It’s been two years since Jackie Estacado, now the Don of the Franchetti crime family, used The Darkness to kill the men responsible for his girlfriend’s murder. He’s been unable to shake the memory of Jenny’s death since bottling up his supernatural power, and now The Darkness wants out.
A sudden, unprovoked attack on Jackie’s life heralds the start of a full-scale mob war, which has clearly been orchestrated by some outside force. The botched attempt opens the door for The Darkness to reemerge, and sets Jackie on a journey to hell and worse, as he unravels the mystery behind the attack and the motivations of The Darkness itself.
Esimene osa oli šokeerivalt hea spirituaalne järg Starbreeze'i šokeerivalt heale Chronicles of Riddickule. Kuigi Starbreeze selle mängu kallal ei tegele, siis Digital Extreme on nähtavasti võtnud kõik oma parimad mehed, õpetanud neile kuidas vähemalt ägedaid treilereid vorpida ja siis lõpptulemuseks saame ehk ka normaalse mängu.
kuulukse jah. ma olin vist õnnelike hulgas, töötas korralikult.
ei näe väga ilus välja (tehnilises mõttes), art style on üsna korralikult realiseeritud.
paras mess oli, vähemalt demo põhjal jääb esimesele nii gunplay kui feelingu osas omajagu alla. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
lappasin seda sama teemat siis nüüd mille linkisin ja seal soovitati panna windowed mode peal ja proovisin ka siis ja hakkas tööle nüüd... tagasi full screen pannes ei töötanud jälle Soovitati veel Physx uninstallida aga see ei aidanud minul vähemalt küll. Mängin siis esiaalgu windows modes ei tea mis kamm on ikkagi aga olen nüüd mõnda aega mänginud ja tundub päris huvitav ja omamoodi lahe nende kombitsatega vaenlasi killida... Prototype meenutab natuke, aga stoori on isegi
päris huvitav et tahan teada mis edasi saab
edit: Nii sai siis demo läbi tehtud ja peaks ütlema et päris põnev oli ja suht vägev andmine käib kogu aeg ,võttis ila tilkuma küll et tahaks teada mis edasi saab Kas esimest osa ei ole arvuti peal ?
graafika oleks võinud veits parem olla aga noh polnud ka kõige hullem... aga imelik jah et see mäng ei taha mul full screenis töötada ma saan aru et demo aga jah muidu jooksis korralikult...
Mäng üldiselt norm. Vahelduseks vägahea ja omapärane story. Graafika suht omapärane(pole veel otsustanud kas mulle see meeldib või ei).
-
Liiga lühike ja story elemendid oleksid võinud olla pikemad ning paremini välja arendatud. (Minuarust head ideed mida ainult natuke kasutati)
AI on jube ja jätab mulje, et sellepärast on vaenlasi alati massides.
Platoon väga kummaline,et sul seal tükkideks rebida ei saa,peaks ikka päid jalgu jäsemeid lendama siia sinna,sul paistab täielik sensuur peal.Olen proovisnud nii ps3mel x-kastil ja pc-l kõigil toimis see rebimine ikka täie rauaga _________________
Platoon väga kummaline,et sul seal tükkideks rebida ei saa,peaks ikka päid jalgu jäsemeid lendama siia sinna,sul paistab täielik sensuur peal.Olen proovisnud nii ps3mel x-kastil ja pc-l kõigil toimis see rebimine ikka täie rauaga
mul ka zpsy käest ostes rebimine jms käis ikka ! _________________ Steam: STEAM
Origin: EP1CNESSS
Platoon väga kummaline,et sul seal tükkideks rebida ei saa,peaks ikka päid jalgu jäsemeid lendama siia sinna,sul paistab täielik sensuur peal.Olen proovisnud nii ps3mel x-kastil ja pc-l kõigil toimis see rebimine ikka täie rauaga
Kunagi tahtsin esimest osa väga mängida aga jäi ära sest polnud millegagi pelada. Nüüd teisest osast mängisin ikka tükid välja. Väga meeldis, ei pettunud milleski. Eks AI on ikka natukene tropp aga millises mängus ei oleks.
Kaevates mingi süngema tooniga mängude kuhjades, sattusin selle otsa
Kui tavaliselt kannatad/skipid vahevideod ära, et saaks jälle mängima siis see oli vastupidine. Lugu (sh. lõpud), atmosfäär, karakterid - ütleks et üks tippude hulka kuuluv.
Ülejäänud osa mängust oli nagu oli. _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.