Ah kurja kell juba nii palju Ok vaatab homme javelini squadi. Mikrit pole ainult kahjuks. Kui meeldima hakkab siis võib uue osta. Täna proovisin esimest korda eestlastega squadi aga ainuke mikriga oli seal vist jalala.... keegi Vähemalt igav ei hakanud tu juttu kuulates.
Eks ma üritasin natuke jutustada, et tiimitöö paremini sujuks, millegi pärast enamus vaid kirjutas chati vahest. Dux... viskas ka vahel mõne sõna sekka. Üldiselt võiks mikri ikka appi võtta, läheks palju libedamini.
Kuigi eile kui edastasin infot et tank asukohaga blabla või kopter blabla, siis lockiti kenasti kohe ära ja sai lurjuse õhku lastud või seal alla toodud .
Aga mis on minu mõte üldisemalt arvestades SQUADi teamworki, siis peaks(vähemalt osa seltskonnaga kellega mängin) paika panema iga mapi algul kes nad on ja mida nad teevad. Ja ilma tõsise vajaduseta seda mitte muuta.
Ala kaks Engineeri+medic+support ja üks neist siis vajadusel võtab reconi SOFLAMiga või siis hoopis medicu asemel on PDW-ga recon kellel kusagil kaugel ka SOFLAM püsti, kuid muidu lidub ringi koos squadiga.
Väga oluline on liikuda koos ja mitte laiali joosta, see aga võib vajada ühte tegelast squadist kelle sõna maksab ja kes ütleb et NÜÜD LÄHEME SINNA.... RUSHis eile oli see tõsiseks puuduseks, oleks me puntidena koos püsinud kaitstes MCOM-e siis poleks ka säärane kaotus tulnud, aga kuna kõik jooksid ringi üksikute huntidena siis polnudki midagi head oodata, kuna vastas olid tõsised aktivistid.
Word.
Piisavalt niisama põlla peal ringi joostud. Järgmine kord kui lahinguväljal kohtub mõtleb vähemalt kit`id enne läbi =)
Ah kurja kell juba nii palju Ok vaatab homme javelini squadi. Mikrit pole ainult kahjuks. Kui meeldima hakkab siis võib uue osta. Täna proovisin esimest korda eestlastega squadi aga ainuke mikriga oli seal vist jalala.... keegi Vähemalt igav ei hakanud tu juttu kuulates.
Eks ma üritasin natuke jutustada, et tiimitöö paremini sujuks, millegi pärast enamus vaid kirjutas chati vahest. Dux... viskas ka vahel mõne sõna sekka. Üldiselt võiks mikri ikka appi võtta, läheks palju libedamini.
Kuigi eile kui edastasin infot et tank asukohaga blabla või kopter blabla, siis lockiti kenasti kohe ära ja sai lurjuse õhku lastud või seal alla toodud .
Aga mis on minu mõte üldisemalt arvestades SQUADi teamworki, siis peaks(vähemalt osa seltskonnaga kellega mängin) paika panema iga mapi algul kes nad on ja mida nad teevad. Ja ilma tõsise vajaduseta seda mitte muuta.
Ala kaks Engineeri+medic+support ja üks neist siis vajadusel võtab reconi SOFLAMiga või siis hoopis medicu asemel on PDW-ga recon kellel kusagil kaugel ka SOFLAM püsti, kuid muidu lidub ringi koos squadiga.
Väga oluline on liikuda koos ja mitte laiali joosta, see aga võib vajada ühte tegelast squadist kelle sõna maksab ja kes ütleb et NÜÜD LÄHEME SINNA.... RUSHis eile oli see tõsiseks puuduseks, oleks me puntidena koos püsinud kaitstes MCOM-e siis poleks ka säärane kaotus tulnud, aga kuna kõik jooksid ringi üksikute huntidena siis polnudki midagi head oodata, kuna vastas olid tõsised aktivistid.
Kusjuures mul oli mikker ka aga millegipärast ei olnud mind kuulda ja siis kasutasin chatti. Ei tea, võibolla oli mul linnuke kuskil tegemata vms, pole varem seda ingame võice kasutanud. Sõbraga mängides kasutame Skype.
Aga üldiselt oli päris fun eile. Loomulikult teeks asja palju huvitavamaks see, kui kõigil oleks mikrid Ja kõik koos objective mängides suudaks üks squad ikka palju muuta.
Täna pean kahjuks tööasjus Tallinna sõitma ja saan alles öösel tulema aga nädalavahetusel võiks kindlasti midagi veel proovida
See FXAA injection mod sobib just igast private jms matchide jaoks.
Üldiselt ei soovitata seda public serveritest kasutada, võib PB jaoks häkina näida. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Server Browseris näen küll servereid, kus pealkirjas kõrgem xp. Nendele, kellel pole aega kõik need relvad saada on see hea aga ma tahaks teada kuidas DICE sellesse suhtub.
Server Browseris näen küll servereid, kus pealkirjas kõrgem xp. Nendele, kellel pole aega kõik need relvad saada on see hea aga ma tahaks teada kuidas DICE sellesse suhtub.
Minuteada seal see XP kui selline küll kõrgem pole. Pigem rohkem ticketeid jms ja väidavad, et tuleb kiiremini seda XP-d?
afaik ka ei saa XP saamist muuta. Küll aga ticketeid juurde panna ja pikema mänguga saab lihtsalt rohkem XP'd. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Võin ka kampa lüüa, kui midagi uuesti toimumas. Mikker ka nüüd olemas, kuid ainult Teamspeakiga jama (ei saa sätetest midagi muuta, lihtsalt ei lase midagi klikkida). Äkki mõnda muud suhtlusprogrammi?
Mumblega sama jama :S Windows paneb vast näkki (viimasel ajal lambist taskbar ka vahete vahel lukku läinud, kus ei sa midagi klikkida). Mingit lahendust pole ka leidnud sellele.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.