praegune kellaaeg 17.06.2025 20:35:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kkarel
HV vaatleja
|
27.01.2012 05:14:36
Ikoon muutub taskbaril "tundmatuks" |
|
|
Tere,
selline mure, et ühe programmi ikoon muutub taskbaril "tundmatuks" v standard valgeks unknowniks. Googeldasin natuke ringi ja üks tüüp arvas, et viga on ikooni suuruses. Tõmbasin programmmi icofx, millega tegin igas suuruses ikoone ja vahetasin neid, aga tulemust ei andnud. Huvitav on fakt, et kui taskbaril parem hiireklõps-properties- valin never combine v combine buttons when taskbar is full ehk ikoonid ei kombineeru, siis probleem kaob kohe. A niimoodi mulle taskbar üldse ei istu, kui kõik on laiali. Teine huvitav fakt on see, et kui teen desktopile programmi exest shortcuti, siis ja ainult siis on jällegi probleem kadunud. Aga seda shortcuti ma desktopile ei taha, sest seal ei ole ühtegi teist ikooni peale dock iconite (customisen oma desktopi). Shortcutist käima pannes on ikoon taskbaril alati olemas, olenemata, kus asub shortcuti ikoon. Samas kui ma panen selle programmi tööle "dock iconist", siis näitab ilusat ikooni ainult siis, kui suvaline shortcuti file passib desktopil, isegi kui dock item ei ava seda shortcuti file, vaid otse .exet program files... Kui ma panen shortcutile "hide", et teda desktopil näha ei oleks, muutub taskbari ikoon jälle tundmatuks. Kui ma copyn shortcuti kuhugi folderisse, et seda näha ei oleks, muutub taskbari ikoon jälle tundmatuks. Kui panen taskbaril "show small items" ei tule ikoon nähtavale. Ühesõnaga oleks vaja saada programm käima dock ikoonist nii, et taskbarile ei jääks rõve valge ikoonilärakas, vaid normaalne. Ja random file desktopile ei taha. Kusjuures otse .exe filest käivitades ei näita ka ikooni, aga näitab ikooni alati, kui käivitan shortcutist ükskõik, kus kohas. Et miks on shortcut parem ? :S Kõik pakkumised teretulnud.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
30.01.2012 11:35:41
|
|
|
CCleaneriga tee oma arvutile puhastus.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|