Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 1100 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Jägermeister
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.12.2003 16:58:35 vasta tsitaadiga

Keegi eelkirjutajatest ütles nii:

1. Mitu kartulit telefonisse/taskulampi mahub icon_question.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
2. Mismoodi tehakse valgusega elektrinäitu ja muid mainitud asju icon_question.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
3. Kas üritad teemat sedasi naljafoorumisse suunata

Mina täiendan seda nii:

Ma arvan et igaüks sai asjast aru ja mingit nalöjafoorumit pole vaja.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 22
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
anders
HV vaatleja

sõnum 22.12.2003 11:48:29 vasta tsitaadiga

Sai kah see 1100 ostetud. Mõnus väike ja kerge. Soft tundub väheke bugine olevat - sms-i saateraport ei tule, kuigi menüüs aktiveeritud (väga huvitav omadus helistamiseks ja sms-imiseks mõeldud telefoni jaoks icon_wink.gif ). EMT-i kodulehelt tõmmatud EMT logo ei suutnud avada, küll aga Tele 2 koduka kaudu tõmmatud logosid! Taskulamp väga hea ja pidi 8 tundi põlema, enne kui aku tühjaks saab. Kui valida reziimiks vali või vaikne, siis näitab seda kärjeinfo real kärjeinfoga vaheldumisi.
tagasi üles
Jägermeister
Kreisi kasutaja

sõnum 22.12.2003 15:01:13 vasta tsitaadiga

anders kirjutas:
Sai kah see 1100 ostetud. Mõnus väike ja kerge. Soft tundub väheke bugine olevat - sms-i saateraport ei tule, kuigi menüüs aktiveeritud (väga huvitav omadus helistamiseks ja sms-imiseks mõeldud telefoni jaoks icon_wink.gif ). .

Kuna kirjutad et EMT kodulehelt tõmmatud logo... siis eeldan et Sa poel EMT klient? Minul tuli EMT logo automaatselt ette SIM kaardiga. Ja ka sms saateraportid tulevad nii sekund peale nende ärasaatmist. Ise olen EMT klient. Veel kiidaksin telefoni softi kiirust. Kui mu vana 7110 luges SIM-kaardilt seal olevad 160 nime ja telefoninumbrit peale telefoni sisselülitamist oma mällu ca 15 sekundiga, siis uuel telefonil kulub selleks ca 2 sekundit. (kes ei tea, siis pean silmas seda, et kui lylitad telefoni sisse ja tahad hakata kohe nimesi ketrama allapoole, siis saad alguses vastuseks "Sim kaart pole blablbal...".
tagasi üles
anders
HV vaatleja

sõnum 22.12.2003 15:17:58 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kuna kirjutad et EMT kodulehelt tõmmatud logo... siis eeldan et Sa poel EMT klient? Minul tuli EMT logo automaatselt ette SIM kaardiga. Ja ka sms saateraportid tulevad nii sekund peale nende ärasaatmist.

Olen EMT klient (telefon sai ostetud EMT esindusest, SIM lukuga), aga lihtsalt proovisin vahepeal üht teist logo, mis ei meeldinud, ja tahtsin lepatriinut tagasi icon_smile.gif
EMT kodukalt pakutavat tasuta logo telefon ei avanud, küll saab sealt ühe tasuta helina...

Kui Sul saateraportid tulevad, siis küllap tegin ise kuskil mingi vea... Katsetan veel icon_smile.gif
tagasi üles
Dejavu
HV vaatleja
Dejavu

sõnum 22.12.2003 19:51:26 vasta tsitaadiga

ise olen ka telefoniga ilgelt rahul - aku on juba 10 päeva vastu pidanud, 11 tuleb kindlalt ära... (mingit jama pole) - sellist tel'i alati tahtnud. mujalegi raha matta, kui mingi kõneaparaadi alla...
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 25.12.2003 21:12:53 vasta tsitaadiga

Kellele see sim lukk ei meeldi võtku privas ühendust, vast leiab selle vastu rohtu icon_wink.gif
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
Dejavu
HV vaatleja
Dejavu

sõnum 26.12.2003 00:02:14 vasta tsitaadiga

ma oleks hoopis huvitatud, et mis datakaabel sinna läheb ? lasex helinad sisse heameelega...
tagasi üles
fingersnap
HV vaatleja

sõnum 28.12.2003 16:10:13 vasta tsitaadiga

tahaks ise ka sama asja teada.
Jägermeister
Kreisi kasutaja

sõnum 28.12.2003 19:05:15 vasta tsitaadiga

Avastasin kummalise anomaalia 1100 puhul.

Nimelt: SMS kirjutades on võimalik teatavasti SMS-e siduda, võimaldades edastada SMS kogupikkusega 460 tähemärki, tavapärase 160 asemel. Nii, tippides telefoni suvalisi symboleid, tähti, sõnu, lauseid on kõik normaalne - telefon näitab et alates 160 tähemärgi ärakasutamisest läheb sõnum juba teise SMS pikkuseks (mis kaasab ka kahe sõnumi hinna maksmist) ja alates 320-dast tähemärgist näitab et maksta tuleb kolme SMS hind.

Nüüd siis anomaalia:

Proovige sisestada (need kellel on telefon 1100): "Tuhat tulist õnnesoovi,hästi tubli olla proovi.Ole viks ja viisakas, ära ole tujukas.Selleks sulle palju jaksu,õnne palavat ja paksu! Palju õnne!"

Nii nüüd need kes viitsisid asja sisse tippida näevad, et selle tekstilõigu sisestamiseks kulub 145 tähemärki, mis teadupärast ei kata isegi 1 SMS mahtu, aga 1100 näitab, et sellise tekstilõigu edastamise eest tuleb maksta 3 sõnumi hind????

Jutt sai pikk ja segane aga kes järgi proovib, see näeb seda ise ka. Ja tegu poel minu telef veaga vaid proovisin ka paaril teisel 1100-l sama asja. Suvaline muu tekst on kõik ok, aga nimetatud asja sisestamisel läheb asi kummaliseks.

Homme lähen igatahes EMT esindusets läbi... icon_evil.gif
tagasi üles
anders
HV vaatleja

sõnum 28.12.2003 22:07:39 vasta tsitaadiga

Jägermeister, seda anomaaliat põhjustavad muideks õ tähed...

Samuti kui telefoniraamatus kasutada nimes õ tähte, siis võtab üks õ mitu tähekohta (st nime võimalik pikkus kahaneb).
tagasi üles
Jägermeister
Kreisi kasutaja

sõnum 28.12.2003 22:44:48 vasta tsitaadiga

anders kirjutas:
Jägermeister, seda anomaaliat põhjustavad muideks õ tähed...

Samuti kui telefoniraamatus kasutada nimes õ tähte, siis võtab üks õ mitu tähekohta (st nime võimalik pikkus kahaneb).

Kahtlustasin ka seda.. et täpitähed kuidagi midagi muudavad.. aga siin kaks tähelepanekut:

1. sms näitab et õ täht hõivab ikkagi ainult yhe tähemärgi koha..

2. kirjutasin suvalise sms, mille siskuks olid enda välöjamõeldud sõnad mis peaasjalikult sisaldasid meie täpitähti. - kõik oli OK...

Ja samas.. vanematel telefonidel on õ tähtedega sms pikkus ikka olnud 160 märki..
tagasi üles
mastx
HV vaatleja

sõnum 30.12.2003 23:26:29 on küll normaalne vasta tsitaadiga

aku on ülikõva, peale kahte esimest laadimist on 8 päeva pidanud õige vähese rääkimisega. Ainus asi, mis puudu, on kalender, Nokia kalendrist tunnen küll puudust. Muidu suurus 10 punni, taskulamp 10 punni (tra kui praktiline arvuti sisse vaatamiseks või lukuaugu otsimiseks), aku 10 punni, kalender ------- icon_sad.gif

Ja wap on mõttetu asi tõesti aga andmesidet 1100 ka pole, nii et kui arvutit ilma kaablita suurde võrku tahad panna, osta midagi muud (nt 3510)
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
gemini
HV Guru

sõnum 07.02.2004 03:44:22 vasta tsitaadiga

Mnjaa...veidike kaevetööd... Kas on mõtet 3310 selle vastu väjla vahetada? Mul juba sellest minu jaoks raskest 3310 siiber. Eelmine nädalavahetus sain seda 1100 näppida. Menüü on sama, displei parem. Ja see on võrreldes 3310 sitaks kergem. Ja täpp i-le - Snake2 on kah olemas.
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
Jägermeister
Kreisi kasutaja

sõnum 07.02.2004 11:04:17 vasta tsitaadiga

soovitan soojalt 2 kuud kasutanud juba 1100 ja ainutl kiidusõnad. Muide, mis puudutas seda eelpoolkirjeldatud SMS anomaaliat siis selle põhjustas see et tähemärgi tugi oli valitud sõumi seadete all "täielik" kuid EMT jaoks vaja et ta EI OLEKS valitud. Vatnii.
tagasi üles
M@x
HV veteran
M@x

sõnum 07.02.2004 12:08:19 vasta tsitaadiga

mhmh...kasutan juba 2. kuud mitte midagi pole kurta va. oleks Wap oleks nati parema aga asi ajab asja ära icon_razz.gif
Muide datakaablit saab osta küll aga välismaalt pilt:
http://www.tele-way.com/productlist/nokia/no1100.htm
Kommentaarid: 142 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 127
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 07.02.2004 12:45:37 vasta tsitaadiga

Datakaablist - vaadates neid connectioneid aku all, siis olen ma kindel, et seda kaablit saab ise valmistada.
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
M@x
HV veteran
M@x

sõnum 09.02.2004 17:11:56 vasta tsitaadiga

jap kuskil tevalo foorumis oli isegi skeem ka...
tagasi üles
kaller
HV kasutaja
kaller

sõnum 09.02.2004 19:05:30 vasta tsitaadiga

Kas sellel moblal on ka hea levi ja kas tal häälvalimine ka on?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
M@x
HV veteran
M@x

sõnum 12.02.2004 21:35:34 vasta tsitaadiga

hea levi on, häälvalimist pole
tagasi üles
collapsed
HV vaatleja

sõnum 21.02.2004 16:31:31 vasta tsitaadiga

kuidas on valgusdioodide vahetamisega?
tagasi üles
Jägermeister
Kreisi kasutaja

sõnum 22.02.2004 15:28:00 vasta tsitaadiga

levi on super, yhe maja keldris kus teised moblad näitavadheal jhul paari leviposti on 1100-l levi põhjas. Ilmselt on telefoni loojad panustanud värviliste ekraanide ja muu sodi asemel just telefoni levile ja aku kestvusele ja yldse TELEFONI funktsiooonidele, jättes igasugu kellad ja viled teisejärguliseks. thumbs_up.gif
tagasi üles
m2ts
HV kasutaja

sõnum 22.02.2004 15:35:46 vasta tsitaadiga

1100 on mõtettu thumbs_down.gif
Nupud jäigid, wapi pole ja selle raha eest saaks juba 3410, mis mul juhuslikult on ja olen täiesti rahul...
Kujundus kah suht naiste oma ja taskulamp omfg.. kas pole kuidagi üle pakutud :S
Ja kusjuures wap on kasulik kuna selle kaudu on võimalik downloadida helinaid, piltsõnumeid jms.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 11
tagasi üles
Jägermeister
Kreisi kasutaja

sõnum 23.02.2004 20:59:21 vasta tsitaadiga

m2ts kirjutas:
Nupud jäigid, wapi pole ja selle raha eest saaks juba 3410, mis mul juhuslikult on ja olen täiesti rahul...
Kujundus kah suht naiste oma ja taskulamp omfg.. kas pole kuidagi üle pakutud :S
Ja kusjuures wap on kasulik kuna selle kaudu on võimalik downloadida helinaid, piltsõnumeid jms.

OMFG ja helinate ja piltsõnumite allalaadimine on VAJALIK ve??? krt tõesti mul suht sitt tuju täna aga praegu sain küll irve näole... Krt need multimeedia-pasad on vajalik vaid tiineritest poistele-tüdrukutele kel vaja nö olla aktsepteeritud. Samal põhjusel peavad nad käima jõusaalis viimase moeröögatuse järgi dressides ja kui natuke noorematest rääkida siis see kellel pole "spinnerit" ei ole aktsepteeritud kampa..
Meenub väga tabaf fraas ühest märulifilmist, kus üks tüüp kysib teiselt et miks tal on pisike "colt" suure ja võimsa "magnumi" asemel. Ja vastus kõlas et mul pole suuremat vaja. Selle juurde käis ka muidugi halvustav pilk peenisepikendaja (magnumi) omanikule. jne jne.. Krt rääkige oma telefoniga mitte ärge üritage migmnit iba teha.. lugege eelnev teema läbi. Ma ka eii lähe mingi 7550 foorumisse kilkama kui nõmedad telefonid neil on.. igayhele on oma telefon, selles ka kogu tootevaliku idee seisneb.
tagasi üles
m2ts
HV kasutaja

sõnum 24.02.2004 09:14:19 vasta tsitaadiga

Jägermeister kirjutas:
m2ts kirjutas:

OMFG ja helinate ja piltsõnumite allalaadimine on VAJALIK ve???

JAH!! ma ei mõtlenud päevade läbi tõmbamist, vaid KES tellib 10.- eest helinaid/piltsõnumeid, sellele on netist kasulikum tõmmata, kui saata 10.- sms-sse Jippisse!
Ära mõtle koguaeg enda peale, äkki mõnedele inimestele lihtsalt meeldib tellida helinaid, logosi, piltaõnumeid..
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 11
tagasi üles
red evil
HV kasutaja

sõnum 24.02.2004 09:17:35 vasta tsitaadiga

m2ts, ole õige vait. Sina ole rahul oma 3410-ga siis.

1100 on õieti mõeldud järglaseks 5110 ja 3310 kasutajatele kelle nõudmised telefonile on just sellised nagu 1100 pakub. MOTT
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 17
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 1100 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.