praegune kellaaeg 17.06.2025 14:28:27
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
morca
HV vaatleja
|
15.01.2012 23:03:31
PHOTOSHOPI FAILI PARANDAMINE |
|
|
On siit keegi PSD faile parandanud?
Mul arvuti crashis ja olin just enne seda ühe kujunduse valmis saanud ja enam ei saa seda faili nüüd lahti. Õigemini saan faili lahti, aga see on ühe layeriga ja musta värvi (üesõnaga corrupted).
Olen kahte repair tooli näppinud, aga nendest polnud asja. Tõmbasin ka Stellar Phoenix PSD Repair programmi ja seal preview vaates näitab isegi faili sisu, aga uduselt. Mul pole selle tarkvara täisversiooni, et saaksin faili proovida parandada ja vaadata, kas tulemus on ok.
Teab keegi mõnda korralikku PSD faili parandajat või omab ise ja saab mul selle faili läbi selle proge lasta? Oleks väga abiks!
Saatke mulle e-mail, kes saab abiks olla, aadressil morrys83@gmail.com
Tänud ette!
_________________ Veebilehtede kujundused ja muud kujundustööd www.morrys.eu |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
15.01.2012 23:17:28
|
|
|
Teises masinas oled proovinud ?
Lauri Kreutzwald
_________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
Rohkem IT uudiseid iga päev BattleIT lehelt |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
5 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
morca
HV vaatleja
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
kullar
HV kasutaja

|
16.01.2012 12:53:14
|
|
|
Mul ka kunagi arvuti jooksis kokku ja kuskilt lugesin(mul aitas), et piisab kui temp failil extension ära muuta psd'ks. Muidugi sellest on suht kaua möödas, ehk leiad midagi.
Muidugi win7 võid proovida: faili peal parem klikk ja psd>properties>previous versions ja taasta.
_________________ Online Perekonna Eelarve, Keerukamad veebipõhised infosüsteemid jms |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
16.01.2012 14:02:41
|
|
|
ega need repair toolid pole mingid asjad mis väga kindlad on ja et nad koguaeg töötavad.
oled sa proovinud seda psd faili avada gimpis? loodetavasti on sul fail RGB-s
selline asi on ka: http://hardcorerikki.deviantart.com/journal/Saving-your-corrupt-PSD-files-and-job-214157171
vaata kas sul on kuskil Photoshop Temporary folder seal peaks olema temp failid/fail sama nimega mis sul töö oi. fail peaks olema temp fail. Muuda see .psd ja vaata kas juhtub midagi kui avad
ahjaa. on sul mac või pc?
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
2 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
morca
HV vaatleja
|
16.01.2012 15:41:19
|
|
|
Ma eile mässasin selle failiga mingi 21:00-03:30 ja ei saanud sugugi targemaks. Selle parandamise lahenduse otsimisele kulutatud ajaga oleksin ma tegelikult disaini nullist juba uuesti sisse suutnud joonistada, kuna mul "peas" on pilt olemas, mis varasemalt tegin ja disaini uuesti tehes ei peaks enam seda nn "loovat" tööd tegema. Arvan, et mälu järgi eelneva disaini uuesti sisse joonistamisele kulub vast mingi 50% ajast, mis esmase faili tegemisele kulutasin. Praeguseks olen lootuse selle parandamiseks kaotanud ja tõenäoliselt õhtupoole hakkan sama asja otsast peale sisse tegema. Ajab ikka närvi, kus valmis tehtud mitme tunni töö ühe lolli PC kräshi pärast mõne sekundiga vastu taevast lendab
Proovisin muidu mitmeid repair programme (osad on siin tasulised ja mul olid demo versioonid), näiteks
http://www.datanumen.com/apsr/
http://www.fileinternals.com/psd-repair-photoshop-recovery.htm
http://www.officerecovery.com/photoshop/
http://www.recoverytoolbox.com/photoshop.html
http://www.telegraphics.com.au/psdparse-online/
http://www.stellarinfo.com/psd-repair.php
ja ei saanud abi neist ühestki. Kõik repair programmid andsid sama tulemuse, mis Photoshopi endaga faili avades, kus faili sees on vaid 1 layer ja see on musta värvi. Kõige lootustandvam oli http://www.stellarinfo.com/psd-repair.php see programm, kus preview vaates näen faili sisu, kuid see on kõik väga udune ja natuke vist ka katki ja arvan, et see programm ei suuda ka faili taastada (arvamus tuleb sellest, et lasin samasse progesse ka korralikke psd faile sisse ja neid kuvas normilt). Mul on sellest DEMO versioon ja ei saanud lõpfaili välja salvestada, et veenduda selle programmi võimekuses.
Uurisin muidu ka temp failidest asju, aga seal ei jäänud ühtegi sellist faili silma, mis oleks sama failinimega kui mul tööfail oli. Kusjuures ma veel testisin, kus tegin lihtsalt ühe suvalise faili ja vaatasin, kuhu .tmp fail Photoshopis tekib, aga ma ei näinud selle tekkimist mitte kusagile (kasutan win7, cs3). Uurisin windows temp kausta, siis photoshopi enda kausta, ja user all temp kausta, kus on sellised mahukad failid nagu Photoshop Temp123456 (mingi numbrijoru järel), aga nendel failidel pole mingitki laiendit ja ei oska selle failiga midagi peale hakata. Photoshopiga avades igatahes see ei avane. Temp failide kohta uurimise osas sain infot foorumitest, googles, youtubes oli mingi video jms, aga minul sellest abi polnud.
psd>properties>previous versions ja taasta - olen ka proovinud teha, kuid mul seal ei näidanud ühtegi varasemat versiooni. PS. ma tööd hakkasin tegema ja töö käigus ei pannud faili kunagi kinni, vaid salvestasin seda kogu aeg üle niikaua kuni olin peaagu tööga valmis ja arvuti pange pani ja seejärel ei saanud enam seda lahti.
Juhul kui kellelgi on masinas gimp või mõni muu kujundusproge peale photoshopi (mul endal peale adobe cs3 paketi ühtegi muud kujundusproget pole), siis võin saata viite failile ja äkki saab keegi proovida seda selle progega lahti teha. Kui saaksin korraliku JPG failigi seal kätte, siis oleks ka lihtsam asja uuesti Photoshopis sisse joonistada ja töö tegemine läheks kiiremalt (ei pea mälu järgi tegema). Oluline on, et kujundusfailis on kõik layerid lahtisel kujul, kuna tegu veebiprojekti disainiga, mida hiljem oleks võimalik html/css kujule lihtsalt viia. Juhul kui keegi tahab proovida, siis saatke mulle privaatsõnum või meilile teade ja saada viite, kust saab faili alla laadida.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
16.01.2012 15:53:01
|
|
|
saada mul pm viitega failile. vaatan kas saan miagi teha
siin kohal tuletan meelde vana tõde: SAVE SAVE SAVE SAVE
ahjaa. kas sa seda faili pole proovinud ümber nimetada? teise nimega. vahel annab see ka tulemust
viimati muutis punktiir 16.01.2012 15:57:12, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
2 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
16.01.2012 15:55:39
|
|
|
morca, parem klõps ja previous versions
EDIT: Ei näinud, et juba proovisid. Leiad äkki siis kui vaatad kaustapeal sama asja mitte faili peal
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
morca
HV vaatleja
|
16.01.2012 16:16:49
|
|
|
punktiir - ok, panen sulle viite failile ps-i. Ma muidu faili salvestasin kogu aeg, aga ma ei salvestanud seda kunagi uue nimega (kogu aeg salvestasin seda ühte faili üle, kuna varasemalt sellist probleemi olnud pole, nagu eile juhtus ja ei näinud vajadust iga salvestamine teha uueks failiks, tegin kogu aeg ctrl + s). Faili nime olen ka mitmeid korda muutnud, sest järgin esmase corrupted faili alles ja teisi faile proovisin repairida.
d3t - mõtled, et tervet kausta proovin previous versions teha? seda ma muidugi pole proovinud teha, aga saan seda katsetada umbes kella 17 paiku, kuna hetkel olen teise arvuti taga ja ei ole ligipääsu koduarvutile. Kipun muidugi arvama, et folderil sama asja tehes on tulemus 0 nii nagu faililgi puudus eelnevate versioonide taastamise võimalus. Ma muidu faili hakkasin tegema lõuna paiku ma arvan ja töö läks pekka õhtul kella 20 paiku või nii. Täpselt kellaaegasi muidugi ei vaadanud, aga umbes sellise ajaga jõudsin asjadega valmis ja kui valmis jõudsin, siis pani arvuti pange ja kogu töö lendas vastu taevast
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
16.01.2012 16:25:41
|
|
|
morca, no kausta seest peaksid vähemalt temp faili leidma
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
morca
HV vaatleja
|
16.01.2012 16:44:24
|
|
|
ps! kui keegi tahab veel proovida, siis andku teada ja saadan viite meilile. annan 40€ peopeale sellele, kes annab mulle korraliku psd faili tagasi ilma, et ma peaksin seal midagi ümber hakkama tegema.
kella 17st olen kodus oma arvuti taga ja kui selleks ajaks (või ütleme, et max kella 18ks) pole huvi tundvatel inimestel õnnestunud edu saavutada, siis hakkan faili otsast peale sisse joonistama ja pärast seda pole tõenäoliselt mõtet enam sellele probleemile kellelgi oma aega kulutada.
d3t kirjutas: |
morca, no kausta seest peaksid vähemalt temp faili leidma  |
ei näita mul seal samas kaustas, kus psd tööfail on, ühtegi .tmp faili ja mu meelest photoshop cs3 ei teegi neid sinna (kasutan win 7). juhul kui teeb, siis teeb kusagile mujale, aga ma ei tea kuhu täpselt, sest olen üritanud sama nimega .tmp laiendiga faili leida, aga pole õnnestunud. üritasin teha ka ühe testfaili, et näha, kuhu tegib tmp fail, aga ei näinud ka siis, et kusagile oleks midagi tekkinud. ps! view hidden files on mul arvutis ilusti lubatud ja selles ei saa probleem olla, et ei näe.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
kullar
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
morca
HV vaatleja
|
16.01.2012 22:49:05
|
|
|
Tänud, kes viitsisid kaasa mõelda. Praeguseks olen kogu disaini uuesti sisse joonistanud ja see probleem on nüüd seljatatud. Loodetavasti teised õpivad minu vigadest ja ei kuku samasse auku. Aastast 2005 sellist jama mul olnud pole ja nuh, nüüd olen niipalju targem, et edaspidi töötan ühe korraga kahe tööfailiga, salvestades kordamööda neid faile töö käigus üle kuni sellen ajani, mil kujundusprogrammi lõplikult saan lõplikult kinni panna.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|