
Leinö kirjutas:
aivar1988 kirjutas:
No mängu ajal vaatasin, et 93-94% RAMi kasutuses. 8 tuleks kindlasti kasuks, ei vaidle vastu aga miks on mängu tootja siis pannud min 2GB ja recomended 4GB. Võikski siis kohe 4 ja 8 olla _________________ Battlelog: Aivar1988
viimati muutis aivar1988 27.01.2012 02:38:00, muudetud 1 kord
The_Boss, mängudevvid ei arvesta kunagi palju su arvuti mälu sööb. Nad ütlevad sulle, et palju mäng mälu sööb ja sa pead oma arvestuse tegema.
Kui recommended on 4GB, siis sa mitte kuidagi moodi ei saa normaalselt mängida kui sul ongi täpselt 4GB of RAM arvutis.
No olid ajad millal system req näitasid suht täpselt programmi nõudmisi ning olid isegi varuga antud kohati, mis siis nüüd juhtunud.
Aga jah, olenevalt mapist võib mälu puudu jääda küll. Ala KharG ja OFi puhul jääb mul veel mõnisada MB varuks, kuid CP tõmbab oma rammi umbe, ehk vähe rohkem infot kah.
Ega reaalselt ma ei tea mis RAmi kirjutatakse(enamus mänu faile mis vaja ma usun) aga võrreldes erinevate MAPide juures rami kasutust siis ka osa sellest infost.
Ühes tomshardware artiklis kirjeldatakse ka natuke SSD võimalusi mängudes, ka BF3-s, kus see annab ilmselgelt laadimiskiirust juurde ning vähese rami korral ka in-game read kiirust juurde kuna kasutatakse rammi otsalõppemisel seda(ilmselgelt)
Siiski neil kel on 8gb rammi juba ei tohiks viimane asi enam SSD poolt mingit positiivset tulemust tuua. Küllaga jääb laadimise edu.
Ala Crysis 2 saaks ka gameplay ajal SSD kettast kasu kuna kirjutab kettale infot mängu ajal üsna mehistes kogustes(shaderid jm)
The_Boss, mängudevvid ei arvesta kunagi palju su arvuti mälu sööb. Nad ütlevad sulle, et palju mäng mälu sööb ja sa pead oma arvestuse tegema.
Kui recommended on 4GB, siis sa mitte kuidagi moodi ei saa normaalselt mängida kui sul ongi täpselt 4GB of RAM arvutis.
No olid ajad millal system req näitasid suht täpselt programmi nõudmisi ning olid isegi varuga antud kohati, mis siis nüüd juhtunud.
Aga jah, olenevalt mapist võib mälu puudu jääda küll. Ala KharG ja OFi puhul jääb mul veel mõnisada MB varuks, kuid CP tõmbab oma rammi umbe, ehk vähe rohkem infot kah.
Ega reaalselt ma ei tea mis RAmi kirjutatakse(enamus mänu faile mis vaja ma usun) aga võrreldes erinevate MAPide juures rami kasutust siis ka osa sellest infost.
Ühes tomshardware artiklis kirjeldatakse ka natuke SSD võimalusi mängudes, ka BF3-s, kus see annab ilmselgelt laadimiskiirust juurde ning vähese rami korral ka in-game read kiirust juurde kuna kasutatakse rammi otsalõppemisel seda(ilmselgelt)
Siiski neil kel on 8gb rammi juba ei tohiks viimane asi enam SSD poolt mingit positiivset tulemust tuua. Küllaga jääb laadimise edu.
Ala Crysis 2 saaks ka gameplay ajal SSD kettast kasu kuna kirjutab kettale infot mängu ajal üsna mehistes kogustes(shaderid jm)
No SSD ketas peaks tänapäeval küll "must have" mängurite seas juba olema.
Minu meelest oli HDDlt SSDele üleminek köigi nende Rampage 3 Extreme plate, ülikiire RAMi, Core i7 protsessorite, dual graafika jms kola taustal köïge parem uuendus üldse, mida ma eales teinud olen! Suhteliselt väikese investeeringuga paranes PC perfo ikka kövasti.
munakull, mis hea pärast?
mängudest on vaid paar üksikut näidet, millele ssd hästi mõjub. suures enamuses ei ole mängimise jaoks vahet. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
munakull, mis hea pärast?
mängudest on vaid paar üksikut näidet, millele ssd hästi mõjub. suures enamuses ei ole mängimise jaoks vahet.
Ja millisel teaduslikult analüüsil pöhineb hr.londiste uuring, millised on näited?
SSD parandab üleüldist PC performanceit kaasaarvatud ka mängudes (startup, map load), response on igaljuhul kiirem, kui aeg on tähtsam. HDD on kitsas pudelikael kogu sinu süsteemis. Vöid vabalt endale kokku panna süsteemi, mis koosneb vanast heast 5400rpm kövaketast ja Inteli 990X. Mina nii ei teeks. Jöudu katsetamisel!
miski minus ütleb, et see mees on fake oma tegemistes
kuidas temal alati saab olla, et keegi ei näe teda
EI usu, et fake, lihtsalt veedab oma aja seda tehes, ehk siis niisama ringi jooksmisele ja üritab suure ringiga vastaste taha hiilida. Enamus konsoolikad kasutavad teleka heli või jamasid headsette, nad ka midagi ei kuule.
Eee....Videot ka ikka vaatasid? Ta ei mängi PC peal. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Ma ei ütle, et PC peal seda ei ole, loomulikult on(Eriti recon vennad), aga omast kogemusest ja niipalju kui ma YT videosid näen, siis neid piimedaid vendasi konsoolil rohkem. PC peal kontrollitakse nurgataguseid ja ümbrust rohkem, hiirega käib see kiiresti. Puldi analoogiga, eriti kui sens väike, siis vast ei viitsita!
Whiskey, jaga näpunäiteid teistele kuidas lahti said. Ise ka ilmselt sellisel kellaajal online. Muide tegin selle nvidia driveri clean installi aga süüdlane ilmselt 4GB RAM. Vähemalt praegu arvan nii. Huvitav, et kui suvel raali kokku panin siis igas rami võrdluses ja reviews oli, et 4GB on küll ja veel. 8GB tundus siis veel alles selline kergelt öelda overkill. _________________ Battlelog: Aivar1988
Täpselt sama - 4GB-ga mitte mingisugust probleemi mängus. Mängust väljudes küll, jah, arvuti paarkümmend sekundit aeglane, aga vähemalt saab probleemivabalt mängida. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Ma sain kõikidest probleemidest lahti ostes uue arvuti. Senini pole ühtegi probleemi olnud
Täpselt sama asi. Vana arvutiga oli pidevalt mingisugune kala sees. Nüüd uue arvutiga mingisuguseid probleeme küll pole, ei musta ekraani ega ka punkbuster ei jama minul.
See "Metro" on paras stats padding kaart. Pole imestada, et enamus seal kotkad, aga reaalselt mängida väga ei oska.
Ühes mängus sain 2 x resupply medal ja lõpuks skooriks 40 000 - 70 000. Väga rets. Selline si*apuru oli, et väga aru ei saanudki, mis toimus.
Hea vaheldus.
Vähemalt sain mõned asjad seal tehtud, mis teha oli vaja.
Muidugi on tore, et 15-20 minutiga saab teenida paar kümmend tuhat punkti, kui samal ajal mängid teises kaardis 50 min ja teenid 10 000.
See "Metro" on paras stats padding kaart. Pole imestada, et enamus seal kotkad, aga reaalselt mängida väga ei oska.
Ühes mängus sain 2 x resupply medal ja lõpuks skooriks 40 000 - 70 000. Väga rets. Selline si*apuru oli, et väga aru ei saanudki, mis toimus.
Hea vaheldus.
Vähemalt sain mõned asjad seal tehtud, mis teha oli vaja.
Muidugi on tore, et 15-20 minutiga saab teenida paar kümmend tuhat punkti, kui samal ajal mängid teises kaardis 50 min ja teenid 10 000.
Mina käin Metroos relvadele sihikuid ja muid asju lahti tegemas.
Väga mugav,kiire. Kahju et enamus relvadel saab ainult sihikuid lahti, tahaks midagi enamat, näiteks erinevaid kuule jne.
Whiskey, jaga näpunäiteid teistele kuidas lahti said. Ise ka ilmselt sellisel kellaajal online. Muide tegin selle nvidia driveri clean installi aga süüdlane ilmselt 4GB RAM. Vähemalt praegu arvan nii. Huvitav, et kui suvel raali kokku panin siis igas rami võrdluses ja reviews oli, et 4GB on küll ja veel. 8GB tundus siis veel alles selline kergelt öelda overkill.
Täna lõunal käies tegin kiiruga PB folderile manual delete ja updateisin 2,288 versiooni peale.
Works like a charm
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.