Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 387, 388, 389 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
43%
 43%  [ 228 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 530

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 19.01.2012 19:19:37 vasta tsitaadiga

Ei ole siis nii? Kas mitte ei olnud nii, et tavalise telekasse sisseehitatud digiboxiga ei saanud Elioni IPTV vaadata? Olen millestki valesti aru saanud?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 19.01.2012 19:25:29 vasta tsitaadiga

Kui sa teaks, et IPTV ja DVB-T ja DVB-C on täiesti erinevad asjad nii sageduste kui ka protokollide poolest, siis sa sellist küsimust õhku ju ei viskaks.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 19.01.2012 19:31:18 vasta tsitaadiga

Nii? Ja minu point oli mis? Kas telekatesse ehitatud digiboxid toetavad IPTV tuge? Kui ei, siis minu point säilib.
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 19.01.2012 19:32:28 vasta tsitaadiga

No selles pole ju süüdi elion
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 19.01.2012 19:40:05 vasta tsitaadiga

Ma ei süüdistagi kedagi milleski. Nendin fakti, et kui nad ei võimalda tähtajalise lepingu korral "tasuta" seadmeid ja samuti nende pakutud teenus ei ühti ühegi teise sarnase teenusega, mida pakutakse Eestis, siis nad ei saa uusi kliente. Sest klient oskab mõelda - miks ma peaksin minema Elioni, ostma seaded, mida ma tulevikus teiste teenuspakkujate juures kasutada ei saa.
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 19.01.2012 19:46:09 vasta tsitaadiga

Starmani digiboksiga ei saa kah Elioni teenust kasutada ning kuigi neil on võimalus kaardiga vaadata mis muidugi mõnus, aga ikkagi neid vastavaid telereid pole niivõrd paljudel ja seepärast ikkagi muretsetakse Starmani digiboks.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
Jänes
HV kasutaja

sõnum 19.01.2012 21:10:54 vasta tsitaadiga

Clover kirjutas:
Starmani digiboksiga ei saa kah Elioni teenust kasutada ning kuigi neil on võimalus kaardiga vaadata mis muidugi mõnus, aga ikkagi neid vastavaid telereid pole niivõrd paljudel ja seepärast ikkagi muretsetakse Starmani digiboks.

Nüüd ei saanud küll aru mis sa öelda tahtsid ? Kas starmani digiboxi ei saa teise teenusepakkuja juures kasutada (näit stv), või ei ole meil DVB-C tüüneriga telekaid müügil ?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 19.01.2012 21:58:30 vasta tsitaadiga

Et Starmani digibokse ei saa koos teiste teenustepakkujatega kasutada. Või saab?
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 19.01.2012 22:15:17 vasta tsitaadiga

Clover kirjutas:
Et Starmani digibokse ei saa koos teiste teenustepakkujatega kasutada. Või saab?
Starmani Humax käib Elioni kaabelTV'ga küll IIRC ja vastupidi.
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 147
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 20.01.2012 00:11:45 vasta tsitaadiga

Clover kirjutas:
Anti kirjutas:
Ärge saage valesti aru. Mul ei ole plaanis midagi kuskil skeemitada või susserdada. Ma lihtsalt mõtlesin, ehk pakub elion nö kliendi hoidmise huvides käimasolva lepingu muutmist tähtajaliseks, millega kaasneb boonusena kliendile värskem seade vms. icon_redface.gif

No kui klienditeenindajal on valida selle vahel, et kas sa jääd veel 2ks aastaks kliendiks seadmete arvelt või lõpetad teenuse, siis loomulikult kliendihoidmise eesmärgil hüpatakse läbi 10 rõnga, et sulle need seadmed muretseda, aga muidu reeglid on reeglid ja ka klienditeenindajad peavad nendest kinni pidama. Olge kindlad, kui ka edaspidi jätkub see seadmete väljapressimine ja "erandkorras" uute väljajagamine, siis varsti ei saa ka uued liitujad neid.

Ei pressi siin keegi välja. Ikka hädajuhused rohkem.
Ja kui ma ikka see 5 aastat iga kuu Elionile olen maksnud 30+ euri, siis on see näkane amino juba ammu koos muu saastaga kinni makstud, isegi tagasi ei taheta seda junni. Nii et pole mõtet iriseda. Tahad mulle müüa teenust, siis tee see mulle kättesaadavaks. Muid võimalusi ka küllalt.
tagasi üles
KoRnyMJ
HV kasutaja

sõnum 20.01.2012 10:21:12 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
Clover kirjutas:
Anti kirjutas:
Ärge saage valesti aru. Mul ei ole plaanis midagi kuskil skeemitada või susserdada. Ma lihtsalt mõtlesin, ehk pakub elion nö kliendi hoidmise huvides käimasolva lepingu muutmist tähtajaliseks, millega kaasneb boonusena kliendile värskem seade vms. icon_redface.gif

No kui klienditeenindajal on valida selle vahel, et kas sa jääd veel 2ks aastaks kliendiks seadmete arvelt või lõpetad teenuse, siis loomulikult kliendihoidmise eesmärgil hüpatakse läbi 10 rõnga, et sulle need seadmed muretseda, aga muidu reeglid on reeglid ja ka klienditeenindajad peavad nendest kinni pidama. Olge kindlad, kui ka edaspidi jätkub see seadmete väljapressimine ja "erandkorras" uute väljajagamine, siis varsti ei saa ka uued liitujad neid.

Ja kui ma ikka see 5 aastat iga kuu Elionile olen maksnud 30+ euri, siis on see näkane amino juba ammu koos muu saastaga kinni makstud, isegi tagasi ei taheta seda junni. Nii et pole mõtet iriseda. Tahad mulle müüa teenust, siis tee see mulle kättesaadavaks. Muid võimalusi ka küllalt.

Nõustun!
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 43
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 20.01.2012 16:36:04 vasta tsitaadiga

KoRnyMJ kirjutas:
seeru kirjutas:
Clover kirjutas:
Anti kirjutas:

Nõustun!

Elion annab uuele kliendile seadmed oma investeeringute kuludest, klient ei maksa nende eest sentigi, ole või 10 aastat klient. Kuumakse sisaldab teenuse hinda, nii nagu kõikidel operaatoritel...uurige hindu, need on kõikidel sarnased.
Siduv leping on lihtsalt selleprärast, et neid seadmeid jooksikute pärast virnades tagasi tulema ei hakkaks, neid ei saa ju uuele kliendile enam anda. Täpsemalt oled 2 aastat klient, siis ei ole seadmed mitte amortiseerunud vaid need on kliendi omad ning teenus töötab sama teenuse kuutasuga edasi.

Kui kliendid arvavad, et iga paari aasta tagant võiks lepinguid teha ja uusi seadmed lunida, tuleb lõpuks kätte uus ajastu ning klient hakkab lisaks teenuse kuutasule ka seadme renti maksma, nii võib Elion kliendil vabalt iga paari aasta tagant seadmeid vahetada. Teine variant oleks, et tuleb tagasi aeg kui seadmed saab järelmaksuga kuigi see oleks praegusel ajal totter.

Tänu elionile üldse tulidki teised operaatorid järgi ning hakkasid seadmeid 2 aastase siduva lepinguga tasuta andma.. ei mäleta siis kui starmani digiboks maksis 35EEK kuus renti? Nüüd saab juba vabalt lepinguga nii bokse kui CI mooduleid.

Seega kasutage teile antud seadmed edasi, tasuta.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 20.01.2012 16:51:41 vasta tsitaadiga

Siis võiks elion mõelda ka sellepeale, et need seadmed kestaks ..
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 20.01.2012 16:54:35 vasta tsitaadiga

No mis Elion ütleb kui üks üürnik kolib korterist/majast välja ja katkestab oma lepingu ning jätab seadmed endale (eeldame, et pole tähtajalist) nüüd kolib järgmine sisse ning teeb uue liitumise ning elion ei anna siis talle seadmeid tähtajalise lepinguga tasuta? Ütleb, et ühele aadressile nii ei saa?
dentartu
HV kasutaja

sõnum 20.01.2012 18:37:54 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
No mis Elion ütleb kui üks üürnik kolib korterist/majast välja ja katkestab oma lepingu ning jätab seadmed endale (eeldame, et pole tähtajalist) nüüd kolib järgmine sisse ning teeb uue liitumise ning elion ei anna siis talle seadmeid tähtajalise lepinguga tasuta? Ütleb, et ühele aadressile nii ei saa?

Ikka annab.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 20.01.2012 18:38:59 vasta tsitaadiga

No siin ongi sama lugu. Katkestad praeguse lepingu ära ja järgmine päev või sama päev läheb teine pereliige lepingut tegema. Seadmed kukuvad tasku, kui keegi küsib, siis ütledki, et kolis välja, mindi lahku vms...
seeru
HV veteran

sõnum 20.01.2012 20:04:36 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

Kui kliendid arvavad, et iga paari aasta tagant võiks lepinguid teha

Aga ei arva nii. Siiamaani on Elion ise vähemalt iga paari aasta tagant lepinguid, tootetingimusi ja teenuseid muutnud.
Kui ma olen üle viie aasta kolmiklahenduse klient olnud kahe koha peal ja Elioni ja selle eelaste klient ei tea kui kaua ja kui minu vana amino nüüd saba annab, siis olen väljapressija va?
Elion pakub videolaenutuses HD filme ja teevees HD kanaleid. Kuidas neid aminoga vaadata?
Või on Elionil mõni nimi või aadress välja pakkuda, kust iga kolme kuu tagant käiakse uut digiboxi välja pressimas?
Ärge ikka ajage ila siin. Selle jaoks on teil Elioni enda tsenseeritud foorum.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 20.01.2012 20:05:37 vasta tsitaadiga

Need Amino boxid võiks küll elion heaga välja vahetada. Puhtalt pidurid.
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 20.01.2012 21:06:52 vasta tsitaadiga

Ja samuti võiks Elion kõikide klientide telerid välja vahetada FullHD telerite vastu, muidu need vanad kineskooptelerid puhtalt väikesed. Pealegi Elion pakub ju HD kanaleid, kuidas siis kallis klient hakkab neid vaatama kineskoopika peal. Niiet HD digiboks ja HD teler igale kliendile kätte, töötaja patsutab veel õlale, pistab 100€ kliendile taskusse (et ta ikka Elioni teenust naudiks) ja ütleb "kui puudu jääb, tule homme uuesti, anname jälle". Klient ju nagunii paari aasta jooksul maksab selle kõik kinni oma suure suure kuutasuga.

Loomulikult oleks hea kui need aeglased amino boksid saaks välja vahetatud, oleks ka muresi palju vähem, aga neid bokse on väga palju ja seni kuni tingimustes pole kirjas et vahetatakse välja või antakse motorola niisama pikaajalistele klientidele siis ärge ise ila ajage. Kui liitusite, siis teadsite mis tingimustega saate ja seadmete kohta oli info ka siis lepingutes (kui keegi neid viitsis lugeda), niiet pole vaja rääkida et ülekohus ja et teil õigus saada uusi. Kui ei meeldi, siis pole vaja tseremoonitseda ähvardustega "andke mulle uued seadmed või ma panen lepingu kinni ja siis avan kellegi teise nimel ja saan nad nagunii, niiet selleks et teie ja minu aega mitte raisata andke nad kohe siia", vaid pangegi kinni. avage kellegi teise nimele, saate uued seadmed ja siis tulge jälle siia kribama kui uhked te enda üle olete et saite jälle nikerdades midagi tasuta. Ning vaevalt et keegi sellistest klientidest ka endale kunagi HD kanalid tellib, see lihtsalt ettekääne. Viimati kui uurisin, siis Starman andiski HD digiboksid ainult nendele kes võtavad HD kanalid (vähemalt mulle nii pakuti), niiet Elion võiks kah tegelt aminosi ikka veel välja jagada nendele kes HD paketti ei võta nt kaheks aastaks.
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 20.01.2012 21:10:44 vasta tsitaadiga

Clover kirjutas:
Ja samuti võiks Elion kõikide klientide telerid välja vahetada FullHD telerite vastu, muidu need vanad kineskooptelerid puhtalt väikesed.

Ära aja labast jama. Telekaga on palju muud teha, kui Elioni teenust kasutada. Motorolaga midagi muud teha ei ole, kui Elioni iptv.
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 20.01.2012 21:12:50 vasta tsitaadiga

Amino on juba ammu ajale jalgu jäänud. Need viimase aasta uuendused on selle boxi ikka siga aeglaseks teinud, varsti ei vea enam välja.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 21.01.2012 13:05:21 vasta tsitaadiga

Tegelikult siin need teemad korduvad aegajalt ja midagi pole muutunud, kõigest sellest on räägitud ning selle üle ka vaieldud.

Kui need 100 000 aminot välja vahetada motorolade vastu, kuluks Elionil selleks üle 6M euro. Ma oletan, et see raha tuleks kusagilt võtta...ainus koht kus raha tuleb on klient.

Tegelikult on Amino tv vaatamiseks täiesti piisav, kõik need seeniorkliendid kes vanade kineskoopidega telerit vaatavad, ei vajagi motorolat. Mis puutub uutesse teenustesse siis jah, need hakkavad tulema vaid motorolale.
Näis kuidas klient neid tarbida saab, nagu ütlesin, tellid uue teenuse, saad tulevikus ka ehk tasuta motorola.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 21.01.2012 13:09:13 vasta tsitaadiga

Palju see Elioni kasum siis oli eelmine aasta... 6M eurot on köha ju sellise lillade karja jaoks.
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 21.01.2012 13:15:15 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
Palju see Elioni kasum siis oli eelmine aasta... 6M eurot on köha ju sellise lillade karja jaoks.

suvaline aprilli uudis
http://www.e24.ee/421447/elion-teenis-kvartaliga-suure-kasumi/
6M on nagu rõdult lumme lasta, nagu ei märkagi icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 21.01.2012 13:20:15 vasta tsitaadiga

Poogen need karbid. Millal tuleb Elioni IPTV CI-moodul?
tagasi üles
RvD
Kreisi kasutaja

sõnum 21.01.2012 13:28:52 vasta tsitaadiga

Netiraadiod on elion oma boksis suuremalt osalt tööle saanud, aga kas mingi youtube võimekus või mingil kujul netibrauser ka millalgi sinna boksi softi kuuluma hakkab?
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
dentartu
HV kasutaja

sõnum 21.01.2012 20:18:28 vasta tsitaadiga

RvD kirjutas:
Netiraadiod on elion oma boksis suuremalt osalt tööle saanud, aga kas mingi youtube võimekus või mingil kujul netibrauser ka millalgi sinna boksi softi kuuluma hakkab?

Elion ei vastutagi raadio kanalite eest, internet raadiod. Kollase nupuga saab teavitada kui midagi raadio kanaliga viga on.
Aminos interneti võimalus olemas. Motorolas puudub. Ei usu kaa et tuleks. Maksimum mis võib tulla, Facebooki otsene link icon_smile.gif või midagi sellist.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 21.01.2012 20:32:10 vasta tsitaadiga

Mis teil neuid netibrausereid igasugustesse boxidesse vaja on?
Neil kastidel ju prosed nii nõrgad, et neid s***a täis lehti avavad 5 minutit (olenemata kas sul on taga 100 megane nett või 10 megane)

ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 21.01.2012 21:03:00 vasta tsitaadiga

Dijital kirjutas:

Kas selline asi nagu IPTV CI-moodul on olemas? icon_eek.gif
See oleks küll väga 5 asi.
15 aasta pärast siis on lootust ma arvan icon_smile.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 22.01.2012 12:16:19 vasta tsitaadiga

ivar80 kirjutas:
Dijital kirjutas:

Kas selline asi nagu IPTV CI-moodul on olemas? icon_eek.gif
See oleks küll väga 5 asi.
15 aasta pärast siis on lootust ma arvan icon_smile.gif

Enne hakkavad uued võrgutoega telerid LAN kaudu iptv'd toetama. Võimalik, et lähima paari aasta küsimus. Kui mõni kinnitatud standardiga IPTV teler tuleb, plaanib Elion sellele ka ühilduvuse tagada.
tagasi üles
ufonaut21
HV kasutaja
ufonaut21

sõnum 22.01.2012 14:13:37 vasta tsitaadiga

Luubiall hetkel universaalpuldid. Vaja oleks pulti mis juhiks seitset seadet. Funai led telekas, elioni digibox. philipsi dvd salvestaja ja tavaline philipsi dvd mängija. Lisaks veel yamaha stereo võimendi koos tuuner ja cd dekiga. Praegu laud pulte täis ja iga seadme jaoks otsi järgnev välja. Siiani polegi see häirinud, aga nüüd kus sai uus teler ostetud, ei hakanud elioni pult telekat enam juhtima. See on päris tüütu, kui peab panema teleka enne käima ja seejärel hakka elioni puldiga opereerima. Lisaks, kui laps tahab multikaid dvd-lt vaadata, siis peab sisendeid jälle teleri puldiga vahetama. Vana samsungil mõikasid kõik tähtsad funktsioonid elioni puldiga. Silma jäi näiteks selline http://www.onoff.com/online/ee/inet....arkID=10-65-10
või selline http://www.euronics.ee/tootekaart/38...d/SRU6008%2f10
Või hoopis mõni logitech harmony, neil tundus video põhjal hea ja lihtne ir koodide õppimise võime olema? Ei ole vaja ulme kallist pulti, peaasi, et kõik seadmed sellega tööle saaks. Põhiline oleks ikka tööle saada amino digibox ja telekas ühe puldiga.
Tänud juba kõigile ette kes kogemusi jagavad.

indrpo
HV Guru

sõnum 22.01.2012 15:06:53 vasta tsitaadiga

Logitech Harmony kõikse mugavam, ühe nupuga saab laps käima multikad DVDlt ning ühe nupuga paneb naine tööle TV..loomulikult ka muud lõputud häälestusvõimalused... ps.
tagasi üles
wiinanina
HV kasutaja

sõnum 22.01.2012 18:23:13 vasta tsitaadiga

Võta Harmony.
Osadel on vist mingid piirangud asendatavate pultide arvule.

Ole ettevaatlik seeriatega 1000, 1100. Nad juhivad kindlasti ka seadmeid, kuid mõeldud siiski rohkem mitte puldiks vaid ruumikujunduselemendiks. (füüsilisi nuppe vähe)
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 22.01.2012 20:41:45 vasta tsitaadiga

Millist wifi ruuterit te TG784 asemele soovitaksite? Peaasi, et IPTV tööle jääks. Tahaks sellest thomsonist vabaneda.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
ufonaut21
HV kasutaja
ufonaut21

sõnum 22.01.2012 20:44:11 vasta tsitaadiga

Huvi pärast küsin, miks midagi asemele vaja? Mul vähemalt töötab küll kõik laitmatult icon_rolleyes.gif
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 22.01.2012 20:45:54 vasta tsitaadiga

ufonaut21 kirjutas:
Huvi pärast küsin, miks midagi asemele vaja? Mul vähemalt töötab küll kõik laitmatult icon_rolleyes.gif

Tahan N wifit ja ei näe kahel seadmel mõtet.
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 22.01.2012 20:47:44 vasta tsitaadiga

Näiteks eile lambist nett kadus ja vajas restarti... Küllalt hea põhjus.

Aa jah, keegi oskaks aidata? Vahepeal jääb telekas pilt seisma. See juhtus vist siis kui teisel boxil kanalit vahetada. Mingi lihtne lahendus või kõne/e-mail elioni?

Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 22.01.2012 20:51:32 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:
Millist wifi ruuterit te TG784 asemele soovitaksite? Peaasi, et IPTV tööle jääks. Tahaks sellest thomsonist vabaneda.

Võta siis Thomsoni 789 icon_razz.gif. Egas sa Elioni puhul neist Thomsonitest eriti lahti ei saa.

tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 22.01.2012 20:53:23 vasta tsitaadiga

ufonaut21 kirjutas:

sest kõigil ei jookse optika või võrgukaabel tuppa, vaid hoopis telefonikaabel icon_rolleyes.gif

st789 toimib ilusasti ka suurema koormuse korral thumbs_up.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 22.01.2012 20:54:18 vasta tsitaadiga

Dijital kirjutas:
mannatera kirjutas:

Võta siis Thomsoni 789 icon_razz.gif. Egas sa Elioni puhul neist Thomsonitest eriti lahti ei saa.

Väidad, et ühegi teise ruuteriga ei saa IPTV'd tööle?
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 22.01.2012 22:47:46 vasta tsitaadiga

Saab
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 22.01.2012 23:17:34 vasta tsitaadiga

Elion lihtsalt enda poolt tuge ei paku ehk pead ise oskama ja teadma, kuidas see iptv tööle saada mõnel teisel ruuteril.
oncleuno
Kreisi kasutaja

sõnum 22.01.2012 23:53:24 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
Elion lihtsalt enda poolt tuge ei paku ehk pead ise oskama ja teadma, kuidas see iptv tööle saada mõnel teisel ruuteril.

Ja kui probleeme tekib siis Elion sind ei aita võõra ruuteriga. Ise soovitan Elioni poolt Thomson ruuter sillaks (bridge) lasta seadistada ja siis omal soovil ruuter netti jagama panna,
sillaks seadistatud ruuter annab DigiTV-d ja netti annab siis sinu poolt valitud ruuter thumbs_up.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
trebla
Kreisi kasutaja
trebla

sõnum 22.01.2012 23:58:01 vasta tsitaadiga

oncleuno kirjutas:
The_Boss kirjutas:

Ja kui probleeme tekib siis Elion sind ei aita võõra ruuteriga. Ise soovitan Elioni poolt Thomson ruuter sillaks (bridge) lasta seadistada ja siis omal soovil ruuter netti jagama panna,
sillaks seadistatud ruuter annab DigiTV-d ja netti annab siis sinu poolt valitud ruuter thumbs_up.gif

Mõistlik. Mul nii ongi. Thomson 768 toob kraami majja ja arvutivõrk, sh WiFi on WRT 54G (dd-WRT) taga.

tagasi üles
oncleuno
Kreisi kasutaja

sõnum 23.01.2012 00:12:53 vasta tsitaadiga

link :: TP-Link TL-WR2543ND täpsem info

trebla kirjutas:
oncleuno kirjutas:
The_Boss kirjutas:

Mõistlik. Mul nii ongi. Thomson 768 toob kraami majja ja arvutivõrk, sh WiFi on WRT 54G (dd-WRT) taga.

Endal hetkel tegeleb Thomson TG789 neti ning DigiTV-ga ja probleeme pole aga sisevõrku ja Wifi-t tahan paremaks. Uurisin tehnilisest toest järgi, et kas selline variant töötaks:
TG789 sillaks + DigiTV ja netiga tegeleks TP-Link TL-WR2543ND ruuter, saan töökindlama ruuteri ja kiirema wifi (vabamate kanalitega 5GHz + gigabit LAN)
Sain positiivse vastuse ja annan tagasisidet kui kedagi selline kooslus veel huvitab, et kuidas toimib kui selle peale üle olen läinud icon_wink.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 23.01.2012 10:46:34 vasta tsitaadiga

oncleuno kirjutas:
Endal hetkel tegeleb Thomson TG789 neti ning DigiTV-ga ja probleeme pole aga sisevõrku ja Wifi-t tahan paremaks. Uurisin tehnilisest toest järgi, et kas selline variant töötaks:
TG789 sillaks + DigiTV ja netiga tegeleks TP-Link TL-WR2543ND ruuter, saan töökindlama ruuteri ja kiirema wifi (vabamate kanalitega 5GHz + gigabit LAN)
Sain positiivse vastuse ja annan tagasisidet kui kedagi selline kooslus veel huvitab, et kuidas toimib kui selle peale üle olen läinud icon_wink.gif

Hehe ma just eile vaatasin täpselt sama kooslust. Anna siis kindlasti teada!
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 23.01.2012 10:48:46 vasta tsitaadiga

kui seadmed on tehniliselt korras, siis pole küll ühtegi põhjust, miks antud kooslus ei peaks töötama
tagasi üles
mortiir
HV vaatleja

sõnum 23.01.2012 12:44:51 vasta tsitaadiga

Lõpuks veeti ka mu majja elioni kaabel. Soovitage, mida küsida wifi ruuteriks, kui üldse on mille seest valida. Peaks toime tulema 2 korrusega, betoonpaneel vahel. Esialgu hakkab ainult 12/1 netti jagama. Tänud ette.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 23.01.2012 13:12:37 vasta tsitaadiga

kui sa tõesti elionist miskit valida saad, siis tg789vn
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 23.01.2012 13:14:50 vasta tsitaadiga

mortiir kirjutas:
Lõpuks veeti ka mu majja elioni kaabel. Soovitage, mida küsida wifi ruuteriks, kui üldse on mille seest valida. Peaks toime tulema 2 korrusega, betoonpaneel vahel. Esialgu hakkab ainult 12/1 netti jagama. Tänud ette.

Võta need mis sulle tasuta antakse icon_razz.gif Esmastele liitujatele peaks seadmed tasuta olema tähtajalise lepinguga.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 387, 388, 389 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.