Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Huawei Sonic U8650 - säästuandroid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Jan--
HV vaatleja

sõnum 25.12.2011 14:30:06 vasta tsitaadiga

Mismoodi ma saaksin mälukaardilt pildid galeriisse? Mul tuleb aint kiri, et uute albumite ja fotode laadimine, aga mitte muffigi ei tule galeriisse.

E: Hakkas täiesti lampi tööle icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ago123
HV vaatleja
ago123

sõnum 28.12.2011 01:15:45 Kõneandur vasta tsitaadiga

Kõneandur asub telefonil kuulari kõrval. Seda on siis näha kui kellelgi helistada - punane nagu infrapuna tulek ahkkab vilkuma. Kui telefon nüüd piisavalt hästi kõrva juures pole, et see osa ära varjata siis lähebki ekraan põlema. Proovige näiteks näpp peale panna ja ära võtta - annab sama efekti.

Tõlge häiris mindki, seega lülitasin inglise keele tagasi. See riivab silma vähem icon_smile.gif

Minule oli negatiivseks üllatuseks, et mingit kasvõi väikese mahuga mälukaarti polnud kaasa. Enamusel isegi kõige odavamatel on reeglina 2 GB mälukaart kaasas.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Elxx
Kreisi kasutaja
Elxx

sõnum 30.12.2011 12:38:26 vasta tsitaadiga

olen tähele pannud et mul viskab ekraani põlema uuesti kui kutsuma hakkab ja siis ei taha see eriti enam ära kustuda icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 90
tagasi üles
tonuj
HV vaatleja

sõnum 30.12.2011 16:20:21 vasta tsitaadiga

Tele2-st saab selle 4,9 kuumaksuga, vist kõige soodsam seni https://pood.tele2.ee/et/serviceplans/848
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Elxx
Kreisi kasutaja
Elxx

sõnum 30.12.2011 21:23:12 vasta tsitaadiga

tonuj kirjutas:
Tele2-st saab selle 4,9 kuumaksuga, vist kõige soodsam seni https://pood.tele2.ee/et/serviceplans/848

24 kuud tähtajalise lepinguga jah icon_biggrin.gif
tagasi üles
2mblik
HV kasutaja
2mblik

sõnum 31.12.2011 02:31:14 vasta tsitaadiga

igal asjal omad konksud.. Elisa nutipakett ei olegi kõige halvem kusjuures, sest nutitelefon+piiramatu nett on ilmselt must have, kuna nutitelefoniga on need megabaidid kiired kogunema ja andmeside ühenduse puhul ei tahaks telefoniarveid ette kujutada. icon_biggrin.gif Ise ilmselt lähen seda teedpidi, seda enam, et Minti teenusega olen küll väga rahul ja telefoniga tahaks aegajalt ikka natuke enne uinumist aega veeta ja mõnda lugu juutuubis kuulata.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Meelis70
HV vaatleja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.12.2011 22:51:29 vasta tsitaadiga

Minu telefonil LED tuli kuulari avas hakkab roheliselt vilkuma kui on tulnud e-kiri või sms. Kui aga on tulnud kõne ehk on vastuvõtmata kõne, siis LED tuli ei näita midagi. Pean korraks ekraani sisse lülitama, et näha kas on vastuvõtmata kõnesid. Kas Teil on ka nii? Kas saab LED-i kusagilt seadetest panna vastuvõtmata kõnesid näitama?
tagasi üles
happy
HV vaatleja

sõnum 01.01.2012 03:05:55 vasta tsitaadiga

kust näha saadetud sõnumeid? Kui avan Sõnumid, siis ainuke valik on uus sõnum ja kui kellelegi sõnumi saadan, siis kuskilt seda enam ei näe.
Muidu olen väga rahul telefoniga icon_wink.gif
tagasi üles
Meelis70
HV vaatleja

sõnum 01.01.2012 10:50:20 vasta tsitaadiga

Tere, happy!
Kas Sul on sõnumite seadetes pandud linnuke "Saateraportid"?
tagasi üles
happy
HV vaatleja

sõnum 01.01.2012 20:10:54 vasta tsitaadiga

Siis tahtisn veel küsida, et kuidas normaalset taustapilti saada? Kui tahan enda pilti taustaks panna, pean sealt mingi osa lõikama ja pilt jääb udune. Otsisin netist ka 240x480 suuruse pikliku pildi, aga kui selle ette võtan ja taustaks tahan panna pean ikka sealt mingi osa ainult lõikama ja kogu pilti valida ei saa.

Teine küsimus oli see, et kas selle hääle saab kuskilt maha võtta, mis käib siis kui kaameraga pilti teen?

Sõnumid sain korda.
tagasi üles
Tener
HV kasutaja

sõnum 02.01.2012 12:24:49 vasta tsitaadiga

Täna äkitselt otsustas telefon mälukaarti mitte lugeda.
Kaart korras, teises telefonis töötab, teisi kaarte ei loe ka.
Telefon ise ainult mõned nädalad vana, kas tõesti vaja juba garantiisse viia?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
pasta
HV vaatleja
pasta

sõnum 04.01.2012 00:14:59 vasta tsitaadiga

selline küsimus nüüd, muretsesin ka selle telefoni ja ei kurda, ainus asi, et üritasin igatepidi toda rootida (olen teab mis netist leitud variante juba proovinud, a ei midagi...), kas keegi on sellega äkitse hakkam saanud ja saab nõu jagada...
siin varemalt lugesin nende tulukeste kohta ja näe sain targemaks, ise veel mõtlesin, et mis ajuvaba tuluke see seal kuulari sees põleb, peaks katsetama, mis puhul ja mis, tundub olema väga hea lahendus, kui töötab... icon_razz.gif

see tuluke hakkab roheliselt vilkuma sõnumi korral, vastamata kõne puhul ei miskit... icon_confused.gif

ajasin asja enda jaoks keeruliseks, marketist esimene valik ja kõik kärab: https://market.android.com/details?id=idv.wangyik.MissedCallReminder&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImlkdi53YW5neWlrLk1pc3NlZENhbGxSZW1pbmRlciJd

viimati muutis pasta 08.01.2012 23:20:32, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
time123
HV Guru
time123

sõnum 04.01.2012 00:16:15 vasta tsitaadiga

2mblik kirjutas:
igal asjal omad konksud.. Elisa nutipakett ei olegi kõige halvem kusjuures, sest nutitelefon+piiramatu nett on ilmselt must have, kuna nutitelefoniga on need megabaidid kiired kogunema ja andmeside ühenduse puhul ei tahaks telefoniarveid ette kujutada. icon_biggrin.gif Ise ilmselt lähen seda teedpidi, seda enam, et Minti teenusega olen küll väga rahul ja telefoniga tahaks aegajalt ikka natuke enne uinumist aega veeta ja mõnda lugu juutuubis kuulata.

Kust otsast see piiramatu neti värk nii super on? Kehtib see ju ainult igakuiselt raha laadides.
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 178
tagasi üles
Jan--
HV vaatleja

sõnum 04.01.2012 14:32:03 vasta tsitaadiga

Jah, tõesti. Veerisin ise ka selle kuskilt välja.
Aga mul isiklikult pohlad, olin enne selle paketi saamist ka zeni peal, netis käimine pole kunagi raha võtnud ning kaart, mis kaasa tuli seisab karbid ;p
tagasi üles
SirShark
HV kasutaja

sõnum 08.01.2012 19:17:16 vasta tsitaadiga

Mina tahaksin peale toppida rakendust adobe air - aga seda ei ole piparkook 2.3.3le kuidas saaks uuendada 2.3.4le seda?
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 29
tagasi üles
Elxx
Kreisi kasutaja
Elxx

sõnum 19.01.2012 18:55:09 vasta tsitaadiga

Minu super odav säästuandroid on nüüd peetis omadega:D
nädala alguses juhtus midagi power nupuga,midagi vist murdus sealt ära,tulev kõvasti vajutada ja midagi ragiseb/krabiseb seal,ei ole enam nii pehme nagu olema peab:D
Ja eile suri ära ekraan.rääkisin telefoniga,lõpetasin kõne ja panin telefoni tasku(kõik toimis kenasti),umbes 10-15min hiljem võtsin taskust välja ja näe imet ekraan ei reageeri enam puudutustele icon_cry.gif icon_lol.gif kuna aku oli suht tühi siis mõtlesin et äkki jooksis miskit kokku vms,restart ja täislaadimine ei parandanud asja. avastasin,et ekraani ülemisest vasakust nurgast reageerib,ülejäänud ekraan tuim:D ühesõnaga garantii laks kus mulle öeldakse et niiskuskahjustus jne thumbs_up.gif icon_lol.gif

telefoni ostsin siit samast foorumist uuena,töötas asi minu käes ca 27 päeva icon_lol.gif
tagasi üles
kaupz
HV Guru
kaupz

sõnum 19.01.2012 20:05:20 vasta tsitaadiga

hullmees kirjutas:
Sellise väikse raha eest on seda androidi rohkem kui külaga. Kõik eluks vajalik telefonil olemas WIFI, GPS, 3,5G jne. ja kõike seda saab nautida 3.5 tollisel ekraanil.
fotoka välk / led taskulamp on puudu ju.
heleda ekraani app ei asenda ikka led taskulampi.
muidu täitsa töötab, kiirem kui LG GW620.
ekraan gramm väiksema diagonaaliga kui Moto Defy, aga aparaat ise suurem icon_smile.gif

SirShark
HV kasutaja

sõnum 21.01.2012 21:48:39 ÕPETUS: Kuidas rootida oma Huawei u8650 sonic vasta tsitaadiga

Tere!

Kuna tegemist on minu esimese õpetusega kuida midagi teha, siis alustama peab vist sellest, et minu telefoni peal see viis toimis, kui kardad et sinu isend jääb telliskiviks siis parem ära tee seda. See tähendab et TEED SEDA OMA ENDA VASTUTUSEL!

Hakkame siis pihta.

1. Laed alla omale huawei u8650 stock ROMi
2. Laed alla omale update.zip
3. Paigaldad mõlemad failid oma SD mälukaardile.
4.Menüüst Sätted/Settings->Mälu/Storage->Uuenda Tarkvara/Software Upgrade. Lased asja ilusti lõpule viia, ja teeb rebooti, konfid oma telefoni uuesti paika(seda pole vaja vist väga seletada kuidas ja mismoodi.)
5.Käivitad telefoni recovery modes, selleks pead tegema järgmist. Võtad aku tagant ära, paned taha tagasi, hoiad all volume+power nuppe senikaua kuni avaneb menüü. Sealt siis valid update from SD card-sealt valid update.zip ja peaks protsess toimima, ning oledki oma telefoni ROOTinud.

Proovin täna veel ka custom ROMi paigaldada, loodan et asi kukub välja ilma telefoni brickimata:), Kui õnnestub Cyagen MOD peale panna, siis ülitan ka selle paigaldamise kohta õpetuse:)
[/url]
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 29
tagasi üles
interes
HV kasutaja
interes

sõnum 23.01.2012 12:59:42 vasta tsitaadiga

SirShark, Minu teada vajab Adobe Air ARMv7 protsessorit, mida sellel telefonil ei ole.
tagasi üles
Jan--
HV vaatleja

sõnum 26.01.2012 18:50:42 vasta tsitaadiga

Kas see luts google gogglesit ei toeta? Mina seda appi marketist ei leia või pean uuema androidi peale laskma?
tagasi üles
dletender
HV vaatleja

sõnum 28.01.2012 18:33:37 Probleem Android Gingerbread 2.3.3-ga vasta tsitaadiga

Tere mul selline probleem, et telefoniks on mul HUAWEI U8650 SONIC

Eile jamasin panin peale custom romi kuid hiljem lasin selle maha nüüd stock rom peal, kuid osad asjad on kadunud.

nimelt on kadunud selline asi

Alla tõmmates olid seal wifi, bluetooth jne togglesid enam neid pole, kuidas tagasi saada

Oskab ehk keegi aidata.
tagasi üles
Elxx
Kreisi kasutaja
Elxx

sõnum 28.01.2012 20:35:57 vasta tsitaadiga

Seda sai kuskilt seadete alt määrata linnukesega kas see on seal üleval või ei icon_smile.gif kuna enda sonic peetis praegu siis ei saa uurida kus see oli,pead ise seadete alt avastama icon_smile.gif
tagasi üles
dletender
HV vaatleja

sõnum 29.01.2012 01:02:31 vasta tsitaadiga

Ootan endiselt mingit abi või infot icon_smile.gif.
tagasi üles
Elxx
Kreisi kasutaja
Elxx

sõnum 29.01.2012 09:52:59 vasta tsitaadiga

dletender kirjutas:
Ootan endiselt mingit abi või infot icon_smile.gif.

Seadeid nii palju ka pole,et sa seda sealt üles ei leiaks icon_lol.gif
käi järjest läbi ja pane linnuke ette asjdele mis võiks olla see icon_biggrin.gif
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 29.01.2012 10:17:59 vasta tsitaadiga

dletender, ma ei ole küll täpselt kursis, palju funktsionaalsust Huawei stock-ROM-ile lisanud on, kuid reeglina on nende nuppude muutmise võimalus ikka custom-ROM-ide pärusmaa ja stock-ROM-i puhul pole see võimalik icon_rolleyes.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Huawei Sonic U8650 - säästuandroid mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.