|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
painkillah
HV Guru

|
22.01.2012 13:09:22
|
|
|
heretic666, ära tee siin huumorit. Smoke perk on tõesti viimasel ajal must have, aga selleks, et see oleks efektiivne pead sa seal pilve sees ka passima. Olles pilve sees, ei näe sa sittagi välja, ja oled perfektne sihtmärk tankidele, rpg meestele, helikatele, lennukitele... Liikumisel lükkab see su "inevitable" locki sekund-kaks edasi lihtsalt, kui veab, jõuad kuhugi peitu, kui ei vea, no siis naudi...
Kui sul serveris on ütleme üks soflam ja üks javelin, ja need on kuskil choke poindis, siis pole jah probleemi. Tuleb teha tiimitööd ja asjad maha võtta. Aga 9l juhul 10st ei ole tiimid võrdsed, ja umbes 7l juhul 10st on alati üleval vähemalt üks soflam ja vähemalt mitu javelini. Erinevad künkad ja võssid on insenere ja soflameid täis, eks sa siis suitsuta ennast palju tahad, kui isegi kõige eelneva mainitu eest suudad end päästa, siis tullakse pannakse sulle C4 külge, mida niisamagi võrdlemisi hea panna, mis siis veel kui sa valge tossu sees passid
E: aivar, sof+javelin ei ole mingi squadi tiimitöö näitaja, vaid lihtsalt mingi massive camp. Paned laagri püsti, ja lihtsalt paugutad ja ongi kogu moos. Kogu selle tegevuse juures on required skill level täpselt 0. Ok ok, pead oskama hiirt liigutada ja nuppu ka vajutada, aga ei mingit ajastamise faktorit, ei mingit sihtimise skilli faktorit, ainuke taktikaline faktor on reconil, kes mõtleb millise kõrgema mäe otsa nüüd seda panna... ja see pole ka just eriline näitaja.
Isegi tanki CITV + guided shell nõuab rohkem skilli (tegu ikkagi tankiga, mille eesmärk on olla mobiilne)
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
22.01.2012 13:58:39
|
|
|
Ma ei saa aru inimestest, kes vinguvad kellegi relvakasutuse üle. Iga asja vastu on midagi muud efektiivset - kasutage seda. Ning jav + soflamiga see ka, et neid soflame küll 7l juhul 10-st üleval pole. Pigem 2l juhul 10st ning siis kah pole alati javelini kasutajaid. Ja seda veel 64 player mängus.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
| Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nimetu112
HV kasutaja
|
22.01.2012 14:18:59
|
|
|
| Ei näe probleemi, neid javelini squade on lihtne maha võtta, istuvad näiteks caspiani tornis, lennuk+c4 ja kogu laager on puhas
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
22.01.2012 14:28:47
|
|
|
Oeh....
Varem oli probleeme, et keegi ei jaga kuulipakikesi. Nüüd ei elusta keegi ega ei viska pakke ka, et saaks kiiremini elud täis.
Sõimatakse veel noobiks, kuna võtsin tanki ära, kuna mõni 15 aastane tiinekas tahtis ise juhtida.
Peaks ikka proovima ka eestlastega koos mängimist. Äkki saab mingisuguse tiimitööga platsi puhtaks löödud.
Battlelog: HV_Mirc
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Helbeke
HV kasutaja

|
22.01.2012 14:31:34
|
|
|
| The_Boss kirjutas: |
| Ma ei saa aru inimestest, kes vinguvad kellegi relvakasutuse üle. Iga asja vastu on midagi muud efektiivset - kasutage seda. Ning jav + soflamiga see ka, et neid soflame küll 7l juhul 10-st üleval pole. Pigem 2l juhul 10st ning siis kah pole alati javelini kasutajaid. Ja seda veel 64 player mängus. |
_________________ i like my sugar with coffe and cream |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
22.01.2012 14:31:47
|
|
|
Üks aktiivne ja koostööaldis squad suudab conquest larges ilusti enamus lippudest ära võtta ja eks need ülejäänud inimesed kaitsevad neid edasi.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
22.01.2012 15:01:52
|
|
|
Neimlessi ja Pupujukuga sai mängitud squadis natuke, Neimless oli snaiper, Pupujuku oli Engi ja ma ammomees. Käisin sõitsin enamus lippudest üle tankiga, Pupu ja Neimless hoidsid samal ajal vastase masinapargi eemal.
The_Bossi sõnu toetades. Korraliku töötava squadiga saab nii mõndagi ära tehtud.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
22.01.2012 15:41:38
|
|
|
painkillah, no siis on müstika, mul üle 120 mängutunni ja pole sellist probleemi olnud, et tee issanda rist enda ette kui vastasel soflam nüüd peaks olema. Ning neid soflami pesasid on ka lihtne siiski kõrvaldada, ega tank pole ainuke vahend tapmiseks.
Ning tank on samamoodi cämpar, praktiliselt igaüht võib cämpariks sõimata. C4 terroristiautod vist langevadki ainult "pro" mängijate klassi, kuna ei püsi hetkeksi paigal ja kogu aeg kiire lagendikule kihutama.
HV_Mirc, sa olid ükskord seal EST servus caspian borderis see tunguska tegelane meenub küll nüüd.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
22.01.2012 15:53:47
|
|
|
Tanki guided shell lockib ja hävitab väga kenasti selle soflami
|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aivar81
HV vaatleja

|
22.01.2012 15:57:21
|
|
|
| No rsk mäng on hea aga mis täna toimub see jube mingit 10 cheaterit vähemalt näinud ja ilge kopa viskab ette selline jama üks saab ban i ja kohe teine vend asemele
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
estliiga
Kreisi kasutaja

|
22.01.2012 16:02:19
|
|
|
Nimelt selline probleem, et 5 minti saab mängida onlinis ja freez, arvutil aitab ainult power off. Uurisin väheke netis ringi ja see probleem pole ainult mul, äkki kellelgi on mingi normaalne lahendus sellele välja käia.
Tänud
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
22.01.2012 16:08:51
|
|
|
painkillah, sa tekitad jälle mingit kuupuhastuse tormi siin teemas.
Pole veel häda olnud, et ei saa mängida Jav+Soflami pärast.
Ma ei tea, miks sa üldse halad siin? Ei oska sõdida nende vastu enam või mis?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
22.01.2012 16:13:16
|
|
|
Ja ma just imestasin, et pole mitu päeva peale ühe cheateri ühtegi teist näinud...
|
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
22.01.2012 16:13:37
|
|
|
Polegi niipalju tanke jms vehicle vaja. Imo võiks anyway olla 32'es mapis vähem sõidukeid. Näiteks firestormis pole peale engi eriti mõtet midagi muud mängida, sest tanke on niipalju.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
munakull
HV kasutaja
|
22.01.2012 16:16:45
|
|
|
| aivar81 kirjutas: |
| No rsk mäng on hea aga mis täna toimub see jube mingit 10 cheaterit vähemalt näinud ja ilge kopa viskab ette selline jama üks saab ban i ja kohe teine vend asemele |
No sa pead midagi efektiivsemat siis leiutama, pole mõtet vinguda mängija relvakaususe üle, vaatamata sellele, et too on 100x overpowered sinu suhtes. Nagu ülalpool soovitati.
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
22.01.2012 16:26:04
|
|
|
| estliiga kirjutas: |
Nimelt selline probleem, et 5 minti saab mängida onlinis ja freez, arvutil aitab ainult power off. Uurisin väheke netis ringi ja see probleem pole ainult mul, äkki kellelgi on mingi normaalne lahendus sellele välja käia.
Tänud  |
Mul oli "has stopped working" erroreid iga paarikümneminuti tagant ja isegi bluescreeni viskas vahel. Lahenudseks panin BIOS alt normal mode. Ennem oli performance mode peal. Asus P8P67 Pro. Ühesõnaga BF3 pidi clockimise kohalt tundlik olema ja kunagi käis jutt, et osasid asju tuli isegi underclockida. See oli muidugi paar update-i tagasi.
| Ja ma just imestasin, et pole mitu päeva peale ühe cheateri ühtegi teist näinud... |
http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654777875433247/ Nägin ise ka mõni päev tagasi esimest ok viimast cheaterit. Päris hull vend killis teisest kaardiservast käsikaga Score jäi mingi 200:3 lõpus. Keegi suutis ikka mõne korra maha ka ta nottida.
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
munakull
HV kasutaja
|
22.01.2012 16:34:22
|
|
|
| softis kirjutas: |
Ma ei tea, miks sa üldse halad siin? Ei oska sõdida nende vastu enam või mis? |
Muide, sellekohase flame, kui nii võib öelda, alustasin mina, mitte see teine mees. Küsisin, et kas eesti mängijad peale javeliniga ringi hooramise ka muud teeved või miks see mula siin lehekülgede kaupa käib, arutagu omi asju mujal. See küll väga tore, et Battlefield 3 on nüüd nii lihtne ja labane, et isegi su 100-aastane kepiga, haige vanaisa teeb hõlpsasti AH1Vle lukku ja toob kogenud kopterimeeskonna taevast alla. See on nagu rahvamäng, kõigil on see kodus. Minul endal Soflam puntide vastu eriti midagi pole, las nad siis olla, kuigi teiega koos mängides hakkaks ilmselt kohe üliigav. GG
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
22.01.2012 16:40:20
|
|
|
| munakull kirjutas: |
| softis kirjutas: |
Ma ei tea, miks sa üldse halad siin? Ei oska sõdida nende vastu enam või mis? |
Muide, sellekohase flame, kui nii võib öelda, alustasin mina, mitte see teine mees. Küsisin, et kas eesti mängijad peale javeliniga ringi hooramise ka muud teeved või miks see mula siin lehekülgede kaupa käib, arutagu omi asju mujal. See küll väga tore, et Battlefield 3 on nüüd nii lihtne ja labane, et isegi su 100-aastane kepiga, haige vanaisa teeb hõlpsasti AH1Vle lukku ja toob kogenud kopterimeeskonna taevast alla. See on nagu rahvamäng, kõigil on see kodus. Minul endal Soflam puntide vastu eriti midagi pole, las nad siis olla, kuigi teiega koos mängides hakkaks ilmselt kohe üliigav. GG |
Hala mode on! Millest me siin rääkima peame siis? Järgmise updatei ootustest ja lootustest? BF3 - Jumala õige teema, jumala õiges kohas.
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kromosoom
HV kasutaja
|
22.01.2012 17:10:17
|
|
|
| tsitaat: |
| isegi su 100-aastane kepiga, haige vanaisa teeb hõlpsasti AH1Vle lukku ja toob kogenud kopterimeeskonna taevast alla |
Kogenud kopterimeeskonda küll javelin+soflam'iga alla ei too. Paar ECM jammerit segavad piisavalt neid ! Sellega on aega nii ära põgeneda, kui ka neid maha tõmmata
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
X-Tream99
HV kasutaja
|
22.01.2012 17:36:03
|
|
|
| Vist siit 10x käinud läbi, aga kus enamasti eestlased mängivad? Täiesti kopp on ees mingisugustest debiilikutest serverites, kes ei tee mitte mingit teamworki... jookstakse nagu peata kanad ringi. BF3 serverite kohta on küll teema ja olen seal pakutud serverites käinud, aga eestlasi olen näinud vb 2-3tk.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
22.01.2012 17:55:25
|
|
|
| X-Tream99 kirjutas: |
| Vist siit 10x käinud läbi, aga kus enamasti eestlased mängivad? Täiesti kopp on ees mingisugustest debiilikutest serverites, kes ei tee mitte mingit teamworki... jookstakse nagu peata kanad ringi. BF3 serverite kohta on küll teema ja olen seal pakutud serverites käinud, aga eestlasi olen näinud vb 2-3tk. |
Ma ka just alles hakkasin teami tööd tegema. Hakka aga järjest friendlisti lisama ja seal juba näed ära, kes kus mängib.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=513681&highlight= Siin enamus inf olemas
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
|
| Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
22.01.2012 18:15:09
|
|
|
Mina olen väga õnnelik selle üle kui serveris on oma mees kes viitsib pidvalt lockida soflamiga kopterite jm masinate pihta et siis vahel neid elimineerida, lisaks kõigile muule, et võita roundi.
Praegu osaliselt nagu mäng ringiga algusesse tagasi jõudnud, st et alguses kasutasid paljud Smoke-i tankidel jne kuid paremate unlockidga kasud see mitmeks kuuks suhteliselt ära, nüüd kui SOFLAM+JAVELIN on saanud väga populaarseks inimeste seas, siis on smoke kasutamine ka kõne alla tulnud. Kuigi jah, imo võiks smoke olla permanent unlock. Siis on javelini poistel kah vähe "huvitavam" kui iga laks pihta ei lähe.
ning jah @aivar1988, voice activation töötab suurepäraselt. Lihtsalt slideritega säti paika helimtugevus, voice activation helöi tugevus ja sisse tuleva heli tugevus ja ongi kogu muusika.
Aga täna võiks teha koostööd masinates kellegagi, ala otsin head kopetri pilooti kelle gunner siis olla,
ECM on piloodil must have.
viimati muutis Killerwave 22.01.2012 18:19:42, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IvarV
HV kasutaja

|
22.01.2012 18:19:02
|
|
|
| Täna võiks jälle Soflam, support ja 2 javelini squadi kokku lükata, ülimalt hea oli eelmine kord.
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mkutt
HV kasutaja
|
22.01.2012 18:31:26
|
|
|
| vabandust, tervet teemat pole läbi lugenud. Missuguseid komplikatsioone esineb, kui ma ostan vene key (600 rublat = 15 euri) ?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
22.01.2012 18:32:27
|
|
|
Osta pigem kaasfoorumlaselt - saad odavamalt, kiiremini ja õpetusega, kuidas ingliskeelseks teha. Ei esine mitte mingisuguseid komplikatsioone kui just ise midagi valesti ei tee.
|
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vylx
HV kasutaja

|
22.01.2012 18:38:51
|
|
|
| mkutt kirjutas: |
| vabandust, tervet teemat pole läbi lugenud. Missuguseid komplikatsioone esineb, kui ma ostan vene key (600 rublat = 15 euri) ? |
Teinekord peale suuremaid uuendusi mängus, tuleb keele faile eraldi uuendada lisaks (suhteliselt kiire ja lihtne protsess). Viimased 3 kuud toiminud muidu laitmatult - mitte mingisuguseid muid piiranguid.
viimati muutis Vylx 22.01.2012 18:44:31, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
22.01.2012 18:40:09
|
|
|
| Osta pigem kaasfoorumlaselt - saad odavamalt, kiiremini ja õpetusega, kuidas ingliskeelseks teha. Ei esine mitte mingisuguseid komplikatsioone kui just ise midagi valesti ei tee. |
Täpselt nii, kui ilusti inglise keelseks teha siis probleeme pole. Lihtsalt osad ei suuda mingil müõstilisel põhjusel sellega mitte kuidagi hakkama saada,...peaasi et õigetesse folderitesse failid saab ja muu savi.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
22.01.2012 19:05:38
|
|
|
Aga täna võiks teha koostööd masinates kellegagi, ala otsin head kopetri pilooti kelle gunner siis olla
|
Kõik tahavad gunnerid olla, saab rohkem kille.
|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
22.01.2012 19:20:48
|
|
|
| heretic666 kirjutas: |
Aga täna võiks teha koostööd masinates kellegagi, ala otsin head kopetri pilooti kelle gunner siis olla
|
Kõik tahavad gunnerid olla, saab rohkem kille. |
....rohkem vastaseid ahistada ja rohkem oma meeskonda aidata ja seepärast et ma seda väga vähe teinud jne. So what...ei meeldi, siis tõmba mind javeliniga alla, mitte ära jaura.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
22.01.2012 20:07:01
|
|
|
| IvarV kirjutas: |
| Täna võiks jälle Soflam, support ja 2 javelini squadi kokku lükata, ülimalt hea oli eelmine kord. |
battlelog:Aivar1988. Mikker olemas. Andke teada kui pihta hakkate. Praegu lähen Khargi lammutama natukeseks.
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
22.01.2012 20:44:31
|
|
|
Killerwave, rahu, pidasin silmas et ma ise fännan ka choppaga lendamist, aga tihtipeale ei saa kunagi gunner olla, vaid pean see õnnetu piloot olema . Üks mängija seletas, et BF2's said piloot ja gunner choppaga vähemasti võrdväärse skoori (jagati omavahel), siin mängus paratamatult on gunneril kohati kordades rohkem skoori kui piloodil endal.
Kus te mängite momendil ? Ingame name mul ComboSlicer.
|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
estliiga
Kreisi kasutaja

|
22.01.2012 20:45:06
|
|
|
Tänud  |
Lükkasin videol väheke clocke maha ja toimib ilusti!
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
22.01.2012 20:47:37
|
|
|
Killerwave, rahu, pidasin silmas et ma ise fännan ka choppaga lendamist, aga tihtipeale ei saa kunagi gunner olla, vaid pean see õnnetu piloot olema . Üks mängija seletas, et BF2's said piloot ja gunner choppaga vähemasti võrdväärse skoori (jagati omavahel), siin mängus paratamatult on gunneril kohati kordades rohkem skoori kui piloodil endal.
Kus te mängite momendil ? Ingame name mul ComboSlicer. |
Ma nüüd chill Piloot võiks tõesti rohkem saada punne gunneri killidest. Põhilise hävitustöö teeb tõesti gunner, kuid ega ilma piloodita kopter lenda, seega oleks aus anda piloodile kel niigi käed-jalad tööd täis, rohkem skoori.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
22.01.2012 20:49:46
|
|
|
Osavad piloodid suudavad ikkagi gunnerist rohkem punkte saada....
|
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
22.01.2012 20:52:19
|
|
|
| Osavad piloodid suudavad ikkagi gunnerist rohkem punkte saada.... |
Osavad gunnerid võivad ka osavast piloodist rohkem punne saada. suht vahet pole, kesl oskused, neil ka punktid.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
22.01.2012 20:54:14
|
|
|
| munakull kirjutas: |
See küll väga tore, et Battlefield 3 on nüüd nii lihtne ja labane, et isegi su 100-aastane kepiga, haige vanaisa teeb hõlpsasti AH1Vle lukku ja toob kogenud kopterimeeskonna taevast alla. |
Kogenud kopteri/tanki/misiganes meeskond teab, et pole võimalik olla puutumatu ja ei lähe ülbeks.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kromosoom
HV kasutaja
|
22.01.2012 20:56:24
|
|
|
Keegi oleks huvitatud kopteri teamist, nii 10 min. pärast vms. ?! Võin ise see "õnnetu" piloot olla
Endal kõik kopteriga olemas, vahepeal muutun natuke ahneks tanki maha tõmmates ja ei jõua nina uuesti üles tuua ning vahest "ilmub" mõni post "ei kuskilt", aga muidu saan hakkama
Battlelog: VanKromosoom
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
22.01.2012 20:59:59
|
|
|
| Osavad piloodid suudavad ikkagi gunnerist rohkem punkte saada.... |
Siis peab tolbajooba gunner olema. Laser painter piloodil ja gunneril thermal optics koos guided missilega, tõenäoliselt MVP staatus määratud juba ette gunnerile.
|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lehys
Kreisi kasutaja

|
22.01.2012 21:23:21
|
|
|
| aivar1988 kirjutas: |
Tänud  |
Mul oli "has stopped working" erroreid iga paarikümneminuti tagant ja isegi bluescreeni viskas vahel. Lahenudseks panin BIOS alt normal mode. Ennem oli performance mode peal. Asus P8P67 Pro. Ühesõnaga BF3 pidi clockimise kohalt tundlik olema ja kunagi käis jutt, et osasid asju tuli isegi underclockida. See oli muidugi paar update-i tagasi.
| Ja ma just imestasin, et pole mitu päeva peale ühe cheateri ühtegi teist näinud... |
http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654777875433247/ Nägin ise ka mõni päev tagasi esimest ok viimast cheaterit. Päris hull vend killis teisest kaardiservast käsikaga Score jäi mingi 200:3 lõpus. Keegi suutis ikka mõne korra maha ka ta nottida. |
Kella alla või ülesse vahet pole,mäng töötab ikka sama moodi,selles küll probleem pole.
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jonathan19
HV kasutaja

|
22.01.2012 21:36:03
|
|
|
| Killerwave kirjutas: |
|
....rohkem vastaseid ahistada ja rohkem oma meeskonda aidata ja seepärast et ma seda väga vähe teinud jne. So what...ei meeldi, siis tõmba mind javeliniga alla, mitte ära jaura. |
hereticul jumala õigus....
Mis vastaseid ahistada ja meeskonda aidata, tahaksid seda siis oleksid ise piloot või otsiksid mängust seest endale kaaslast.
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
22.01.2012 21:42:33
|
|
|
| jonathan19 kirjutas: |
| Killerwave kirjutas: |
|
....rohkem vastaseid ahistada ja rohkem oma meeskonda aidata ja seepärast et ma seda väga vähe teinud jne. So what...ei meeldi, siis tõmba mind javeliniga alla, mitte ära jaura. |
hereticul jumala õigus....
Mis vastaseid ahistada ja meeskonda aidata, tahaksid seda siis oleksid ise piloot või otsiksid mängust seest endale kaaslast.
 |
Ja sinu probleem sellega on...?
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
22.01.2012 21:43:46
|
|
|
jama, et ranked serverit ise ei saa hostida.. ei viitsi küll maksta WAR serveri eest mingi 10 naela vms kuus...
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
22.01.2012 21:50:33
|
|
|
Mis siin ikka vaielda, enamus HV lasi, nagu ka enamus playerbaasi, tundub olevat lihtsalt ez-mod fänn, kes istuks ainult kuskil tornis ja pilluks javeline ruudukeste peale.
Lõppude lõpuks mängib igaüks nii nagu tahab, aga siis ärge tulge rääkima mingist skillist, tiimworkist, mõtlemisest või sarnastest asjadest.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
estliiga
Kreisi kasutaja

|
22.01.2012 21:50:42
|
|
|
| Lehys kirjutas: |
| aivar1988 kirjutas: |
Tänud  |
http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654777875433247/ Nägin ise ka mõni päev tagasi esimest ok viimast cheaterit. Päris hull vend killis teisest kaardiservast käsikaga Score jäi mingi 200:3 lõpus. Keegi suutis ikka mõne korra maha ka ta nottida. |
Kella alla või ülesse vahet pole,mäng töötab ikka sama moodi,selles küll probleem pole. |
Ega jah, sain mingi tund seekord mängida(tavaliselt on kuksil 5 minti) aga ikkagist freeze ja power off. Vihale ajab!
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sucram
HV vaatleja
|
22.01.2012 22:05:19
|
|
|
| Kas keegi teab öelda kas MSI GT 683 e peal saab mängida Battlefield 3 e korralikult,sest kuskil kirjutati et sellega pidi mingi jama olema ???
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Lehys
Kreisi kasutaja

|
22.01.2012 22:18:28
|
|
|
Täna esimest korda nägin korraliku tiimitööd, 32 mängijat minu squadiga liitus veel teine squad kellega sai tihedalt koostööd tehtud ja lippe võetud ning kaitstud 6-8 meest olid koguaeg koos ,pooled muidugi tegelesid vastase masina pargi tõrjumisega kui samal ajal lippe võeti.
Astusin poole pealt mängu siis juba suht nutune 800 vs 500 ticketit
Lõpptulemus: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/17720929/1/346896770/
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
22.01.2012 22:56:08
|
|
|
Tegelt on mäng enam-vähem balansis. See tiim kes vähegi koostööd teeb, ei süga kotte ja tegeleb sihipäraselt ka võidab. Kasutad sa siis soflami vms. trikki. Üksikmängija skill on ka tähtis, aga mida sa ikka tõmbled kui muu tiim on möku.
|
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
23.01.2012 01:26:27
|
|
|
Sorry, Something technical went wrong
We're going to sort it out and have things back to normal really soon.
Try going back or Home |
|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
23.01.2012 02:23:13
|
|
|
Postitan siia uuesti:
http://www.battlefield-command.com
Ootame aktiivseid liikmeid
Lühidalt tegu turniiriga, kus vastamisi kaks poolt (RFA ja USMC). Mõlemal poolel on olemas oma lennuväe pataljon, tankitõrje pataljon jne. Soovi korral saab ise vastavalt huvile ühest neist liituda (kui kohti on saadaval). Väga mõnus on mängida organiseeritud mängu, kus jagatakse sinu rühmale käske ja sa täidad neid teinekord kellegi teise rühma toetuse all jne jne.
Mida nõutakse? Teisipäeval ja neljapäeval õhtul kell 9 on treeningud. Pühapäeval samal kellaajal on lahing. Võiks (peaks) osalema kõikides kolmes sündmuses.
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|