Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
perenoel
Kreisi kasutaja

|
04.12.2011 14:23:34
|
|
|
Konkreetse maaga piiratud Facebooki fännid maksavad netis väiksemas paketis ostes orienteeruvalt $0.15/tükist. Kui müüakse, ju siis on ostjaid ja ju siis tasub ära, nii imelik kui see ei ole. Minu meelest on see küll kaugelt ülespuhutud hind, sest ega maa ise veel mingi näitaja ei ole, publik on ju juhuslik ja annab enamasti mõttetu trafficu.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
04.12.2011 18:26:02
|
|
|
perenoel kirjutas: |
Konkreetse maaga piiratud Facebooki fännid maksavad netis väiksemas paketis ostes orienteeruvalt $0.15/tükist. Kui müüakse, ju siis on ostjaid ja ju siis tasub ära, nii imelik kui see ei ole. Minu meelest on see küll kaugelt ülespuhutud hind, sest ega maa ise veel mingi näitaja ei ole, publik on ju juhuslik ja annab enamasti mõttetu trafficu. |
mida maksavad ja mille eest...? Muidugi see võib minu viga olla, et ma nii "taipamatu" olen. Ei viibi FB-s, ainult kasutaja tehtud, igaks juhuks. Teinekord saab midagi "laikides" soodsamalt või vaja "pereliiget" aidata...
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
04.12.2011 22:01:52
|
|
|
ewur kirjutas: |
mida maksavad ja mille eest...? Muidugi see võib minu viga olla, et ma nii "taipamatu" olen. Ei viibi FB-s, ainult kasutaja tehtud, igaks juhuks. Teinekord saab midagi "laikides" soodsamalt või vaja "pereliiget" aidata... |
Teenus/kaup seisneb siis selles, et mingi perioodi (nädal kuni kuu, olenevalt kui palju - seda ju tuhandetes) vältel saad makstud raha eest oma lehele vastava arvu fänne või like'e. Pane otsingusse "buy facebook fans", siis saad pildi selgeks.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
kussu
HV veteran

|
08.12.2011 17:39:16
|
|
|
Kuidas sisestada FB elukoht/kodulinn mida ta ei paku. Nimelt tahaks sisestada elukohaks selle, mis mul ka rahvastikuregistri järgi on, kuid FB arvab, et sellist kohta pole olemas. Sihtnumbriks siis 74227
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
09.12.2011 18:22:08
|
|
|
Kas keegi on ostnud kunagi facebooki krediiti? Mu isal juhtus pisike õnnetus, ta mängib mängu aga oli vist kuhugi valesse kohta vajutanud ja tellind endale vist FB krediiti ja moblalegi tuli mingi sõnum. Seal on kirjas miskit et saada numbrile sõna "PAY" jne. Aga kas nüüd tuleb jama kui ta ei saada? Või saab isa nüüd trahvi? Sry kui paranoiline, ma ei taha et temaga jamasid juhtub, sellepärast küsingi et kas on oht muretseda või ignoreerida seda sõnumit?
Ma creditsi kohta ei leidnud infot sealt kui kogemata oled ostnud.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
09.12.2011 18:56:38
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Tingimisi kuni 2 aastase vabaduse kaotuseni viib see asi. |
You'se trollin.. or what?
Pole küll teemaga kursis, aga ma siiralt kahtlen, et FB kedagi represseerima hakkab mingi nupuvajutuse pärast. Ma arvan, et seni kuni kuhugi mingeid SMS-e ei saada, peaks elu lill olema.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
09.12.2011 19:23:09
|
|
|
Ei ta polegi saatnud mingeid SMSse,aint küsis mult et sai sellise sõnumi ja ma ütlesin et ära saada sinna midagi.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
17.12.2011 22:06:51
|
|
|
tsitaat: |
Collected together were records of when Schrems logged in and out of the social network, the times and content of sent and received messages and an accounting of every person and thing he’s ever liked, posted, poked, friended or recorded. The archive captured friend requests, former or alternative names and email addresses, employment and relationship statuses and photos, in some cases with their GPS locations included, to name a few. To Schrems' dismay, much of the data he received from the network was information he thought he had deleted. Facebook, it seems, doesn't think much of the Delete key and continued to hold copies of the data on its servers. |
http://threatpost.com/en_us/blogs/twenty-something-asks-facebook-his-file-and-gets-it-all-1200-pages-121311
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.12.2011 22:15:06
|
|
|
moral of the story, kui sa ei taha et mingi info jääks netti arhiividesse siis ära seda eales sisestagi sinna. Igal vähegi asjalikul süsteemil on backup süsteemid kust saab asjad nii ehk naa alati välja võtta ning kohati on asjade eemaldamise asemel nende peidetuks märkimine lihtsam.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
andree
HV kasutaja
|
21.12.2011 18:26:53
|
|
|
Facebook to run Sponsored Story ads in your News Feed
Link
Nii võib, aga nii pole ilus.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
21.12.2011 18:31:50
|
|
|
Eemaldatakse ilmselt esimese skripti uuendusega.
FBPurity ja FFixer
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
liiv
HV Guru

|
11.01.2012 04:26:18
küsimus Facebooki kohta |
|
|
kas keegi oskab seletada, kuidas seda uut facelifti teha, mida olen nüüd mõnel näinud
|
|
Kommentaarid: 627 loe/lisa |
   |
9 :: |
6 :: |
517 |
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
11.01.2012 04:37:56
|
|
|
Vajutad nende profiilil get timeline või hangi ajajoon, olenevalt mis keelne su facebook on.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
11.01.2012 07:48:50
|
|
|
Ja kui see ikka sulle ei meeldi, siis vana FB-d tagasi ei saa.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
tont23
HV veteran

|
22.01.2012 23:58:46
|
|
|
kellelgi on juhtunud et on kontole sisse häkitud vms?
endal täna oli nii vist ...vajutasin login ja siis viskas miskise hoiatuse ja araabia kaltsupea nime ette ja kaart oli kah vist mingi egiptus vms kust oli sisse logitud
ja oli valikud kas olen nõus/mitte...panin siis et pole nõus ja siis tahtis et uued passw paneks...pärast seda logis sisse ja kõik ok vist
on veel kellelgi sellist jama olnud?
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
23.01.2012 00:07:20
|
|
|
tont23 kirjutas: |
kellelgi on juhtunud et on kontole sisse häkitud vms?
endal täna oli nii vist ...vajutasin login ja siis viskas miskise hoiatuse ja araabia kaltsupea nime ette ja kaart oli kah vist mingi egiptus vms kust oli sisse logitud
ja oli valikud kas olen nõus/mitte...panin siis et pole nõus ja siis tahtis et uued passw paneks...pärast seda logis sisse ja kõik ok vist
on veel kellelgi sellist jama olnud? |
Tundub, et mingi massilisem värk. Mul oli täna sama hoiatus, ainult et asukohaks, kust sisse logitud, märgiti kesk-venemaa.
Muutsin samuti kohe parooli ära, eelmine parool oli enda lohakusest väga lihtne (ainult väikesed tähed).
|
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
tont23
HV veteran

|
23.01.2012 00:10:44
|
|
|
arvuti peaks puhas olema...sai täna avastiga just kiire skänn tehtud...
kas selles võib kah asi olla et mul oli vist pandud nii et hoiaks koguaeg sisselogituna?
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
23.01.2012 09:45:56
|
|
|
Oli ka mul eile keegi Kuala Lumpurist FB-s väidetavalt sees käinud. Õhtul töötlen arvutit põhjalikumalt ja uurin, milles kühvel.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |