Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Ikoon muutub taskbaril "tundmatuks" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kkarel
HV vaatleja

sõnum 27.01.2012 05:14:36 Ikoon muutub taskbaril "tundmatuks" vasta tsitaadiga

Tere,

selline mure, et ühe programmi ikoon muutub taskbaril "tundmatuks" v standard valgeks unknowniks. Googeldasin natuke ringi ja üks tüüp arvas, et viga on ikooni suuruses. Tõmbasin programmmi icofx, millega tegin igas suuruses ikoone ja vahetasin neid, aga tulemust ei andnud. Huvitav on fakt, et kui taskbaril parem hiireklõps-properties- valin never combine v combine buttons when taskbar is full ehk ikoonid ei kombineeru, siis probleem kaob kohe. A niimoodi mulle taskbar üldse ei istu, kui kõik on laiali. Teine huvitav fakt on see, et kui teen desktopile programmi exest shortcuti, siis ja ainult siis on jällegi probleem kadunud. Aga seda shortcuti ma desktopile ei taha, sest seal ei ole ühtegi teist ikooni peale dock iconite (customisen oma desktopi). Shortcutist käima pannes on ikoon taskbaril alati olemas, olenemata, kus asub shortcuti ikoon. Samas kui ma panen selle programmi tööle "dock iconist", siis näitab ilusat ikooni ainult siis, kui suvaline shortcuti file passib desktopil, isegi kui dock item ei ava seda shortcuti file, vaid otse .exet program files... Kui ma panen shortcutile "hide", et teda desktopil näha ei oleks, muutub taskbari ikoon jälle tundmatuks. Kui ma copyn shortcuti kuhugi folderisse, et seda näha ei oleks, muutub taskbari ikoon jälle tundmatuks. Kui panen taskbaril "show small items" ei tule ikoon nähtavale. Ühesõnaga oleks vaja saada programm käima dock ikoonist nii, et taskbarile ei jääks rõve valge ikoonilärakas, vaid normaalne. Ja random file desktopile ei taha. Kusjuures otse .exe filest käivitades ei näita ka ikooni, aga näitab ikooni alati, kui käivitan shortcutist ükskõik, kus kohas. Et miks on shortcut parem ? :S Kõik pakkumised teretulnud.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.01.2012 11:23:22 vasta tsitaadiga

Probleemile võib läheneda ka teisest otsast - vahetada välja windowsi enda ikoon. Pildil on näha kus asub:
Spoiler Spoiler Spoiler

Asendusikoone saab siit: http://browse.deviantart.com/customization/skins/
Ikoonide asendamiseks näiteks: http://anolis.codeplex.com/ või http://www.askvg.com/tutorial-all-about-resource-hacker-in-a-brief-tutorial/
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 30.01.2012 11:35:41 vasta tsitaadiga

CCleaneriga tee oma arvutile puhastus.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Ikoon muutub taskbaril "tundmatuks"
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.