ja jälle terve õhtu jagu mänge perses, kuna valdav enamus pubi-tiimikaaslasi on absoluutsed braindead idiots. Serveri valikul PEAKS näitama ticketite arvu ja mängu hetkelist kestvust. siis ma teaks valida, et kas tiimis on puhta lollakad või saab ka normaalselt tapelda.
ja jätkuvalt on inseneridele vaja mängus piiranguid (ala max 3 smawrpg, max 3 stinger, max 1-2 javelin). see on ajuvaba kui sa veered tankiga baasi, umbes 4 inseneri pillub smawidega, kaugelt lastakse mitu javelini. pühabullshit on see easymode inseneri klass. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Woow..Üritasin siis veits lendamist harjutada Noshhar Canalis (ainuke unlock nii choppal kui ka jetil on flared) - läksin siis serverisse mille nimi on Beginners 24/7 learn to play here. Esimene asi mis oli, kui jetiga õhku tõusin, oli locki pinin ja heatseeker trompetis. Mingi nimbus, kõik unlockid jetil käes lihtsalt trollib ringi..Poisid võitsid tänu sellele, mingi üle 3/4 ticketitest neil alles ja jetivenna skoor mingi 20+/0. Paar raundi hiljem tuli Firestormis mingi troll kopteriga - ei saanud tankiga ühegi lipuligidale, kohe tehti vanarauaks. Venda allalasta ka ei saa, kuna jällegi tal kõik unlockid lahti - hui saabki stingeriga tooni. AA ka ei toida, kuna see sitt kuumeneb enne üle ja kuna mul mänguaega tubli 16h(millest mingi 14 on ilmselt metros), pole mul heatseekerid ka.
Proovi siis selliste vastu mängida.
Keegi hea piloot omale copilooti ei taha? Läheks kiusaks mõningaid tanke kopteriga.
Kui soovid siis Battlelogis EUROKOPTER (endine AlphaGrams , Paranormaalne), võid lisada ja lähme ajame natuke asju õhus.
painkillah kirjutas:
ja jätkuvalt on inseneridele vaja mängus piiranguid (ala max 3 smawrpg, max 3 stinger, max 1-2 javelin). see on ajuvaba kui sa veered tankiga baasi, umbes 4 inseneri pillub smawidega, kaugelt lastakse mitu javelini. pühabullshit on see easymode inseneri klass.
Ise ju soovisite sellisel balanseeritud kujul BFi.
Oskab keegi välja lugeda, mis kala on?
Driveritele reinstall tehtud, proovitud nii vanuselt kolmandaid, eelmisi kui esimesi ja betasid ka veel.
Ikka BSoDitab.
Spoiler
On Mon 16.01.2012 18:20:52 GMT your computer crashed
crash dump file: C:\Windows\Minidump\011612-39296-01.dmp
This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x71F00)
Bugcheck code: 0x3B (0xC0000005, 0xFFFFF800032C21A6, 0xFFFFF8800D681240, 0x0)
Error: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe
product: Microsoft® Windows® Operating System
company: Microsoft Corporation
description: NT Kernel & System
Bug check description: This indicates that an exception happened while executing a routine that transitions from non-privileged code to privileged code.
This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.
The crash took place in the Windows kernel. Possibly this problem is caused by another driver which cannot be identified at this time.
On Mon 16.01.2012 18:20:52 GMT your computer crashed
crash dump file: C:\Windows\memory.dmp
This was probably caused by the following module: ntkrnlmp.exe (nt!KeBugCheckEx+0x0)
Bugcheck code: 0x3B (0xC0000005, 0xFFFFF800032C21A6, 0xFFFFF8800D681240, 0x0)
Error: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
Bug check description: This indicates that an exception happened while executing a routine that transitions from non-privileged code to privileged code.
This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.
The crash took place in the Windows kernel. Possibly this problem is caused by another driver which cannot be identified at this time.
see on ajuvaba kui sa veered tankiga baasi, umbes 4 inseneri pillub smawidega, kaugelt lastakse mitu javelini. pühabullshit on see easymode inseneri klass.
see on ajuvaba kui sa veered tankiga baasi, umbes 4 inseneri pillub smawidega, kaugelt lastakse mitu javelini. pühabullshit on see easymode inseneri klass.
Veere siis snaipriga ja nopi maha neid tegelasi.
Eile esimest korda tegin HV meestega koos mängu, päris fun oli:) Kahju ainult selllest, et mikrit ei kasutanud!
Bossiga ja Vintarioga oli päris naljakas teha duelle, kui nemad olid Caspianis torni otsas ja mina Hilltopis, headshotid lendasid.
Muidu kui squadi paneb kokku, siis võiksin vabalt snaipri kohustusi täita
Eile esimest korda tegin HV meestega koos mängu, päris fun oli:) Kahju ainult selllest, et mikrit ei kasutanud!
Bossiga ja Vintarioga oli päris naljakas teha duelle, kui nemad olid Caspianis torni otsas ja mina Hilltopis, headshotid lendasid.
Suht hea oli, et mapi esimene kuul, mis teele lasin, oli antenni otsast hilltopi poole ja kohe headshot kirjas. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Suht hea oli, et mapi esimene kuul, mis teele lasin, oli antenni otsast hilltopi poole ja kohe headshot kirjas.
See oli jah nice Kordamööda sai notitud... Muidu B2K enamustel olemas? Võiks ikka uuemaid mape ka teha.
Suht hea oli, et mapi esimene kuul, mis teele lasin, oli antenni otsast hilltopi poole ja kohe headshot kirjas.
See oli jah nice Kordamööda sai notitud... Muidu B2K enamustel olemas? Võiks ikka uuemaid mape ka teha.
Sai kah mingi hetk Teiega liitutud. Mingi hetk jäime Bossiga kahekesi küll ja sai paar päris head roundi tehtud, kordamööda mvp
Ülejäänud tiim oli meil natuke nukker aga mis teha Kui veel mingi plaan tuleb oleksin ka kindlasti käpp. Saan iga asjaga päris hästi hakkama, v.a. lendamine, milles olen suht koba
Mina olen aru saanud, et see sõltub sellest, kas beaconil on nö. katus pea kohal või mitte. Hoones sees ja ja väljas, kui midagi on beaconi kohal siis respawnib maapinnale. Kui taevas peakohal siis langevari.
See on minu arusaam olnud asjast parandage, kui eksin.
Sellised tüübid nagu sina rikuvad kogu lõbu ära Olen rahulikult torni tipus, mõtlen et kes mind ikka kätte saab ja siis kohe naksti - headshot.. respawn ja kohe jälle headshot Aga tubli muidu teinekord jälle.
ShaoKahn kirjutas:
kas keegi mängis Single Player lõpuni?
Ei jõudnud poole pealegi.. mitte, et ta nii halb oleks, aga kui korra kinni panin (või ta vist isegi jooksis kokku), siis peale seda pole enam mitte mingit erilist soovi olnud seda lahti teha uuesti.. ja ostetud oli esimesel päeval kohe, niiet üsna palju aega möödas..
viimati muutis Clover 17.01.2012 13:34:07, muudetud 1 kord
Mängisin. raisatud aeg _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Sellised tüübid nagu sina rikuvad kogu lõbu ära Olen rahulikult torni tipus, mõtlen et kes mind ikka kätte saab ja siis kohe naksti - headshot.. respawn ja kohe jälle headshot Aga tubli muidu(y) teinekord jälle.
Tegelt ma mõtlesin, et kiusan nats Lihtsalt ei saanud teie poolele üle tulla, kõik oli pungil täis. Muidu ei ole mingi camper, aga vahest meeldib ka rahulikult kaugmaa laske sooritada, kui ei viitsi ringi tõmmelda. Muidu meeldib lükata Acog sv-98 peale ja agresiivselt peale lennata
Praktiliselt 3 kuud olnud mäng olemas ja pole isegi "single playerit" proovinud.
Minu jaoks on Battlefield multiplayeri tüüpi mäng ja see single player võiks üldse olemata olla.
Raiskab lihtsalt mitu GB mu pisikeselt SSD-lt ära.
Installimisel võiks olla muidugi variant, et saad valida, kas "full", "standard" või "custom" variant.
Ma ei laseks seda single playerit pealegi.
Praktiliselt 3 kuud olnud mäng olemas ja pole isegi "single playerit" proovinud.
Minu jaoks on Battlefield multiplayeri tüüpi mäng ja see single player võiks üldse olemata olla.
Raiskab lihtsalt mitu GB mu pisikeselt SSD-lt ära.
Installimisel võiks olla muidugi variant, et saad valida, kas "full", "standard" või "custom" variant.
Ma ei laseks seda single playerit pealegi.
single player on performance hindamisel päris abiks.
kui kohe alguses apc-st välja tulles fps mõistlikul tasemel püsib, siis võib päris kindel olla, et nende settingutega saab rahulikult mängida. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Nägin kuskil teemat, kus olid BF3 kasutajatenimed illusasti ühes listis. Ei leia enam. Lisaks ka siis ennast seltskonda. BF2 saati lone wolf olnud aga prooviks siis teamitööd vahelduseks. Võite mind ka lisada: Aivar1988. Mikrit hetkel ei ole. Teamspeak käib ka vist läbi erinevate kanalite. _________________ Battlelog: Aivar1988
Nägin kuskil teemat, kus olid BF3 kasutajatenimed illusasti ühes listis. Ei leia enam. Lisaks ka siis ennast seltskonda. BF2 saati lone wolf olnud aga prooviks siis teamitööd vahelduseks. Võite mind ka lisada: Aivar1988. Mikrit hetkel ei ole. Teamspeak käib ka vist läbi erinevate kanalite.
Mina olen aru saanud, et see sõltub sellest, kas beaconil on nö. katus pea kohal või mitte. Hoones sees ja ja väljas, kui midagi on beaconi kohal siis respawnib maapinnale. Kui taevas peakohal siis langevari.
See on minu arusaam olnud asjast parandage, kui eksin.
muarust on asi selles, et kui su tiim "kontrollib" seda ala kus beacon on, spawnid sinna, kui ei, siis langed varjuga... a see kõigub muarust täiesti lambist vahepeal. _________________
Niih sain M6900 kätte, tahaks selle hiina defenderi kräpi prügikasti virutada, aga ehk kunagi veel vajan. Kui enne lasin Trust gxt 14'ga siis 6900 tundub käes palju korralikum- kuigi ühes hinnaklassis hiired. Vaatame kas on parem ka lasta nüüd
Ma arvan, et see Beacon'i värk peaks pigem seotud olema mapi suurusega. Sest ega Metros võin ta ükskõik kuhu väljas panna, taevast ma siiski ei kuku, aga eile näiteks, pandi Beacon, Caspianis, torni sisse ja ikka tulin ülevalt langevarjuga...
Ei ole tõesti nii. Ega GTA Vice city polnud ju GTAIV, vahet pole, et ta pärast GTAIII välja tuli. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Viskasid mängu üle nalja või? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ma arvan, et see Beacon'i värk peaks pigem seotud olema mapi suurusega. Sest ega Metros võin ta ükskõik kuhu väljas panna, taevast ma siiski ei kuku, aga eile näiteks, pandi Beacon, Caspianis, torni sisse ja ikka tulin ülevalt langevarjuga...
Metros ei tule langevarjuga alla sest seal pole taevast, seal on nähtamatu katus kohe puude kohal, kui MAViga ringi lendad saad aru, seal ei saa kõrgele tõusta. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
citymappidel (metro,seine crossing, bazaar) EI TULE LANGEVARJUGA, MITTE MINGIL JUHUL.
suurematel mappidel (caspian, oman jne) TULEB LANGEVARJUGA JUHUL KUI POLE KATUSE ALL.
Proovi järgi.
Damn... kas ma tõesti kirjutasin nii segaselt, et keegi ei saa aru ?!
See katuse all pole sugugi õige?! või siis on lihtsalt tegu bugiga, kuna eile pandi Beacon Caspianis torni sisse ja kui sinna spawnisin, hõljusin ikka taevast alla...
Ei ole mingi bug. Pole seal miskit rasket aru saada. Kasutage neid rohkem, saate asjale pihta. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Ei kao, spawnides kaob. Või lasti siis puruks. Imelik, et enne viimast patchi oli siuke tore bug, et kui olid reconina raadio maha pannud, ja surres valisid teise klassi, siis teise klassina võisid lõpmatuseni spawnida raadio peale. Päris hea moodus oli see kuidas rünnakut edendada. Nüüd aga iga oma raadio spawniga on pilpad raadiol taga. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Kromosoom, Saa aru seal pole taevast kus kohast alla sadada, lagi on 5 meetri kõrgusel umbes, sealt ei saa alla sadada... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.