Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 599, 600, 601 ... 1045, 1046, 1047  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 26.01.2012 13:58:28 vasta tsitaadiga

painkillah,
Spoiler Spoiler Spoiler

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 26.01.2012 14:07:14 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif icon_lol.gif
kalle78
HV kasutaja

sõnum 26.01.2012 14:12:26 vasta tsitaadiga

painkillah, ütle oma mängunimi palun
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
X-Tream99
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.01.2012 14:23:07 vasta tsitaadiga

Painkillah - Challenge accepted! Mina ja VanKromosoom (või keegi teine osav piloot) vs Sina oma stringerite ja javelinidega. Eile mängisime kahekesi... oi kui paljud stringeri ja javelini mehed üritasid meid tappa aga lõpuks said nad ise hoopis peksa.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/18214270/1/187801359/

viimati muutis X-Tream99 26.01.2012 14:36:46, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
torumees0
HV vaatleja
torumees0

sõnum 26.01.2012 14:26:23 vasta tsitaadiga

kas teil tuleb ikka see pb error või on keegi lahenduse sellele leidnud?
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'torumees0' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe driver failure (PnkBstrK.sys) ffab

Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
NorthB
HV kasutaja

sõnum 26.01.2012 15:10:27 vasta tsitaadiga

Ma ka kuramus ei saa aru, ikka ütleb "game disconnected" jne
Ei ole nad midagi ära fixinud

e:// eile oli sama jama, siis nagu jälle ei olnud paar tundi ja täna tuli uuesti
eks kasutan siis neid non-pb servusid nüüd

viimati muutis NorthB 26.01.2012 15:21:16, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 26.01.2012 15:20:37 vasta tsitaadiga

torumees0 kirjutas:
kas teil tuleb ikka see pb error või on keegi lahenduse sellele leidnud?
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'torumees0' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe driver failure (PnkBstrK.sys) ffab

Ei ole leidnud, ootan samuti lahendust. Algul tuli see error, nüüd ei lähe peaaegu enam mäng töölegi. Ei mingit errorit.

aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 26.01.2012 15:32:07 vasta tsitaadiga

Ei tea kas see PB jamab aga viimasel ajal on pilt hakkima hakanud. Vahest isegi sekundiks freezib. Suht harva muidugi aga ennem pole küll sedasi käitunud. Mängust välja minnes mõtleb ka tükk aega ennem kui arvuti normaalselt jooksma hakkab.
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 26.01.2012 15:53:37 vasta tsitaadiga

No disconne pole ammu ammu olnud, aga see-eest on perf hullemaks läinud ja selline tunne et see süveneb iga päev. Täna kah, tõmbab ka kuni paariks sekiks kinni, pisemaid hakkimisi on ka räigelt. FPS püsib enamus ajal normis, järsud FPS dropid on, osa ka serveritest põhjustatud.
taustal ka kõik jonksus, midagi üleliigset ei jookse. Antivir jm tõmbab mängu käivitamisel enda CPU jm kasutuse alla 0 ligidale ja püsib seal.
Lihtsalt samade sätetega sai kuu, poolteist tagasi mugavalt mängitud, jooksis pidevalt piirajas ala60FPS kuid nüüd kõigub FPS meeletult ja vaevalt on average 30 kandis. Mõistus otsas igatahes.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 26.01.2012 16:08:55 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
No disconne pole ammu ammu olnud, aga see-eest on perf hullemaks läinud ja selline tunne et see süveneb iga päev. Täna kah, tõmbab ka kuni paariks sekiks kinni, pisemaid hakkimisi on ka räigelt. FPS püsib enamus ajal normis, järsud FPS dropid on, osa ka serveritest põhjustatud.
taustal ka kõik jonksus, midagi üleliigset ei jookse. Antivir jm tõmbab mängu käivitamisel enda CPU jm kasutuse alla 0 ligidale ja püsib seal.
Lihtsalt samade sätetega sai kuu, poolteist tagasi mugavalt mängitud, jooksis pidevalt piirajas ala60FPS kuid nüüd kõigub FPS meeletult ja vaevalt on average 30 kandis. Mõistus otsas igatahes.

Tookord kui koos mängisime siis oli sul PING ka 37 vms nii et igati norm. Eile oli Mirciga koos mängides mul mingi 19 ja ikka hakkis. Taustal ei jookse mul essugi. Samas täheldasin, et RAM kasutuses 93% 4GB. Samas siiani on ju ilusasti töötanud aga nüüd mingi viimane nädal ehk kui sedagi.

zpsy
HV veteran
zpsy

sõnum 26.01.2012 16:17:08 vasta tsitaadiga

Link

icon_lol.gif
Kommentaarid: 825 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 587
tagasi üles
karvane
HV kasutaja

sõnum 26.01.2012 16:18:17 vasta tsitaadiga

Kui kellelgi nvidia omanikul on probleem, et framerate mängus on üle mõistuse madal (varem oli kõik high peal ja sujuv, nüüd low peal ja nõksub ikka vahepeal), siis proovi teha draiveri reinstall, valides custom installi ning märkides ära clean installi.

Ma ei tea miks ma ise endal seda varem ei proovind, kuid 1920 reso jookseb taas täiesti mõistlikul kiirusel high-settingutega. Pill on 64bit win7/470gtx/Q6600
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
munakull
HV kasutaja

sõnum 26.01.2012 16:20:14 vasta tsitaadiga

aivar1988 kirjutas:
Killerwave kirjutas:

Tookord kui koos mängisime siis oli sul PING ka 37 vms nii et igati norm. Eile oli Mirciga koos mängides mul mingi 19 ja ikka hakkis. Taustal ei jookse mul essugi. Samas täheldasin, et RAM kasutuses 93% 4GB. Samas siiani on ju ilusasti töötanud aga nüüd mingi viimane nädal ehk kui sedagi.

PING ehk latency ja lagspikes'idel pole küll mitte mingit seost. 4GB RAMi on ilmselgelt vähe.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 26.01.2012 16:43:18 vasta tsitaadiga

aivar1988, minu süü on, et sa täiesti clueless oled? icon_lol.gif Pane veel mõni meme pilt või homoseksuaalsusele kalduvate bronyfännide mõttetera, palun!

X-Tream99, please noh icon_lol.gif mind on rapitud selliste kopteritiimide poolt, et isegi javelinid ei aidanud. see sinu Battlelogi link pole absoluutselt mittemingi eriline skoor. Tiimid on suht esmapilgul ikka päris korralikult algajaid täis. Igasugu idee, et jah teeme kopter vs 2 inseneri on ka müstiliselt ajuvaba. Siis on muidugi hea lebo, tead, et miski muu ei sega. Tasakaalus serveris on huvitav mängida - siis ei ole mingi pingetu kõmmutamine, vaid ikka on tegemist ka, et kogu sõja sees ellu jääda. Ma ei oska seda seletada - küll sa ise koged seda kuskil, kus vastas on korralikud piloodid. Siis on ikka tükk tegu, et ellu jääda kogu selle keskel mis taevast ja maalt muuseas ka sinu poole tuleb.

kalle78, karuke

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
estliiga
Kreisi kasutaja
estliiga

sõnum 26.01.2012 16:48:45 vasta tsitaadiga

Varem omasin probleemi, et mäng freezis arvuti täielikult ära peale 5 minutit multit mängides, sai proovitud nii, et panin arvutile uuesti windowsi peale ja enam pole seda probleemi saab raulikult mängida nüüd mp-it. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
Whiskey
HV vaatleja

sõnum 26.01.2012 16:55:55 vasta tsitaadiga

estliiga kirjutas:
Varem omasin probleemi, et mäng freezis arvuti täielikult ära peale 5 minutit multit mängides, sai proovitud nii, et panin arvutile uuesti windowsi peale ja enam pole seda probleemi saab raulikult mängida nüüd mp-it. thumbs_up.gif

Kellele antakse, kellelt võetakse
Peale igat patchi paras zooloto =D
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 26.01.2012 17:17:12 vasta tsitaadiga

munakull kirjutas:
aivar1988 kirjutas:
Killerwave kirjutas:

PING ehk latency ja lagspikes'idel pole küll mitte mingit seost. 4GB RAMi on ilmselgelt vähe.

Üks asi on kui serverist on lag tingitud, ala FPS on laes aga mehikesed ja masinad teleporteeriuvad mööda mappi ringi, teine asi on see kui mingi drivu vms mängu kala tõttu kukub FPS ajuvabalt madalale, täna mõlemad lausa koos kohati.

Mis NV drivudega keegi mängib üldse? Ma võin kõll clean installi proovida aga ma kardan et ei muutu midagi, kuna WIN kuu aega vana ja kordagi pole veel drivusid vahetanud selle aja jooksul.

viimati muutis Killerwave 26.01.2012 17:18:00, muudetud 1 kord
tagasi üles
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 26.01.2012 17:17:29 vasta tsitaadiga

aivar1988 kirjutas:
Samas täheldasin, et RAM kasutuses 93% 4GB.

Eks siis tuleb juurde osta. Minul 8GB väga sellist probleemi küll pole.
aivar1988 kirjutas:
Mängust välja minnes mõtleb ka tükk aega ennem kui arvuti normaalselt jooksma hakkab.

Kui mängust välja minna, siis HDD pealt oli ka selline viivitus, mis mõne aja pärast üle läks. SSD on ka kerge viivitus, aga see ei ole selline häiriv.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 26.01.2012 17:33:46 vasta tsitaadiga

Ostukuulutus juba üleval aga keegi ei reageeri icon_biggrin.gif
karvane
HV kasutaja

sõnum 26.01.2012 17:38:25 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:

Mis NV drivudega keegi mängib üldse? Ma võin kõll clean installi proovida aga ma kardan et ei muutu midagi, kuna WIN kuu aega vana ja kordagi pole veel drivusid vahetanud selle aja jooksul.

Mul endal oli 32bit windowsiga see jama kaelas, et fps droppis koguaeg, lõpuks tegin liigutuse, et 64bit win peale, puhas install, ainult nvidia driverid peale + BF3 ja mäng käima .... no krt ja nõksus low peal. See oli nüüd paar kuud tagasi.

Enne seda beta + kui mäng kohe välja tuli oli mõnusalt sujuv, ei kurtnud fpsi üle, ei olnud midagi ulmelist, kuid kaadri näitaja nurgas (render.Drawfps 1) ei näidanud punast ja kollast ainult kui väga intensiivseks läks tegevus.

Nüüd vahepeal oli swtori periood ja kui see ammendas tulin tagasi ning battlelogis oli kellegi kommentaar, et ta proovis ära driverite eemaldamise/restardi ja siis veel installis kasutades seda clean optionit. Temal aitas, mina mõtlesin, et mis mul ikka kaotada. Võtsin viimased beta draiverid ja lihtsalt valisin clean install. Ei mingit eelnevat uninstalli ja restarti. Panin mängu käima ja jooksis sujuvalt, täiesti ajuvaba, ma ei tea mis erinevust võis olla paari kuu tagusel puhta installiga peale pandud nvidia driveritel ja praeguste draivitel, kuid minu performance läks korda.

Vabalt võib ka miski muu asi mõjutada, kuid ma ei tea mis. Vahepeal varem oli mul low peal kõik seadistused ja Khargi peal juba hakkas 15-20fpsi näitama. Nüüd selline 25-50 sõltuvat ekraanil toimuvast ja seda high settingutega (ssao'd jne on maas)

Proovi ära, kaotada pole ju midagi.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
munakull
HV kasutaja

sõnum 26.01.2012 18:55:01 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
munakull kirjutas:
aivar1988 kirjutas:
Killerwave kirjutas:

Üks asi on kui serverist on lag tingitud, ala FPS on laes aga mehikesed ja masinad teleporteeriuvad mööda mappi ringi, teine asi on see kui mingi drivu vms mängu kala tõttu kukub FPS ajuvabalt madalale, täna mõlemad lausa koos kohati.

OK. Mida sa mulle oma postituse esimese poolega lisaks selgitada soovisid jäi täiesti arusaamatuks. icon_redface.gif
Veelkord üritan nüüd ennast veelgi selgemalt väljendada: "Serveri poolt tingitud lag" ei ole PING. See, mida sina kirjedad, on katkendlik ehk ebakvaliteetne interneti ühendus, kus mingi teatud hulk pakette on sinu ja mänguserveri vahel lihtsalt peeti läinud. PING sellest ei s6ltu. Ja selle "teise asjaga" oleme teineteise suhtes ka täiesti vastuolus: draiverid ja mängumootorid on üldiselt töökorras, aga mitte nii töökorras ei ole mängurite enda masinad ja nendega tehtud seaded. Muidugi inimesed ja nende endi arusaamad ongi tihti vägagi erinevad.
tagasi üles
aivar1988
Kreisi kasutaja
aivar1988

sõnum 26.01.2012 19:09:07 vasta tsitaadiga

PING oligi ju korras. Mis see siia puutub.
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 26.01.2012 19:16:54 vasta tsitaadiga

Ja mina pingist ei rääkinudki. Kindlasti on ka arvuti poolseid kalasid, aga ma olen üritanud neid miinimumi viia, pigem on need arvuti konfi KOKKUSOBIMATUS battlefieldiga. Mäng ja drivud toodavad ka solki. See pole ju normaalne kui sama konfiga arvutil 1 mäng vahel töötab normaalselt, vahel aga mitte ja kohati üldse võimatu. Ja see mängitavus lainetab lampi nagu meri. Kõik muud proged, mängud jm töötavad ideaalselt. Seega jääb selles võrrandis alles ikkagi BF3 ja selle probleemid minu(ja paljude teiste inimeste) arvuti(te)ga.
tagasi üles
munakull
HV kasutaja

sõnum 26.01.2012 19:19:36 vasta tsitaadiga

aivar1988 kirjutas:
PING oligi ju korras. Mis see siia puutub.

Tookord kui koos mängisime siis oli sul PING ka 37 vms nii et igati norm. Eile oli Mirciga koos mängides mul mingi 19 ja ikka hakkis

Ehk siis ise mainisid, et ping oli eile 19 ja ikka hakkis. Minu püüan siin spetsialistidele selgitada, et ping ei ole hakkimise p6hjus. M6nikord v6iks ise ka oma kirjutisi analüüsida, muidu tekib segadusi. Ühes6naga: Unustaära!
Jätkame nüüd muudel teemadel. thumbs_up.gif
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 26.01.2012 19:23:31 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, kuidas tänapäeval on, aga kunagi, mitte just väga ammu, oli sõna "lag" kasutusel ainult suure pingi kohapeal. Nüüd on sellest saanud vist isegi "hakkimise" selgitamiseks kasutatav termin...
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 599, 600, 601 ... 1045, 1046, 1047  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.