Nii, olen ennast lolliks googeldanud juba. Igatahes ei ole Avast antiviirus mul ega üldse miskit. Firewall ja kõik maas aga COOP ei tööta. Kellelgi fixi ideid? Isegi elioni ruuterit pole vahel ühendusel pordid lahti ja arvuti otse fiiberseadme külge ühendatud. COOP annab errori et client closed connection ja kõik. Aidake
Ise ennast Samuti lolliks guugeldanud, Ikka saan neid time out-esid, peale seda panen reconnect siis saan 2-3 korda: connection with EA servers lost vms , või siis muidugi veelparem, tahad samasse serverisse tagasi minna ja mingi 3-s quenes tänu sellele pole muidugi 3 päeva bf-i sisse ka loginud, ei viitsi närvi minna.
See pole vene versiooni, vaid kasutaja/arvuti viga. Kõigil ju vene versioon sama tõmmatud, kuidas siis osadel pole absull mingeid probleeme, samas teised koguaeg hädaldavad. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Kindlasti ei saa öelda, et see vene variant oleks süüdi.
Minul 2+ nädalat uue arvutiga pole mitte ühtegi probleemi. Vana arvutiga oli probleeme.
Kõik õpetuse järgi tehtud.
Võib-olla pole mõni kasutaja kõiki uuendusi ära teinud täismahus? Midagi jätnud tegemata või poolikuks?
Asi võib muidugi olla kinni ka tooli ja laua vahelises kontaktis, miks mäng ei tööta, aga seda vist pole mõtet arutada.
Igaks juhuks võib alati uuesti üle lasta igasugu patchid ja muud asjad.
noores eas, mustanahaline assault(või engineer), otsib kaaslast. lisada võivad nii mehed, kui naised - olen selles osas bi.
olemas mikrofon, kõrvaklapid, hiir, klaviatuur ja muud mänguasjad
üheõhtu suhe või kogu eluks, lapsed ei ole takistuseks.
noores eas, mustanahaline assault(või engineer), otsib kaaslast. lisada võivad nii mehed, kui naised - olen selles osas bi.
olemas mikrofon, kõrvaklapid, hiir, klaviatuur ja muud mänguasjad
üheõhtu suhe või kogu eluks, lapsed ei ole takistuseks.
kasutaja: sir_illbill
Roflmao Ülihea kuulutus Kes õhtul javelini pronni teha tahavad või niisama squadis hullata siis panen ka täna mikri tööle.
Nii, olen ennast lolliks googeldanud juba. Igatahes ei ole Avast antiviirus mul ega üldse miskit. Firewall ja kõik maas aga COOP ei tööta. Kellelgi fixi ideid? Isegi elioni ruuterit pole vahel ühendusel pordid lahti ja arvuti otse fiiberseadme külge ühendatud. COOP annab errori et client closed connection ja kõik. Aidake
Pead oma ruuteril vajalikud pordid avama. Mul igatahes õnnestus thompsoni 784 üks port lahti teha tead-küll-mille-jaoks. Mu linksysil jällegi upnp on sisselüliatud ja töötab BF3 kenasti.
No enne ei saanud enam suvakatega ka teha cooppi....aga võtsin ruuteri vahelt ära ja laksisin arvuti otse fiibri seadme otsa...nüüd nagu oleks OK aga tuttavatega pole proovinud.
Kohati tahaks adminne facepalmida, väga kõvasti facepalmida.
Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: Making Room for Members
Iga mingi aja tagant viskab mängust välja ja ütleb, et "Game got diconnected" vms.
See aeg on suht random imo. Vahest 10m, vahest 40m. Mingitest tweak ja fix lehtedest pole abi leidnud. Mingeid pakkumisi?
Winnis on UPNP service jms maha keeratud. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Iga mingi aja tagant viskab mängust välja ja ütleb, et "Game got diconnected" vms.
See aeg on suht random imo. Vahest 10m, vahest 40m. Mingitest tweak ja fix lehtedest pole abi leidnud. Mingeid pakkumisi?
Winnis on UPNP service jms maha keeratud.
Kas rooteris ka maha keeratud UPNP?
Kui mitte, siis tee seda ja see probleem peaks kaduma.
Maas on jah. Probleem on ikka. Hetkel sain just DC'd.
Täpne error siis:
Game disconnected: your connection to the server timed out. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Redikate, proovi oma ruuterile nüüd teha kõigepealt reset, restart ja siis uuesti uPNP maha.
X-Tream99 kirjutas:
<b>piix</b> täna otsisin terve kuradi õhtu serverit, kus kellelgi oleks soflam, et ta mind siis aitaks... h** oligi kellelgi siis.
Mis värk eestlastel selle JAVELINEga on? Kas enam aktiivne mängimine üldse ei suju, et peab põõsas pihku tagudes FGMile lockon'e ootama? Eriline kuradi noobi teema...võiksite oma kogunemisi kuskil battlelogi partys edaspidi arutada, tõesti ei paku huvi seda siit lehekülgede kaupa pidevalt lugeda...aitäh!
Täitsa nõus - see SOFLAM+JAV pedereerimine on täis retard proof ja liig easymode. jah on huumor vastase masinaparki skillitult purustada, aga suht ajuvaba on see ikka. Shit needs to be toned down. Või siis mingi soflami+javelini limiit serverisse. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Igast sniper jms limiite toppides võiks üldse kõik muu ära keelata ja noaga ringi joosta Noob ei ole see kes teatud asja kasutab,vaid see kes ei suuda sellega leppida,et keegi tema vastu midagi kasutab.. Eks kohati ajab närvi,kuid korraliku tiimiga ei ole vahet mida keegi kuskil kasutab
Sama ka metro mapid kus mingid piirangud rpg jms,alati saab mööda asjast ka ilma ära keelamata Eile ise sattusin servusse kus osad relvad olid recon klassis ära keelatud tule taevas appi.. Muud nigu ei oskagi kosta Minge mängige pistol only serveris ja ärge halage.
Kogu muu kama on veel sallitav, aga see no brainer designation+javelin on niivõrd retard. Pane sihik kasvõi läbi seinte ja majade asja peale ja tulista, saa mitu killi ja vechicle destroy ka. No tule taevas appi. Mitteükski teine relv või kombo pole nii retard-proof. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Kogu muu kama on veel sallitav, aga see no brainer designation+javelin on niivõrd retard. Pane sihik kasvõi läbi seinte ja majade asja peale ja tulista, saa mitu killi ja vechicle destroy ka. No tule taevas appi. Mitteükski teine relv või kombo pole nii retard-proof.
Enamasti kui neid rita kampasi leidub kuskil siis olen ise reconiks hakanud ja raiped alla lasknud igast tornide jms asjade otsast.
ma ise jooksengi pmst ainult RPG/SMAW iga ringi kui inseneri kit käes. Kuigi omada 9 raketti ja 6e miini on ka suht ajuvaba...BC2 es pidid valima miinide ja rpg vahel, hea kompromiss. Suht tihti viimasel ajal on vastastiimis (ja ka oma tiimis ) soflame tohutult üleval. Tõused kopteriga baasist üles, juba oma baasi kohal saad lock i. Popid küll ECM jammeri aga see ei aita eriti sittagi ja javelin laseb su igast asendist ühe pauguga pilpaks. Kui kopteriga on veel võimalus out of sight sõita või designeerimise alast välja (ürita jah, kui vastased su baasi ette neid topivad) siis tankiga on ikka päris hale, aitab ainult peitu pugemine, aga selleks ajaks võid juba ühe javelini sisse saanud olla... Ma ei oska mingit lahendust välja pakkuda, aga praegune seis on küll selline, et SOFLAM+JAvelin on absoluutselt igasugusele masinapargile 140% kiire surm. Lisaks muidugi fakt, et hetkel on designeeritud sihtmärgis puudu javelini väljalaskmisheli (see kiire kõrge heliga piiksumine) - sul pole aimugi millal asi välja lasti ja kas näiteks tankiga sõita majja varju või mitte. Suht gamebreaker on see, jalamehema tunduvalt lihtsam elu elada. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Noob ei ole see kes teatud asja kasutab,vaid see kes ei suuda sellega leppida,et keegi tema vastu midagi kasutab
SOF+JAV on lihtsalt hea viis squadiga midagi koos teha. Miks mitte?! Kõik mis vaenlast tapab või takistab on minu arust efektiivne, mitte pedereerimine.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.