|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
Dirty Harry
HV Guru

|
23.01.2012 13:44:13
|
|
|
| mortiir kirjutas: |
| Lõpuks veeti ka mu majja elioni kaabel. Soovitage, mida küsida wifi ruuteriks, kui üldse on mille seest valida. Peaks toime tulema 2 korrusega, betoonpaneel vahel. Esialgu hakkab ainult 12/1 netti jagama. Tänud ette. |
Erakliendile antakse tähtajalise kasutuslepinguga TG784. Osta saaksid TG789 täishinnaga.
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufonaut21
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
25.01.2012 01:53:07
|
|
|
Jah, töötab...
Amino 110, Amino 530 ja Motorola VIP1003 boksidega vähemasti küll...
1903 pole endal au olnud omada, aga usun, et töötab ka sellega...
|
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
25.01.2012 02:30:53
|
|
|
Töötab, ise kasutan aga väike miinus on ka asjal, et puldi nupud pidi selgeks õpetama ja reageerib aeglasemalt kui originaal ehk siis uimaselt...
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
25.01.2012 13:44:30
|
|
|
| oncleuno kirjutas: |
Töötab, ise kasutan aga väike miinus on ka asjal, et puldi nupud pidi selgeks õpetama ja reageerib aeglasemalt kui originaal ehk siis uimaselt... |
Ise ei pidanud küll midagi õpetama...ja uimasust pole samuti täheldanud...
|
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
25.01.2012 15:33:57
|
|
|
Mul on mingi vanem Harmony, mudelit peast ei mäleta, äkki oli 525, see on Elioni menüüs ja kanalivalikus ikka masendavalt uimane. Boxiks siis Motorola 1003.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
25.01.2012 16:49:52
|
|
|
| Etz kirjutas: |
Töötab, ise kasutan aga väike miinus on ka asjal, et puldi nupud pidi selgeks õpetama ja reageerib aeglasemalt kui originaal ehk siis uimaselt... |
Ise ei pidanud küll midagi õpetama...ja uimasust pole samuti täheldanud...  |
Kasutan Motorola VIP1903 digiboksi ja kui valisin selle puldi Harmony setup käigus siis igatahe tööle ei hakanud...
Kõik teised seadmed teler, kodukino jne töötavad Harmony-ga ilusti. Siin samas või Elioni foorumis oli ka sellel teemal
midagi räägitud, et Harmony puldiga on probleeme (uimasus, topelt-reageerimine) Elioni digiboksiga.
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
25.01.2012 17:01:59
|
|
|
Ise ei pidanud küll midagi õpetama...ja uimasust pole samuti täheldanud...  |
Kasutan Motorola VIP1903 digiboksi ja kui valisin selle puldi Harmony setup käigus siis igatahe tööle ei hakanud...
Kõik teised seadmed teler, kodukino jne töötavad Harmony-ga ilusti. Siin samas või Elioni foorumis oli ka sellel teemal
midagi räägitud, et Harmony puldiga on probleeme (uimasus, topelt-reageerimine) Elioni digiboksiga. |
Amino 110, Amino 530 ja Motorola VIP1003 boksidega vähemasti küll...
1903 pole endal au olnud omada, aga usun, et töötab ka sellega...  |
|
|
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
25.01.2012 17:03:38
|
|
|
| Selle lause peale vastasingi, et ei tööta päris nii nagu peab...
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
25.01.2012 17:46:57
|
|
|
Harmonyle on vaja digiboksi valik õige märkida, kui otsingusse panna siis vip1903 oli õige mudel, töötab ka tegelikult vip1003ga. Paar nuppu on vaja õigeks õpetada vist oli P+ ja P-
Kui aeglaselt reageerib siis on Logitechi support abiks...seadistatakse eemalt mingid sätted paika.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
25.01.2012 17:48:20
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
Harmonyle on vaja digiboksi valik õige märkida, kui otsingusse panna siis vip1903 oli õige mudel, töötab ka tegelikult vip1003ga. Paar nuppu on vaja õigeks õpetada vist oli P+ ja P-
Kui aeglaselt reageerib siis on Logitechi support abiks...seadistatakse eemalt mingid sätted paika. |
Eks vabal ajal proovin uuesti sättida ja annan tagasisidet kas saab korda (praegu toimib ka kõik aga lihtsalt uimaselt )
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
25.01.2012 22:11:13
|
|
|
Väike mõte. Kas kuidagi saab läpparist läbi võrgukaardi videot saata vip1003 abil otse telekasse? Või muu võimalus (kasutada thompsoni ruuterit).
Muidu laseks läbi hdmi, aga kineskoobiga telkul pole digi-sisendit.
|
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
james87
HV vaatleja
|
26.01.2012 11:47:00
|
|
|
Tere,
Oman Elioni 50/10 ühendust, üle Wifi saan kätte vaid 20-25M.
Elionist öeldi, et ruuter ei suuda rohkem jagada lihtsalt. Et seega tuleks osta uuem ruuter, n standardiga? Ja kas sel juhul tuleks ära vahetada ka näiteks rüperaali wifi kaart?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
26.01.2012 14:18:07
|
|
|
| james87 kirjutas: |
Tere,
Oman Elioni 50/10 ühendust, üle Wifi saan kätte vaid 20-25M.
Elionist öeldi, et ruuter ei suuda rohkem jagada lihtsalt. Et seega tuleks osta uuem ruuter, n standardiga? Ja kas sel juhul tuleks ära vahetada ka näiteks rüperaali wifi kaart? |
Kasutan N standardiga TG789 ruuterit ja ei tule ka selle kaudu eriliselt rohkem, üle 30Mbit/s alla pole kätte saanud aga mitme antenniga N standardiga ruuterid annavad kindlasti rohkem kätte.
Üldiselt pead arvestama, et kui tahad maksimaalset kiirust oma ühenduse taga siis peaksid ikkagi kaablit kasutama mitte üle wifi üritama...
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
26.01.2012 14:58:21
|
|
|
Kasutan N standardiga TG789 ruuterit ja ei tule ka selle kaudu eriliselt rohkem, üle 30Mbit/s alla pole kätte saanud aga mitme antenniga N standardiga ruuterid annavad kindlasti rohkem kätte.
|
Kindel et su läppar ikka n wifit tarbib? Või ruuter seadistatud n wifit sheerima
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
26.01.2012 18:04:59
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
|
Kindel et su läppar ikka n wifit tarbib? Või ruuter seadistatud n wifit sheerima  |
Jah kasutab N standardit aga TG789 pole suurem asi ruuter ka...
Vaata pilti spoileri alt:
Spoiler 
NB! Kui väidad et N standardiga wifi otsas peaks TG789 ruuter rohkem kiirust läbi laskma siis palun tõesta seda...
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dadec
HV kasutaja
|
26.01.2012 18:05:22
|
|
|
Tere,
ilmselt on siiski õige foorumi all, kuid mure on selline et määriti täna seda voIP pähe, no eks ma siis mõtlesin et võtan ka osa "uuest tehnoloogiast", kuid nüüd ei taha lauatelefon enam sissehelistaja numbrit näidata, ehk viskab telefonile "Sissetulev kõne" varasema analoogiga viskas kohe numbri. Mingi toonvalimine on küll peal, kuid ma ei tea kas ta toetab toda DTMF või mitte, kuid ühesõnaga panen selle uue tehnoloogia peale, kaob telefonis AINUKE VAJALIK ASI ära ja kui kasutasin analoogi siis POLNUD MINGIT MURET.
Telefoniks Panasonic KX-TG7200FX
Ehk on abi kuskilt antud murele või peab ta analoogi peale tagasi keerama, sest sissehelistaja numbrinäitu ON VAJA ja selle teleka numbrinäidu võib küll sisse istuda.
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
26.01.2012 18:08:35
|
|
|
| Dadec kirjutas: |
Tere,
ilmselt on siiski õige foorumi all, kuid mure on selline et määriti täna seda voIP pähe, no eks ma siis mõtlesin et võtan ka osa "uuest tehnoloogiast", kuid nüüd ei taha lauatelefon enam sissehelistaja numbrit näidata, ehk viskab telefonile "Sissetulev kõne" varasema analoogiga viskas kohe numbri. Mingi toonvalimine on küll peal, kuid ma ei tea kas ta toetab toda DTMF või mitte, kuid ühesõnaga panen selle uue tehnoloogia peale, kaob telefonis AINUKE VAJALIK ASI ära ja kui kasutasin analoogi siis POLNUD MINGIT MURET.
Ehk on abi kuskilt antud murele või peab ta analoogi peale tagasi keerama, sest sissehelistaja numbrinäitu ON VAJA ja selle teleka numbrinäidu võib küll sisse istuda.  |
Pöördu ikka tehnilise toe poole oma kirjeldatud probleemiga, teevad korda sest vana telefoniga ka toimib numbrinäit VoIP tehnloogia taga.
Võibolla peab uuesti kuidagi lisateenusena numbrinäidu aktiveerima, eks nad siis seletavad selle välja
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jerry
4K külmavana

|
26.01.2012 19:38:28
|
|
|
Tere,
Ehk on abi kuskilt antud murele või peab ta analoogi peale tagasi keerama, sest sissehelistaja numbrinäitu ON VAJA ja selle teleka numbrinäidu võib küll sisse istuda.  |
Pöördu ikka tehnilise toe poole oma kirjeldatud probleemiga, teevad korda sest vana telefoniga ka toimib numbrinäit VoIP tehnloogia taga.
Võibolla peab uuesti kuidagi lisateenusena numbrinäidu aktiveerima, eks nad siis seletavad selle välja  |
võin küll eksida aga analoogi puhul ei näe sa mingit numbrit. Mul on analoog number ja ei näita sissetulevat numbrit. Kui ma ka kodust kuhugi helistan, ei näita samamoodi numbrit. Uurisin voip'i asja ja mul pole võimalik seda isegi tellida
_________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Ellu jääb see, kes oskab oma kätega midagi valmis teha |
|
| Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
26.01.2012 20:17:08
|
|
|
| Jerry kirjutas: |
Tere,
Võibolla peab uuesti kuidagi lisateenusena numbrinäidu aktiveerima, eks nad siis seletavad selle välja  |
võin küll eksida aga analoogi puhul ei näe sa mingit numbrit. Mul on analoog number ja ei näita sissetulevat numbrit. Kui ma ka kodust kuhugi helistan, ei näita samamoodi numbrit. Uurisin voip'i asja ja mul pole võimalik seda isegi tellida |
Miks analoogi pealt numbrit ei peaks näitama. Ilusti on vähemalt 5 aastat mul analoogiga numbrit ka näitanud...
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
| Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
26.01.2012 20:18:43
|
|
|
| tsitaat: |
| võin küll eksida aga analoogi puhul ei näe sa mingit numbrit. Mul on analoog number ja ei näita sissetulevat numbrit. Kui ma ka kodust kuhugi helistan, ei näita samamoodi numbrit. Uurisin voip'i asja ja mul pole võimalik seda isegi tellida |
Mina sain tema jutust nii aru, et enne oli analoog ja siis toimis numbrinäit aga nüüd kui VoIP peale üle läks siis enam ei toimi
seega peaks ikka VoIP peal ka numbrinäit toimima...
Või sain valesti aru?
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
26.01.2012 21:00:11
|
|
|
| Mis te selle analoogi all mõtlete. Et kas istute analoog või digijaama otsas tegelikult?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Jerry
4K külmavana

|
26.01.2012 21:01:01
|
|
|
| The_Boss kirjutas: |
Tere,
võin küll eksida aga analoogi puhul ei näe sa mingit numbrit. Mul on analoog number ja ei näita sissetulevat numbrit. Kui ma ka kodust kuhugi helistan, ei näita samamoodi numbrit. Uurisin voip'i asja ja mul pole võimalik seda isegi tellida |
Miks analoogi pealt numbrit ei peaks näitama. Ilusti on vähemalt 5 aastat mul analoogiga numbrit ka näitanud... |
kindel, et analoog number . Pulssvalimisega
_________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Ellu jääb see, kes oskab oma kätega midagi valmis teha |
|
| Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
26.01.2012 21:11:24
|
|
|
| The_Boss kirjutas: |
Tere,
Miks analoogi pealt numbrit ei peaks näitama. Ilusti on vähemalt 5 aastat mul analoogiga numbrit ka näitanud... |
kindel, et analoog number . Pulssvalimisega |
Maal kindlasti on ja sealt siia helistades näitab küll numbrit.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
26.01.2012 21:13:35
|
|
|
| Analoog ei tohiks nüüd küll mingit numbrit näidata, ei kumbagi pidi.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
26.01.2012 21:20:46
|
|
|
No siis ajan midagi sassi vist.....
|
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hardi76
HV kasutaja
|
26.01.2012 21:27:08
|
|
|
Tere,
Kus kohast sa selle voIP telefoni väljavõtte teed üldse? Võtad ikka ruuterist välja selle?
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
26.01.2012 21:32:51
|
|
|
IPTV teema läks sujuvalt telefoniteemaks. Aitan selgitada.
Analoogjaama telefon on ilmselt pulssreziimivalimisega ning ei näita mingil juhul ei numbrit sisse ega ka välja.
Analoogtelefon võib olla vabalt digitaaljaama numbriga töötav telefon sest liin ise on ju analoog. Jah, digitaaljaama number näitab sisse ja välja numbrit kui lisateenus ühekordselt tellida.
Digitelefon on ainult ISDN baasil töötab telefon millesse siseneb ISDN liin otse, see näitab alati numbrit sisse ja välja ning võimaltab endasse seadistada ka 3 välisliini numbrit.
Voip telefoninumbril on numbrinäit alati aktiviseeritud kuid sõltuvalt adapterist millega "analoogtelefon" ühendatud. Thomsoni ruuteri taga oleval Panasonic telefonil on vaja häälestada DTMF peale ning kusagil menüüs oli ka mingi viide mis peaks olema 100ms? Kuna harva vaja seadistada, peast ei mäleta. Võib katsetada erinevaid sätteid kuni toimima hakkab.
Cisco aparaatidega töötab näit loomulikult koheselt, näha on ka ettevõtte nimi kui ettevõte helistab.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
26.01.2012 22:57:05
|
|
|
| Analoogjaama telefon on ilmselt pulssreziimivalimisega ning ei näita mingil juhul ei numbrit sisse ega ka välja. |
Oot oot, mul on siinsamas kolikambris olemas nõukogude laiatarbe-toode "Trell 003" (ostetud Gonsiori t. kauplusest "Ekraan"), millega sai 1980ndatel pulssvalimisega analoogtelefonijaama taga ilusti igat sissehelistavat numbrit näha! See käis sedasi, et seade edastas peale "toru tõstmist" jaama suunas teatud tonaalkoodi ja siis jaam saatis lihtsa tonaalkoodiga vastu numbriinfo. Rõhutan veel, et see toimus just impulssvalimisega võrgus, sammvalijatega telefoni-keskjaama taga. Enamvähem kõigil (kuigi mitte 100%) tollastel mehaanilistel telefonijaamadel oli see funktsionaalsus küljes (KGB nõudmisel, nende endi tarbeks).
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufonaut21
HV kasutaja

|
27.01.2012 00:52:38
|
|
|
Soetasin omalegi täna harmony 300i puldi. Täitsa korralik pult selle raha eest, teleka ja amino 110 boxi pani väga kenasti tööle. Amino boxi puhul ei pidanud ühtegi nuppu ka selgeks õpetama, telekal mõne nupu õpetasin. Pult toimib sama kiirelt nagu amino originaal või elioni pult. Lisaks sain dvd mängija ja dvd salvestaja ka sama puldiga kenasti tööle. Soovitan teistelegi.
_________________ Tervitusi kosmosest!!!!!! |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
27.01.2012 01:52:42
|
|
|
link :: Logitech Harmony 300
| ufonaut21 kirjutas: |
Soetasin omalegi täna harmony 300i puldi. Täitsa korralik pult selle raha eest, teleka ja amino 110 boxi pani väga kenasti tööle. Amino boxi puhul ei pidanud ühtegi nuppu ka selgeks õpetama, telekal mõne nupu õpetasin. Pult toimib sama kiirelt nagu amino originaal või elioni pult. Lisaks sain dvd mängija ja dvd salvestaja ka sama puldiga kenasti tööle. Soovitan teistelegi. |
Kunagi oli endalgi amino box veel ja siis toimis kenasti, hetkel toimib ka teleri ja kodukino taga ilusti, ainult selle uue boxi taga natu uimane kuid kõik toimib. Soovitan isegi soodsat ja head universaalset pult
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
27.01.2012 10:06:01
|
|
|
| WAV kirjutas: |
| Analoogjaama telefon on ilmselt pulssreziimivalimisega ning ei näita mingil juhul ei numbrit sisse ega ka välja. |
Oot oot, mul on siinsamas kolikambris olemas nõukogude laiatarbe-toode "Trell 003" (ostetud Gonsiori t. kauplusest "Ekraan"), millega sai 1980ndatel pulssvalimisega analoogtelefonijaama taga ilusti igat sissehelistavat numbrit näha! See käis sedasi, et seade edastas peale "toru tõstmist" jaama suunas teatud tonaalkoodi ja siis jaam saatis lihtsa tonaalkoodiga vastu numbriinfo. Rõhutan veel, et see toimus just impulssvalimisega võrgus, sammvalijatega telefoni-keskjaama taga. Enamvähem kõigil (kuigi mitte 100%) tollastel mehaanilistel telefonijaamadel oli see funktsionaalsus küljes (KGB nõudmisel, nende endi tarbeks). |
Jah, tean, aga tänapäeval ei näita need enam midagi, seega muuseumi kaup.
telefoniteema lõpp.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
27.01.2012 19:25:36
|
|
|
Kas keegi hea inimene viskaks üles THOMSON ST546 v6 software7.4.3.2 ühilduva user.ini faili või annaks lingi selle confi kohta,et saaksin hiljem telneti kaudu ära confida.
_________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus. |
|
| Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zafari
HV veteran

|
28.01.2012 13:53:08
|
|
|
Tere,
tõenäoliselt on teema juba tõstatatud aga mulle esialgu silma ei jäänud. Teen siis lühidalt.
Elutoas on Thomson TG784 + Amino digiboks + telekas.
Aktiveeritud on ka teine vaatajakoht - selle taga samuti tavaline amino ja telekas.
Nüüd tahaks teise vaatajakoha suunata läptoppi. Läptoppi mis töötab välise ekraaniga n-ö magamistoa telekana. Kuidas seda kõige lihtsam teha oleks ja kas oleks lihtsam nii, et too arvuti kasutaks internetti wifi kaudu ja iptv saadaks talle lan'i kaudu sisse?
|
|
| Kommentaarid: 246 loe/lisa |
   |
198 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
28.01.2012 14:23:31
|
|
|
| Digiboksi pead nii-ehk-naa kuidagi sinna TG784 ruuteri ja läpaka vahele toppima, vastasel korral näed vaid vabu kohalikke kanaleid.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
28.01.2012 14:43:51
|
|
|
Analoog TV kaarti vaja, siis saad kasutada
|
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zafari
HV veteran

|
28.01.2012 15:09:29
|
|
|
See lahendus, mis antud teema esilehel on peaks ju toimima tegelikult ja seal pole mingit lisakaarti tarvis ja digiboksi ka mitte. Lihtsalt mul oleks vaja sel juhul midagi teistmoodi seadistada. Samas aga antud teemas väga tugev ei ole just
|
|
   |
198 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
28.01.2012 15:11:56
|
|
|
| Sellise lahenduse korral näeksid vaid mõnda kohalikku kanalit, mitte kõiki.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zafari
HV veteran

|
28.01.2012 15:17:08
|
|
|
Njah, siis ma ei viitsi rohkem edasi mõelda Hetkel on arvutil digitüüner nagunii järel, nii, seega tasuta kanalid olemas.
|
|
   |
198 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
28.01.2012 15:25:45
|
|
|
Saad ka teised kanalid, aga krüpteeritud kujul... Ehk kui praegu tüüner juba olemas, siis las jääb nii nagu ta juba sul on. Kui tahad sealt aga teisi kanaleid ka, siis ikka vaja mingit jubinat vahele.
|
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufonaut21
HV kasutaja

|
28.01.2012 18:57:12
|
|
|
Mul on jagatud elioni digi-tv arvuti ja teleka vahel. Arvutis on ammusest ajast Leadtek tv/fm tuuner. Digiboksil on rf väljundist tavaline antennikaabel veetud otse tv kaardi antennipessa. Seejärel otsis kaart digi tv üles nagu tavalise analoog tv puhul kanalid ikka. Pilt tuleb kanalile 38, kui just boxil teisiti ei häälesta. Pilt on täitsa ok, kui võrrelda seda analoog signaaliga. Helis ja pildis on analoogile kohaselt natuke müra sees. Kui kasutaks scart jagajat ja ühendaks boxi korralikult tv kaardi video sisendisse ja heli vastavasse sisendisse, oleks pilt ja heli kõvasti paremad. Mõistagi näed samal ajal arvutist. kui ka telekast sama kanalit. Ise kasutan arvuti telekat harva, vaid siis, kui laps tahab näiteks dvd-lt multikaid vaadata ja mul parasjagu mõni põnev film või saade käimas. Hea ka õhtuti netis istudes filmi vaadata ja telekas väikselt ekraani nurgas käimas. Siis ei pea pead koguaeg teleka poole pöörama, kui mingi äksion lahti läheb Hea ka näiteks saateid salvestada otse arvutisse, kuigi mul ka dvd salvestaja olemas. Arvutis teha väike hiire klikk ja juba salvestabki. Aga üldiselt telekaga ikka ei võrdle, kuid ajab asja täitsa ära.
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
28.01.2012 20:59:28
|
|
|
Need kes siin TV-kaarti soovitavad - küsimus oli IPTV vaatamisest arvutis, teie räägite õhu kaudu levivast DVB-T-st. Kuigi vabad kanalid võivad (aga ei pea) kattuma, ei ole see ikka päris sama asi.
Aga kui IPTV krüpteeritud kanaleid ei näe millegi muu kui Elioni poolt pakutava ja nende endi poolt eelseadistatud (küllap sisse salvestatud krüptovõtmega) IPTV digiboksiga, siis DVB-T krüpteeritud kanalite vaatamiseks on vaja Starmani ZuumTV vaatajakaarti ja kas:
a) CI pesaga telekat + Conax moodulit
või
b) Conax kaardilugejaga DVB-T digiboksi
või
c) arvuti DVB-T tuunerit ja Conax moodulit PCMCIA pessa ja viimase puudumisel ka PCMCIA/CI adapterit. Smartcardi (ID-kaardi) lugejaga saab ka vajadusel.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
28.01.2012 21:04:41
|
|
|
| Dogbert kirjutas: |
Need kes siin TV-kaarti soovitavad - küsimus oli IPTV vaatamisest arvutis, teie räägite õhu kaudu levivast DVB-T-st. Kuigi vabad kanalid võivad (aga ei pea) kattuma, ei ole see ikka päris sama asi.
Aga kui IPTV krüpteeritud kanaleid ei näe millegi muu kui Elioni poolt pakutava ja nende endi poolt eelseadistatud (küllap sisse salvestatud krüptovõtmega) IPTV digiboksiga, siis DVB-T krüpteeritud kanalite vaatamiseks on vaja Starmani ZuumTV vaatajakaarti ja Conax kaardilugejaga DVB-T digiboksi (või CI pesaga telekat + Conax moodulit) või arvuti DVB-T tuunerit ja Conax moodulit PCMCIA pessa ja viimase puudumisel ka PCMCIA/CI adapterit. Smartcard (ID-kaardi) lugejaga saab ka vajadusel. |
Kui sul on juba olemas Elioni eKodu, siis miks peaks keegi hakkama eraldi Zuumi lepingut tegema? Ka need kanalid on krüpteeritud ning vajavad eri seadmeid ja häälestust, et pilti arvutis näha.
Kõige odavam ja juustum TV kaart arvutis suudab Elioni digiboksi pilti ilusti manada ja vajadusel salvestada ka.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
28.01.2012 21:21:42
|
|
|
Milliseid "eri" seadmeid? dvb-t pulgast ja ID kaardi lugejast põhimõtteliselt piisab
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
28.01.2012 22:01:42
|
|
|
...
Kui sul on juba olemas Elioni eKodu, siis miks peaks keegi hakkama eraldi Zuumi lepingut tegema? Ka need kanalid on krüpteeritud ning vajavad eri seadmeid ja häälestust, et pilti arvutis näha.
|
Kuna endal on Zuum-TV aastast 2006 kasutusel, samas Elioni IPTV alles oktoobrist, ei ole siiski näinud vajadust lõpetada Starmaniga lepingut.
Digi-TV foorumis on rahvast, kellel Elion, Starman ja Viasat teleripaketid ühes majapidamises olemas.
Zuum-TV võimaldab mul, erinevalt Elionist, kõiki saadaolevaid kanaleid salvestada ja salvestisi säilitada vastavalt vajadusele.
Elioni salvestusteenusega on saated väga lühikest aega kusagil pilves salvestatutena ja prooviperioodi ajal selgus, et mõni salvestus kustutati enne, kui oli seda võimalik (aega) vaadata.
Lisaks kordus TV on ka piiratud, sest saateid saab valikuliselt (oli vist nii) vaadata nende autoriõiguste tõttu.
Ühesõnaga:
Elioni pilveteenused: keegi kusagil otsustab, et milliseid saateid, kanaleid saab üldse salvestada ja kaua salvestusi on võimalik vaadata.
Starmani Zuum-TV: Salvestan soovi korral kõikidelt kanalitelt soovitud saateid ja vaatan neid kasvõi aastake hiljem või arhiveerin neid oma kogusse.
Kõige odavam ja juustum TV kaart arvutis suudab Elioni digiboksi pilti ilusti manada ja vajadusel salvestada ka. |
Selleks on siiki vaja oskuseid ja sedasama "juustust" kaarti arvutisse, et midagi näha.
Suuremal osal Elioni IPTV vaatajatel puuduvad igasugused arusaamad, kuidas neid tasuta kanaleid üldse arvutisse saab ja kuidas neid veel salvestama peaks
Tavakasutajale sõbralikku lahendust on vaja. Hetke pilveteenus seda minu arvates aga ei paku. Nagu on midagi, aga pole ka.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 28.01.2012 22:08:51, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
28.01.2012 22:05:34
|
|
|
Jaa, meil ei saa arvutiga muhvigi vaadata, skandinaavias on viasatil juba miski viaplay. Vahi arvutist palju kulub.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
28.01.2012 22:22:40
|
|
|
joujou rahvas, teema algas sellest
| zafari kirjutas: |
Tere,
tõenäoliselt on teema juba tõstatatud aga mulle esialgu silma ei jäänud. Teen siis lühidalt.
Elutoas on Thomson TG784 + Amino digiboks + telekas.
Aktiveeritud on ka teine vaatajakoht - selle taga samuti tavaline amino ja telekas.
Nüüd tahaks teise vaatajakoha suunata läptoppi. Läptoppi mis töötab välise ekraaniga n-ö magamistoa telekana. Kuidas seda kõige lihtsam teha oleks ja kas oleks lihtsam nii, et too arvuti kasutaks internetti wifi kaudu ja iptv saadaks talle lan'i kaudu sisse? |
Ehk mõte oli selles kuidas saada Elioni nutiTV arvutisse ning nende kanalitega mis krüpteeritud on.
Salvestamine ei olnudki teemaks... ja see on juba teemaks varem olnud.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufonaut21
HV kasutaja

|
28.01.2012 22:38:36
|
|
|
| Dogbert kirjutas: |
Aga kui IPTV krüpteeritud kanaleid ei näe millegi muu kui Elioni poolt pakutava ja nende endi poolt eelseadistatud (küllap sisse salvestatud krüptovõtmega) IPTV digiboksiga, siis DVB-T krüpteeritud kanalite vaatamiseks on vaja Starmani ZuumTV vaatajakaarti ja kas:
a) CI pesaga telekat + Conax moodulit
või
b) Conax kaardilugejaga DVB-T digiboksi
või
c) arvuti DVB-T tuunerit ja Conax moodulit PCMCIA pessa ja viimase puudumisel ka PCMCIA/CI adapterit. Smartcardi (ID-kaardi) lugejaga saab ka vajadusel. |
Küsimus oli kuidas saab elioni digi tv arvutisse ja üks võimalus on kasutada tv kaarti koos elioni boxsiga.
Kui sa mu teksti veelkord läbi loed, siis saad aru, et mul on elioni box korraga teleka ja arvutis tv kaardi taga. Kanaleid vahetad ja kõike muud teed ikka elioni puldiga, või mis iganes pulti selleks kasutad. Elioni boxsist saab pildi kätte ka rf väljundist, ei pea scart jagajat vahele toppima ega midagi. Scart kaabli abil saab muidugi parema pildi ja helikvaliteedi.
Kui on vaja vaadata pilti kas telekas või arvutis, mitte mõlemas korraga, siis see on suht lihtne lahendus.
Ühesõnaga kõige lihtsam on võtta elioni boxsi rf väljundist antennikaabel ja vedada see tv kaardi antennipessa. Seejärel paned tv kaardi scannima ja leiab elioni pildi üles. Tv kaardi jaoks on siis tegu nagu tavalise õhu kaudu leviva signaaliga. Muud nagu polegi vaja teha, et pilt arvutisse saada.
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
28.01.2012 23:54:55
|
|
|
Miks ma peaks soovitama analoog TV kaarti siis  Ise sain mitu kuud kasutada nii: Ruuter --> Digibox --> PCI Analoog TV kaart --> pilt läbi TV kaardi programmi arvuti ekraanil. Pidin sellest kahjuks digilevile ülemineku pärast loobuma, sest köögi telekast taheti ka elioni kanaleid vaadata...
|
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |